2009 Nisan Anneleri

ee akşama eşin annenlere gelce ikinizde suratlar bir karış anlıcaklar
msn e gel görümcen biliyomu

ceyo sen o aşağılara tıkla çkar o bi yerlerden :))

Konuyu Toplam 17 Kullanıcı okuyor. (17 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
bursasu, bigudi54, ceyo16+, denizela+, EDAAAA, Esennn, gulfemim, gulshenidil, huzur84, namem+, NAVRIS+, nesoc, poseidon80+, SEAASIA, TugbaEcrin+, tugbiş123+, yaSelin

bizim kardeşlerimiz böyle oluyor... bende de var bi tane kardeş bu şekilde :)))
biraz sakin olmaya çalış tuğba... gitmek çok sert bir karar değil mi??

Aslında sağ tıklayınca gelmesi gerekiyor sanırım ama olmadı bu sefer.kıza bak ya annesinin yapamadığını yapmış valla,pek zeki bunlar maşallah))

Ayy ben niye msn e gelemiyorum yaaaa:-(((

aynen yaa elif benimde kalkıp iş yapmam lazım ama bi kahvaltı yapıp topladım ve kek yaptım tüm bu sürede ela beni ööle mahvetti ki sırılsıklam olmuşum resmen onu uyuttum uzandım azıcık şimdi kalkar ama ben kalkamıyorum hihi..
tuğbacım neler yazdığını bilmiyoruz eşinin ama o da senin yazdığın kelimeleri çok daha kötü anlamış belli ki..birde öyle düşün cnm..ben o yüzden hiç sevmem msj çekmeyi hele kavgalıyken çok saha yanlış anlaşılır..

Hmmmm kek mi........Afiyet olsun.
Ben de elk süpürge açacağım ama uyanırsa diye de açamadım.

ela yine değişme ve büyüme dönemine girdi..uyumamak için çook karşı koyuyoo,sürekli yaptığım işi görmek ve karışmak istiyo,daha önce bişeylerle kanar oyalanırdı şimdi hayatta yutmuyo,istediği şeyi alamayıp ya da istediği dolabı açamayınca deli gibi bağırıyoo ve kolay kolay unutmuyo yaa hiç bi şey yapamıyorum artık benn

Bir de, ben, geri geleceksem ,hiç gitmem.Bir gün gelir ki gerçekten gittiğimde normal karşılanır bu,sıradanlaşır.

hay maşallah kalabalığa bak ben ecrini sallarken uyumuşum sayfalar almış başını gitmiş.
idil gözümün önüne geldi şiişş yaparken hihhi datlu cadı
keremitoya maşallaahhh bende ecrinin anne demesini dört gözle bekliyorum ağlarken ayynnee dio ama o sayılmaz
adaşım bende geçenlerde böyle bir karar vermiştim ama şimdi kendime şaşırıyorum.öfkeyle karar vermeee az sakinleşin.

benim eşim bekarken yalnız yaşıyordu yemeğini kendi yapan çamaşırını kendi yıkayıp ütüleyen biriydi.şimdi padişahlar gibi herşey önüne geliyo ooh alıştı dün ecrin çok huysuz bişi yemedim demiştim ya o da oturuyo bekliyorki ben ecrini yatırayım onu da doyurayım yahu kalk bi ekmek arası mı yapıcan yemeklerden mi ısıtıcan bişler yap ye çocuk canımı almış zaten.ecrini yatırdım hemen bana sucuk ekmek yapsana diyo ay deli oldum ama belli etmedim ne yapim ecrinin üstüne bide kavga çekemezdim

evet ya hiç kandıramıyoruz artık. dün akşam serum fizyolojik damlatana kadar canım çıktı. birine damlattım kalktı ayağı bir daha yatırabilirsen aşk olsun. oda değiştirdik oyuncaklar aldık elimize yok 10 dakika sonra falan ancak damlatabildim diğerini

aynen denız selende ıstediği olmayınca deli gibi ağlıyo yada yemek ıstemediğini verınce atıyo ıhhhhhhhh dıyo dolap kapaklarını açamayınca ağrıyo bunlar gıt gııde zor bebek oluyolar

Dün TRT1 deki programda prof dr. 7 aylık bile olsa,bebekle ilgili asla onun yanında şikayet etmeyin ,anlarlar diyordu.
Dün ıpek Tuzcuoğlu güya 7 aylık bebeğe yemek yedirmeye kalktı,ama üstü başı battı,şakacıktan tabiii.Sonra Prof da yapılan hataları değerlendirdi.
Güya Esra Ceyhan bebeğin annesi,dışarıya çıkması gerekiyor bu esnada da bebeğini teyzesine ıpek T. a bırakıyor.Ama bir türlü bebek ıpeğin elinden yemiyor.
Sonra da Prof. yapılan yanlışları değerlendirdi.
ıpek T. bebeğin yaptıklarını şikayet ettikten sonra S..lak Esra Ceyhan da güya kendisi çok iyi biliyormuş gibi,hemen bebeği aldı,Oooo benim kızım öyle şeyler yapmaz dedi.
Meğer o zaman da teyzeyi dışlamış olmuş,ve bebek bir daha teyzeyi hiç tınlamazmış..

Ayy anlatabildim mi bilmiyorum,ama bebek büyütme ne ince iş dimi...

yok cnm ya görümceme bişey belli etmedim haberi yok yani ama biraz olsun sakinleştim kızlar teşekkürler..

evet başladım denizcim.
şuan onu yemeğe çalışıyorum.
2 kaşık aldım bıraktım midemi bulandırdı.

allahtan o konuda ıyı tuğbacım benımkı yapar önume getırır yeriz beraber yada alır kızı bakar yapamayacağı bişeyse bana yap der ama şu dağınıklığınıda bı duzeltse en çok ozor gelıyo

ecrinde öyle inatcılık yok henüz bişey istedimi vermediğim zaman çabuk unutuyo
mama istemeyince kafasını iki yana sallıyor ısrar edincede kaşığa patlatıyo bitane :)

Çok geçmiş olsun Tuna ya.

Tuğba ve Sultaaaaaaaaan,ne kaynatıyonuz msn de,buraya geliiiinnnnnnnn

Benden rahat yok size))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…