2009 Nisan Anneleri

Sinem gidiyordu ,diyetisyene,Tuğba sen biliyor musun,zayıfladı mı sonradan.Belki diyetisyene gitsen daha iyi olur senin için Esra,daha sağlıklı verirsin hem kalıcı da olur.

Okulda idareciler vardır,olması gerekir en azından,firarda değillerse.
Liseden tekrar veriliyor mudur bilmem,kayıp ilanına gerek olmadan çıkartırsın inş.
umarım ya yoksa bu yılda öss yatar

:bbo:sempatiksalakcinnilaelaelaelaelaekafamçokkarıştıakannehir

yeliz 55 mi canım iyimisin sen ya bende kilo değince bişey sandım hiç sesini çıkarma süper bi kilo

Domestosçulara duyurulur)Şimdi baktım da yarın BıM de Domestos temizlik spreyi 2.95 TL imiş.Normalde ne kadardıysa)

ne çayı kahvesi öyle o adı nediir
ya kızlar ben korkuyorum da böyle hap falan kullanmaya
bizim üst katımızda bi reyhan ablamız vardı eşini 3 aylık hamileyken kaybetmiş nasıl güzel bir kadındı çok iyi komşuluk ederdik
70 kiloydu taktı kilolarına sporlara gitti ilaç kullandı falan ilaçlar yüzünden mide kanaması geçirdi adapazarında gördüğü sözde tedaviden sonra mide kanseri oldu.yemin ediyorum 6 ayda eridi bitti.söylemek bana çok zor geliyo ama hani somalili kadınlar vardırya zayıflıktan dişleri çıkmış aynı öyle oldu.öldüğünde başında ağlayan annesine bir baktım 70 yaşında kadn ondan daha genç duruyodu keşke 70 kilo kalsaydı da kızını annesiz bırakmasaydı allah rahmet eylesin

Ya şu karısını zayıf manken gibi isteyen adamların vücutları ne halde acaba,çok merak ediyorum.Sanki kendileri üçgen vücutlu kaslı göbeksiz adamlar.
kimbilir:jeyyar:

bu saatte ne için traş oluyo avaba onu fdaha rahat öpebilmen için mi uheheh:jeyyar::jeyyar:

canım benim boy 1.62 felan birde bölgesel sorunum hemen göbeğim çıkıyor hamile gibi bacaklar ince kollar kalınlaışıyor ama 3 kilo felan gitse göbekte gidiyor o yüzden vermem lazımmm

Sultan kesin çıkarırsın da,keşke hiç işleme kalmadan okul veriyor olsa.

kızlar ben ilk defa geçen ay adet oldum ama bu ay 10 gün geçti tık yokk olurmu böyle düzensizliklerrrr çok korkuyorum vallaaa

BıM de bas öğren diye bir oyuncak var,o da güzele benziyor,ama ben gidemem ki:-((

Domestosçulara duyurulur)Şimdi baktım da yarın BİM de Domestos temizlik spreyi 2.95 TL imiş.Normalde ne kadardıysa)
kaç paraydıki?ben alırken parasına bakarım ama unuturum hani bazıları şu markette şu kadardı bu markette bu kadar diye kıyaslama yapar ya bende hiç yok öyle

(Allah korusun Allah rahmet eylesin:Saruboceq:

Ay bide yürüteç varmış,30 TL ye,alsam kı ki ,bu saatten sonra işe yarar mı sizce,geç mi kaldık?
Yürüteçler için bir kilo sınırı oluor mu biliyor musunuz,şu kiloya kadar kullanılabiliyor diye.

ben burda dedim de inanmayanlar oldu valla yalanım yok benim kocam zayıf sevmiyo.bazen ağzını arıyorum tvde bi manken falan görünce iştee böyle olmalıyım diyorum o da iğrennç sakın ha diyor.kendisi 178 boy 67 kilo yani zayıf bende zayıf olursam olmaz heralde :))) ama ben yeni evliyken iş yemekleri bilmem neler derken yığınla kıyafet aldım diktirdim..hiçbirini giyemiyorum.eski kiloma dönmem lazım.eşimin istediği kilo 65.

ha bir de benim eşimin ailesi benimle bazen alay edio kilolyum diye özelliklede kaynım.bizim çakmada müstakbel eltimi övüyo incecikmiş uzunnnmuş deli oluyorum.ama çok aptal onu kimse görmüyo iki kelimeyi bi araya getiremiyo kız.

Ben de hiç hatırlamam fiytları,o yüzden sordum ne kadardı ki diye,sanki ucuzmuş gibi yazdım ya..

bu giden arkadaşım çok methetti akrabalarından obez dayısı ve yengesi varmış zayıflamış arkaaşları kullanmış zayıflamış o önce kullandı bende dedim ya ilk başta çok takmadım 4 kilo gitti deyince bende aldım..........

kahve bildiğimiz nescafe tadında kahvaltıdan sonra içiyorum 2 tane poşet çay var onlarıda yatmadan 500 cc kaynak suda demleyip içiyorum çay acaip ishal yaptı bi ondan korkuyorum kahvede terletiyor azıcık harekette terliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…