2009 Nisan Anneleri

uyu denizcim uyu fırsatları değerlendirmemiz lazım bizim.bende sırtıma vibroshape taktım şimdi o bitsin yatıcam.ecrini yıkarken tutuldu küvetten kaçmaya çalışıyo sıpa.şu haneler denen programı ilk kez izliyorum beyaz bundan sonraymış .... neyse bişi demim relaxx olmalıyım gidip uyumalıyımmm boshayallersmile

sağ ayağımın üstüne basamıyorum aniden bişey oldu bileğim çook acıyor.eşimin bu gece beni umursamayası tuttu iş yetiştiriyo dünyayla bağlantısını kesti.bi ovsaydı nolurdu
adam biliyoda ovmuyo yorgunsun diye hihihi ovsa uykusuz kalacağn kesin süper smiley:jeyyar:
Ya ben gelince kimse yazmıyor mu?
tamamen tesadüf feridecim belli olmuyo burası
Bu arada maşallah Kerem' e uzun boylu olacak.
dün hemşire geldi kabataslak ölçtü geçen ay 76 cm di ama kilosunun kesinlikle 10.400 olduğunu sanmıyorum
aaa nasıl kaybediyolar ya nepayım ben başka bebeğin göbeğini deseydin halla halla
bu arada temmuzda bursadayız,dayımın oğlu evlenicek.
daha çok var ama nasip olurda gelebilirsek bursalı kızlar görüşmek isterim:)))
buyur gel tatilde olmazsak ayarlarız tabiyerimseniben
SULTAN YENı GÖRDÜM sümük dolu cnm ya kurumuyo daha..bu gece ne yapsam fayda yok ben şebnem ferahı izleyeyim tuğba cnm saol uyku yok nasıl olsa

sümük doluysa nulabilirmisin orda bilmiyorum hatırlarsan biz bir ara çok sıkıntı çekmiştik burun tıkanmasından doktora anlattık otri bebe diye bir burun aspitörü sen çekiyosun nefesinle tabiki sümükler ağzın gelmiyo:roflol::roflol::roflol:serum gibi uzun bişey smükten eser kalmıyo

bu arada bugün diploma işini hallettim yeni çıkarttırmadım fotokopisi vardı onla yaptılar sağolsunlar hatta arkalı önlü fotokopisi lazımmış müdür yardımcısına çık 2004 mezunlarndan birnin diplomasının arkasnı bassınlar falan dedi işimi gördüler valla uzun sürcekti diploma çıkarması
sabiha hanımın kitabını aldım çocuklarla doğru iletişim:sm_cool:

Son düzenleme:

hİÇBİŞİİİ ANLAMADIM BEN ),eLA AZ MI UYANIYOR ,ÇOK MU???

Sultan sevindim sorunsuz halletmene.kitap da hayırlı olsun.

Dün de eşim bir kitap seti sipariş etmiş,bugün geldiler.Mutlu aile Seti.Bebeklikten Ergenliğe işimize yarayacak bilgier varmış.10 tane kitap,Boyut Yayınlarından.Sabiha P.K. de aynı yayıneviyle çalışıyor.Hatta onun kitaplarını da anlatmışlar,ama eşim benim zaten okuduğumu söylemiş,onun kitaplarını da set haline mi getirmişler ne,belki öyle daha indirimli olur.
Bizim Setin içindeki kitapların isimleri:
Arkadaşım Olur musun?
AnneBabaların El Kitabı (Gebelikten 3 Yaşa)
ıyi Uykular
Eyvah Okul Başladı
Kim Demiş Yaramaz Diye
Doğru Bildiğimiz Yanlışlar
Yemiycem ışte
AnneBabaların El Kitabı (Çocukluktan Ergenliğe)
Asi Çocuklar
Mutlu Aileler

günaydın kızlar en erkenci benim galiba kimseler yok hasta bebişlere acil şifalar
elif bende alayım bari yarın eceme alışverişe gidicez o kitaptan bu arada bime baktım dün burdakinde bas konuş oyuncağı kalmamış canım(
sultancım okulda görevli varmıydı bende alıcam ya öss formu
adaşım ecrinin ağzının geçmesine çok sevindim bizim ecemde çok olmuştu ordan biliyorum

neyse kızlar bugün ben sıkı bir temizliğe başlıycam inşallah uzun zamandan beri birşey yaptığğım yokk ecemi doyurayımda hepinizi öptum..

