2009 Nisan Anneleri

Tuğba,ben 1 kere sek içeyim demiştim de,su içer gibi dikmiştim,acayip yakıyor mideyi.Sonra dan suyun içine az birşey eklemiştim,öyle içmiştim,aslında yeni aldım içeyim diye,ama daha içmedim.

benim midemde reflü var içemiyorum sakın sek içiyim deme için yanar yarım su bardağı suya 1 yemek kaşığı birazda bal ekle annem 15 kilo verdi................

bende istiyorum ama yapıştı resmen kaç kilosun tuğba?

Benimn de bacaklarım ağrıyor,ben naptıysam:jeyyar ay ben bu adamı çok sevdim...)

15 kilomuuuu off daha ne isterim o kadar versem kocamın istediği kiloya gelirim :)
75 kiloyum ama boyum kısa ve daha kilolu görünüyormuşumm öyle diyorlar.zaten ezelden beri lanet bi basen derdim vardı iyice coştu.üst tarafta bişi yokda basenler ve az bi göbiş var bide can simitlerimden kurtulmam lazım

Benimn de bacaklarım ağrıyor,ben naptıysam:jeyyar ay ben bu adamı çok sevdim...)
hiçbişey yapmadın eve hayret bişey::jeyyar::jeyyar:bende bende

Siz oturdunuz mu çok,neler kaynattınız hihiihihhiii
10 a kadar oturduk valla
yok ya sek değil suyla karıştırıyosun ılık suyla bugün seher sölüyodu ama aklmda kalmadı

geldim her yer keskin çamaşır suyu kokmuş yatak odasının penceresini açtım unutmazsam kapatcam

bunu mu anlatçaktın wc den gelince:roflol::roflol:

nasıl uykum var ama canım uyumak istemiyo kıızlar ya benim lise diplomam kayıp öss ye ilk defa başvurucağım için diplomanın aslı gerekiyormuş
nasıl çıkartçam bilen varmı liseye gidicem yarın öğretmen vardır dimi

diyet yapa yapa açlıktan kafayı yedim geçen rüyamda dijital bi tartı aldım tartılıyorum 140 kilo gösteriyo olamaz ya bozuk bu tartı diyorum aynaya bakıyorum inceciğim tekrar tartıya çıkıyorum 140 kilo delürdüm iyice lülülülülü -tatlicadiarzu-

Okulda idareciler vardır,olması gerekir en azından,firarda değillerse.
Liseden tekrar veriliyor mudur bilmem,kayıp ilanına gerek olmadan çıkartırsın inş.

bacım 60 kiloyla hamile kaldım doğuma 95 le girdim ve 60 kiloykende yırtınıyordum zayıflayıp hamile kalıyim diye neyse doğumdan çıktım 86 kiloydum şimdi 76 kiloum allahtan eşim bişey demiyor ve yemin ederim bütün gün acım aman aman bi iştahım yok.....

eşimden verdiğim kilolar için bana bişeyler alcan dedim kilo başına 100 ytl dedi 86 kiloyken bende 60 kiloya düşersem ohhhhhhhhh 2600 lük bilezik al dedim neyse geçenlerde dediki ancak verdiğin kiloların karşılığ yüzük hakkettin bileziği kaybedecen dedi ve bu laf bana çok koydu .....

burda bir arkadaşım var benden 1 ay önce doğum yaptı eşi takıntılıymış kilolu asla istemiyorum seni böyle diye oda bi doktor bulmuş çayla ve kahveyle zayıflatıyormuş telde görüştük 4 kilo verdim dedi ben önce çayla kahveyle zayıflanmaz dedim eşimle bu diyalog geçince bende gittim 180 ytl bayıldım 1 aylık çay ve kahve aldım 3 gündür içiyorum heladan çıkamıyorum zaten benim bağırsaklarım çok iyi çalışıyordu şimdi aldı başını gidiyor inşallah işe yarar

valla elif biz 10 a kadar oturduk bana ii geldi fotoğraflara falan baktık kaynattık hihihi

sultancım dedımya onu okuldan çıkarttıracaksın benım bildiğim

eşimde traş oluyor şimdi geldimi ben kaçar anladınız sizvereliniortak

kilo konusu açılmış amannn bende ramazandan sonra 4 kilo aldımmmm birde iştah varki sormayın ama vermem lazım benim kilo göbekte toplanıyorrr

benim yemek konusu açılınca konustuğuma bakmayın cidden iştahlı çok yiyen biri değilim hiç olmadım sütüm olsun diye eşim zorla yedirdi hatta kalkar mutfağa gider bişeyler getirirdi onları kestik tabi eşimde çok iştahsızdır.bizim ikimizin bütün gün yediğimizle iştahlı bi insan doymaz.bendeki genetik basenler falan annemin tarafndan hediye :) teyzelerim falan hep böyle .kardeşimde öyle mesela 55 kilo ama basenleri yüzünden daha fazla görünür

Ya şu karısını zayıf manken gibi isteyen adamların vücutları ne halde acaba,çok merak ediyorum.Sanki kendileri üçgen vücutlu kaslı göbeksiz adamlar.

bu emzirme mahvediyor beniii hep canım bişeyler istiyor ama yarından tezi yok diyetteyim kafama kodummu yaparım ben elif 3 aylık iken 51 kiloya düşmüştümmm şimdi oldumm 55 azmetmiştim vermiştim ama hergün yürüyüş yapmıştımm elifide kanguruya koyuppp

ben kocamı falan takmıyomda o beğenmediğim kiloma gelmek için neler vermem ........

bir ay diyetisyene gittim adam aç kalarak ancak metabolizmayı yavaşlatırsın ve kilo veremezsin dedi diyetle 4,5 kilo verdim ama çocukla çok zor sürekli mutfakta yemek hazırla 2,5 saatte bir yemem gerekiyordu normalde yaptığım diyetten daha az yiyiyorum ama metabolizmam kilitlendi

Sultan benim de acayip uykum var,ama uymak istemiyorum ,ilginç.

Bu arada ben de sizle mi gelseydim ki)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…