2009 Nisan Anneleri

avizeleri ve vitrinin tozunuda almayı unutma şeker..

allah şifa versin kağanımıza üzüldüm..
hem aşı olup hem hasta olması..
o kadar paralar döküyoruz valla.

yanlız nisanyagmuru arkadaşımız sölemişti rota aşısı oldumu diye!!!!

ecrin yine kucağımda uyudu sarılmış şarkı söylüyorduk baktım mıymıy sesi kesilince uyumuş kuzucuğum.

şirvan bitti bir gün hadi bakalım..
akşama kokla baranikoyu..
sonra ver elini gezme..eller havaya:)

feride dilek dokturlarımız yoklar piyasada.
çiçekte bir giriyor bir anket bir konu toz oluyor.
özlüyoruz vallahi:))

bursanın ufak tefek kuşları nerdesiniz????????????

ecrin de hayatta uyumazdı.bu 2. oluyor kayahanın e bebeğim şarkısını söylüyordum o da eşlik ediyodu :)
böyle bi huzur böyle mutluluk yok ya rabbim onları bize bağışlasın aşkların en büyüğü evlat

şirvan bitti bir gün hadi bakalım..
akşama kokla baranikoyu..
sonra ver elini gezme..eller havaya:)

bitti valla...
feride dilek dokturlarımız yoklar piyasada.
çiçekte bir giriyor bir anket bir konu toz oluyor.
özlüyoruz vallahi:))

bursanın ufak tefek kuşları nerdesiniz????????????

çiçek anket sayfasında...yakalayınnnn

ayenen tuğba ya elada kucağımda uyurken hiç yatırmak istemiyorum çok masumlar zaten hele uyurken.. ee senin kucağında mı uyucak yatırsan uyanır mı?

geçmiş olsu diyen herkese çok teşekkürler..şimdi az ateşi var ishal başladı yine ve öksürüyo ..dişle ilgili bi konu okurken nette diş belirtileri diye öksürükte diş belirtisi olabilir fazla salgılanan ağızdaki salggı boğaza kaçar öksürtür diyo eğer başka bi üşütme belirtisi yoksa tabi..bizimkide ööle gibi sanki ağzının suyu akmaya başladı bugün hemde deli gibi..ishal de klasik her diş sıkıntısıyla oluyoruz..gece de 10 kere kalkmaya başladı tekrar sanırım bizim kızın dişlerinin bi kısmı hazırlığa başladı yine..

aman ondan olsun da hastalık olmasın öksürük kabusumdur.

bu gece aşkı memnu yok animasyon film koymuşlar yerine

QUOTE=croxilex;11284521]arkadaşlar maalesef kağanı hastaneye aldılar.eve ihtiyaçlarını almak için geldik.

rota virüsü kapmış.aşısını olduğu halde..

2 ile 10 gün arasında yatacakmış..

dua edin lütfen ..hemen iyileşsin kuzum..

gidiyoruz..
[/QUOTE]

Çok geçmiş olsun tekrar. inşallah 1-2 güne kalmaz çıkarsınız. rotavirüs aşısı %100 koruyuculuk saglamıyormuş %90 a kadar yazıyor internetten baktım da. %10 luk ihtimal için bebeklerimiz Allah a emanet işte... eyvahedigeldismile :Saruboceq:

İnşallah iyileşir bir an önce canım.

teşekkürler yağmur..
yaa çok üzüldüm bi aşkı memnu zevkim vardıı mafoldumben

ooof ela da zamansız uyudu 6 a doğru..11 e kadar oturur artık diziyi zor izlerdim zaten..dün keremle bugün ecrinle aynı uyudu iice dengesizleşti uykular 3 gündür

bursalılar nerde kaldı yaa resim baksak biraz kıskansak
bursasu sultaanım editörüm gel de resim ekle buralaraa
elifciim neler yaptı kim bilr her türlü imkanıda sundu valla bebişler için daha ne yapsın

geç yatsa da uyanır mı gece? ecrin kaçta yatarsa yatsın uyanıyo deli oluyorum

dün dedededede diye söylendi söylendi sonra dertli dertli ağladı uykusnda rüyasında pek muhterem dedesinimi görüyodu ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…