2009 Nisan Anneleri

şirvan çok hızlı ısıtmak gerekiyor hatta sıcak suda bekleterek ısıtınca zor çözülüyor. ben ısıtırken cezveye su koyup hemen içine yerleştirip ısıtıyorum... ısıtma süresi ne kadar uzarsa o kadar zarar görüyor...

Canım biz içinde anne sütü olan biberonu sıcak su içerisinde bekleterek ısıtıyoruz.
Bu arada sen iş yerinde sağmıyormusun?

makineyi yanıma almıyordum . bu gidişle alacam herhalde..
dün akşam göğüsleirm bayaa şisti.. gelince baran beyde emmedi..

bende biberonu suyun içine koydum ocakta ısıtıyorm..

kız hasta değilim...
koftiden hasta numarası yapcam ...

Ben işyerinde sağıyorum. ılk işe başladığımda sağmamıştım eve gelince hem emziriyodum hem de kalanı sağıyodum ama bir süre sonra sütüm çok azaldı yani haberin olsun canım

arkadaşlar merhaba
aranıza katılmak isterim
önce bişey sormak istiyorum keçi sütü veren varmı aranızda

Merhaba,
Tuna hasta evde kaldım. Sabaha kadar oturduk. Önceki gece de acildeydik. Çok yorgunum.

geçmiş olsun feride.

kıyamam ya çok geçmiş olsun.biz çok düşüyoruz.

süper bi yaklaşım ben de kullanayım zamanı gelince bari.:jeyyar:
bu arada eşim aradı...

rapor işini halletmiş....

pazartesine kadar evdeyim...

kovarlar beni belki ....sositososito

ohhh yaşadın.çalışıreken ekstradan çıkan tatillere bayılırdım.kar tatili gibi mesela.alkisalkisalkis

Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (14 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Esennn, burcu_arda, bursasu, gulfemim, gulshenidil, mrtozlm, namem+, NAVRIS, nesoc, sev_rey, TugbaEcrin, tugbiş123, yaSelin, zeyno5

bayaa kalabalığız...

geçmiş olsun baran a kafası acımıştır

Ben de en çok şu halısaha maçından gelince çantasını biyere atıp yatmıyomu ona sinir oluyordum. Ama alıştı artık hemen kirli sepetine boşaltıyo
aynen bende boşaltmadım çantayı 1 hafta sonra halı saha kıyafetlerim nerde dedi nereye koduysan ordadır dedim çantadaydı dedi evet hala orda dedim öle kirli kirli giydi gitti:))

hatta bununla ilgili kötü bir anımız da var kerem yok daha ben hamileyim
halı sahadan geldi ayakkabılarını çıkardı baktım çıkarırken siyah syah plastikler dökülüyor sahadan ayakkablara falan yapşyomuş çoraplarınıda çıkardı ayakkabın içine soktu içeri girmesin diye pislikler
neyse unuttuk biz onu orda 2.günü kapıya not asmışlar lütfen kirli çoraplarınızı kapının önüne koymayınız die kim rezil oldu ben!

aynen öyle ya
ben yapamam ben beceremem onun yeri nerde bunun yeri nerde sanki bu evde yaşamıyor 2 kişi çocuğu zor yıkıyoruz ya!

anlaşıldı şeker

Merhaba,
Tuna hasta evde kaldım. Sabaha kadar oturduk. Önceki gece de acildeydik. Çok yorgunum.
geçmiş olsun tuna ya

Hmmmm kek mi........Afiyet olsun.
Ben de elk süpürge açacağım ama uyanırsa diye de açamadım.
bizimkide hiç korkmazdı dibinde açardım bikaç günden beri el belndirini bile çalıştırıyorum ağlamaya başlıyor

mrh arkadaslar ya hepinize çok teşekkür ederim inanın sizlerle paylaşmak çok ii geldi bana şu anda görümcem hala burda yani haberi yok birşeyden tabiyki annamede bişey söylemedim kesinleşmeden sadece orda kar nasıl falan dedim bende onları uzücem die aklım çıkar
sultan ya gerçekten seni dahada ii tanıdım bana evini açmayı düşünmen bile yeter allah razı olsun ne diyim çok duygulandım inan görümcem gitsin tekrar konuşucam kızlar sizlerle

harikasın şirvan....bak yolunu buldun işte...sen 2 haftada 1 olmak üzere 2 günlük rapor ayarlarsan ayda 12 gün işe giderek hafifletirsin yükünü...zaten 5-6 rapora dayanamayıp seni kovarlar ve mutlu son:))

canımmm benim baran bey kafasını vurmuş ya onaydı geçmiş olsun... hasta olmadığını biliyorum aklinialirimsmile
heee pardon şeker
Ben işyerinde sağıyorum. İlk işe başladığımda sağmamıştım eve gelince hem emziriyodum hem de kalanı sağıyodum ama bir süre sonra sütüm çok azaldı yani haberin olsun canım
yok dün akşamdan sonra bende iş yerine götürecem
harikasın şirvan....bak yolunu buldun işte...sen 2 haftada 1 olmak üzere 2 günlük rapor ayarlarsan ayda 12 gün işe giderek hafifletirsin yükünü...zaten 5-6 rapora dayanamayıp seni kovarlar ve mutlu son:))

bakalım pazartesi gittiğimde ne diyecekler .)))))

Ahhh o siyah pilastikler aynen bizdede mevcut

ayy sultan cidden çok kötü olmuş yaa.bende halı sahadan gelince dışarda çıkartırıyorum.ama yine oluyo o zımbırtılar neyse artık.çoraba yapışıp kalıyolar.

tunaya geçmiş olsun.
gülşen sanada çok geçmiş olsun.

benim eşimde aynı ya.bi yere gidereken diyorum ki ben hazırlanayın sende çocuğun çorabını yeleğini falan giydir bari.ama ben yapamam kiii diyoooo.yapmaya kalkıncada 10saat debeleniyolar keremle.çok komik oluyolar ya.

benim yavrucuğumda çekmeceye sıkıstırdı parmagını.çok ağladı.şimdi ne yapıyo derseniz yine çekmelerle uğrasıyooo.

valla kızlar şirvan işe başladı artık okumaya yetişemiyorum.... hasta ve düşen tüm bebişlere geçmiş olsun..... iyiki burası varki sinirin sakinleşti tuğbacım eminim eşin akşama özür dileyecek.....artık yaz gelsin lütfennnnn..... bizde ctesi dr a gidicez daha randevu almadık hava güzelse gideriz artık.....aklımda birşey kalmadı benim oğlum anne babadan önce araba demeye başladı başta abla diyor sanmıştık sonra resmen arabalara bakarak ayaba demeye başladı şimdi de ayaba del del del diyo anne demek yok ama )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…