heheh ylesin zaten üzülmeolumunekankayizsmileben nasıl sabırsızlandım ya bu kadar ara verilir mi.gerçi adamlar bi bölümü film bütçesinde ve zorluğunda çekiyolardır.bizim dizilere benzemezz.
ben dizideki karakterler içinde benjamini çok seviyorum.onun gibi kurnaz laf cambazı be ikna kabiliyeti yüksek olmak isterdim :)
maşallah zilloşaaecrin bugün ilk ez kendi kendine ayakta durmaya başladı tabi benim laptop masasına tutunarak.nasıl sevindi ya resimler çektim ama hem ecrinin üstü başı kötü külotlu çorapla falan hem ev dağınık koyamadım face e :)
benim almanyadaki teyzem ve trabzondaki halam arayıp ecrinin yeni resimleri yokmu face e koy diye sipariş veriyolar :)
ecem ede aferin maşallah baya tay tay duruyordu ay benm oğaln ne tembel çktı yawecemde uzun zamandan beri tay tay duruyo bugün kendi kendine adım attı ilk defa ve koltuğa tutunup kalktı sanıyorum yakın zamanda yürüycek inşallahhh.....
günaydın kızçeler....kar yüzünden aktarmalı geldim işe( akşamda acilden giriş yaptım hastaneye tenha olur diye çokta iyi yapmışım herkes beni bekliyormuş....sanırım 15-20 dakikada çıktım filmlerde dahil...ve sinüzit...boğazım öksürmekten çok tahriş olmuş ama ciğerleriniz temiz dedi saolsun...akşam bir lost geçmiş buralardan zor valla bağımlı olmak...bende takip etmiyorum Allahtan bide onu koşturmak vardı...)) tek vadim var benim:kedi:.....
hehe güzel öyle uyumakta banucum...ben yazın idille odalar ayrıyken yani kendi yatağımdan idilin beşiğe gidene kadar rüya bile görüyordum valla
GEÇMİŞ OLSUN CNM...günaydın anneler
benim kız da burnu akanlar kervanına katıldı. yavaş yavaş akıyor burnu. uyurken akamadığı iin zor nefes alıyor
bişi yapmama gerek var mı
tıkanık olsa serum fizyolojik damlatırım ama akıyor ya yine de damlatalım mı
günaydın kızçeler....kar yüzünden aktarmalı geldim işe( akşamda acilden giriş yaptım hastaneye tenha olur diye çokta iyi yapmışım herkes beni bekliyormuş....sanırım 15-20 dakikada çıktım filmlerde dahil...ve sinüzit...boğazım öksürmekten çok tahriş olmuş ama ciğerleriniz temiz dedi saolsun...akşam bir lost geçmiş buralardan zor valla bağımlı olmak...bende takip etmiyorum Allahtan bide onu koşturmak vardı...)) tek vadim var benim:kedi:.....
hangi çıbık anlamadımDün Miray kucağımda klavyeyi çekiştirirken bişeyler yapmış vee,alt ve üstteki çıbıklar görünmüyor,birşeyler denedim ama yapamadım :-((
Hatta sabah ilk girdiğimde ekranda hiçbişeye basılamıyordu,onu yaptım Allahtan,deneme yanılma yoluyla.Bilgisayarın bu teknik işlerinden hiç anlamıyorum offffffff
günaydın kızlar cok ama cok sınırlıyım dun kalktım sabah bır baktım eşimin pijemaları bir yerde pıs çorapları bir yerde hadi sus tugba dedım bugun kalktım yıne aynı şey bende msj attım lutfen su pıjemmalarını ve pıs coraplarını yerlere atma dıe aman bu bana ne hakaretler anlatamam su andada gorumcem bende kayınvalıdemde gelıcekmıs ogleden sonra onlar gıtsın cekıp gıdıcem ya ıkı lafa bu kadar laf yemek cok gucume gitti
günaydın kızlar cok ama cok sınırlıyım dun kalktım sabah bır baktım eşimin pijemaları bir yerde pıs çorapları bir yerde hadi sus tugba dedım bugun kalktım yıne aynı şey bende msj attım lutfen su pıjemmalarını ve pıs coraplarını yerlere atma dıe aman bu bana ne hakaretler anlatamam su andada gorumcem bende kayınvalıdemde gelıcekmıs ogleden sonra onlar gıtsın cekıp gıdıcem ya ıkı lafa bu kadar laf yemek cok gucume gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?