2009 Nisan Anneleri

karbonata yakıyor o yüzden ağlıyor diye düşünüydum ama dr.umuz pamuk olduğunda bir tabaka oluştuğunu ve bu yüzden birşey hissetmediklerini söylemişti.hatta iyice bastırarak sil kanayabilir bile demişti.
gazlı bez almıştık ama egenin ağız mendilini kaynatıp onunla siliyordum.
2 ilaç kullandık ama biri daha etkiliydi.mürekkep gibi.
bende doğum yaptığım zamana dönünce duygu seli yaşıyorum

kızlar bu arada bim'in sayfasına girip indirimli ürünlere bakın.
bas öğren güzel birşeymiş yaaa....

kızlar günaydın tuğbacım geçmiş olsun ecemdede çok oluyodu hatta geçen ay tekrarladı mikostatin diye bir ilaç var önce ondan damlatıyordum ben arkadan karbonatlı su 1 günde bitıyordu

selam kızlar....
elaya geçmiş olsun ah şu dişler ahh....2 yaşa kadar yola devam.....gerçi uyuyan çocuğa diş bahane biliyor musunuz......görümcemin idilden 4 ay büyük oğlu var ve bugüne kadar hep akşam 9.30 sabah 9.30 uyudu hiç şaşmadı...sanki bu çocuk dişli mi doğdu hayır yani diş bahane bazen...bizimkilerin kalkası var....ecrindeki pamukçuk yüksek ihtimalle idildede 6 aylıkken oldu ve beslenmesini etkilemiyordu ama sonradan çok yayıldı...karbonatlı su iyi evet....birde mikostatin di sanırım ilacın adı...

herkese günaydın hanımlar...
biz de sık sık uyandık gece. meme istemedi ağladı sık sık bakalım bu gece nasıl olacak.
kağan'ı ben de merak ediyorum. uamrım iyi haberlerle gelirler en kısa zmanada bize de bilgi verirler. bende de neredeyse kimsenimn telefonu yok arayabilecek olan varsa arasa da haber verse bize de.
tuğba ecrin'in dudak içlerindeki pamukçuk olabilir. her zaman acılı olacak diye bir kural yok. hemen karbonatlı su hazırlayıp silnemi tavsiye ederim. ilerlemeden bitsin. eğer karbonatlı su kesmezse ilacı var onu da derim sana. geçmiş olsun canım...

çok daha erken size günaydın dedim ama yanlış yere yazmışım. farkedene kadar da alla alalal neden kimse yazmıyor diye hayıflanıyordum :roflol:

aldırayım bugün sağolun kızlar inşallah yayılmaz
kağanı çok merak ediyorum ben de ayşe iyi haberlerle gelse de içimizi rahatlatsa.

ewet bende yazacaktım uutmuşum bizim pamukçukta acımıyod u tuğba...
glşencim yaa her çocukzor çıkarmıyobu dişi büye meselesi drda ööle diyor...

hahhaha bende az önce okudum dedim bu hatun uykusuz heralde yazacaktım öteki tarafa baktım sen aymışsın ee uykusuzun halinden uykusuz anlar gözlerim kapanmak bende açık tutmak için direnmekteyiz.çizgi filmlerdeki gibi kibrit çöpü koyacm açık kalsınlar diye

tuğba mikostatin kullanacaksan eğer karbonatlı su kullanmana gerek yok. ağzının işki tarafına 1'er damlalık doldurup döksen kafi. gerçekten bir günde geçer...

bencede öyle olacak gibi... Yada kocişle kavgalar başlayacak..

tuğba mikostatin kullanacaksan eğer karbonatlı su kullanmana gerek yok. Ağzının işki tarafına 1'er damlalık doldurup döksen kafi. Gerçekten bir günde geçer...

bende aynı fikirdeyim..

ilaç alıdırayım o zaman fatoşcum sildirmez çünkü biliyorum dişine bile baktırmaz asla.babamız cumadan çıkınca alır getirir hemen kullanıcam

bende bime gitmek istiyorum ama yollar karlı ya düşersemm çok korkarım kış günüü eşime söledim inşş alırr yaa

ya bımdekı o bas ÖĞrenden bende ıstıyorum.
bakalım kalırsa alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…