günaydın kızlar cok ama cok sınırlıyım dun kalktım sabah bır baktım eşimin pijemaları bir yerde pıs çorapları bir yerde hadi sus tugba dedım bugun kalktım yıne aynı şey bende msj attım lutfen su pıjemmalarını ve pıs coraplarını yerlere atma dıe aman bu bana ne hakaretler anlatamam su andada gorumcem bende kayınvalıdemde gelıcekmıs ogleden sonra onlar gıtsın cekıp gıdıcem ya ıkı lafa bu kadar laf yemek cok gucume gitti
bizimki de büyük gelince öğürüyor..bizimkide öle kusmuyor ama öğürür gibi yapıyor.
o yüzden eline bişey veremiyoruz yesin diye.
ısırıp ısırıp ağzında biriktiriyor sonra yutamıyor..
ben jeli sürüyorum 5 dk sakin sakin oynuyor sonra yine çığlıklarr...üstler daha sıkıntılı olur demişlerdi doğruymuş.diş kaşıyıcısını ısırdı nasıl ağladı kuzucukum hassaslaştı herhalde.benim laptop masasına tutunup üstündekileri talan ederken sesi çıkmıyordu bitek :)
benim öksürüğüm başladı arada yine sigara dumanında boğuluyorum sanki nefes alamıyorum daha kötülerse ilerlerse ne yaparım.kar fırtına...anamda gelmez hasta olsam kar var diye.ben yanmışım
iyi geceler kızlar...
benim için sinir dolu bir gece((((((((
eşimin ist.daki şirketten buraya 2 çevre müh.kız geldi ve kardan dolayı gidemediler
eşim beni saat 17:00de aradı durumu bildirdi.
ben dünden kalan azcık yemeklerimizi yeriz bugün sadece çorba yaparım demiştim.
ama saat 17:00den sonra yemek yapma telaşına kapıldım.
ege paçama sarılıyor karnı aç,ben yemek yapma telaşında...............
bir yandan eşime söylenip durdum(
neyse geldiler,yemek yedik,oturduk şimdi yorgundurlar diye yattık.
mutfak makinaya sığmayan bulaşık dolu
şuan sesler geliyor ve zilli kızlar mutfakta sigara içiyor.
eşime kızdım bu ne ya diye
yarın onları götürdüğün gibi eve dön ben temizlik yaparken egeye bakıcaksın dedim.tmm dedi.
kıyamam ya ege ağlıyor ama bende onlar gelene kadar yemek işini halledeyim,üzerimi değiştireyim diye uğraşıyorum.
başkası yüzünden egeyi ihmal etmekten nefret ediyorum
yarın lostun yeni sezonu başlıyooooor
previously on lost
özledim bee :)
elenor'u severim bende. bir de desmond, jack kate ama asıl adamım sayid...
"my name is sayid jarrah and i am a torturer"
ewet akıllı adam ama bakışları gözleri çook iticiii...ben o adamı başka filmlerde izleyemiyorumm..bişii dicem hani 5 şubattaydı yeni bölüm ben hatta çarşambaları oluyodu cumayamı almışlar diyordum..yanlış mı hatırlıyorum ki??biz çarşambaları flash forward ve fringe izlemeye başlamıştık lost yokken ayşe de çok seviyodu di mi flash forward ı
bizde 10 ay 1 günlük olsuk
1 nisan gelıyorrrrrrrrrrrr:)
ay dogurdum gün geldi aklımaa
çiçeklekonuşmuştumda hadi dogru söyle gercektenmi demiştiii
evet dedim heecanla tamam tamam hemen haber verıcem demişti...........
