2009 Nisan Anneleri

hahaha kerem e baak yakında o der anne ecemlere gidelim diye hihihi..
kızlar bizim önceki topik yok mu artık burda yaaa...hani zorla buraya geçmeden önceki???temelli mi sildiler duruyo mu ki..

Tutmayın beniiiiiiiiii
hemen kuzucumu giydireyim..
Ay sizde de bu giyinme faslı olaylı mı geçiyor,çocuk feryat figan ağlıyor ya,giyinirken:-((
hemde nasıılll demirde aynı
bizde çağırıyoruz ama ne gelen vaarrr ne gideennnn
bizde aynıyız sizde bi problem yok yani :))
yaaaaa sen bide beni düşüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnn

çok çok çok çok çoookkkk sevindimmmm
bu geçirdiği ilk ve son hastalığı olur inş.

ecrinede çok geçmiş olsun
selenede kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan bi maşallaahhhhh

demirde sabahtan beri ayakta duruyo ve kendine gülüyo
bizimde yürümemiz yakındır sanırım

hee bu arada ecrinimiz iyileşiyor allah şifalar versin benimkide dişlerini kaşımak için oyuncaklar hep ağızda.

sağol esracım ecrin yusuf ela kağan.. bütün hasta bebişler iyileşsin ve hiç hasta olmasınlar inşallah.
ben yarın büyün yıkanabilecekleri protexle yıkıcam ve oyuncaklarıyla sadece oyun için özel ayırdığım poları yere serip onun üstünde oynamasını sağlıcam

al işte bu da muamma,bende ela ağzına herşeyi soktuda ondan pamukçuk oldu diye zamanında kendime kızmıştım,temiz tutamadım mı diye,ama herşeyi yıkar temizlersekte çok az mikrop alıp bağışıklığı güçlenmicek ilerde sıkıntı yaşıcak anne olmak çok zor...şimdi hasta ama vücudu güçleniyo diyorum mesela ama ağlıyo hasta olduğu için içim gidiyo...

slm kızlar iyi insan lafının üstüne geldi:))

çok çok geçmiş olsun cnm hepimiz çok üzüldük
çok sevindim iyileşmesine Allah bebeklerimizi tüm kötülüklerden korusun

kızlar selen yuruyo anıden başladı babasıyla oynuyodu kalktı yurudu şok oldum
oy oy oy maşallah ya ne güzel bir duygudur

geçmiş olsun cnm ya engelleyemiyosunki işte ne bulsa ağızlarında

ay sultancım ya senin kk asçık kalmış bende benimki die yazdım pardon:)
böyle bişey olacağı ordayken aklıma gelmişti:))

sağol adaşım hepimizin bebişlerini allah hastalıklardan saklasın.tombiş kankalar iyice kaynaştı desene ne güzel ya ecrinin de bi arkadaşı olsa keşke.

saolsun kızlar evet ya sultanın kk açık kalmış bende kendımın ki diye yazdım aa bi baktım bursasu:))kusura bakmayın evet ya kerem ecemin beline falan sarılıyo bi görseniz öldük gülmekten:))

hahaha kerem e baak yakında o der anne ecemlere gidelim diye hihihi..
kızlar bizim önceki topik yok mu artık burda yaaa...hani zorla buraya geçmeden önceki???temelli mi sildiler duruyo mu ki..
bugn çok güzeldi tuğba ve ecemi uykusunda ettik ama gzel geçti keremin belli bi saatten sonra yaramazlığı tuttu habire ağladı deli etti beni onun yüzünden kalktık zaten

sağol adaşım hepimizin bebişlerini allah hastalıklardan saklasın.tombiş kankalar iyice kaynaştı desene ne güzel ya ecrinin de bi arkadaşı olsa keşke.
ben diyorum sana evi bu taraftan bul arkadaş hazır :))

saolsun kızlar evet ya sultanın kk açık kalmış bende kendımın ki diye yazdım aa bi baktım bursasu:))kusura bakmayın evet ya kerem ecemin beline falan sarılıyo bi görseniz öldük gülmekten:))
ooo maşallahh allah muhabbetinizi arttırsın :)) süper bir şey işte şimiden dostlukları hazır. :))
hayatım işine karışmak gibi oolmasın ama o kadar fazla dikkatte ilerde sıkıntı yaratır. alışacaklar mikroba. ne kadar pis olabilir ki evlerimiz. oyuncaklarına dikkat etsek yeter kanatim odur. en azından ben öyle yapıyorum. tabi ki dışarda aynı olmaz ama ev sonuç olarak...

