2009 Nisan Anneleri

elifçim bim bana yakın yarın uğruycam burda varsa alırım ben mirayada bana gelince veririm

canım benim boy 1.62 felan birde bölgesel sorunum hemen göbeğim çıkıyor hamile gibi bacaklar ince kollar kalınlaışıyor ama 3 kilo felan gitse göbekte gidiyor o yüzden vermem lazımmm
benimde öyle bacaklarım ince göbek var

Sultan kesin çıkarırsın da,keşke hiç işleme kalmadan okul veriyor olsa.
inşallah bidenem:hulya:
valla orasını bilemem adamda bir süs bir süs ne iştir anlamadım bugün fazla ayrı kaldık galibamafoldumben

Allah muhabbetinizi artttırsın

muhabbet güzel ama kaçayım ben .............yeliz kız bebek olmasın hadi hayırlısı ikisi bir büyür artık sırnaşık şey :roflol:

Ay bide yürüteç varmış,30 TL ye,alsam kı ki ,bu saatten sonra işe yarar mı sizce,geç mi kaldık?
Yürüteçler için bir kilo sınırı oluor mu biliyor musunuz,şu kiloya kadar kullanılabiliyor diye.

yürüecine göre değişir o alırken sorarsın miray zaten kendini eğlendiren bi bebek bu saatteen sonra boşuna para verme bence

elifçim bim bana yakın yarın uğruycam burda varsa alırım ben mirayada bana gelince veririm

Teşekkür edrrim canım,zahmet etme,ben de bir ara gittiğimde hala kalmışsa alırım o zaman.Teşekkür ederim sağol düşündüğün için.

yeliz bencede valla kız nisan annelerinden ilk bebiş geliyo galiba oleyyyy:)

kızlar sohpet süper ya eşimde başımda hiç çıkasım yok

Tuğba o kadar kanına girmeye çalıştık,ama kocanı görünce bizim dediklerimizi unuttun galiba:-D

ebru b. t. kimdi facebookda ya günlük fotoğrafını keşfet die bi uygulama yapmış onun profilinde benim resmim çıkıo günün fotoğrafı diye sildim bende facebookdan neden onun listesindekiler görsünki resmimi ne saçma uygulamalar..bi de günün kötüsü diye var listenden birini seçio günün kötüsü diye sonra açıklamasına ayy sen kötü olamasıınn ay canıım olamaaz die yazıolar hey allam madem kullanma

Hiç bilmiyorum Tuğba,ben de bugün bir temizlik yaptım facebokta.Gerkesiz birkaç kişi varmış,sildim gitti.
Ben ilk başta birkaç öğrencimi kabul etmiştm,sonran gören öbürleri de eklemek istediler,baktım başa çıkılacak gibi değil,hiçbirini eklemmeye karar verdim,ve ignore ettim.
Ama ilk başta eklediklerim kalmıştı,bazılarını da sildim,birkaç iyi çalışkan akıllı öğrencilerim kaldı sadece,onlara kıyamadım..

Ben de çıkıyorum.ıyi geceler!!
Ay şimdi aklıma geldi ya,Ayşe ler hastanedeler mi yani şu anda:-((
Allah ım sen Kağan ı tez zamanda sağlığına kavuştur inşallah!

öğrenci dedin de aklıma geldi elif bu gençlerin türkçesi ne böyle geçen benim kuzen bişey baylaşmış yorumları anlamakta zorluk çektim "süper yhaa bhayıldım knki" bu ne demektir yaa ayna karşısında kendilerini resim çekmeler aptal aptal pozlar öğretmenlere karşı kurulan gruplar işte şu okuldan şu öğretmene gıcık olanlar diye geçen bitanesine baktım gebze end. mes. lis. den adama bariz sövmüşler.

gençlerde vatan millet bilinci din iman hiçbir değer kalmıyor git gide

bugün okudum gurbetçi gençler anıtkabirde deftere küfür yazış Atatürke.off allahım nasıl bi nesil geliyo

bende kendi kendimi sinirlendiriom gece gece tuttu yine damarım
bende yatayım ecrini yatırdığımdan bu yana 3 kere pışpışladım ağladı..bakalım gece nasıl geçecek..allah rahatlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…