ya kızlar ben ona sadece bir uyarı msj attım ne kötü bir laf ne bişey söyledim ama beyfendi inanın söylediği lafları duysanız 1 dk durmazdınız kaynanam aradı gelmiyormuş ii oldu gelmediği annemi aradım burası yarım metre kar dio ama ne olursa olsun gidicem görümcemin gitmesini bekliyorum tel kapattım bende akşam evde olucağımı sanıyo ama o kadar hakarete gelemem doğrusu
bizim kardeşlerimiz böyle oluyor... bende de var bi tane kardeş bu şekilde :)))teşekkür ederim kızlar....tuğba cidden hepsi aynı.....benimkide anne evinde gömleğini dahi ütülermiş ama bana gelince bütün iyi özellikler pufff yok oldu......beni abimlerde tam tersi oldular....yanındaki sürahiden suyu benden isterlerken eşlerine kahvaltı hazırlayan tipler oldular....hayy ben böle aşkın ızdırabına....
biraz sakin olmaya çalış tuğba... gitmek çok sert bir karar değil mi??ya kızlar ben ona sadece bir uyarı msj attım ne kötü bir laf ne bişey söyledim ama beyfendi inanın söylediği lafları duysanız 1 dk durmazdınız kaynanam aradı gelmiyormuş ii oldu gelmediği annemi aradım burası yarım metre kar dio ama ne olursa olsun gidicem görümcemin gitmesini bekliyorum tel kapattım bende akşam evde olucağımı sanıyo ama o kadar hakarete gelemem doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?