hemde nasıılll demirde aynıTutmayın beniiiiiiiiii
hemen kuzucumu giydireyim..
Ay sizde de bu giyinme faslı olaylı mı geçiyor,çocuk feryat figan ağlıyor ya,giyinirken:-((
bizde çağırıyoruz ama ne gelen vaarrr ne gideennnnaynen elada giyinmekten nefret ediyo..hele bu ara ishal günde 6 kere kak ve hepsi kıyafetine geçiyo giyinme fobisi arttı iyice.ama soyunsun ses yok :)
yaa seher bi biiz değil demkki..bizim ishalde dişten değilmiş salgın varmış bu ara..kusma ,ishal,öksürük,burun akıntısı ama ateş yapmıyomuşş ,dr dedi..bizde bi kusma yok..
beni de arkadaş çağırdı ama elanın uyku saatine geldi maalesef yoksa çok ihtiyacım vardı gezmeye
bizde aynıyız sizde bi problem yok yani :))ya bende elanın uyku saatine göre ayarlıyorum herşeyi.yksa zaten çok mızmız olur yapacağım şeyden de keyif alamam diye,elif de ööle anlaşılan sizde öyle misiniz biz mi abartıyoruz ki..ne biliim geçmişten gelme bi uyku problemimiz olunca yeteki uyusun diyorum..
yaaaaa sen bide beni düşüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnnhele bu yaz yürüyecekleri için ,inşallah,biz o sıcaklarda çok terleriz bu günleri ararız gibi geliyo hele benim gibi 40 derece sıcakta yaşayanlar için kafamçokkarıştı
ay düşünmesi bile korkunç...
ii akşamlarrrrrrrrrrrrr...bizzzzzzzz geldikkkkkkk..
çok çok şükür evimizdeyizz..kağanımm yavruşum iyileşiyooo..kaka sayısı gitgide azalıyoo...
ne pisss bi hastalıkmış bu rota..700 gr kaybetti..2 gün içinde..yavaş yavaş toparlanıyor yavrumm..
saat 4 gibi çıktık hastaneden ancak girebildim..hastane ortamı mikrop..hepimizz banyo yaptıkk..kağan paşada temizlendii..
çok sıkıldı kuzucuk hastanedee..kolunda sürekli serum takılıydııı..oyalamak için neler yaptık nelerr..
şimdi kuzucuk kablosuzz serumsuz olmanın tadını çıkatıyor..içerde babasıyla oynuyoo..eme çok yormamaya çalışıyoruzz..çok zayıfladıı..tekrar kilo alması için çabalıyoruzz..
iştah sıfırdıııı..açılıyor çok şükürrr..
hepinize çok çokk teşekkür ederizz teyzeleriiiii..bu sayfayıı okuyabildim geçmişe gece bakarım artıkk..
hepiniziiii çokkkkkk sefffffiyommmm yaaaaa...
çokk çokkk mtluyummmm..oğlummm kuzumm canımınn içi ii yaa daha ne isterimm..kahroldukkk çünküü..benim oğlum gitmişş sanki başka bi çocuk gelmiştiiii..şimdii oğluşumm gerrii geldiiiii..
fıkırdıooooo ama hala biraz yorgunnn..
neyseee .çenem düştüüü..kaçıoommm bennn..kuzumaa bakimm..malumm günde 10 defa filan altını açıozzz...:)))
hee bu arada ecrinimiz iyileşiyor allah şifalar versin benimkide dişlerini kaşımak için oyuncaklar hep ağızda.
çok çok geçmiş olsun cnm hepimiz çok üzüldükii akşamlarrrrrrrrrrrrr...bizzzzzzzz geldikkkkkkk..
çok çok şükür evimizdeyizz..kağanımm yavruşum iyileşiyooo..kaka sayısı gitgide azalıyoo...
ne pisss bi hastalıkmış bu rota..700 gr kaybetti..2 gün içinde..yavaş yavaş toparlanıyor yavrumm..
saat 4 gibi çıktık hastaneden ancak girebildim..hastane ortamı mikrop..hepimizz banyo yaptıkk..kağan paşada temizlendii..
çok sıkıldı kuzucuk hastanedee..kolunda sürekli serum takılıydııı..oyalamak için neler yaptık nelerr..
şimdi kuzucuk kablosuzz serumsuz olmanın tadını çıkatıyor..içerde babasıyla oynuyoo..eme çok yormamaya çalışıyoruzz..çok zayıfladıı..tekrar kilo alması için çabalıyoruzz..
iştah sıfırdıııı..açılıyor çok şükürrr..
hepinize çok çokk teşekkür ederizz teyzeleriiiii..bu sayfayıı okuyabildim geçmişe gece bakarım artıkk..
hepiniziiii çokkkkkk sefffffiyommmm yaaaaa...
çokk çokkk mtluyummmm..oğlummm kuzumm canımınn içi ii yaa daha ne isterimm..kahroldukkk çünküü..benim oğlum gitmişş sanki başka bi çocuk gelmiştiiii..şimdii oğluşumm gerrii geldiiiii..
fıkırdıooooo ama hala biraz yorgunnn..
neyseee .çenem düştüüü..kaçıoommm bennn..kuzumaa bakimm..malumm günde 10 defa filan altını açıozzz...:)))
oy oy oy maşallah ya ne güzel bir duygudurkızlar selen yuruyo anıden başladı babasıyla oynuyodu kalktı yurudu şok oldum
geçmiş olsun cnm ya engelleyemiyosunki işte ne bulsa ağızlarındadişleri kaşındığı için ağzına soktuğu şeylerden olmuştur dedi.ellerinden bile kapabilirmiş mikrobu sık sık sil dedi ellerini çok ağzına sokmuyor da oyuncakları falan ağzından çıkmıyo.sprey krem falan verdi ilerlememiş çok şükür.
