2009 Nisan Anneleri

çok geçmiş olsun.dualrımız sizinle.aşının 100 yüz korumadığını biliyorum.malesef.

geçmiş olsun elaya.

hoş geldin.benim kızım da zayıf bi bebek.9. ay kilosu 7580 di.

çok geçmiş olsun i.im acıyo ya kuzucuklarımıza bişey oldukça.

biz de 3 tane kestirmiştik.1 i tedavimin pozitif olması 1 i sağlıklı doğması diğeri akika.Allah kabul etsin.

egeyle babası uyuyor dayanamıcam bende yatmaya gidiyorum....
farmda ekili kabaklarım var 23:00 da toplayamayacağım için kuruyacaklar((
iyi geceler

büyük kabaklar mı?yazık olmuş ya.

çok geçmiş olsun melekcim.

Kızım 10 aylık olmuşşşşşşşşşş
Ne çabuk:-(

maşallah.

aynen domestossuz bi yaşam düşünemiyorum.

takma o kadar bence.

aynen bende de üst yok alt tarafın maşallahı var.ama benim iştah yerinde.:icecream:

çok kötü bi durum ya.Allah rahmet etsin.herşeyin hayırlısını istemek gerekiyo. bişeyi çok takıntı durumuna getirmemek lazım.

canım bekletme hemen git doktora.

canım aynıyım.uyku artık çok uzak bi kavram bana.pamukçuk olabilir.dut şurubu var o iyi geliyo.

bizde dün tam 10 aylık olduk...
sölemeyi unuttum dün..

maşallah.

sultan inş. sorunsuz halledilir diploma olayın önüne engel çıkmaz.çok azimlisin maşallah allah kolaylaştırsın.ben de ecrin büyüyünce yüksek lisansa başlıcam.allah hepimizi muvaffak etsin

evet arkadaşlar kağana dua edelim.hep beraber edersek cuma vakti kabul olur inşallah.

kızlar basöğren nasıl bişey...eğer gürültülü değilse idil sevmez çünkü...malum ondan daha çok ses çıkaran şeyleri seviyor...zira borazan gibi sesi var...abartsız benden kalındır sesi....yani neyi öğretiyor bu bas öğren:)) ayşenin teli anneler listesinde yok sanırım...inşallah tez zamanda gelir...cuma günü hayrına edilen dualar kabul görecektir...

ay okumamıştım yatırmışlarmı kağanı hastaneye Allah yardımcıları olsun yaa(

tuğba benim de yüksek lisansım yok ve yapmam lazım.içimde kalacak yoksa.ben de gülfemi bekliyorum.

hangi bölümde yapacaksın güler?
ben siyasi bilimler istiyorum.
bana yüksek lisans ne yapacaksın zaten mesleğini yapmıyosun eşinin şirketinde çalışıyosun diyorlar bende aynen yapmazsam içimde kalacak diyorum bir de kızıma örnek olmam lazım.babası 2 üni. mezunu yüksek lisansı devam ediyo.altta kalanın canı çıksın

bende bır ıspanyolca kursuna gıdeyım dıyorum:))
ne yapcaksam artık ıspanyolcayı bır dıl bır ınsan hesabı:))

gülşen gülfemin sesi de çok kalın.gece bi ağlaması var diyorum birazdan damlar komşular.

AyŞenın tel bende de yok..
HedıyeleŞme zamanında kımle eŞleŞtı...
Belkı onda vardır...

kızlar gülfem dün toplamda 7 kere kalktı.buna sevineceğim aklımın ucundan geçmezdi.en son kalktığında saat 4 tü ve benim kızı uyutmaya çalışıyorum o öpücükler atıyo alkış yapıyo aneeee diyo yaani öğrendiği ne varsa tekrarlıyo.bense başım ağrıyo uykusuzum kızmadım da 1 saat cilveleştik.babamız mı ne yapıyo fosur fosur uyuyoooo

tuğba aslında matematik bu kadar aradan sonra zor olacak belki eğitim bilimleri de olabilir.eşim onu tavsiye ediyo ama benim içimdeki matemetik alanında yapmak.

aay bizimde tam tersi elanın kendi kalın ama sesi çok ince çok komik oluyo konuşurken :)
bende okudum yolladım kaan a hemen iyileşsin inşallah..ayşe den haber alınırsa hemen yazın kızlar..
hem ben üzüm olmaz mı dedim seher bilir kişi sensin bu konuda farkeder mi ne sirkesi olduğu cnm??boşuna üzüm içmeyeyim şimdi :))

canım 1 sayfa var.sayfanın birinde ördek,kedi,koyun,inek,
diğer sayfada tren,uçak,araba,vapur sesi var.
değişik uzun müzikler var.
sayılar var bastıkça sesler çıkıyor.ışıklar yanıyor.
alttan ses çıktığı için biraz havada kullanmak gerekiyor:))böylece sesi çokk çıkıyor.
ama egenin ilgisini çekmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…