dimiiiiiiiiiiiiii muhtarim yahubursalılar hadi ama gelin. amma çene çaldınız heeeee
kagani duyunca DALDIM HEMN BI MERHABA DIYEMEDIM YA
selamun aleykum canlarim
bugun canim cikti salonu hallettim
koltuklari haliflexleri camlari sildim ama bande bittim yani
ne olacakki tam bitti ddim bi dondum oglanlar ellerine almislar biskuviyi dolaniyolar cildirdim bi anda
yemekten sonrada odalara dalcam yarinda mutfak banyo tuvalet girdik mi pazara misafir alabilirim artikin tabi kaynim gelmezse amannnnnnn bak kapilarda yeni geldi aklima kucucuk evde 10tane kapi var oyoyoyoy neyse yaparim ne ki is benden korksun dimiiiiiiiii
allah sukur avizemde yok vitrinim de lojmana sigmaz canimavizeleri ve vitrinin tozunuda almayı unutma şeker..
bide benimkileri gor canim yemek masasinin altinda kuduruyolar daracik yerde kahkahalar kopuyoecrin yine kucağımda uyudu sarılmış şarkı söylüyorduk baktım mıymıy sesi kesilince uyumuş kuzucuğum.
şirvan bitti bir gün hadi bakalım..
akşama kokla baranikoyu..
sonra ver elini gezme..eller havaya:)
feride dilek dokturlarımız yoklar piyasada.
çiçekte bir giriyor bir anket bir konu toz oluyor.
özlüyoruz vallahi:))
bursanın ufak tefek kuşları nerdesiniz????????????
geçmiş olsu diyen herkese çok teşekkürler..şimdi az ateşi var ishal başladı yine ve öksürüyo ..dişle ilgili bi konu okurken nette diş belirtileri diye öksürükte diş belirtisi olabilir fazla salgılanan ağızdaki salggı boğaza kaçar öksürtür diyo eğer başka bi üşütme belirtisi yoksa tabi..bizimkide ööle gibi sanki ağzının suyu akmaya başladı bugün hemde deli gibi..ishal de klasik her diş sıkıntısıyla oluyoruz..gece de 10 kere kalkmaya başladı tekrar sanırım bizim kızın dişlerinin bi kısmı hazırlığa başladı yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?