arkadaşlar maalesef kağanı hastaneye aldılar.eve ihtiyaçlarını almak için geldik.
rota virüsü kapmış.aşısını olduğu halde..
2 ile 10 gün arasında yatacakmış..
dua edin lütfen ..hemen iyileşsin kuzum..
gidiyoruz..
çok geçmiş olsun.dualrımız sizinle.aşının 100 yüz korumadığını biliyorum.malesef.
geçmiş olsu diyen herkese çok teşekkürler..şimdi az ateşi var ishal başladı yine ve öksürüyo ..dişle ilgili bi konu okurken nette diş belirtileri diye öksürükte diş belirtisi olabilir fazla salgılanan ağızdaki salggı boğaza kaçar öksürtür diyo eğer başka bi üşütme belirtisi yoksa tabi..bizimkide ööle gibi sanki ağzının suyu akmaya başladı bugün hemde deli gibi..ishal de klasik her diş sıkıntısıyla oluyoruz..gece de 10 kere kalkmaya başladı tekrar sanırım bizim kızın dişlerinin bi kısmı hazırlığa başladı yine..
geçmiş olsun elaya.
merhaba! benimde 9 nisanda 2009 dogum tarihli bir elam var siteyi yeni gördüm
kizimin iki tane disi var altta.kizimin kilosu bana cok az geliyor 6950 gram.
sizinkiler aceba kac kilo. ek gida olarak neler yediriyorsunuz?
ela hic emmedi 4 ay anne sütünü pompayla cekip verdim kilo alamadigi icin hazir mamaya gecmistik ama hala kilo almakta zorlaniyoruz..
simdiden paylasim icin tesekkürler
hoş geldin.benim kızım da zayıf bi bebek.9. ay kilosu 7580 di.
iyi akşamlar çok şükür oturdum .......kağana çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.........
yusuf ishal doktoru dişten diyor ama bugün ilaç almak için aşşağı indim yusufuda alt komşuma bıraktım 2 dakka sonra geldi ellerimi yıkıyim diye banyoa girdim yusufta komşunun 2 küçük kızı var onlarla oynuyordu ağzında emzik yüzüstü düştü ağzından bir kan geldi çok korktum bayağı kanadı ağzı yusuf çok kaza geçiriyor böyle haftada muhakkak bir yeri kanıyor iki gün öncede babası bakarken yürüteçi devirmiş burnu kanadı kuzumun nazar mı değiyor anlamadım
çok geçmiş olsun i.im acıyo ya kuzucuklarımıza bişey oldukça.
esra geçmiş olsun.
devamlı kaza geçiriyorsa bi koç kestirseniz yusuf için
biz ecrin doğduğunda 2 tane kestirdik bi düşük tehlikesi geçirince eşim hayırlısıyla doğarsa kurban kesicem demişti birinide akika kurbanı niyetine kestirdik.
biz de 3 tane kestirmiştik.1 i tedavimin pozitif olması 1 i sağlıklı doğması diğeri akika.Allah kabul etsin.
egeyle babası uyuyor dayanamıcam bende yatmaya gidiyorum....
farmda ekili kabaklarım var 23:00 da toplayamayacağım için kuruyacaklar((
iyi geceler
büyük kabaklar mı?yazık olmuş ya.
slm..........
dün akşam üstü bi istifra bi istifra hastaneye gıttık üşütmüşüm bugunde annemdeydım yenı geldik gecmişi okuyamıcam umarım herkesler iidir...............
gelen gelen arkadaş olmuş hoşgeldin...............
çok geçmiş olsun melekcim.
