umarım ya yoksa bu yılda öss yatarOkulda idareciler vardır,olması gerekir en azından,firarda değillerse.
Liseden tekrar veriliyor mudur bilmem,kayıp ilanına gerek olmadan çıkartırsın inş.
bacım 60 kiloyla hamile kaldım doğuma 95 le girdim ve 60 kiloykende yırtınıyordum zayıflayıp hamile kalıyim diye neyse doğumdan çıktım 86 kiloydum şimdi 76 kiloum allahtan eşim bişey demiyor ve yemin ederim bütün gün acım aman aman bi iştahım yok.....
eşimden verdiğim kilolar için bana bişeyler alcan dedim kilo başına 100 ytl dedi 86 kiloyken bende 60 kiloya düşersem ohhhhhhhhh 2600 lük bilezik al dedim neyse geçenlerde dediki ancak verdiğin kiloların karşılığ yüzük hakkettin bileziği kaybedecen dedi ve bu laf bana çok koydu .....
burda bir arkadaşım var benden 1 ay önce doğum yaptı eşi takıntılıymış kilolu asla istemiyorum seni böyle diye oda bi doktor bulmuş çayla ve kahveyle zayıflatıyormuş telde görüştük 4 kilo verdim dedi ben önce çayla kahveyle zayıflanmaz dedim eşimle bu diyalog geçince bende gittim 180 ytl bayıldım 1 aylık çay ve kahve aldım 3 gündür içiyorum heladan çıkamıyorum zaten benim bağırsaklarım çok iyi çalışıyordu şimdi aldı başını gidiyor inşallah işe yarar
kimbilir:jeyyar:Ya şu karısını zayıf manken gibi isteyen adamların vücutları ne halde acaba,çok merak ediyorum.Sanki kendileri üçgen vücutlu kaslı göbeksiz adamlar.
valla elif biz 10 a kadar oturduk bana ii geldi fotoğraflara falan baktık kaynattık hihihi
sultancım dedımya onu okuldan çıkarttıracaksın benım bildiğim
eşimde traş oluyor şimdi geldimi ben kaçar anladınız sizvereliniortak
kimbilir:jeyyar:
bu saatte ne için traş oluyo avaba onu fdaha rahat öpebilmen için mi uheheh:jeyyar::jeyyar:
kaç paraydıki?ben alırken parasına bakarım ama unuturum hani bazıları şu markette şu kadardı bu markette bu kadar diye kıyaslama yapar ya bende hiç yok öyleDomestosçulara duyurulur)Şimdi baktım da yarın BİM de Domestos temizlik spreyi 2.95 TL imiş.Normalde ne kadardıysa )
ne çayı kahvesi öyle o adı nediir
ya kızlar ben korkuyorum da böyle hap falan kullanmaya
bizim üst katımızda bi reyhan ablamız vardı eşini 3 aylık hamileyken kaybetmiş nasıl güzel bir kadındı çok iyi komşuluk ederdik
70 kiloydu taktı kilolarına sporlara gitti ilaç kullandı falan ilaçlar yüzünden mide kanaması geçirdi adapazarında gördüğü sözde tedaviden sonra mide kanseri oldu.yemin ediyorum 6 ayda eridi bitti.söylemek bana çok zor geliyo ama hani somalili kadınlar vardırya zayıflıktan dişleri çıkmış aynı öyle oldu.öldüğünde başında ağlayan annesine bir baktım 70 yaşında kadn ondan daha genç duruyodukeşke 70 kilo kalsaydı da kızını annesiz bırakmasaydı allah rahmet eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?