2009 Nisan Anneleri

Bende aynı şekilde üzgünüm bizim zamanımızda saçın ya kısa olacak yada bağlayacaksın şimdikiler röfleli, makyajlı gidiyor okula , konuşmalarıda o kadar iğrenç, bence kendilerine çok güveniyorlar artık şimdi terör okulda, öğretmeni dövmek okulda, , her türlü ahlaksızlık okulda , üzüm üzüme baka baka kararır hesabı, Ben Kayra için endişeleniyorum birde erkek çocuğu Allahım korusun , bence biraz sıkı olacak öncekiler sıra dayağı yemişde ne olmuş korku varmış en azından aslında dayağa karşıyım ama bazen hakettiklerini düşünüyorum ,

günaydın kızlarrr...........
ege gece sık uyandı.
sabah eşim egeyi alıp oturma odasına gelmiş.bende 07:30 da kalktım.
uykusuzum çokkkkk..........

bir rahatsızlığı var demekki Kayra rahatsız olduğu zaman sık sık uyanır , uykuları bir düzene girmedi bende sabırsızlıkla bekliorum akşam yatıp sabah kalkmayı aaahhh aaahhhh bir kere kalkmayada razıyım :gitme:

hiç uyumamış birinden günaydın kızlar
çok zor bi geceydi.
ecrinin dudaklarının iç kısımlarında beyaz bişeyler var pamukcuk mu bilmiyorum daha önce hiç olmadı pamukcuk.ama acımıyor biberon emiyor kahvaltsını güzelce yedi peçeteyle dokundum tepki vermedi pamukcuk olsa acırdı sanırım ama o değilse ne anlamadım.

geçmiş olsun.
BİM de bas öğren diye bir oyuncak var,o da güzele benziyor,ama ben gidemem ki:-((
ege uyansın gidip bakıcam bende.
bim apt.yanında:)))
cuma günleri kapının önünde kadınlar topluluğu oluyor.

canım 5.diş patladı dün.
rahatlar artık dedim ama 6.diş rahatsız ediyor sanırım.
offffffff her dişte bunları yaşayacaksak bittim bennnnn......
kayracık ne yapıyor annesi:))))

kızlar ben şimdilik gidiyorum Kayra ağlıyor onunla ilgilenmem lazım ,
Esen mail attım canım ,
Ecrin' e geçmiş olsun bende pamukcuğun acıttığını biliyorum bir doktorunu arasan bence

haklısın minecim bende dayak konusuna tahammül edemem ama bi video göndermiş kardeşim emo bir kız kendini video çekmiş isyanlarda insanın dövesi geliyo :) aman büyük konusmayalık bizimde çocuklarımız var ama çok sinir bozucu

paylaşayım şu videoyu

canım egenin pamukçuğuda dil ucunda ve dudak içinde başlamıştı.
eğer öyleyse hemen karbonatalı suyla temizle derim.
yayılınca bitmek bilmiyorlar(((
bu arada melekler korusun'un tekrarı var onu izliyorum da offff....
doğum yapan kızın yaşadıklarını bende yaşamıştım duygulandım birden.
ege fototerapi görüyorken bizde hastaneden elektirikli süt pompası kiralamıştık.
işte sorunlar hiç bitmiyor çoğalıyorrrrr

Kayra da uykusuzluk sorunu devam, bu ara biraz iştahsızlaştı önceden biraz daha iyi yerdi ya burnu tıkalı ondan yiyemiyor yada başka bir sorun var bilmiyorum , birde arada kusmaları başladı bende yeni bir diş bekliyorum ama zamanı var gibi Kayra da yarım saatte bir uyanırdı dişi çıktığı zaman , 36 diş hepsini sıkıntısı 1 ay desek en az 30-36 ay mı yani ben bir yaşını bekliyorum herşey düzene girecek modundayım olmazsa hayal kırıklığına uğrarımm

uyanınca silicem aysuncum sabah sinemde tavsiye etmişti karbonatlı suyu bakalım izin verecekmi silmeme

melekler korusunun o bölümü benim doğum yaptığım hastanede çekilmiş.bende izleyince o günlerime döndüm.o bebişi izledikleri camdan az mı video çektik ecrini :)

hahah elif hiç güleceğim yoktu valla ela hasta dedim ya ondan görmüşsündür ewet 2 üst dişide patladı daha bu hafta cnm..şimdide çok mutsuz ağzı,gözü,burnu akıyo,alttan da ishal zaten bi kısmı diş bi kısmı hastalıktan ,dokunsan ağlıcak durumda hep

AAA aynı gün mü yapmıştık doğumu?29 Mart tı bizim.
Deniz senin ticker a noldu,yenisini yapsana.

ben de gezmeye gitmek istiyorum ama hava çok soğuk ve hala kar var sitenin içinde.şuan otoparktan gelen patinaj sesini duyuyorum buz yüzünden sanırım.

miray a da irfan a da maşallah...
tuğba bende haftasonu gezeriz diyeplanlar yapıyordum ama evdeyiz kesin bencede pamukçuk olmuştur biz onu için çok etkili bi ilaç kullamıştık ama biraz ağırdı ama krbonatlı su iyi geliyo herkes ööle diyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…