eşim benim çalışmamı istemediği için ..pes diyorum şirvancım..
daha ilk günden böle yaparsa valla bunun mesaiyi uzaması var aksilikleri var dimi.
neeeeeeee gÜlfem 7 keremİ kalktı allah sabır versİn sİze yaa!!
Uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
paŞamda evde oyun oynuyormuŞ..
Ayy bİraz Önce annemİ aradım.. Ev cevap vermİyordu. Cebİnİ aradım onda da cevap yok..
Ayy bİrden heyecan sardı..
En sonunda aÇtı..
TelefonluĞu salona koymuŞ... Baran yÜrÜtecle rahat dolaŞsın dİye...
ben sayamadım bile yarım saate bi kalktık sanırım uykuya dalmak ve dalmamak arasındaydım hp
babalar nasıl böyle vurdum duymaz oluyorlar..
Dün akşam saat 8 olmuş ben servisteyim .. Ne zaman gelecen .. Hadi gitmeyecekmiyiz..
Dur bi dedim .. Gelip baranı görmem lazım . Emzirmem lazım..
Hem dedim baranı da alalım..
Sigara dumanı . Rahat edemeyiz falan filan ..
Iyi o zaman sen git ben gelmiyorum.. Dedim. ..
Bozuldu kendisi gitti.. Akşamda git evde kal dedim.. Gelmedi..
Bu sabahta saat 11 olmuş daha yeni arıyo.. Ne yaptın diye...
ela doğduğundan beri toplasan 3 hafta 2 kere kalkmıştır ben o zamana hiç kalkmadık diyorum güler 7 kere kalkınca seviniyo ben 7 kere kalkınca deliriyom çocuğu iç kalkmayan biri 2 kere kalksa uyumadık der :)) herkesin bebeği farklı işte
yok ecrinin normal halleri o bazen 3 4 gün deliksiz uyur beni şizofreni sınırından döndürür sonra yine böyle.ağzındakiler acımıyor çünkü mAma yiyr süt emiyor sorun yok.bu 3 4 günlük dinlenmeler için şanslıyım güler ve gülşene göre.Allah güç kuvvet versin hepimze
slm kızlar kağana meleğe ve tüm hasta bebişlere çok geşmişler olsun
şirvancım gerçekten çok üzüldüm senin adına ama bazen bu adamları anlamak çok zor inanılmaz vurdumduymaz oluyorlar ii yapmışşın bence onu göndererek daha ilk gününde yanında olması gerekirdi umarım herşey gönlünğzce olur
sehercim daha değil canım istesede olmaz şu anda zamanı siz biliyosunuz zaten :))herşeyin hayırlısı inş
bende ecemi uyuttum bi kuran okuyayım allah kabul etsin şimdiden hepimiz için dua edicem tabiyki tüm hasta bebekler içinde aminnnnn
güselmişEki Görüntüle 34910
Eki Görüntüle 34911
çok güzel şeyler gelmiş bime kızlar...
bunlarıda egeye aldım:)
yusuf iki dişi aynı anda çıkarıyor bu normal mi? benim bildiğim tek tek çıkıyor yavrum huyu ne kadar değişti gece kocamn park yatağa sığmıyor belki 30 kere kalktım gece bir mızırdanma anlatamam benim adam sanki ölmüş o kadar ağlamaya adam kalmıyor aman bir horladı gece sinir oldum erkek olmak varmış ...............
bende bu gece rüyamda başakşehire gidiyordum ama kim ordaymış bimiyorum tabelayı çok iyi hatırlıyorum ............
şirvan iş hayatı nasıl geçiyor..........
tuğba geçmiş olsun bizded olmuştu mikostatin ve aftadur diye bir sprey kullandım geçti.......
yeliz sonucun negatif olduğuna üzüldüm bacım üzülme gene olur,düşünsene avatar resmindeki gibi bide ikiz olursa tam resimlik..........
evet cnım 2 diş bırden cıkması normal.................yusuf iki dişi aynı anda çıkarıyor bu normal mi? benim bildiğim tek tek çıkıyor yavrum huyu ne kadar değişti gece kocamn park yatağa sığmıyor belki 30 kere kalktım gece bir mızırdanma anlatamam benim adam sanki ölmüş o kadar ağlamaya adam kalmıyor aman bir horladı gece sinir oldum erkek olmak varmış ...............
bende bu gece rüyamda başakşehire gidiyordum ama kim ordaymış bimiyorum tabelayı çok iyi hatırlıyorum ............
şirvan iş hayatı nasıl geçiyor..........
tuğba geçmiş olsun bizded olmuştu mikostatin ve aftadur diye bir sprey kullandım geçti.......
yeliz sonucun negatif olduğuna üzüldüm bacım üzülme gene olur,düşünsene avatar resmindeki gibi bide ikiz olursa tam resimlik..........
ah ahh bizimde 4-5 6 saatlerımız varde arada kalkar otururduk offfffffffffffffffayşe hediye çekilişine katılmamış sayfalara baktımda nerden bulucaz bilmiyorum....banada bilen kişiler sorarlar bazen bu gece uyudu mu diye evet uyudu maşallah diyorum...öğrenicek annesi yavaş yavaş gece uyanmadan kalkmayı diyorlar...yok yahu kalktıda 2-3 kere salladım yine yatırdım diyorum....yoksa bizim sabah 6 rekorlarını hala bilmeyenler var:))
sagol cnmmelekte hastaymıŞ Çok geÇmİŞ olsun..
yuhhhhhhhhhhhhhh yani.... anlayışsız hepsi anacımbabalar nasıl böyle vurdum duymaz oluyorlar..
Dün akşam saat 8 olmuş ben servisteyim .. Ne zaman gelecen .. Hadi gitmeyecekmiyiz..
Dur bi dedim .. Gelip baranı görmem lazım . Emzirmem lazım..
Hem dedim baranı da alalım..
Sigara dumanı . Rahat edemeyiz falan filan ..
Iyi o zaman sen git ben gelmiyorum.. Dedim. ..
Bozuldu kendisi gitti.. Akşamda git evde kal dedim.. Gelmedi..
Bu sabahta saat 11 olmuş daha yeni arıyo.. Ne yaptın diye...
evet cnm yatırmışlaray okumamıştım yatırmışlarmı kağanı hastaneye Allah yardımcıları olsun yaa(
hep aklımda kuzucuk yaa allahım korusun..........evet arkadaşlar kağana dua edelim.hep beraber edersek cuma vakti kabul olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?