seher sende yokmu resim ekleyiver hamarat hatun
aliyee selen iyileştimi
linkde verin o zaman ben unuttum orası nerdeydii.
aliye işe başlamadın mı sen arada gel böyle özletme.
aşlamadım canım. sağlık raporunda problem çıktı. haber bekliyom hala. olmaz belki de. kpss falan çalışıyom. bi de zabıt katibi sınavına gircem 20 şubatta 10 parmak klavye öğrenmeye çalışıyom. dersleri bitiriyim bi pratik yapmak için klavyeyele çok girerim:) (bahaneye de bak)
Tüylerim diken diken oldu,kıymam ben kuzucupa:-((slm teyzeleriiii..
kağan çok hastaaaa..babamız gelince doktora gidecez..
ishali çok fena..kusuyor..ve pişik olmuş..bunların hepsi 1 gün içinde oldu..bi görseniz halini oturup ağlarsınızz..babasıyla içimiz gidiyor..
hiçbişey yemiyor..mama bilee..başını biyere koyup hemen uyuyoo..kahvaltıda ortamıza aldık..bi babasının dizine koyuyoo bi benim kuzumm..
dayanılacak bişey değilmiş bebeğinin canının içinin hasta olması..ALLAHım hep hasta olan yavrulara şifa versin.küçücük bi hastalıkduygusal olarak beni çok yıprattı..o anne babalar nasıl dayanır acaba..sabırlar diliyorumm..çok zorrrrr..
kuzum şimdi uyuyoo teyzelerii..belki bizi merak etmişsinizdir..hemen yanımda..çünkü durduk yere kusmaya başlıyo ve boğulacak gibi oluyor..
dua edin olurmu..büyük ihtimalle hastaneye alacaklar..serum takılır..durum onu gösteriyor..
BÖlÜmÜmÜ deĞİŞtİrdİler(((
masa -bİlgİsayar - servİs ayarlamaya ÇalıŞıyorlar...
Servİste en son ben İnecekmİŞİm...
İŞten ÇıkıŞ saat 6 ---- 8 gİbİ evdeyİm....
İŞe baŞlamadan bıraksam mı acama...
arkadaşlar maalesef kağanı hastaneye aldılar.eve ihtiyaçlarını almak için geldik.
rota virüsü kapmış.aşısını olduğu halde..
2 ile 10 gün arasında yatacakmış..
dua edin lütfen ..hemen iyileşsin kuzum..
gidiyoruz..
elife çok teşekkürler herşey çok güzeldi hala karnım acıkmadı yani:))
elif biraz zor girer zira o mutfağı toplamak kolay olmaz:))
katiplikle ilgili metinler var onlara çalış canım , merak ettiklerini bana sorabilirsin
sağol canım.ben şu 10 parmak derslerini bi biirip metin yazmaya geçebilsem.
q da öğrenmek zormuş 10 parmak keşke f te başlasaydım ama artık çok geç. inşallah metinlere geçtiğimde yeterince hızlamnabilirim. senin mesleğin neydi canım
sultancım ben enson eklediğin tekliyi gördüm.
elif hoşgeldin canım.burdan da söyliyim ellerine sağlk. masan çk güzel görünüyor.
katibim canım bende 10 parmakta nasılsın bilmiyorum ama eğer iki parmak daha hızlıysan ona ağırlık ver senden 10 parmak değil 3 dakkada 90 daha fazlası kelime istenir hem metinlere çalışırsan sana kolay olur göz aşinalığı olur yeni bir şeye başlamak için biraz geç bence elindekini hızlandır benim nacizane fikrim
ya öyle mi?
ya ne biliyim bende 2 parmakla asla o kadar hızlanamam gibi geldi 10 parmak öğreniyim dedim. aslında zamanım vardı. iş bankasıyla sözleşme imzalayınca aksatttım çalışmayı.şimdi tekrar başladım. son 8-10 dersim kaldı bitmesine. ayın 1 ine kadar bitirip son 20 gün metin çalışmayı planlıyorum inşallah olur. bakalım kısmet. sen memnunmusun canım katiplikten. kuzenim savcılıkta çok memnun ama mahkemeler bizimkadar rahat değil diyo. sen ne dersin
Memurluk olması çok avantaj , bende memnunum yerimden ben mahkemedeyim bana görede savcılık zor onlar otopsiye vs gidiyorlar tabi bu bölümüne göre değişiyor bir sürü departman var önemli olan şansının yüksek olup bir yere düşmen ve çevrendekilerde önemli ama bankadan daha iyi emin ol ben sana yazmıştım eşim ve kardeşim bankacı emni ol çok şey kaybetmezsin maddi olarak banka biraz daha iyi yükselme vs daha fazla ama onun stresi iğrenç birşey bence bende garantiye başlayacaktım burayı kazandığım belli oldu garantiye başlamadım iyiki başlamamışım , her türlü şeyi sorabilirsin metinlere ağırlık ver derim onlardan çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?