2009 Nisan Anneleri

zamanla alışırsın şirvancım
şirvan muhtar olaraktan şu tel lıstesıne bı el atıp yenılesen ya canım
afiye bal şeker olsun ecrın hanıma inşallah bişi çıkmaz tığbacım

oyy nasıl özlüyodyr baran tombiki annesini yaa nispet değil be muhtarım dört duvar arası tek eğlencem ecrin.keşke bende azıcık insan içine karışsam böyle daha vahim

baran beni unutuyor gibi...
cuma akşamı gittiğimde fazla sevinmedi gibi.. daha önce beni görünce nasıl sesler çıkarıyordu.. acayip bozuldum bir bilseniz...

kız kaçmadı babanne bi kayınpederle ilgilenmeye gitti
haftasonu buluşması benim için zor gibi annemler burda tek beraber haftasonumuz olacak glebileceğimi sanmıyorum

dede ne yapıyor orta tek başına.. oda gelseye ist.
bu arada benim ev sana yakın sayılırr...sende araba da var.. 1 saatliğinede olsa gel...
e-bebeği biliyosan ona çok yakın.. bir değişiklik olur...

benim çevremdeki herkes benim buraya takıldığımı biliyor..olur girer bakarlarsa en azından benim ne yazdıklarımı bilmesinler.. sonuçta biz burda herşeyi konuşuyoruz...
yeniden istek gönderdim bakalım..

bu hafta sonu olur inşallah şirvan herkese uyarsa....zaten esra gelirse ona yakın biryerlerden benide alsın:)) esra giderse yani vah benim halime....

olur şeker... aliyede oralarda bir yerde oturuyordu.. onada haber veririz...

tuğbacım inş. bişeyi yoktur ecrinin
edacım maşallah oğuza
gülşencim bnm abimde 2 sene uyumamış
annem beni özlediği için derdi
şimdi abimi uykudan uyandıramıyoruz
bebekken uyumadığı günlerin acısını çıkarıyo
bugünlerde geçecek inş.

bugün hava burda da güzel bende demiri dışarı çıkarıcam

ayyy maşallaaahhh demr şuanda oyun parkında ellerini bırakıp duruyo
ve demin ayağa ellerini bırakıp kalktıııı

canım şuan msn giremiorum.. sen mail at ben bakarım...
yolladım canım... bu arada baran seni unutmuyordur öyle şey olmaz ama yeni başladın işe ya anlamıyordur nereye gidiyorsun neden yoksun diye naz yapıyordur. hayır nameden biliyorum az değil valla kök söktürdü bana hem de o zaman daha 5 aylıktı. baran daha da büyük. kısa bir süre sonra geçer. az sabır :1hug:

Kimin yatak odası beee,Alllaaaaaa Allllaaaaaaa,Miray mı girdi acaba)

Müge zaten Demir bütün gece uyumuyor muydu,ben mi yanlış hatırlıyorum???

Güler sen ücretsiz izin almıştın dimi??

evet elfi ücretsiz izindeyim.8 haziranda işbaşı yapıyorum.nasıl olacak onu da bilmiyorum.2 sene ara verdim.

bu çorap alma sevdası benim eşimde de var.katla katla bitmiyo.kafamçokkarıştı

dün ikeaya falan gidemedik yağmur başlayınca trafik felçtir dedi eşim bir de pazar faktörü.bugün işi varmış o tarafta doktor çıkışı gidicez.ecrin hanımın oyuncaklarını koymak için sepet gibi bişey alıcam bakalım değişik bişeyler bulursak o da olur.benim çamaşır selesini işgal etti oyuncakları.babası nerdeyse her eve gelişinde bişiler getiriyo bizimki 2 evirip çevirip bıkıyor.geçen bimden o dediğiniz oyuncağı almış 2 3 tuşuna bastı attı kenara sonra benim daha kapağını açmadığım dergimi alıp mıncıklamış sayfalarını

oyyyyyyyy Şekerler..ıyıce kankı oldu bu bursalılar:))))))))))
sabah kahvesı akŞam sohbetı!

evet tuğbadayım kızlar kahvaltıya geldim sabah ,
bebişler ayakta uyutmaya çalışıyoruz
şirvancım nik değiştirme linkini atarım birazdan 3 seçenk suncaksın türkçe harfler olmazsa iyi olur
değişmemesini sebebi ondan olabilir yada başka kullanııc da kullanıyo olabilir istediğin adı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…