2009 Nisan Anneleri

seher sende yokmu resim ekleyiver hamarat hatun

aliyee selen iyileştimi

linkde verin o zaman ben unuttum orası nerdeydii.

aliye işe başlamadın mı sen arada gel böyle özletme.

aşlamadım canım. sağlık raporunda problem çıktı. haber bekliyom hala. olmaz belki de. kpss falan çalışıyom. bi de zabıt katibi sınavına gircem 20 şubatta 10 parmak klavye öğrenmeye çalışıyom. dersleri bitiriyim bi pratik yapmak için klavyeyele çok girerim:) (bahaneye de bak)

katiplikle ilgili metinler var onlara çalış canım , merak ettiklerini bana sorabilirsin

elif boşver geçmişi sona okursun
linki verdim az önce konuyu açtım resimleri yükledim daha da yüklüyodum yüklediğim site hata verdi olmuyo sonra yine deneyeceğim
herkes baktı ve hiç kimse göremedi mi?

Tüylerim diken diken oldu,kıymam ben kuzucupa:-((

Tam da hayırlı olsun dicektim ama ben yazana kadar sen işi mi bırakacaksın..

Offfff,çok üzüldüm ya,niye ama ya,o kadar da şı vuruldular :-(((İnş hemencecik atlatır Kağancık.

elife çok teşekkürler herşey çok güzeldi hala karnım acıkmadı yani:))
elif biraz zor girer zira o mutfağı toplamak kolay olmaz:))

Valla öyle,neyse topladım geldim.Akşama da başka arkadaşalrım geleceklermiş,yoksa toplamadan gelirdim de buraya)

katiplikle ilgili metinler var onlara çalış canım , merak ettiklerini bana sorabilirsin

sağol canım.ben şu 10 parmak derslerini bi biirip metin yazmaya geçebilsem.
q da öğrenmek zormuş 10 parmak keşke f te başlasaydım ama artık çok geç. inşallah metinlere geçtiğimde yeterince hızlamnabilirim. senin mesleğin neydi canım

sultancım ben enson eklediğin tekliyi gördüm.
elif hoşgeldin canım.burdan da söyliyim ellerine sağlk. masan çk güzel görünüyor.

ay şimdi elif alıntı yapınca gördüm ayşenin yazdıklarını. çok üzüldüm valla kendiminmiş gibi içim gitti. biliyoruz çünkü bi soğukalgınlığında ne hale geliyolar. çok üzüldüm. baya da ağır geçiyomuş rotavirüs ishali
eltim olmuştu geçen yaz. koskoca kadın mahvolmuştu. selene aşı yaptırsammı diye düşünürken kesinlikle yaptır demişti. onların çocukların zamanında yoktu aşı. bizim dr.da demişti %100 korumaz diye. ama hafif atlatırlarmış. hoş hafifi buysa...

Sağolun kızlar,keşke hepimiz aynı şehirde olsaydık,hep beraber olabilseydik,ne güzel olurdu!!

katibim canım bende 10 parmakta nasılsın bilmiyorum ama eğer iki parmak daha hızlıysan ona ağırlık ver senden 10 parmak değil 3 dakkada 90 daha fazlası kelime istenir hem metinlere çalışırsan sana kolay olur göz aşinalığı olur yeni bir şeye başlamak için biraz geç bence elindekini hızlandır benim nacizane fikrim

Son düzenleme:

ya öyle mi?
ya ne biliyim bende 2 parmakla asla o kadar hızlanamam gibi geldi 10 parmak öğreniyim dedim. aslında zamanım vardı. iş bankasıyla sözleşme imzalayınca aksatttım çalışmayı.şimdi tekrar başladım. son 8-10 dersim kaldı bitmesine. ayın 1 ine kadar bitirip son 20 gün metin çalışmayı planlıyorum inşallah olur. bakalım kısmet. sen memnunmusun canım katiplikten. kuzenim savcılıkta çok memnun ama mahkemeler bizimkadar rahat değil diyo. sen ne dersin

Memurluk olması çok avantaj , bende memnunum yerimden ben mahkemedeyim bana görede savcılık zor onlar otopsiye vs gidiyorlar tabi bu bölümüne göre değişiyor bir sürü departman var önemli olan şansının yüksek olup bir yere düşmen ve çevrendekilerde önemli ama bankadan daha iyi emin ol ben sana yazmıştım eşim ve kardeşim bankacı emni ol çok şey kaybetmezsin maddi olarak banka biraz daha iyi yükselme vs daha fazla ama onun stresi iğrenç birşey bence bende garantiye başlayacaktım burayı kazandığım belli oldu garantiye başlamadım iyiki başlamamışım , her türlü şeyi sorabilirsin metinlere ağırlık ver derim onlardan çıkıyor

merhaba! benimde 9 nisanda 2009 dogum tarihli bir elam var siteyi yeni gördüm
kizimin iki tane disi var altta.kizimin kilosu bana cok az geliyor 6950 gram.
sizinkiler aceba kac kilo. ek gida olarak neler yediriyorsunuz?

ela hic emmedi 4 ay anne sütünü pompayla cekip verdim kilo alamadigi icin hazir mamaya gecmistik ama hala kilo almakta zorlaniyoruz..

simdiden paylasim icin tesekkürler

anladım canım. dediğin gibi departmana göre değişiyordur. evet demiştin sen banka stresli diye. iksinin de artıları var kendine göre. çalışma saatleri ve maaş katiplikte daha iyi. inşallah olur canım ya. bak heves geldi şimdi. metinlerin tamamı da yok benim elimde kuzenimim çalştıklarını almıştım fotokopi olarak. 10 tane falandır metin elimde.kitap olarak nerden bulabilirim bilgin varmı.

hoşgeldin intellecta.
canım sağlılıysa yemesi düzenliyse kilosunu takma bence. benim kızım da anne sütü artı mama ile büyüdü doğduğundan beri. sağıp verdim çoğunlukla. şimdi 10 kilo civarı. bikaç aydır klo almıyo gibi bişey..
bizim yediklerimizden de veriyorum ama tam öğün değil de tadımlık gibi oluyo. genellikle çorba türü yiyo. canı isterse meyvesini yoğurdunu yiyo.ben pek zorlamıyorum kilosu ve gelişimi iyi olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…