2009 Nisan Anneleri

canım çok geçmışolsun,hemen ıyıleşsın kağancık,kıyamam ben ya
valla aşısını olduğu halde nasıl oluyor gerçekten
al bendende o kadar nasıl aşıolduğu halde oluyor ya,boşunamı yaptırdık

hoşgeldın aramıza,ben hazır mamadan hıç performans almadım hem kahvaltı hem yemek azıcık yıyoruz,bunun dışında pırınç unuyla mama yapmaya başladım,dr söyledım valla,arı marka pırınç unu var bebekler ıçın,bırde ılk adım sütü var azıcık onunla karıştırıyorum,bırde fantomalt dıye kalorı tozu verdı onu kullanıyoruz,dr.mutlaka danış

iyi akşamlar çok şükür oturdum .......kağana çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.........

yusuf ishal doktoru dişten diyor ama bugün ilaç almak için aşşağı indim yusufuda alt komşuma bıraktım 2 dakka sonra geldi ellerimi yıkıyim diye banyoa girdim yusufta komşunun 2 küçük kızı var onlarla oynuyordu ağzında emzik yüzüstü düştü ağzından bir kan geldi çok korktum bayağı kanadı ağzı yusuf çok kaza geçiriyor böyle haftada muhakkak bir yeri kanıyor iki gün öncede babası bakarken yürüteçi devirmiş burnu kanadı kuzumun nazar mı değiyor anlamadım

önce büyük bebeğimi sonra küçük bebğimi doyurdum geldim kalabalık dağılmış
resimlere baktım süper süperrr
neden aynı şehirde değilizz

esracım geçmiş olsun yusufa. nazar heralde. seleni de anemlerde çok seven oluyo. gidiyolar arkasından mutlaka bi yerini çarpıyo düşüyo falan. geçen alnı deliniyodu neredeyse evde. çok şükür bişey olmadı ama kanadı alnı. iz var şimdi alnının tam ortasında

önce büyük bebeğimi sonra küçük bebğimi doyurdum geldim kalabalık dağılmış
resimlere baktım süper süperrr
neden aynı şehirde değilizz

afiyet olsun canım. evet ya neden aynı şehirde değiliz ben de çok isterdim.
gerçi aynı şehirdeyiz de baksana buluşabildik mi:)
çok üzüldüm valla o gün geldiniz forum istanbula ben şuracıktan gelemedim ama üçümüz de çok hastaydık. yoksa her haftasonu gittiğimiz yer kısmet işte. en yakın zamanda görüşürüz inşallah. bi bahar gelse diyodum ben de.

esra geçmiş olsun.
devamlı kaza geçiriyorsa bi koç kestirseniz yusuf için
biz ecrin doğduğunda 2 tane kestirdik bi düşük tehlikesi geçirince eşim hayırlısıyla doğarsa kurban kesicem demişti birinide akika kurbanı niyetine kestirdik.

sinem de seni sordu söylemişmiydim bilmiyorum bende dedim selenin hasta olduğunu çok üzüldü.
ben de baharı bekliyorum bu günlerin acısını çıkarmak için.kimse tutamıcak beni valla

tesekkür ederim aliye83

croxilex gecmis olsun doktorum bana sormustu asini istiyorsan yapalim diye ve ilk alti ay icinde yapilmasi gerekmis bebege sen ne zaman yaptirmistin?
ben yaptirmadim krese falan gitmedikce gerekmez dedi doktor hem hasta olsa bile önemli bisey degil demisti.

oslem tesekkür ederim hosbuldum saol.
ela hic istahli yiyen bir bebek degil. dogustan öyleydi..

