2009 Nisan Anneleri

benım koca 1 hafta burdaydı geçen ay bu ay 1 hafta gecıktım ödüm patladı valla yüreğım elımde yaptım testı,ya doğru düzgün görmeyınce hap felan kullanmak ışıme gelmıyor,spıral zaten ıstemem,artık bışeye karar verıp korunmalıyız kızlar hele sızler hadı ben göremıyorum adam yanımda yok bu strese değermı canım,bebışlerımız çok küçük daha kucak zamanı onları bu sevgıden mahrum etmeyelım yaw

croxilex, bursasu+, cicekcicek, denizela, gulfemim, gulshenidil, huzur84, NAVRIS, oslem1907, poseidon80, sev_rey, TugbaEcrin, tugbiş123, yaSelin

sultan sen nasıl yaptın sol taraftakı keremın fotolarını hızlıca geçıo ya klıp gıbı,bıde baby tv deklıp yaptık ya onun lınkını nasıl kopyalıyoruz,bırde ben Eceyı hıç yastıkla uyutmuyorum sız ne yapıyorsunuz bu ka

kız kalemle çiziyo sonra kesiyo ya zaten hihih

hee elayı kucağına alda bu soğukta sen gez hasta çocukla dışarıda bakalım sen otur sıcacık iş yerinde akşam spor a tabi bebeğine bakan var..biz evde spor yapalım desek bi gece uyuyoz bi gece uyumuyoz plates yaparken ela tepeme çıkınca sürekli bıraktım valla düzgün psikoloji çook önemli kilo vermek için gerçekten sanırım önce onu halletmek lazım delikafadulden

yürü be deniiz hihihi
yasmin bana kilo aldırıyor baş ağrısı yapıyor bünyeye göre sanırım.
doktorum doğum izninden şubat sonu dönecek hemen gidicem hap için hepinizede sölicem.kilo vermene yardımcı olur demişti.bi yasmin yazsın bak ne yapıcam onu :)

kizlar az sabredin yaza biseyiniz kalmaz kilo milo
hatunlar ben geldim
nediyonuz bakem
bakin taaaaaaaaa karslardan geldim buralara
bise sorcam BURSALILAR sizden biri beyaz bi bebek odasi koymustu hani kiz bebeklerr icin o nerdeydi yahu bi yardimci olurmisiniz
ask olasniz niye cevap vermiyonuz

yanımda yatırıyorum ben bızımkını babası yok kızı koynumda hehehe,korkuyorum ışte aman,sorıım dedım sızede

ben azıcık kaçtım öptüm herkesı,bı çarşıya gıdıp gelıım babamın kulaklık pılı bıtmış bahanem olur Eceyede oyuncak blg bakacaktım hala bakacam,

sagol cicekcim sen emzirmiyonmu yasmin kullandigina gore
valla benim iki tane bebem var ama bizde kendimiz korunuyoruz yardimci bisey kullanmiyoruz spiral dedim taktirsam oda cok kanama yapiyo ya istemiyom ne bilemmmmm yafffffffffffffff

kızlarrr..sonuç negatiff..

kağan çaydanlığıı devirdiiiiiiiii..eşşekkkk..halıyı silecemmm..bi dakikaa rahattt olmazmıı yaaaaaaaaa...

zaten ilk defa geçen ay adet olmuştum emziriyorum diye doktor olamabilirsin demişti bir kere oldu yine bişey yokkk pufffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…