2009 Nisan Anneleri

dün reflör içirdim ama hala kakası sulu sabahtan beri iki kere yaptı ishal dişten mi anlayamadım diş çıkaran kuzulardada oldumu böyle

allah dualarınızı kabul etsin kızlar..
ben sorucam sorucam unutuyorum bebeklere ne zaman tuz ve şeker serbest oluyo tam olarak 1 yaşını doldurunca mı??

1 yaş diyolar ama ben gülfeme tuzsuz ne kadar denediysem yediremedim azıcık tuz atıyorum.tatlı olarak reçel veriyorum.

içim sıkıldı ya dışarda yağmur içerde karanlık gülfem paçalarıma yapışıyo ağlıyo bi de karnım ağrıyo bi de uykum var.ya ne sorunlu bişey oldum ben ya.kendimi böyle zamanlarda hiç sevmiyorum.

Selam Kızlar

Sabahtan beri hızlı hızlı bir geçmiş okudum da yazmaya fırsatım olmadı. Hasta olan tüm annelere ve bebeklere geçmiş olsun...

Süt ve tuz verme konusundan bahsetmişsiniz. Ben Nisan ı hala emziriyorum, bu yüzden henüz süte baslamadım. Aptamil de vermiyorum. Sadece Milupa nın 8 tahıllı ballı kahvaltı mamasını hazırlarken 3 ölçek Aptamil le hazırlıyorum o kadar. Ama eger emzirmeseydim veya sütüm yeterli olmasaydı ben de normal süte baslardım diye düşünüyorum. Zaten o Aptamil in kokusuna ben dayanamıyorum. Öğüresim geliyor nedense. Bilmiyorum benim kız içer miydi?.. Bir tek bana mı kötü kokuyor acaba, size de kötü kokuyor mu?..
Tuz konusunda da, ben normalde atmıyorum ama anneannesi köftesine, bazen de çorbasına katıyor ama çok az kullanır zaten annem normalde de kendilerine pişirdiği yemeklerde. Bana mesela hiç tuz yokmus gibi geliyor tattıgımda. o kadarcıktan da bir şey olmaz diye düşünüyorum.

Bime gittim jeep den aldım ama yassı pil gerekliymiş daha çıkamam akşam eşim getirir denerim birde dayanamadım aysun un aldığı müzik kutusundan aldım aslında farklısı vardı kayra sıkılmıştı ondan bunuda alayım oynar dedim eve geldim çocuk yenisiyle oynamıyor eskiyi aldı eline gülüyor düğmelerine basıyor boşuna almışımmm (((
Esen canım senden haber bekliyorum

Sütü bende veriyorum Kayra ya mamadan daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum ama akşam yatmadan mama veriyorum , kendisi için yaptığım çorbaları yemediği için Kayra ya bizim yaptığımız çorbalardan veriyorum biraz da tuz oluyor içinde

urla, burcu_arda, eftelyasu, Esennn+, gulshenidil, megul, nesoc, sev_rey, TugbaEcrin, tugbiş123

egenın azcık olan saclarını taradım aldı elimden kendisi kafasına goturdu taramaya çalışıyor sıpa şimdi dedede diye dıueee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…