2009 Nisan Anneleri

heyyyyyyyyyyy
hatunlar ben geldim
nediyonuz bakem
bakin taaaaaaaaa karslardan geldim buralara
bise sorcam bursalılar sizden biri beyaz bi bebek odasi koymustu hani kiz bebeklerr icin o nerdeydi yahu bi yardimci olurmisiniz

eysan elanın oda takımını soruyosun biz aldık onu bursalılar değil..

o bursalılardan birinin değil denizin aldığı oda takımıydı sanırım eysan benim aklımda hep ecrinede öle alıcam çünkü :)
olemı kızlar sagollun hanı bırınız bıyere onun resmını eklemıstınız nerdey dı yaaa bı zahmat yazar mısınız

ecrin memeyi bıraktı yapamadığım ne çok çey varmış meğer..
saçımı boyatıcam...hasta olursam bronşit ilaçlarımı kullanabilicem...d.kontrol hapı kullanıcam...kahve istediğim kadar içebilicem..kalorisi yüksek olsada çooooook sevdiğim enerji içeceklerinden arada sırada içebilicem..arada sigara tellendiricem

bunların hiçbiri yine olmasaydıda ben ecrini emzirmeye devam etseydim

ay canım ya çok üzüldüm valla ecemde geçen ay bıraktı dediğin gibi keşke emselerdide
bizler herşeyden taviz verseydik ecem aniden bıraktı hiç anlamadım hatta dün sultan dedi aç bakalım ne yapacak hala sütüm var bu arada(açtık ecem sıkıyo bırakıyo sadece doktorumuza dedim ecem artık emmiyor diye oda üzülme o alacağını aldı buna şükret dedi

aynen bizdede öyle oldu ya sanki 9 ay meme emen o değil emmiyo öyle bakıyo sadece sonra sıkılıp beni ittiriyodu.süt zaten azdı emmeyince hepten gitti.anne sütünden rızıkları bu kadarmış ne yapalım

benim kızımda gündüzleri nerdeyse hiç emmiyor ama gece arıyor. tüm gün emme sonra süt bekle geceleri olmaz ki kızım

olmadı canım adaşımın dediği gibi sanırm süt azalmıştı belkide bebişler sütten randıman alamyınca bıraktılar

mesela ilk aylarda ecem emmesin biraz fazla uyusun ben uyuyamazdım üstüne yatamazdım sanıyordumki memeyi bırakıncada öyle olucak ama hiç olmadı göğüsler pörsüdü gitti valla benim:)))

tuğba merak ettim dün akşam ecem kaçta yattı
dün sizin tartı bozukmuş 58.200 çıkmıştım dimi
bu sabah kendi tartımda 56.900 çıktıım hııhh:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…