2009 Nisan Anneleri

ben de mutlu oluyorum mesela sonra eşim geliyor eve yasemin yemek yemiyor bizim yemek yiyip toparlamamız falan filan derken çok geriliyorum. ama kimden çıkarıcam bunu eşimden tabiki yasemine gülücükler ona surat asmalar. ne dese kabahat ne yapsa kabahat oluyor. kendimi tanıyamıyorum bazen. ilişkileri ayarlayamadığımız bir dönemdeyiz sanırım.

tunaya çok geçmiş olsun.
tuğbacım öfkeyle kakma bence.
evde kal bence akşam eve gelince konuşursun.

2-3 gece önce Miray acayip huysuzdu,onu yıkadık,ama çocuk asla susmuyor,uyku tulumunu giydiremedim bile,eşime dedim,ben emzirirken sen de bir taraftan giydir,uyuyacak çünkü emerken.Ayy sinir oldum yaa, o kadar beceriksiz ki,bir türlü giydiremiyor,sinirimden ağladım bir taraftan.En sonunda pes etti,çıktı gitti,bir baktım ki,meğer kolunu sokmaya çalışıyormuş,bide söyleniyor bu ne zor giyiliyor diye...Güler misin ağlar mısın...

kıyamam tua ya çok geçmiş olsunn..
Seher ela sa yememeye başladı valla sabah beş kaşık kahvaltıdan yedi uyurkende mamznın zorla yarısını içmiş o da yüz cc var yok mama canavarıydı halbuki dibini yalardı resmen..şok geçiriyorumm...
Tuğba aynı bizim halleri anlattın ela akşama kadar canıma okur ben adamdan bişeyler beklerim o ise beden sora az delirdiysem susarım kavga edip daha çok yorulmayayım diye hehe

kızlar işyerinde birinin bana asıldığını hissediyorum desem!!!!!!!
sana mankenmi olacaksın dediğimizde boşuna demiyoruz herhalde....

ayy bu aradaa meriçin kürküneee bittimm..çok tatlııı..

şirvan teyzesii kürkünü giyemezseeen meriçeee gönderrrrr bizim küçük hanımm çokk kokoşşş bayanssulusmile

kız tilki anacım.. kızcağız korkar valla...
hatta resmini çekebilirsen çekip koyum bari.. komiklik olsun..

bende hiç seyretmedim lostu..

geçmiş olsun canım kullan bence.. ben hatta okyanus suyuda aldım..
ondan da sıkıyorum arada

oyyyyy şirvanım ilk izin günü ha!!!!!!!!!!
hadi bakalım biraz enerji topla kokla oğlunu:)

ne güzel canım.. dün akşam eşim almasaydı o kadar 3 saatte anca gelirdim herhalde.
biz 1 saatte evdeydik.. 1 saatte bile insan neler yapıyor..
canım geçmiş olsun..
dur hemen bu ne sinir.. onun sinir olması gerekli..
bizimde kirli sepetimiz banyodaydı.. eşim sepete değil.. yatak odasında bir köşeye atıyordu...
bende aldım sepeti oraya götürdüm.. ertesi gün . bunu niye buraya getirdin dedi..
ayy ne bilim kirlilerini buraya atınca sepetin yeri burasıymış diye düşündüm..
tamam dedi eski yerine koy ben atıcam ..
bir süre attı.. ama şimdi gene aynı.. bende açıkcası takmıyorum.. babamda öyleydi. eşimde öyle.. kısacası hepsi aynı...

alll bir tane daha.. benimkide ütülerini kendi yaparmış. şimdi ben yapacakmısım..

canım gittin diyelim ... annenlerde olayı öğrenecek.. olay dahada büyüyecek..
bence eşler arasındaki kavgaları ailelerin duyması taraftarı değilim..

tel kapat , tamam akşam yemek te yapma oda tamam .. ama evden gitme..
gidersende bir daha dönmemek üzere git..
benim düşüncem bu en azından..
çoraplarını atmasını istemiyorsan bir daha bir kaç gün alma bakalım..a ne olacak..yada benim sepet olayını dene..
ayy ne bilim..

hakarette gelince sende sitemini başka şekilde belli et.. evden gitme.

