içim sıkıldı ya dışarda yağmur içerde karanlık gülfem paçalarıma yapışıyo ağlıyo bi de karnım ağrıyo bi de uykum var.ya ne sorunlu bişey oldum ben ya.kendimi böyle zamanlarda hiç sevmiyorum.
kim gelmiş ki ben kaçırdım
bana da iyi geldi şekerim konuşmak. işten sıkılmıştım :)))aynı beni tarif ettin bugün bende öyleyim güler............
yarım saat önce banu aradı çok sevindim baya konuştuk valla iyi geldi görmüş gibi oldum....
yusufta tuzcu gruptan tuzsuz yemiyor çok azıcık atınca yiyor bende herşeyini sütle hazırlıyorum devam mamasından günde bir kere veriyorum ben similac 2 kullanıyorum ............
sabah kahvaltıdan beri bişey yemedim elma yiyim dedim içi çürümüş ağzımın tadı bozuldu.....
kızlar bişi soracağım oto koltukları hakkında isofix ne oluyor
bazı arabaların isofix bağlantı kemeri bulunuyormuş bu arabalarda isofizsiz oto koltuğu alabilir miyiz
haa, bir de şey var, oto koltuklarının altında böyle tabla gibi bir şey oluyor, ona da isofix diyorlar, o arabada sabit kalıyor, sen oto koltugunu alıp gidebiliyorsun. Işte o sabit kalan tabla gibi şeyi baglamak için de arabalarda isofix baglantı noktası diye bir şey var.
artık isofix araclarda zorunlu hale geliyor, yeni yasa çıkmış.
dur canım bir bakım .int. 180 almıştık...bizde alıcaz daha almadık.çok da pahalı ya şirvan seninkinin markası ne kaça aldınız uygun demişsin
nisan a daha önce balkabagını haslayıp püre yapmıstım bayıla bayıla yemişti. Dün tekrar yine yaptım, tadına baktı ögürdü, kusacaktı neredeyse vermedim ben de. Bugün yine denedim, hatta biraz suyla actım acaba yogun mu geldi diye, ama yine ögürdü kusacaktı bıraktım ben de. Bir on onbes gün sonra yine denerim. Kabak ta bir güzel kabakmıs ki, bir kase kadar yapmıstım nisan için, atmaya kıyamadım ben de gittim, balkabaklı, cevizli, tarçınlı kek yaptım. şimdi çıktı fırından soğumasını bekliyorum. Bakalım nasıl olacak?.. Benim kadar kızından kendine fayda cıkaran biri var mı aranızda?.. :kedi:
fiyatı iyimiş ama ben üçüncü kez oto koltugu almak istemediğimden 15-36 kg. olanlardan almak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?