2009 Nisan Anneleri

kızlar bebikoları toplayın yelizlere gidelim çok güzel oyun köşesi var oyunck dolu face de gördüm

BURSALILAR NERDESINIZ hani beyaz bebek takimi hani uzerinde peri stikiri var idi kulplari kristal idi yaaaaaa hatirliyamadiniz mi anacim
yok sa bursalilar degilmiydi

bende bi aydır yastıkta yatırıyorum kaz tüyü yastık almıştık demiştim koçtaşta indirim var diye hatırlarsanız..

o kadarda çok yokkkkkutulara yayıldıkları için öyle durmuşlar ama evet oyun köşemiz var montessori ne diyo biz onu yapıyozzzzkaydirigubbakcemile3

o bursalılardan birinin değil denizin aldığı oda takımıydı sanırım eysan benim aklımda hep ecrinede öle alıcam çünkü :)

yaseminin burnu da hırıltı yapıyor geceleri nem cihazını çalıştırınca daha az oluyor. bi de yastıksız yattığı için de olabilir? ben de yastıklamı yatırsam hiç yatırmadım şimdiye kadar

ben çıkar fAzla yazmayın hee çok zor oluyo okuması evi toplamam lazım yeğenim gelcekk..ela napıcak bakalım..hadi öptümm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…