2009 Nisan Anneleri

heheh ylesin zaten üzülmeolumunekankayizsmile

maşallah zilloşaa

ecemde uzun zamandan beri tay tay duruyo bugün kendi kendine adım attı ilk defa ve koltuğa tutunup kalktı sanıyorum yakın zamanda yürüycek inşallahhh.....
ecem ede aferin maşallah baya tay tay duruyordu ay benm oğaln ne tembel çktı yaw

aaa geçmiş olsun gülşen

GEÇMİŞ OLSUN CNM...

geçmiş olsun cnm.

Gülşen sana da çok geçmiş olsun,akıllıca bir iş yapmışsın acil giriş yapmakla..

kıyamam fatoş ya uyumayan çocuğun varken nasıl zordur işe gitmek..allah kolaylık versin sizee...
Gülşencim geçmiş olsun en azından hastanede şansın varmış bari..bende hiç sevmem hastanede beklemeyii..
Selin yerim ben o kızının ellerini bitti yapıyo hee nasıl sevimli oluyodur..
Ben geçmişe bakayım çok var mı kii..

aaa unutmadan söyleyeyim kerem adeeeeeee diyor bana :))2gündür nasıl mutlu oluyorum ne güzel bir duygu bu yaa

nısan bebekleri çok akıllı maşallah hepsinin ayrı ayrı marıfetleri var

Sultan Kerem e maşallah!!Büyüdüler de Adeeee bile diyorlar )Çok heyecanlııııııııııııı

Dün Miray kucağımda klavyeyi çekiştirirken bişeyler yapmış vee,alt ve üstteki çıbıklar görünmüyor,birşeyler denedim ama yapamadım :-((
Hatta sabah ilk girdiğimde ekranda hiçbişeye basılamıyordu,onu yaptım Allahtan,deneme yanılma yoluyla.Bilgisayarın bu teknik işlerinden hiç anlamıyorum offffffff

günaydın kızlar cok ama cok sınırlıyım dun kalktım sabah bır baktım eşimin pijemaları bir yerde pıs çorapları bir yerde hadi sus tugba dedım bugun kalktım yıne aynı şey bende msj attım lutfen su pıjemmalarını ve pıs coraplarını yerlere atma dıe aman bu bana ne hakaretler anlatamam su andada gorumcem bende kayınvalıdemde gelıcekmıs ogleden sonra onlar gıtsın cekıp gıdıcem ya ıkı lafa bu kadar laf yemek cok gucume gitti

hangi çıbık anlamadım

dur ya nereye gidiyosun ne oluyo

çok üzüldüm canım.
hepsi aynı bu erkeklerin sen bi laf söledin mi direk kızmaya başlıyorlar. bizim psikolojimizi hiç anlamıyorlar.

aman tuğbacım sakın ol bıraz çoğumuzun eşi aynıdır sanırım dağınık benımkıde öyle çocuklar olunca katlanması daha zor oluyo dağınıklığa bıde ama ne yaparsan yap duzelmıyolar benım kaynanam artık laf söyledı gecendede öyle duzeldı bıraz

Kızlar bişey soracam; sizin bebişler de ağızlarına pütürlü bişey gelince kusuyomu?
Dün akşam gezmeye gitmiştik. En son meyve yerken Kayra ya biraz elma verdim demekki biraz kesti ve yedi ondan sonra bir kusma ki anlatamam
Gezmede olunca da zor oluyor haliyle teyzem gerçi yabancı değil ama baya mahçup oldum :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…