2009 Nisan Anneleri

bende alıştım çoraplarını ayrı pijamalarını ayrı yerden toplamayı geçen kızdım ama kerem seni örnek alacak kendini toparlasan iyi olur die

tuğbacım dur hemen canım..
belki tam çalışırken almıştır mesajını sinirleri bozulmuştur oda senin sinirlerini bozmak istemiştir.

tuğbacım halısın cnm benimkide temizdir ama dağınıktır..ama bizde haklıyken haksız durumuna düşürüyoruz bazen kendimizi.bişeye sinir olunca bende bi iki susup kendiliğinden düzelmesini bekliyorum oysa sende sinir olduğun an güzdllikle söylesen de o anlasaydı daha iyiymiş..msj çekince o da sinir olmuş belli..valla iki tarafta sinirli olunca iki kişininde susması taraftarıyım sinirler geçene kadar yoksa çok uzuyo boş yere cnm..hemen alevlenme sende eşin gelince uzatıp daha çok üzmeyin birbirinizi de ecemi de

bizimkide öle kusmuyor ama öğürür gibi yapıyor.
o yüzden eline bişey veremiyoruz yesin diye.
ısırıp ısırıp ağzında biriktiriyor sonra yutamıyor..

teşekkür ederim kızlar....tuğba cidden hepsi aynı.....benimkide anne evinde gömleğini dahi ütülermiş ama bana gelince bütün iyi özellikler pufff yok oldu......beni abimlerde tam tersi oldular....yanındaki sürahiden suyu benden isterlerken eşlerine kahvaltı hazırlayan tipler oldular....hayy ben böle aşkın ızdırabına....

bende aynı sultan pıh-jama bı yerde çorap bıyerde selenden önce daha yardımcı ve daha topluydu şimdi kızınla yarış edıyosun pasaklılıkta dedim

cnm dur sakinleş biraz..

bizimkide öle kusmuyor ama öğürür gibi yapıyor.
o yüzden eline bişey veremiyoruz yesin diye.
ısırıp ısırıp ağzında biriktiriyor sonra yutamıyor..
bizimki de büyük gelince öğürüyor..

idil elinde bişey yemeye bayılıyor.,yiyorda......ha bizde 3-4 gündür neyi öğrendik:)) yanındaki biri idile bakmıyorsa şişşş şişşşş diyor...

canım herkes yazmış ama ben yeni alıntı yaptım yazmadan da geçemicem 1 tane de olsa içme.yazık sana.lmaz:

ay okurken ben sinirden kudurdum ya.ben de gülfemi başkaları yüzünden ihmal etmekten nefret ediyorum.

yarın lostun yeni sezonu başlıyooooor
previously on lost
özledim bee :)

ben de bekliyorum ya.bu sezon sonmuş ama.senağlama

elenor'u severim bende. bir de desmond, jack kate ama asıl adamım sayid...
"my name is sayid jarrah and i am a torturer"

sayid ve desmond benim favorilerim.ama sawyerin da yeri ayrıdır hani.eşim duymasın.olumunekankayizsmile

ben de flash forwad izliyorum.saten lostun flashın ve fringe nin senaristleri aynı.adamlar dahiler ya.

maşallah egeye.evet topluca inanmamıştık.kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar günaydın
bende 2009 nisan annesiyim
bana da yer var mı

hoşgeldin.

alemsin.:lepi:

günaydın... oğlumla beraber kahvaltı mı yaptım...

afiyet olsun.ilk izin günün tadını çıkarın baranla.

geçmiş olsun canım.

çok geçiş olsun canım.benim eşim de vadici.

aaa unutmadan söyleyeyim kerem adeeeeeee diyor bana :))2gündür nasıl mutlu oluyorum ne güzel bir duygu bu yaa

oy maşallah kereme.

ah bu erkekler.takma canım.emininm o da akşama hatasını anlayacaktır.

hele bir de anne derlerse neler hissederiz ama delikafadulden :dance:

teyzesi benim kızım zaten anne diyoooo.hihoyyyt

bugün çok midem bulanıyo.eşim de hamile misin diye dalga geçiyo.hemen yazayım benim sorunum faranjit.mide bulşantısı ve başağrısı yapıyo.yok mu bu illetin çaresi ya.

valla annem anne diyor dedi ama ben tam olarak duymadım.
zaten ananesimi annesi yoksa benmi belli değil
ben arkadaşı

haha bak sen şu idile yaa siz yazdıkça yaptıklarını hep gözümün önüne geliyolarr..yerim onları yerimm..
Yerim demişken deniizzz başkadın mı pirinç diyetine ?

Ay ıdil e de çok güldüm ya,illa bir şekilde dikkati üstüne çekecek hanımm)

Tuğba,söylenenler söylenmiş zaten canım,ama eşinin de sinirli bir anına denk gelmiş belli ki,eminim o da hatasını anlayacaktır.
2 gün önce biz de benzer bir durum yaşadık,sonra işe gidince mesaj çekti,hatalıydım diye.

Sultan ben de bilmiyorum işte ne çıbığı,araç çıbığı mı ne,adını bilmiyorum ben de:-(((Hani altta saati,o anda gezindiğin siteleri falan gösteriyor ya,o)

ya kızlar ben ona sadece bir uyarı msj attım ne kötü bir laf ne bişey söyledim ama beyfendi inanın söylediği lafları duysanız 1 dk durmazdınız kaynanam aradı gelmiyormuş ii oldu gelmediği annemi aradım burası yarım metre kar dio ama ne olursa olsun gidicem görümcemin gitmesini bekliyorum tel kapattım bende akşam evde olucağımı sanıyo ama o kadar hakarete gelemem doğrusu

Oyyyy maşallah,bu ne kalabalık.anneme gideceğim ,Miray ın uyanmasını bekliyorum,bu arada ona çorba koydum ğişiyor.Ama bu arada ev işi yapsam hiç fena olmayacak,hazır çocuk uyurken yap işini demi,ama yokkkkkkkkkk kim kk ya girecek:-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…