adam biliyoda ovmuyo yorgunsun diye hihihi ovsa uykusuz kalacağn kesin süper smiley:jeyyar:sağ ayağımın üstüne basamıyorum aniden bişey oldu bileğim çook acıyor.eşimin bu gece beni umursamayası tuttu iş yetiştiriyo dünyayla bağlantısını kesti.bi ovsaydı nolurdu
tamamen tesadüf feridecim belli olmuyo burasıYa ben gelince kimse yazmıyor mu?
dün hemşire geldi kabataslak ölçtü geçen ay 76 cm di ama kilosunun kesinlikle 10.400 olduğunu sanmıyorumBu arada maşallah Kerem' e uzun boylu olacak.
aaa nasıl kaybediyolar ya nepayım ben başka bebeğin göbeğini deseydin halla hallayarama basmaaaaaaaaaaaaaa
ogluşum göbegi hastanede yattıgı için orda düşmüş....
emzirme odasında geldi bi baktım göbegii düşmüşşş
dedimverırmısın görmedik dedilerr oha yaniii
ama başka bebegınkini vermişlerdi...
cok üzüldümmmm
alsaydım camiyle okul arası var bizim burda oraya gömücektim...
dinine baglı ve okusun diye
ama malesefff allahım dualarımız kabul etsin......
4-5 kere
senın kociş kafayı yemiş baceyle dogusu bende yedime o benden beterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hediye paketlerini ile saklıyor acmıyor birikim güzell...:lepi::lepi:
sen bilirsin ama uyu benc kedin için......
buyur gel tatilde olmazsak ayarlarız tabiyerimsenibenbu arada temmuzda bursadayız,dayımın oğlu evlenicek.
daha çok var ama nasip olurda gelebilirsek bursalı kızlar görüşmek isterim:)))
SULTAN YENı GÖRDÜM sümük dolu cnm ya kurumuyo daha..bu gece ne yapsam fayda yok ben şebnem ferahı izleyeyim tuğba cnm saol uyku yok nasıl olsa
ela doğduğundan beri toplasan 3 hafta 2 kere kalkmıştır ben o zamana hiç kalkmadık diyorum güler 7 kere kalkınca seviniyo ben 7 kere kalkınca deliriyom çocuğu iç kalkmayan biri 2 kere kalksa uyumadık der :)) herkesin bebeği farklı işte
yok kız başka kadına verdıler bebegının göbegını bana degıl....adam biliyoda ovmuyo yorgunsun diye hihihi ovsa uykusuz kalacağn kesin süper smiley:jeyyar:
tamamen tesadüf feridecim belli olmuyo burası
dün hemşire geldi kabataslak ölçtü geçen ay 76 cm di ama kilosunun kesinlikle 10.400 olduğunu sanmıyorum
aaa nasıl kaybediyolar ya nepayım ben başka bebeğin göbeğini deseydin halla halla
buyur gel tatilde olmazsak ayarlarız tabiyerimseniben
sümük doluysa nulabilirmisin orda bilmiyorum hatırlarsan biz bir ara çok sıkıntı çekmiştik burun tıkanmasından doktora anlattık otri bebe diye bir burun aspitörü sen çekiyosun nefesinle tabiki sümükler ağzın gelmiyo:roflol::roflol::roflol:serum gibi uzun bişey smükten eser kalmıyo
bu arada bugün diploma işini hallettim yeni çıkarttırmadım fotokopisi vardı onla yaptılar sağolsunlar hatta arkalı önlü fotokopisi lazımmış müdür yardımcısına çık 2004 mezunlarndan birnin diplomasının arkasnı bassınlar falan dedi işimi gördüler valla uzun sürcekti diploma çıkarması
sabiha hanımın kitabını aldım çocuklarla doğru iletişim:sm_cool:
valla hava güzel burada yagmur yok şimdilik güneş var bende başladım... ama öle derin temızlık degıl üstten........ benımkiigünaydın kızlar en erkenci benim galiba kimseler yok hasta bebişlere acil şifalar
elif bende alayım bari yarın eceme alışverişe gidicez o kitaptan bu arada bime baktım dün burdakinde bas konuş oyuncağı kalmamış canım(
sultancım okulda görevli varmıydı bende alıcam ya öss formu
adaşım ecrinin ağzının geçmesine çok sevindim bizim ecemde çok olmuştu ordan biliyorum
neyse kızlar bugün ben sıkı bir temizliğe başlıycam inşallah uzun zamandan beri birşey yaptığğım yokk ecemi doyurayımda hepinizi öptum..
ehehheh elifffffffffff:lepi::lepi::sm_cool::sm_cool:bende dışarı çıkmak istiyorum ama malum halimiz ..ateşlenmezse bi daha arabayla gezelim bari azıcık çocukta pazardan beri çıkmadı hiç evden ..
elif dön çabuk bizim topiğe milletin yatak odalarına bakıyosun
selaammm
dün geceki duam kabul oldu
eminimki 1 kereliğinedir demir 10 da yattı 6 ya kdr deliksizz uyudu
ben kalkmaya o kdr alışmışmıki 2 saat arayla uyanıp gidip baktım
sabah 7.30 da kalktı şimdi yeniden uyudu
güzellik uykusuna yatıyoo bizimki bende pülates yapayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?