2009 Nisan Anneleri

resimalkisalkisalkis resim alkisalkisalkisresimalkisalkisalkis resim alkisalkisalkisresim alkisalkisalkis

hehehe dedesini gördüyse ondan ağlamıştır belki
uyanır cnm geçte yatsa uyanır erkende yatsa uyanır diş acısı var ya...
sultan çabuk üzerini bile değiştirmeden tak fişi bilg. yolla fotoları..zaten cnm sıkıldı tüm gün eğlence olsun bari :))

ayşecim çok geçmiş olsun kağana.dualarımız sizinle.allahın izniyle atlacaktır .

ne güzel bi gün geçirmişlerdir bursalılar.
evet ya resim koyunda iç geçire geçire bi bakalım.

denızcım elaya gecmiş olsun inşallah diştendır başka bişeyi yoktur
şirvancım ilk gunun işin hayırlı olsun ama bende eğer çalışmak gıbı zorunluluğun yoksa çalışma diyenlerdenım
ayşecim kağana çok geçmişler olsun duallarım senınle gulum inşallah bır an önce ıyıleşir kağan
gülşenım sanada gecmiş olsun idil kuzusuda bı durulsada annesını uzmese
tuğbacım bencede avent al o daha ıyı gıbı
ev sahıbemıze çok teşekkür ederız döktürmüş herşey çok guzeldı ellerıne sağlık bıze guzel bıı gun gecırttı tum ımkenlerı sunarak

elife çok teşekkürler herşey çok güzeldi hala karnım acıkmadı yani:))
elif biraz zor girer zira o mutfağı toplamak kolay olmaz:))

selam kızlar. giremedim yine bi kaç gün.
girdiğim gibi de hastalık haberlerini aldım.
güzel kağanıma nolmuş ya! rotavirüsü nerden kaptı şimdi bu çocuk? Allah şifalar versin ayşecim. dualarım sizinle.
denizcim ize de geçmiş olsun. edayla bü yüzünüz gülemedi canım ya. Buna da şükür tabi allah beterinden korusun. uykusuydu gazıydıişimdide öksürük mü çıktı. inşallah diştendir canım çünkü onlar öksürürkeninasanın içi gidiyo.
bursa buluşması vardı dimi bugün. evet fotoları görelm de özenelim.
şirvancım da bugün işe başlamış. allah kolaylık versin alışana kadar zor.
tuğbacım ben de seleni aynı şarkula uyutuyorum. bu ara hep kucağımda uyumak istiyo oda. insanın içi gidiyo oanda.

kızlar bu ara sıkı ders çalışmam lazım o yüzden pek giremiyorum. seleni anneme gönderiyorum gündüz ders çalışıyım diye. buraya bi bakayım dersem de bırakamıyorum. o yüzden açamıyoru. arada girmeye çalışıyorum böyle.

burayamı öbur tarafımı sız karar verın bana öbur taraf mantıklı gıbı sadece uyeler görsün

siz bilirsiniz face e de olur hepimiz kayıtlıyız face de birbirimizin listesinde.öbür taraftada bütün kk üyeleri görüyo valla ne bilim size kalmış

linkde verin o zaman ben unuttum orası nerdeydii.

aliye işe başlamadın mı sen arada gel böyle özletme.

sehercim aliyecim saolun kızlar..
ewet link verin bende orayı hatırlamıyorum eşim geldi çabukkk :)))

ne çok yanlış yazmışım kusura bakmayın
tuğbacım öksürmüyo artık ama burnu akıyo arada hapşırıyo falan. ödüm kopuyo valla bi daha hastalanacak diye. zaten karda getir götür olmasın diye. annemde bıraktım bikaç gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…