günaydın..
elifcim ela 5. aydayından beri diş sıkıntısı yüzünden sen de 4 ben diyeyim 6 kere kalkıyo bazen 10 o kadar yani ama 2 kere kalktığı çok azdır dedim ona da kalkmak denmez benim gözümde :))

ela gece ateşlendi tahmin edilen bi gece yaşadık,sabah iyiydi ama ateş yok çok şükür allah beterinden korusun napalımm artık :)

Günaydın!

Önemli değil Tuğbacım,sizin mahalle de toptan BiM ci herhalde)
Denizcim ben de öyle biliyordum çok kalktığını da,o yazından biraz karıştırdım canım:-D

Dışarı çıkmadım ama,evden bakınca yazdan kalma bir gün havası var Bursa da.Soğuktur kesin.
Bugün bizim buranın pazarı var,sosyete pazarıHava güzel,gitmek istiyorum ama,eşim evde yok,Miray la da o kalabalığa giremem:-(

bende dışarı çıkmak istiyorum ama malum halimiz ..ateşlenmezse bi daha arabayla gezelim bari azıcık çocukta pazardan beri çıkmadı hiç evden ..
elif dön çabuk bizim topiğe milletin yatak odalarına bakıyosun

selaammm
dün geceki duam kabul oldu
eminimki 1 kereliğinedir demir 10 da yattı 6 ya kdr deliksizz uyudu
ben kalkmaya o kdr alışmışmıki 2 saat arayla uyanıp gidip baktım
sabah 7.30 da kalktı şimdi yeniden uyudu
güzellik uykusuna yatıyoo bizimki bende pülates yapayım bari

günaydınnnnnnnn

ya kızlar egenin
6 tane dişi var uzun bi zamandan beriii 1 ayı gecgin

diş cıkmadı 7. diş yani oluyormu acaba böyle duraksamalar

yok kız başka kadına verdıler bebegının göbegını bana degıl....

yani isteyince verıyorlar demek istedim....

of günleri hatırlamak bile istemıyorummm

valla hava güzel burada yagmur yok şimdilik güneş var bende başladım... ama öle derin temızlık degıl üstten........ benımkii

ehehheh elifffffffffff:lepi::lepi::sm_cool::sm_cool:

anammmmm egede keşke öle aralıksız uyusaaaaaaaaaaa

benim paşada 7,30 da uyandı kahvaltısı yaptı az önce uyudu aynı hhhe

bende banyoyu temızlıcem kalkarsam şayet buradannn

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla

ohhh bu mekik çok iyi geliyo yaaa
melekcim demirin dişlerinden dolayı bi ağrısı yoksa
çok şükür babasına çekmiş bu huyuda uyuyo
bi huyuda bana çekseydi şaşırırdım diyorum babası
sinirlenmesi aynı sen diyo
iyi bişy olunca ona çeker kötü olunca bize

amaaannn burda da yağmur yağıyo
dün ne güzeldi pazara gidicektim
taze taze sebze meyve alıcaktım yaaaa
neyse artık demiri anneme bırakır
dütdütüme atlar giderim

tuğbacım bizim bimde de
bas öğrenden 3 tane kalmıştı burdakiler biraz aç
hemen bitiyo
bide az getiriyolar gerçi 3 tane bim var ama yetmiyo işte

ay bi şu avatar resmini değiştiremedim hata oluştu diyip duruyo..çocuk kaldı 6 aylık resimle
yaa yağmur yağmasın bari yarın yağmasın ben oraya gelmek istiyorum

hafta sonu tabi ne güzel benim eşim 7/24 çalışıyor özellikle hafta sonları çok yoğun oluyorrr ben hep evde tekimmmmmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…