Canım biz içinde anne sütü olan biberonu sıcak su içerisinde bekleterek ısıtıyoruz.
Bu arada sen iş yerinde sağmıyormusun?
geçmiş olsun şirvan.
ben yolladım adres msn cep her şey var artık :)))
sabah sabah daldım hemen msn'den de adresi verdim tamamdır benim işim
hadi ben lost izlemeye gittim.. patronların yokluğunu değerlendireyim di mi ama :1rolleyes:
:smiley-cool:
canımmm benim baran bey kafasını vurmuş ya onaydı geçmiş olsun... hasta olmadığını biliyorum aklinialirimsmilekız hasta değilim...
koftiden hasta numarası yapcam ...
Merhaba,
Tuna hasta evde kaldım. Sabaha kadar oturduk. Önceki gece de acildeydik. Çok yorgunum.
baran sephaya tutunmuş.. şekilli kitabı var ona tutunuordu..
göya bende yanında ona bakıyorum..
bir ara buraya bakım dedim.. ve baran sırt üstü yerde .. kafası yere çarptı.. tak diye ses geldi..
canım öyle çok ağladıki..
uykusuda gelmişti. ..ikisi birleşince daha çok başladı ağlamaya..
susmadı bir süre..
dedim uyutmasam mı .acaba..
ama sonra bir şekilde ilgisini başka bir yere çekince sustu..
beşiğine koyunca hemen kapadı gözleri uyudu...
Bugün annemlerin evlilik yıldönümleri. Eşime dedim akşam hep beraber yemeğe gidelim. Sonuçta onlar evlenmeseydi ben olmayacaktım, ben olmayınca da Kayra olmayacaktı.
Nasıl ama iyi yerden bağlamışım değilmi :jeyyar:
bu arada eşim aradı...
rapor işini halletmiş....
pazartesine kadar evdeyim...
kovarlar beni belki ....sositososito
arkadaşlar merhaba
aranıza katılmak isterim
önce bişey sormak istiyorum keçi sütü veren varmı aranızda
geçmiş olsun baran a kafası acımıştırbaran sephaya tutunmuş.. şekilli kitabı var ona tutunuordu..
göya bende yanında ona bakıyorum..
bir ara buraya bakım dedim.. ve baran sırt üstü yerde .. kafası yere çarptı.. tak diye ses geldi..
canım öyle çok ağladıki..
uykusuda gelmişti. ..ikisi birleşince daha çok başladı ağlamaya..
susmadı bir süre..
dedim uyutmasam mı .acaba..
ama sonra bir şekilde ilgisini başka bir yere çekince sustu..
beşiğine koyunca hemen kapadı gözleri uyudu...
aynen bende boşaltmadım çantayı 1 hafta sonra halı saha kıyafetlerim nerde dedi nereye koduysan ordadır dedim çantadaydı dedi evet hala orda dedim öle kirli kirli giydi gitti:))Ben de en çok şu halısaha maçından gelince çantasını biyere atıp yatmıyomu ona sinir oluyordum. Ama alıştı artık hemen kirli sepetine boşaltıyo
aynen öyle ya2-3 gece önce Miray acayip huysuzdu,onu yıkadık,ama çocuk asla susmuyor,uyku tulumunu giydiremedim bile,eşime dedim,ben emzirirken sen de bir taraftan giydir,uyuyacak çünkü emerken.Ayy sinir oldum yaa, o kadar beceriksiz ki,bir türlü giydiremiyor,sinirimden ağladım bir taraftan.En sonunda pes etti,çıktı gitti,bir baktım ki,meğer kolunu sokmaya çalışıyormuş,bide söyleniyor bu ne zor giyiliyor diye...Güler misin ağlar mısın...
anlaşıldı şekerDün TRT1 deki programda prof dr. 7 aylık bile olsa,bebekle ilgili asla onun yanında şikayet etmeyin ,anlarlar diyordu.
Dün İpek Tuzcuoğlu güya 7 aylık bebeğe yemek yedirmeye kalktı,ama üstü başı battı,şakacıktan tabiii.Sonra Prof da yapılan hataları değerlendirdi.
Güya Esra Ceyhan bebeğin annesi,dışarıya çıkması gerekiyor bu esnada da bebeğini teyzesine İpek T. a bırakıyor.Ama bir türlü bebek İpeğin elinden yemiyor.
Sonra da Prof. yapılan yanlışları değerlendirdi.
İpek T. bebeğin yaptıklarını şikayet ettikten sonra S..lak Esra Ceyhan da güya kendisi çok iyi biliyormuş gibi,hemen bebeği aldı,Oooo benim kızım öyle şeyler yapmaz dedi.
Meğer o zaman da teyzeyi dışlamış olmuş,ve bebek bir daha teyzeyi hiç tınlamazmış..
Ayy anlatabildim mi bilmiyorum,ama bebek büyütme ne ince iş dimi...
geçmiş olsun tuna yaMerhaba,
Tuna hasta evde kaldım. Sabaha kadar oturduk. Önceki gece de acildeydik. Çok yorgunum.
bizimkide hiç korkmazdı dibinde açardım bikaç günden beri el belndirini bile çalıştırıyorum ağlamaya başlıyorHmmmm kek mi........Afiyet olsun.
Ben de elk süpürge açacağım ama uyanırsa diye de açamadım.
ben keçi peyniri vermiştim bi kaçkere.ama sütünü denemedim2 ay sonra inek sütü vercem.
heee pardon şekercanımmm benim baran bey kafasını vurmuş ya onaydı geçmiş olsun... hasta olmadığını biliyorum aklinialirimsmile
yok dün akşamdan sonra bende iş yerine götürecemBen işyerinde sağıyorum. İlk işe başladığımda sağmamıştım eve gelince hem emziriyodum hem de kalanı sağıyodum ama bir süre sonra sütüm çok azaldı yani haberin olsun canım
harikasın şirvan....bak yolunu buldun işte...sen 2 haftada 1 olmak üzere 2 günlük rapor ayarlarsan ayda 12 gün işe giderek hafifletirsin yükünü...zaten 5-6 rapora dayanamayıp seni kovarlar ve mutlu son:))
geçmiş olsun baran a kafası acımıştır
aynen bende boşaltmadım çantayı 1 hafta sonra halı saha kıyafetlerim nerde dedi nereye koduysan ordadır dedim çantadaydı dedi evet hala orda dedim öle kirli kirli giydi gitti:))
hatta bununla ilgili kötü bir anımız da var kerem yok daha ben hamileyim
halı sahadan geldi ayakkabılarını çıkardı baktım çıkarırken siyah syah plastikler dökülüyor sahadan ayakkablara falan yapşyomuş çoraplarınıda çıkardı ayakkabın içine soktu içeri girmesin diye pislikler
neyse unuttuk biz onu orda 2.günü kapıya not asmışlar lütfen kirli çoraplarınızı kapının önüne koymayınız die kim rezil oldu ben!
aynen öyle ya
ben yapamam ben beceremem onun yeri nerde bunun yeri nerde sanki bu evde yaşamıyor 2 kişi çocuğu zor yıkıyoruz ya!
anlaşıldı şeker
geçmiş olsun tuna ya
bizimkide hiç korkmazdı dibinde açardım bikaç günden beri el belndirini bile çalıştırıyorum ağlamaya başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?