selene kocaman bi maşallaaahhhhhh nisan bebeklerinin en son doğanlarından ama en çabuk yürüyenlerinden biri oldu allah nazarlardan saklasın.darısı başımıza olsunn
böyle bişey olacağı ordayken aklıma gelmişti:))ay sultancım ya senin kk asçık kalmış bende benimki die yazdım pardon:)
sağol adaşım hepimizin bebişlerini allah hastalıklardan saklasın.tombiş kankalar iyice kaynaştı desene ne güzel ya ecrinin de bi arkadaşı olsa keşke.
saolsun kızlar evet ya sultanın kk açık kalmış bende kendımın ki diye yazdım aa bi baktım bursasu:))kusura bakmayın evet ya kerem ecemin beline falan sarılıyo bi görseniz öldük gülmekten:))
bugn çok güzeldi tuğba ve ecemi uykusunda ettik ama gzel geçti keremin belli bi saatten sonra yaramazlığı tuttu habire ağladı deli etti beni onun yüzünden kalktık zatenhahaha kerem e baak yakında o der anne ecemlere gidelim diye hihihi..
kızlar bizim önceki topik yok mu artık burda yaaa...hani zorla buraya geçmeden önceki???temelli mi sildiler duruyo mu ki..
ben diyorum sana evi bu taraftan bul arkadaş hazır :))sağol adaşım hepimizin bebişlerini allah hastalıklardan saklasın.tombiş kankalar iyice kaynaştı desene ne güzel ya ecrinin de bi arkadaşı olsa keşke.
ooo maşallahh allah muhabbetinizi arttırsın :)) süper bir şey işte şimiden dostlukları hazır. :))saolsun kızlar evet ya sultanın kk açık kalmış bende kendımın ki diye yazdım aa bi baktım bursasu:))kusura bakmayın evet ya kerem ecemin beline falan sarılıyo bi görseniz öldük gülmekten:))
hayatım işine karışmak gibi oolmasın ama o kadar fazla dikkatte ilerde sıkıntı yaratır. alışacaklar mikroba. ne kadar pis olabilir ki evlerimiz. oyuncaklarına dikkat etsek yeter kanatim odur. en azından ben öyle yapıyorum. tabi ki dışarda aynı olmaz ama ev sonuç olarak...sağol esracım ecrin yusuf ela kağan.. bütün hasta bebişler iyileşsin ve hiç hasta olmasınlar inşallah.
ben yarın büyün yıkanabilecekleri protexle yıkıcam ve oyuncaklarıyla sadece oyun için özel ayırdığım poları yere serip onun üstünde oynamasını sağlıcam
hemde nasıılll demirde aynı
bizde çağırıyoruz ama ne gelen vaarrr ne gideennnn
bizde aynıyız sizde bi problem yok yani :))
yaaaaa sen bide beni düşüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnn
çok çok çok çok çoookkkk sevindimmmm
bu geçirdiği ilk ve son hastalığı olur inş.
ecrinede çok geçmiş olsun
selenede kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan bi maşallaahhhhh
demirde sabahtan beri ayakta duruyo ve kendine gülüyo
bizimde yürümemiz yakındır sanırım
slm kızlar iyi insan lafının üstüne geldi:))
çok çok geçmiş olsun cnm hepimiz çok üzüldük
çok sevindim iyileşmesine Allah bebeklerimizi tüm kötülüklerden korusun
oy oy oy maşallah ya ne güzel bir duygudur
geçmiş olsun cnm ya engelleyemiyosunki işte ne bulsa ağızlarında
böyle bişey olacağı ordayken aklıma gelmişti:))
bugn çok güzeldi tuğba ve ecemi uykusunda ettik ama gzel geçti keremin belli bi saatten sonra yaramazlığı tuttu habire ağladı deli etti beni onun yüzünden kalktık zaten
inşallah evet şükürki eşlerde anlaştı oldu bu iş ecemide alırız ilerde:))canım benim bencede çok güzeldi ya en kısa zamanda tekrar biraya gelelim hazır eşler kaynaşmışken:))
ii geceler datlummben kaçayım azıcık tv ye bakıp yatarım herkese bol uykulu geceler...
bayılyorum senin şu çata çat cevap vermelerine alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisgeçen kayınpederime gittiğimde konusu oldu karşıdan ev alalım dedik olmaaaz bize yakın yerden alın dedi bu sefer saygılı gelin çizgimden çıktım ve ama siz emekli olunca feray ablanın annesinin evine silivriye taşınacaksınız o zaman biz burda ne yapalım dedim sizde gelirsiniz diyo bizim silivride arsamız var oraya ev yaptrırmışız size yakın olalım diye ecrnin köy gibi yerdemi büyütelim baba aşkolsun dedim.hem emekli olunca hanım köylü olunuyosa bizde adapazarına gideriz zira silivride kimsemiz yok dedim :1shok: böyle kaldı ee 2 yıllık gelini ilk kez muhalefet ediyo :)
kıbrısa gidersek ne yapacak bakalım :)
kızlar ben sadece oyuncaklarını yıkıcam ağzına sokuyor diye zira şimdilerde pamukçukları var ve daha dikkatli olmam lazım.yoksa herşeyi dezenfekte edemem ne gücüm yeter ne asabım kaldırır
eheheh sağol sultanım.bende sizi biraz kıskanıyorum itiraf edeyim :) kıbrısa gidersek bizede tatile gelirsiniz tamam mı :)
acayip uykum var ya benim..
tuğba kaçırdım heralde ben ne işin var senin orda yaaa
hadi iyi geceler kızlar
sultanım sende ii dünürmü bulucam verdim gitti:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?