2009 Nisan Anneleri

wow 16 kişi
tamam sehercim elma aldırayım eşime o zaman...
kızlar eçen akşameşim işte geldi yemek yedik senla yı al içeri gitben masayı toplayayım dedimbliliyrum bu ara çok yorgun oluyo sadece yam saat istedim yani..ama 10. dk da koşak yanıma geliler adam açmış film izliyomuş ela da yanında hiç sesi çıkmıyo bi bakayım demişki ela açmış pişik kremini eller yüz ve büyük ihtimal eller ağıza gitmiş benimki nasıl suçluluk duyuyo bişii olur mu diye bilemedim bende bişii olur mu..neyse aldı kremi ing. çevirdi bilg da yenirse tıbbi müdahale gerekir yazıyo panik olduk ama bişii olmadı allahtan ya azcık yaladı sanırım ellerini o kadar..yaa 10 dk çocuk baktı insan bi gözüyle çocuğa bakar filme nasıl daldıysa artık

nese kızlar sıze ıyı muhabbetler ben bıme gıdıcem ordanda annemle gezmeye akşamada gemliğe dönücem siz yazın ben geçmişi okuyayım ::)))))))))))

seher selen bebek arabasında da araba koltuğunda da duruyo sanırım sen kendin gidip geldiğine göre aferin ona maşallah yaa...

kızlar bu telefon numaralarına bir çare bulsak nasıl olur?? mesela bir liste hazırlasak ve mail olarak yollasak herkese. yani telefonlarımızı yazalım kim kimi aramak isterse arasın. böyler zor oluyor. birinde şunun telefonu diğerinde onun telefonu vs.
ne dersiniz???

yusuf iki dişi aynı anda çıkarıyor bu normal mi? benim bildiğim tek tek çıkıyor yavrum huyu ne kadar değişti gece kocamn park yatağa sığmıyor belki 30 kere kalktım gece bir mızırdanma anlatamam benim adam sanki ölmüş o kadar ağlamaya adam kalmıyor aman bir horladı gece sinir oldum erkek olmak varmış ...............

bende bu gece rüyamda başakşehire gidiyordum ama kim ordaymış bimiyorum tabelayı çok iyi hatırlıyorum ............

şirvan iş hayatı nasıl geçiyor..........

tuğba geçmiş olsun bizded olmuştu mikostatin ve aftadur diye bir sprey kullandım geçti.......

yeliz sonucun negatif olduğuna üzüldüm bacım üzülme gene olur,düşünsene avatar resmindeki gibi bide ikiz olursa tam resimlik..........

slm kızlar kağana meleğe ve tüm hasta bebişlere çok geşmişler olsun
şirvancım gerçekten çok üzüldüm senin adına ama bazen bu adamları anlamak çok zor inanılmaz vurdumduymaz oluyorlar ii yapmışşın bence onu göndererek daha ilk gününde yanında olması gerekirdi umarım herşey gönlünğzce olur
sehercim daha değil canım istesede olmaz şu anda zamanı siz biliyosunuz zaten :))herşeyin hayırlısı inş
bende ecemi uyuttum bi kuran okuyayım allah kabul etsin şimdiden hepimiz için dua edicem tabiyki tüm hasta bebekler içinde aminnnnn

allah kabul etin tuğba bizede dua et bende okumak istiyrum ama adetliyim, hamileyken hatim indirmiştim yine başlamak istiyorum

neeeeeeee gÜlfem 7 keremİ kalktı allah sabır versİn sİze yaa!!

bu iyi deniz 15 kere kalktığımı yarım saatte 15 dakikada kalktığımı bilirim.delikafadulden

ilk günler zor geçeceğe benziyo şirvan.

ben sayamadım bile yarım saate bi kalktık sanırım uykuya dalmak ve dalmamak arasındaydım hp

kıyamam ya evet biz de çoğu zaman öyleyiz.şanslı günlerde 7 -8 kere kalkıyo.

erkekler işte vurdumduymazlık mayalarında var.:1closedeyes:

evet her çocuk kendine özel canım.kaydirigubbakcemile5

AMİİİİN

Allah kabul etsin canım.

allah dualarınızı kabul etsin kızlar..
ben sorucam sorucam unutuyorum bebeklere ne zaman tuz ve şeker serbest oluyo tam olarak 1 yaşını doldurunca mı??

