kızlar bu elma sirkesini kullananlar kimlerdi ya işe yaradımı acaba bir de nasıl içiliyor suyamı katılacak sek mi içicez :) daha öncede sordum cevap gelmedi valla kafayı bozup alıcam şu haplardan zayıflamak istiyorum
hiçbişey yapmadın eve hayret bişey::jeyyar::jeyyar:bende bendeBenimn de bacaklarım ağrıyor,ben naptıysam:jeyyaray ben bu adamı çok sevdim...)
10 a kadar oturduk vallaSiz oturdunuz mu çok,neler kaynattınız hihiihihhiii
yok ya sek değil suyla karıştırıyosun ılık suyla bugün seher sölüyodu ama aklmda kalmadıkızlar bu elma sirkesini kullananlar kimlerdi ya işe yaradımı acaba bir de nasıl içiliyor suyamı katılacak sek mi içicez :) daha öncede sordum cevap gelmedi valla kafayı bozup alıcam şu haplardan zayıflamak istiyorum
geldim her yer keskin çamaşır suyu kokmuş yatak odasının penceresini açtım unutmazsam kapatcam
15 kilomuuuu off daha ne isterim o kadar versem kocamın istediği kiloya gelirim :)
75 kiloyum ama boyum kısa ve daha kilolu görünüyormuşumm öyle diyorlar.zaten ezelden beri lanet bi basen derdim vardı iyice coştu.üst tarafta bişi yokda basenler ve az bi göbiş var bide can simitlerimden kurtulmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?