Tuğba hissettiklerini aynen hissediyorum canım,bir de içlerinde olunca içim yanıyor valla.
Ay ben de facebookta bir öğrenicimin fotolarını gördüm,bir kızla fotolarını gördüm,bir pozlar görsen,lezbiyen gibiler,Aman Allahım...
Geçen okulun son günü dediler foto çekelim sizinle,neyse çektik,bir baktım ki ,yanımda ne pozlar vermişler,saçlar öne atılmış,yamuk bir şekilde ,acayip acayip..
.
günaydın kızlarrr...........
ege gece sık uyandı.
sabah eşim egeyi alıp oturma odasına gelmiş.bende 07:30 da kalktım.
uykusuzum çokkkkk..........
geçmiş olsun.günaydınn..iyi kaynatmışsınızz..
melekcim çok geçmiş olsun cnm..
ela nezle olmuşş,burnu da akıyo balgamlı öksürüyo bi de ama allaha şükür ateşi yok dr a gitsek mi karar vermedim,aşıı öksürmüyo şu an artar mı bilmem,balgam söktürücü şurup falan verir belki oof bilemedim..
ege uyansın gidip bakıcam bende.BİM de bas öğren diye bir oyuncak var,o da güzele benziyor,ama ben gidemem ki:-((
bir rahatsızlığı var demekki Kayra rahatsız olduğu zaman sık sık uyanır , uykuları bir düzene girmedi bende sabırsızlıkla bekliorum akşam yatıp sabah kalkmayı aaahhh aaahhhh bir kere kalkmayada razıyım :gitme:
Bende aynı şekilde üzgünüm bizim zamanımızda saçın ya kısa olacak yada bağlayacaksın şimdikiler röfleli, makyajlı gidiyor okula , konuşmalarıda o kadar iğrenç, bence kendilerine çok güveniyorlar artık şimdi terör okulda, öğretmeni dövmek okulda, , her türlü ahlaksızlık okulda , üzüm üzüme baka baka kararır hesabı, Ben Kayra için endişeleniyorum birde erkek çocuğu Allahım korusun , bence biraz sıkı olacak öncekiler sıra dayağı yemişde ne olmuş korku varmış en azından aslında dayağa karşıyım ama bazen hakettiklerini düşünüyorum ,
geçmiş olsun.
ege uyansın gidip bakıcam bende.
bim apt.yanında:)))
cuma günleri kapının önünde kadınlar topluluğu oluyor.
canım 5.diş patladı dün.
rahatlar artık dedim ama 6.diş rahatsız ediyor sanırım.
offffffff her dişte bunları yaşayacaksak bittim bennnnn......
kayracık ne yapıyor annesi:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?