canım benim bencede çok güzeldi ya en kısa zamanda tekrar biraya gelelim hazır eşler kaynaşmışken:))

geçen kayınpederime gittiğimde konusu oldu karşıdan ev alalım dedik olmaaaz bize yakın yerden alın dedi bu sefer saygılı gelin çizgimden çıktım ve ama siz emekli olunca feray ablanın annesinin evine silivriye taşınacaksınız o zaman biz burda ne yapalım dedim sizde gelirsiniz diyo bizim silivride arsamız var oraya ev yaptrırmışız size yakın olalım diye ecrnin köy gibi yerdemi büyütelim baba aşkolsun dedim.hem emekli olunca hanım köylü olunuyosa bizde adapazarına gideriz zira silivride kimsemiz yok dedim :1shok: böyle kaldı ee 2 yıllık gelini ilk kez muhalefet ediyo :)

kıbrısa gidersek ne yapacak bakalım :)

kızlar ben sadece oyuncaklarını yıkıcam ağzına sokuyor diye zira şimdilerde pamukçukları var ve daha dikkatli olmam lazım.yoksa herşeyi dezenfekte edemem ne gücüm yeter ne asabım kaldırır

canım benim bencede çok güzeldi ya en kısa zamanda tekrar biraya gelelim hazır eşler kaynaşmışken:))
inşallah evet şükürki eşlerde anlaştı oldu bu iş ecemide alırız ilerde:))

ben kaçayım azıcık tv ye bakıp yatarım herkese bol uykulu geceler...
ii geceler datlumm
bayılyorum senin şu çata çat cevap vermelerine alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

eheheh sağol sultanım.bende sizi biraz kıskanıyorum itiraf edeyim :) kıbrısa gidersek bizede tatile gelirsiniz tamam mı :)

bugün bu sayfaları 1000 yapsak ya
deniz sormuşsun öteki topik nerde diye 2 yada 3. sayfada gördüm ben onu.yeni hamişler burayı dolduruncaa bizim topikler gitmiş arkalara

valla ne güzel olur tuğba ya ben zaten kıbrısı çok merak ediyorum keşke yakınlarda olsak ne güzel olurdu valla:)

evet sultan ya benimde çok uykum var eşimde mumya evini açmış illa sende gel birlikte izleyelim dıyo nemde öyle film izleyince tuvalate bile yanlız gidemem ki hi hih hi

ben kaçtım hanımlar. beyim oyun oynayacakmış :))) yumurta da beklemeyin benden :roflol:
stratejik olarak destek vermem lazım beyime :roflol:
hadi iyi geceler.... opuyorumnanaktan

eşimin bi arkadaşı orda aynı işi yapıyolar eşimide oraya istiyor arkadaşının çalıştığı şirket.bugün yine aradı düşünür müsün dedi.bizimki de bazı sebeplerden yurt dışında 3 yıl kadar çalışmak istiyor.gidelim mi dedi bugün bana.dedim sen enreye ben oraya.ama eşime dedim önceden bi gidip bak ev falan olayı nasıl olacak bir de yaşayabilir miyiz orda iyi düşün karar ver.sonuçta bizim inançlarımız dünya görüşümüz belli.kendimi yabanc hisseder miyim ondan çekiniyorum.bulgaristana gittiğimde çok kötü şeyler gelmişti başımıza.kapalıyım diye çok yadırgandım.sözlü tacizler vs. hem de bulgarlardan değil ordaki türklerden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…