2009 Nisan Anneleri

urla, bursasu+, demirim, dozkan+, ekim.29, intellecta, namem, nisanyagmur, tugbiş123

Slm
Tşk ederim kızlar,güzel sözleriniz için.

Kek de havuçlu kek,gelin yiyelim)

kızlar hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun

intellecta hoşgeldin ,

valla sultan bende yorulmuşum ya elifi düşünemiyorum yani o mutfaktan sonra:))

yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkürler gerçekten güzel oldu elife tekrar teşekkürler allahtan bişey bilmıyomus yani bide bilse ne olurdu bilmem gerçekten herşey harikaydı:)

ecrin çoktan uyudu benim uykum yok erken kalktım halbki.içimde bi sıkıntı var hayır olsun...

Tuğbacım beğendiyseniz ne mutlu bana,çok sevindim..

Hayır olsun Tuğba,kötü şeyler getirme aklına.

sağolun kızlar inş.hayırlara çıkar
10. ayınız hayırlı olsun eliif 2 ay kaldı mirayın doğum gününe ne güzel
ama bunlar ne çabuk büyüyo yaa

Evet Tuğba,ne çabuk geçti zaman..yaşı deyince hep içim titriyor,çok manalı.

iki banyo tuvalet temizledim şu domestosa aşığım ama kullanmam yasak astımım için ama mis gibi yapıyor yusfu uyutmaya çalışıyorum muhallebi yaptım yemedi ben yedim afiyet olsun bana yusufta avcunu yalasın.........sırtım çok ağrıyor bi uyusada yatsam ve hiç kalkmasam

tam zamanında gelmişim herkes burda elif nasılsın bende ne yaptıysam bir yorgunluk var

kızlar hepinize iyi uykular kuzularınızla beraber allahım ne olur hiç uyanmadan mis gibi uyusalar ...........

Siz gittikten sonra başka arkadaşalrım geldiler.Oturduk ettik,Miray çok eğlendi,sizle açılmıştı,onlarla coştu resmen çocuk:-D

kızlar bu elma sirkesini kullananlar kimlerdi ya işe yaradımı acaba bir de nasıl içiliyor suyamı katılacak sek mi içicez :) daha öncede sordum cevap gelmedi valla kafayı bozup alıcam şu haplardan zayıflamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…