karbonata yakıyor o yüzden ağlıyor diye düşünüydum ama dr.umuz pamuk olduğunda bir tabaka oluştuğunu ve bu yüzden birşey hissetmediklerini söylemişti.hatta iyice bastırarak sil kanayabilir bile demişti.uyanınca silicem aysuncum sabah sinemde tavsiye etmişti karbonatlı suyu bakalım izin verecekmi silmeme
melekler korusunun o bölümü benim doğum yaptığım hastanede çekilmiş.bende izleyince o günlerime döndüm.o bebişi izledikleri camdan az mı video çektik ecrini :)
uyanınca silicem aysuncum sabah sinemde tavsiye etmişti karbonatlı suyu bakalım izin verecekmi silmeme
melekler korusunun o bölümü benim doğum yaptığım hastanede çekilmiş.bende izleyince o günlerime döndüm.o bebişi izledikleri camdan az mı video çektik ecrini :)
aldım sekerım notunu hadı hayırlısı bakalım 4gun calısırsan valla super olucak kı verıcekler gıbı hadı hayırlısı
ılk gun baya kotu gecmıs kocana söle arabaya tüp taktırsın gamyoncuiremsuonunla gıt gel böle olmaz yahu en son eve bırakılıyosun hiç dinlemezsınkı bölee nezaman yemek yapıcan nezaman baranla ılgılenıp kendıne vakıt ayıracan zor.sız bu kışı annende gecırırısınız gıbı gelıyor bana
günaydınnnnnn herkezeeeeeeeeeeee........:lepi:
tuğba mikostatin kullanacaksan eğer karbonatlı su kullanmana gerek yok. Ağzının işki tarafına 1'er damlalık doldurup döksen kafi. Gerçekten bir günde geçer...
maşllhhh mirayaaaKızım 10 aylık olmuşşşşşşşşşş
Ne çabuk:-(
kızlar gebelik testi yaptımm sonuçççççççççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?