öglen sebze hazirliyorum brokoli patates veya havuc patates gibi bi kac kasik sonra itiyor
aksamlarida pirinc unu meyveli icinede omega 3 iceren yag onu katiyorum
aradada mama yeni yeni bizim yemeklerden tattırmaya basladım ama tuzlu oldugu ıcın bizim yemekler daha vermeye cok cesaret edemiyorum...

cok sükür hareketli masalarin etrafinda dolaniyor cok yaramaz:)

hoş geldin intellecta benım kızda çıtıpıtı ama çok hareketli napalım sağlıklı olsunlarda gerisi boş

ayşe çok geçmiş olsun tez zamanda çıakrsınız hastaneden umarım.ben rota yaptırtmadım.geç kaldım bu saatten sonra zaten.hayırlısı.
ben resimlerin hepsini gördüm.bebeklere maşallah ta benden.
iintellecta hoşgeldin.yaramaz elaya maşallah.ben yaramaz çocukları çok seviyorumda

tuğbacım sağol akikalar kesilldi oturduğu yerde kaza yapıyor ama gerçekten bugün nazar değdiğine kanaat getirdim arkadaşa istemediğim kişiler geldi onların bebekleri var hemen boy kilo muhabbeti sinir oluyorum ya ben kimsenin bebeğine kötü gözle bakmam allah hepsini korusun...........

intellecta hoşgeldin canım benim oğumda beni emmedi bende sağdım verdim ve hep iştahsızlıkla uğraştım ama çoooook şükür rabbime yememesine rağmen kilo ve boyu iyi kilo önemli değl allah sağlık versin.........

şirvan bacım işin hayırlı olsun.............

bursalılar helal olsun size dostluğunuz daim olsun darısı başımıza.........

aliyecim sanada allah zihin açıklığı versin ...

kağan kuzumuzada çok üzüldüm dualarım sizinle ayşecim ..

merhaba kızlar...
kağan'ı gördüm okudum kötü oldum. allahım bu kuzular hastalanmasa ne olurmuş?? çok geçmiş olsun hayatım.... dilerim en kısa zamanda atlatacaksınız...
bursalıları fotoğraflara baktım harikalar :)))
esracığım szie de geçmiş olsun...

hayırlı olsn canm iş hayatnn

ay canmm benm çookk eçmişolsnn rabbm tez zamnda şifasını versnnn

ii akşamlar kızlarr sonnda bizim burayada kar yagdıı oohh ne güsell ama içim içimi yedii dışarı çıkamadım yaa
ve kötü yanıda var tabi bizim anten çatıdaydı uydu göstermiyo bugn hiç tv ye bakamdm adamda gelmedi çatı kayyar diye eşimde ark gitti k.vadisi içinn
neyse zeynebi banyo yaptrcmm açık duracak gelirim birazdan

Mrb

kagaaaannnnaa cccoookkk fecmis olsun
henencicik iyilessinnn

elacigada gecmisler olsunnn

sirvan sanada kolay gelsin
hemen pes etmek yok daha ilk gunden olmaz
calismak gibisi varmi
hep bebek kalmayacaklar ki buyuyecekler sonra onlarinda kendi hayati olacak bizimde

hem gercekten insan iste dinleniyor

bu akşam aşk-ı memnu yok((
hoşgeldin canım.iştahsız annelerin halinden çok iyi anlarım..
oğlum egede iştahsız.3.5 hafta önce kilosu 7.550di
bende 4 ay sütümü sağıp verdim sonra mamaya geçtik.
dr.un ela'nın kilosu için ne diyor?
dr.umuz kilo aldıran mama önermişti bize ama ege yemediği için mama da etkili olmadı.
canım ek gıda olarak;
kahvaltı
meyve püresi
çorba,yada yemek
pirinç unu muhallebi
yoğurt
pirinç unu muhallebi
tabiki bunları bitirmiyor zorla ne kadar verebilirsem.....
hatta hiçbirşey yemeden uyudu
biberonla süt denedim ama ağlıyor offffff offffffffff.

esra geçmiş olsun canım Allahım nazarlardan korusun bebeklerimizi
buluşmada maşallah resimler çok hoş çıkmış benim gözüm masaya takıldı Elif döktürmüş ellerine sağlık gözüm keke takıldı neliydi ımmmm olsada yesekkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…