Kızım 10 aylık olmuşşşşşşşşşş
Ne çabuk:-(
maşallah.
iki banyo tuvalet temizledim şu domestosa aşığım ama kullanmam yasak astımım için ama mis gibi yapıyor yusfu uyutmaya çalışıyorum muhallebi yaptım yemedi ben yedim afiyet olsun bana yusufta avcunu yalasın.........sırtım çok ağrıyor bi uyusada yatsam ve hiç kalkmasam
aynen domestossuz bi yaşam düşünemiyorum.
bacım 60 kiloyla hamile kaldım doğuma 95 le girdim ve 60 kiloykende yırtınıyordum zayıflayıp hamile kalıyim diye neyse doğumdan çıktım 86 kiloydum şimdi 76 kiloum allahtan eşim bişey demiyor ve yemin ederim bütün gün acım aman aman bi iştahım yok.....
eşimden verdiğim kilolar için bana bişeyler alcan dedim kilo başına 100 ytl dedi 86 kiloyken bende 60 kiloya düşersem ohhhhhhhhh 2600 lük bilezik al dedim neyse geçenlerde dediki ancak verdiğin kiloların karşılığ yüzük hakkettin bileziği kaybedecen dedi ve bu laf bana çok koydu .....
burda bir arkadaşım var benden 1 ay önce doğum yaptı eşi takıntılıymış kilolu asla istemiyorum seni böyle diye oda bi doktor bulmuş çayla ve kahveyle zayıflatıyormuş telde görüştük 4 kilo verdim dedi ben önce çayla kahveyle zayıflanmaz dedim eşimle bu diyalog geçince bende gittim 180 ytl bayıldım 1 aylık çay ve kahve aldım 3 gündür içiyorum heladan çıkamıyorum zaten benim bağırsaklarım çok iyi çalışıyordu şimdi aldı başını gidiyor inşallah işe yarar
takma o kadar bence.
benim yemek konusu açılınca konustuğuma bakmayın cidden iştahlı çok yiyen biri değilim hiç olmadım sütüm olsun diye eşim zorla yedirdi hatta kalkar mutfağa gider bişeyler getirirdi onları kestik tabi eşimde çok iştahsızdır.bizim ikimizin bütün gün yediğimizle iştahlı bi insan doymaz.bendeki genetik basenler falan annemin tarafndan hediye :) teyzelerim falan hep böyle .kardeşimde öyle mesela 55 kilo ama basenleri yüzünden daha fazla görünür
aynen bende de üst yok alt tarafın maşallahı var.ama benim iştah yerinde.:icecream:
ne çayı kahvesi öyle o adı nediir
ya kızlar ben korkuyorum da böyle hap falan kullanmaya
bizim üst katımızda bi reyhan ablamız vardı eşini 3 aylık hamileyken kaybetmiş nasıl güzel bir kadındı çok iyi komşuluk ederdik
70 kiloydu taktı kilolarına sporlara gitti ilaç kullandı falan ilaçlar yüzünden mide kanaması geçirdi adapazarında gördüğü sözde tedaviden sonra mide kanseri oldu.yemin ediyorum 6 ayda eridi bitti.söylemek bana çok zor geliyo ama hani somalili kadınlar vardırya zayıflıktan dişleri çıkmış aynı öyle oldu.öldüğünde başında ağlayan annesine bir baktım 70 yaşında kadn ondan daha genç duruyodukeşke 70 kilo kalsaydı da kızını annesiz bırakmasaydı allah rahmet eylesin
çok kötü bi durum ya.Allah rahmet etsin.herşeyin hayırlısını istemek gerekiyo. bişeyi çok takıntı durumuna getirmemek lazım.
günaydınn..iyi kaynatmışsınızz..
melekcim çok geçmiş olsun cnm..
ela nezle olmuşş,burnu da akıyo balgamlı öksürüyo bi de ama allaha şükür ateşi yok dr a gitsek mi karar vermedim,aşıı öksürmüyo şu an artar mı bilmem,balgam söktürücü şurup falan verir belki oof bilemedim..
canım bekletme hemen git doktora.
hiç uyumamış birinden günaydın kızlar
çok zor bi geceydi.
ecrinin dudaklarının iç kısımlarında beyaz bişeyler var pamukcuk mu bilmiyorum daha önce hiç olmadı pamukcuk.ama acımıyor biberon emiyor kahvaltsını güzelce yedi peçeteyle dokundum tepki vermedi pamukcuk olsa acırdı sanırım ama o değilse ne anlamadım.
canım aynıyım.uyku artık çok uzak bi kavram bana.pamukçuk olabilir.dut şurubu var o iyi geliyo.
bizde dün tam 10 aylık olduk...
sölemeyi unuttum dün..
maşallah.