2009 Nisan Anneleri

bende 1 kadar uzanıyım ege uyanmazsa tabi...

1de nehir cadısı gelıcek byee

hayırlı cumalar kızlar
selen dun sabahtan berı huysuzdu gece huysuzluğu tavan yaptı gecmişi okudum ama aklımda kalanlar pek olmadı hasta bebeklere gecmiş olsun
tuğba dunku konuştuklarımız havaya uçtu gıbı eceeme kardeş gelir yakında :))
tuğbacım sirekyi kullanıyorum yemeklerden yarım saat önce bır bardak ılık suya 1 yemek kaşığı içiyorum hem iştahı kesıyo hem bende işe yaradı
elacık düzelir inşallah hemen denız
elifçim dunun etkısınde kalıp ne ruya görmüşsün :))
şirvan sana allah kolaylık versın canım saatlerın çok zor

yelız kız desene hadi sonucu
aysun gule gule kullan canım
elifcim maşallah mıraya kocaman oldu

slm kızlar annemdeyim keremi bırakıp diploma işlerini halletmeye çalışıcam

bime gtiim ama bas öğren den bulamadım uzaktan kumandalı araba aldım bi tanığıma da spiderman li saat

kızlar be diyim yeliz hamile olduğunu öğrendi düştü bayıldı ya da şoktan çıkamadı.... yeeellllizzzz çatladıkk hadi, amaaa :bbo:

bencee negatiffff.bizi heyecanlandırıyo azz sonra diye :)
ilacı eşime söyledim cumadan çıkışta getirecek.inş. hemen geçer duacı oluruz teyzeleri.iyiki varsınız.

SEHER nasılçiyon canm yaa biraz önce bende deneyim dedimm anamm o nee kusacaktımm ama ben soguk suya yaptım farkeder mi tad konusunda

aay üzüm sirkesi olsa olmaz mı evde üzüm sirkesi var ne fark edecek ki elamayla :)))

valla ben ılık içiyorum canım soğukta sırke tadı daha keskın kalıyo

inşallah bende de işe yarar seher dellenecem yoksa emzirirken düşünmemeye çalışıyordum da şimdi herşey gözüme batıyo.yaza kadar 10 kilo versem ya :jeyyar:

ben sabah kalkar aç karnına 1 bardak ılıkla sıcak arası su içerim
sonrada yemeklerden yarım saat önce sirkeli suyu başkada bişi yapmadım şuana kadar
kızlar ayşenın teli olan bana nosunu atabilirmi özelden kağanı çok merak ettım

negatifffffffffffffff ama çok korktumm umarımm süprizzzz olmaz çünkü hiç hastalanacak gibi değilimmm

sağol gülercim sana da hayırlı cumalar.
kızlar cuma vakti edilen dua geri çevrilmez..
Rabbim kağana tez zamanda şifalar versin bugün en geç yarın evlerine dönsünler ayşe iyi haberler versin amiiiiiiiiiin

evet tuğbacım inş tez zamanda iyileşir kaan çabucakta toplanır allah yardımcılar olsunn

ecrin ime geçmiş olsun
huzur gözünaydın umarım bir süpriz olmaz:)
kağanda iyidir inşallah ayşenin numarası bende yok vermişmiydiki o numarayı şirvana sormak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…