1 nisandı ve aradıgımız hiç kimse inanmıyorduuu
heleki yan komşum melek ablam var 35yaşlarında tam kafa dengi ona son kontrol güünü 3 nisanda doguruyom kız dedım doktordan geldim demiştim31 mart
o yarın 1 nisan olmasın dedi ben yok kız 3 nisan dedi doktor dedim...
ogecede sancılar tutunca ve sabahın 9da eltımı arayıp kahve içmeye gelin diyince ordan ögrenıyorki ben doguma gitmişim
arıyor konuştum ve asıl kızıyom allah senii ne yapmasınn şom agızlı dedın1 nisan al doguruom tabi ben sancı cekıom 5 cm aöılmış dogua girecem ben yagdırıom kadına inanmdı aslında yemeyın beni dedii...
v.ssssssssssssssssssssssssss
buna benzer bi kaç kişi inamamıştı..............
AMA oglumla babamız göbişimden konuşuorlardı ya oglum babsına söylemişti 1 nisanda gelecegni saf kalbi kocamda hep derdi benım oglum şaka yapıp 1 nisanda dogacak diye oldudaaaaaaaaa
ay cok konuştum byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bol uykulu gecelerrrrrrrrrrrrr
arkadaşlar günaydın
bende 2009 nisan annesiyim
bana da yer var mı
Günaydıın
Aysun misafirlere ben de çok kızdım,hadi zor durumda kalmışlar,gelmişler de,neden bebek olduğunu ve de evin içinde sigara içilmediğini bildikleri halde evin içinde sigara içiyorlar!!!!!!
Burada da çok kar yağıyor.Miray kucağımda çok yazamıyorum.
Tuğbacım,sana da çok geçmiş olsun.
Dün TV deki dr.burun tıkanıklığı i.çin evin nem oranı %50 civarlarında olmalı,kuruysa tıkanıklık olabilir demişti.Deniz biliyorsundur sen de eminim,ama yine de söyleyeyim dedim.
Hiç Lost seyretmedim ben,Sawyer mi ne,bilmiyorum onu yani.Şu Türkiye ye gelen miydi o,hani reklamlarda da oynamıştı?Oysa ben de ondanınmmmmmmmm))
günaydın... oğlumla beraber kahvaltı mı yaptım...
günaydın anneler
benim kız da burnu akanlar kervanına katıldı. yavaş yavaş akıyor burnu. uyurken akamadığı iin zor nefes alıyor
bişi yapmama gerek var mı
tıkanık olsa serum fizyolojik damlatırım ama akıyor ya yine de damlatalım mı
günaydın kızçeler....kar yüzünden aktarmalı geldim işe( akşamda acilden giriş yaptım hastaneye tenha olur diye çokta iyi yapmışım herkes beni bekliyormuş....sanırım 15-20 dakikada çıktım filmlerde dahil...ve sinüzit...boğazım öksürmekten çok tahriş olmuş ama ciğerleriniz temiz dedi saolsun...akşam bir lost geçmiş buralardan zor valla bağımlı olmak...bende takip etmiyorum Allahtan bide onu koşturmak vardı...)) tek vadim var benim:kedi:.....
aaa unutmadan söyleyeyim kerem adeeeeeee diyor bana :))2gündür nasıl mutlu oluyorum ne güzel bir duygu bu yaa
günaydın kızlar cok ama cok sınırlıyım dun kalktım sabah bır baktım eşimin pijemaları bir yerde pıs çorapları bir yerde hadi sus tugba dedım bugun kalktım yıne aynı şey bende msj attım lutfen su pıjemmalarını ve pıs coraplarını yerlere atma dıe aman bu bana ne hakaretler anlatamam su andada gorumcem bende kayınvalıdemde gelıcekmıs ogleden sonra onlar gıtsın cekıp gıdıcem ya ıkı lafa bu kadar laf yemek cok gucume gitti
hele bir de anne derlerse neler hissederiz ama delikafadulden :dance:
idil elinde bişey yemeye bayılıyor.,yiyorda......ha bizde 3-4 gündür neyi öğrendik:)) yanındaki biri idile bakmıyorsa şişşş şişşşş diyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?