Eki Görüntüle 34910

Eki Görüntüle 34911

çok güzel şeyler gelmiş bime kızlar...
bunlarıda egeye aldım:)
güselmiş

meriç in iki diiş birden çıktı olabiliyor..
baska da dişi çıkmadı zaten:)

bir de dün ilk kez derya baykalı izledim cemil ipekçi ve bi jinekolog vardı..cemil ipekçi nin babası da doğumcu mu neymiş neyse diyo ki babam kardeşim ve beni alır hafta da 2 kez sokakta ne satılıyosa yedirirdi onlardan diyo mikrop alalım diye.. dr da doğru dedi anneler çok hijyenik hiç hasta etmeden büyütüyolar sonrada çocuk kreş ya da okula başlayınca hasta olmaktan okula gidemiyo bünye alışkın değil diye diyo..bende polyanna oldum acık ela hasta ya :))

mrb kızlar Kayra yı yeni uyutabildim artık uyumak istemiyor oyun yapıyor parmağını uzatıp hııı yapmayı öğrendi birde dilini damağına değdirip çık çık sesler çıkarıyor , zorla uyutmam normal mi acaba bu kadar zorluğa uyusa bari en fazla yarım saat uyuyor,
Yeliz negatif çıkmasına sevindim geçmişi okurken tahmin etmiştim benimkide çok düzensiz ne yapacağım bilmiyorum,
Bimden bahsedilmiş kalmışmıdır acaba Kayra uyanınca bende gideyimde alayım hoşuma gitti jeep
Şirvan biraz daha rahat ol bence senin yine annen bakıyor ben ne yapayım annemde yok burda bakıcıya bırakıp gideceğim kuzumu
Aklımda başkada bir şey kalmamış
Esen tekrar mail attım canım yeniden yüklemiştim ama olmadı seni de bıktırdım valla kusura bakma
Kayra uyandı 15 dakika uyudu bir ohhh diyemiyorum ya ben bakayım ağlıyor

geldim kızlar bende ecemin çorbasını koydum geldim akşamada günüm var eşim gelip alıcak hazırlanaım yavaş yavaş kaynanamlara gidicem ecem uyandımı hep arkamda

evet cnım 2 diş bırden cıkması normal.................

ah ahh bizimde 4-5 6 saatlerımız varde arada kalkar otururduk offfffffffffffffff

melekte hastaymıŞ Çok geÇmİŞ olsun..
sagol cnm

yuhhhhhhhhhhhhhh yani.... anlayışsız hepsi anacım

ay okumamıştım yatırmışlarmı kağanı hastaneye Allah yardımcıları olsun yaa(
evet cnm yatırmışlar
evet arkadaşlar kağana dua edelim.hep beraber edersek cuma vakti kabul olur inşallah.
hep aklımda kuzucuk yaa allahım korusun..........

annemde telde konuştuk az önce onada söyledim annem hep okurrr ddim okuuu.......

kıyamam dedi tamam bnım dualrım hep sizlerlee

ev harmannnnnnnnnnnnnnnnnnn egenın elinde emzik
emmeyen cocuk araa aklıp emiyo ben kaçar rahat yok bacaklarımda egeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

dışarı çıkmak istiyorum ama yusufun arabası arabada üşeniyorum merdivenlerden çıkarmak mümkün değil ............

oğluşla top oynadık şimdi dondolinosunda kendini sallıyor,uyusada mutfağı toplasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…