2009 Nisan Anneleri

kızlar oğluşumu özledim...

dün beni görünce nasıl suratı gülüyordu.. hemem memişi verdim.. lop lop götürdü..

memiş dedim de benim göğüslerde bugün bir tık yok.. sızı mızı.. azalıyormu acaba...

yarın baranı berbere götüreceğiz..

saç - sakal bir traş yaptıralım.

hey yavrum bee! Büyümüş, sacları uzamıs da kestirmeye gidiyor!

Benim göğüslerim de sızlamıyor artık öyle tamamen emzirdiğim zamanlardaki gibi. vücut emzirme sıklıgı azalınca süt miktarını da ona göre ayarlıyormuş.

son 40 dk.

ve 2 gün tatilll

oleyyyyyyyyyyyyyyy

şirvan işin hayırlı olsun olsun bacım

kız işe başlayınca senn aklıma gebelık günlerımız geldi....

iş yerlerındn nasılda konuşurduk devamlı.........

oh tatil oh canım bunu istdi yok öle yok bölee aman özledimmmkız o günlei.............

allahtan dünden yemeğim var sulu köfte patates,bulgur pilavı,mercimek çorbası,z.yağlı portakall kereviz

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, denizela, dozkan+

düdüklüye koydum yemegi geldim....

nagihan ya faceye kendi resmini eklesene canım ya senide görelimmm

kaganı merak edıyorumm ayşeler yanındamı acaba?

pinarny tesekkür ederim geri yazamadim 50 tane yorum yazmam gerekiyormus buraya özel mesaj cevaplamam icin

tesekkür ederim bilgi paylasimi icin..cok saol canim
lıkır lıkı istahla hic mamasini icmedi hep azar azar...bisey tutusturup eline öyle veriyoruz.gece bende besliyorum mecburen. ela 2730 gram dogdu 48 cm boyu.. almanda yim ben burda bi yag var omega üc icerikli raps öl diye onu koyuyorum mamasına doktor tavsiyesi üzere

cok sükür hareketli masallah hic durmuyor yaramazlık pesinde daha demin mutfaktan getirdim kap kacaklari indirmis cekmeceden

demek ben tek degilmisim:)))

bende iki ay sonra caliscagim nasil birakcam bilmiyorum
aklim hem kızımda kalır benim.. of of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…