Son düzenleme:
Tuğba bence de gitme,bir bak akşamki tavırları nasıl olacak,büyük ihtimalle pişman olmuştur söylediklerinden,belki de kendini affettirebilmek için bişeyler planlıyordur ne biliiiiiiiiimmmmmm

valla denız selende karışık kahvaltı yemıyo artık domates peynır yumurta yapıyorum omlet öyle yıyo hanım şimdide çorbasını yedi uyudu gun gun değişiyo huyları

sultanla konuşunca rahatlamıştır o şimdi gitmicektir içimden bi ses öyle dıyo:))

Ben de en çok şu halısaha maçından gelince çantasını biyere atıp yatmıyomu ona sinir oluyordum. Ama alıştı artık hemen kirli sepetine boşaltıyo

denizz hayırlı olsun cnm yeni diyetin bende bugün başlayacaktım ama yeğenim geldi iki gün kalıp gidecek tek başına ye diyemeyeceğimden senden sonra başlarım artık ama iki günün sonunda ne kadar verdin söylersin di mi..
Kızlar xanırım hepimiz aynı adamla evliyiz sanırım..selin,tuğba,elif....
Elif benimkide giydiremiyo öorkuyo kızının canını acıtcak diye beereksizim dikkatli giydireyim demiyo da..bi de o avatarda ki benim cici kızım yapmazdı cidden öyle şeyler şimdi başka bi küçük canavar var evde

Ben de en çok şu halısaha maçından gelince çantasını biyere atıp yatmıyomu ona sinir oluyordum. Ama alıştı artık hemen kirli sepetine boşaltıyo

ayy hepsi aynı bunların ...
dün akşam spor çantamı boşatsana diyor bana..

sen ne niye yapmıyosun dediğimde..
ama ben karımın boşatmasını istiyorum deyip sırıtıyor...

dedim ben seni bir boşatırım.. sonra başladık gülmeye :))))

sonuç çantayı ben boşattım...ve yarın için tekrar ben hazırladım..

aysuncum.. sana allah sabır verisn.. misafirkler tez zamanda gitsin..

feridecim tunayada geçmiş olsun..

gecmiş olsun cnım İDİL HANIMADA MAŞALLAHH PİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞTT zilliiii

hehe güzel öyle uyumakta banucum...ben yazın idille odalar ayrıyken yani kendi yatağımdan idilin beşiğe gidene kadar rüya bile görüyordum valla
pessssssssssssssdelikafaduldendelikafadulden
aaa unutmadan söyleyeyim kerem adeeeeeee diyor bana :))2gündür nasıl mutlu oluyorum ne güzel bir duygu bu yaa
yerim onu ben.....
egede adde diyor babayı dedeyi net söylüyor ama anneyi daha dgil.....

sacmalama kızz neler yaşıozda bi yere gıtmıyoruzzzzz
heleki annnelereee
sakın annene telde söyledin sacmalama be asla onlara kötü bişey söylemem mutluyuzzzzz tab:sm_cool::sm_cool:losuuuuuuuuu

Ben eşime göre dağınığım , o bir yerden gelince hemen üsütün değiştirir,ya kirli sepetine ya da bir daha giyecekse,askıya asar kaldırır,ama ben yatağın üstüne güzellce sererim,soora dan katlarım ya da atarım..
Ben önce dağıtıp sonra toplayanlardanım yani...
Ama çekmecelerim dolaplarım çamaşırlarım düzenlidir yanlış anlaşılmasın:jeyyar:

Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, bursasu+, ceyo16, denizela, EDAAAA, huzur84, namem, NAVRIS+, nesoc, poseidon80+, SEAASIA, ssengun+, TugbaEcrin, tugbiş123, yaSelin

maşallah ama ben kaçtım yemek yapıcam

baran sephaya tutunmuş.. şekilli kitabı var ona tutunuordu..
göya bende yanında ona bakıyorum..
bir ara buraya bakım dedim.. ve baran sırt üstü yerde .. kafası yere çarptı.. tak diye ses geldi..
canım öyle çok ağladıki..
uykusuda gelmişti. ..ikisi birleşince daha çok başladı ağlamaya..
susmadı bir süre..

dedim uyutmasam mı .acaba..
ama sonra bir şekilde ilgisini başka bir yere çekince sustu..
beşiğine koyunca hemen kapadı gözleri uyudu...

yanlış anlaşılsa ne olacak.. valla ben dağınığım..
canım iyi olsun . gerisi umrumda bile değil..

nasılsa toplanır herşey...
ben nasıl bir başak burcuyum.. dağınık.. pasaklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…