sana mankenmi olacaksın dediğimizde boşuna demiyoruz herhalde....kızlar işyerinde birinin bana asıldığını hissediyorum desem!!!!!!!
ayy bu aradaa meriçin kürküneee bittimm..çok tatlııı..
şirvan teyzesii kürkünü giyemezseeen meriçeee gönderrrrr bizim küçük hanımm çokk kokoşşş bayanssulusmile
bende hiç seyretmedim lostu..Günaydıın
Aysun misafirlere ben de çok kızdım,hadi zor durumda kalmışlar,gelmişler de,neden bebek olduğunu ve de evin içinde sigara içilmediğini bildikleri halde evin içinde sigara içiyorlar!!!!!!
Burada da çok kar yağıyor.Miray kucağımda çok yazamıyorum.
Tuğbacım,sana da çok geçmiş olsun.
Dün TV deki dr.burun tıkanıklığı i.çin evin nem oranı %50 civarlarında olmalı,kuruysa tıkanıklık olabilir demişti.Deniz biliyorsundur sen de eminim,ama yine de söyleyeyim dedim.
Hiç Lost seyretmedim ben,Sawyer mi ne,bilmiyorum onu yani.Şu Türkiye ye gelen miydi o,hani reklamlarda da oynamıştı?Oysa ben de ondanınmmmmmmmm))
geçmiş olsun canım kullan bence.. ben hatta okyanus suyuda aldım..günaydın anneler
benim kız da burnu akanlar kervanına katıldı. yavaş yavaş akıyor burnu. uyurken akamadığı iin zor nefes alıyor
bişi yapmama gerek var mı
tıkanık olsa serum fizyolojik damlatırım ama akıyor ya yine de damlatalım mı
oyyyyy şirvanım ilk izin günü ha!!!!!!!!!!
hadi bakalım biraz enerji topla kokla oğlunu:)
canım geçmiş olsun..günaydın kızçeler....kar yüzünden aktarmalı geldim işe( akşamda acilden giriş yaptım hastaneye tenha olur diye çokta iyi yapmışım herkes beni bekliyormuş....sanırım 15-20 dakikada çıktım filmlerde dahil...ve sinüzit...boğazım öksürmekten çok tahriş olmuş ama ciğerleriniz temiz dedi saolsun...akşam bir lost geçmiş buralardan zor valla bağımlı olmak...bende takip etmiyorum Allahtan bide onu koşturmak vardı...)) tek vadim var benim:kedi:.....
dur hemen bu ne sinir.. onun sinir olması gerekli..günaydın kızlar cok ama cok sınırlıyım dun kalktım sabah bır baktım eşimin pijemaları bir yerde pıs çorapları bir yerde hadi sus tugba dedım bugun kalktım yıne aynı şey bende msj attım lutfen su pıjemmalarını ve pıs coraplarını yerlere atma dıe aman bu bana ne hakaretler anlatamam su andada gorumcem bende kayınvalıdemde gelıcekmıs ogleden sonra onlar gıtsın cekıp gıdıcem ya ıkı lafa bu kadar laf yemek cok gucume gitti
alll bir tane daha.. benimkide ütülerini kendi yaparmış. şimdi ben yapacakmısım..teşekkür ederim kızlar....tuğba cidden hepsi aynı.....benimkide anne evinde gömleğini dahi ütülermiş ama bana gelince bütün iyi özellikler pufff yok oldu......beni abimlerde tam tersi oldular....yanındaki sürahiden suyu benden isterlerken eşlerine kahvaltı hazırlayan tipler oldular....hayy ben böle aşkın ızdırabına....
ya kızlar ben ona sadece bir uyarı msj attım ne kötü bir laf ne bişey söyledim ama beyfendi inanın söylediği lafları duysanız 1 dk durmazdınız kaynanam aradı gelmiyormuş ii oldu gelmediği annemi aradım burası yarım metre kar dio ama ne olursa olsun gidicem görümcemin gitmesini bekliyorum tel kapattım bende akşam evde olucağımı sanıyo ama o kadar hakarete gelemem doğrusu
Ben de en çok şu halısaha maçından gelince çantasını biyere atıp yatmıyomu ona sinir oluyordum. Ama alıştı artık hemen kirli sepetine boşaltıyo
gecmiş olsun cnım İDİL HANIMADA MAŞALLAHH PİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞTT zilliiiigünaydın kızçeler....kar yüzünden aktarmalı geldim işe( akşamda acilden giriş yaptım hastaneye tenha olur diye çokta iyi yapmışım herkes beni bekliyormuş....sanırım 15-20 dakikada çıktım filmlerde dahil...ve sinüzit...boğazım öksürmekten çok tahriş olmuş ama ciğerleriniz temiz dedi saolsun...akşam bir lost geçmiş buralardan zor valla bağımlı olmak...bende takip etmiyorum Allahtan bide onu koşturmak vardı...)) tek vadim var benim:kedi:.....
pessssssssssssssdelikafaduldendelikafaduldenhehe güzel öyle uyumakta banucum...ben yazın idille odalar ayrıyken yani kendi yatağımdan idilin beşiğe gidene kadar rüya bile görüyordum valla
yerim onu ben.....aaa unutmadan söyleyeyim kerem adeeeeeee diyor bana :))2gündür nasıl mutlu oluyorum ne güzel bir duygu bu yaa
sacmalama kızz neler yaşıozda bi yere gıtmıyoruzzzzzgünaydın kızlar cok ama cok sınırlıyım dun kalktım sabah bır baktım eşimin pijemaları bir yerde pıs çorapları bir yerde hadi sus tugba dedım bugun kalktım yıne aynı şey bende msj attım lutfen su pıjemmalarını ve pıs coraplarını yerlere atma dıe aman bu bana ne hakaretler anlatamam su andada gorumcem bende kayınvalıdemde gelıcekmıs ogleden sonra onlar gıtsın cekıp gıdıcem ya ıkı lafa bu kadar laf yemek cok gucume gitti
Ben eşime göre dağınığım , o bir yerden gelince hemen üsütün değiştirir,ya kirli sepetine ya da bir daha giyecekse,askıya asar kaldırır,ama ben yatağın üstüne güzellce sererim,soora dan katlarım ya da atarım..
Ben önce dağıtıp sonra toplayanlardanım yani...
Ama çekmecelerim dolaplarım çamaşırlarım düzenlidir yanlış anlaşılmasın:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?