2009 Nisan Anneleri

keçi sütü mantığını anlayamıyorum ben....sanırım keçilerin sütleri kaldı diye böyle yaygara koptu....:)) ne oldu mis gibi inek sütüne...anne sütüne en yakınmış falan hikaye bana göre....hamileyken deli gibi içtiğimiz folikasitler bebeğimiz için boşunamıydı...zira keçisütü folikasitten çok fakir...

o siyah plastikle bizde de oluyor perşembe akşamları

ben sütümü makine ile sağamıyorum öle hiç gelmiyor elimle sağınca daha çok geliyor ama uğraştırıyor

geçmiş olsun oğlumun adaşına
kereme somon balığı yapmıştım zaten yemeden bağrınmaya başladı ilk kaşıkta sabahkinleri bile çkardı
yemedi mama yaptım 80cc yedi biraz ateşi var gibi geldi bana dolven verdim
öndeki 2.dişide nasıl parlıyor çıktı çkçak derisi incelmiş resmen görünüyor belki de o yapıyodur böyle

bende alp demir'e somon yaptım hep ayrı veriyordum bu sefer çorbasını yaptım içecekmi yaramaz...
diştendir bizimkide ara ara yapıyor yalnız dikkatimi çekti kerem hep kusuyo diyosun cnm dr sordun mu allah korusun reflü filan olmasın cnm....

inşallah sevgi cim baktırdık yokmuş reflü bebek reflüsü vardı 6.aya kadar ne mzana mama yese birazını sindilrimiş olarak çıkarıyodu ama şimdi öyle değil ya huzursuzluğundan ya bi acısı var

şirvan sen böle devam edersen kovarlar seni işten
aynen devam et canikom:)))

sagol sultan teyzesi..
diştendir canım..
bende kereme somon yapıcam.uyudu şimdi.uyanınca yaparım artık.

güler yeni nickin hayırlı olsun.çok güzel olmuş.

inşallah sevgi cim baktırdık yokmuş reflü bebek reflüsü vardı 6.aya kadar ne mzana mama yese birazını sindilrimiş olarak çıkarıyodu ama şimdi öyle değil ya huzursuzluğundan ya bi acısı var
diştendir şimdi kaç dişi oldu keremciğin bizim altta 2 üstte 2 dişimiz var alt dişlerimiz 3,5 aylıkken gelmişti...

diştendir şimdi kaç dişi oldu keremciğin bizim altta 2 üstte 2 dişimiz var alt dişlerimiz 3,5 aylıkken gelmişti...

oo sizin baya erkenden çıkmış
bizim üstte 3 tane biri ön diş diğer ikisi köpek dişerinin önceki dişler
iki tanede altta

iki tanede altta
evet bi hızla gittik ama sonra takıldık devamı yok sanırım bu yakınlarda gene gelecek ısırmalar ve huzursuzluğumuz arttı gene......

iki tanede altta

benim kızımın dişleri gibi olamaz kimsenin dişi
vampir gibi altta 2 tane üstte ise köpek dişlerinin yanındakiler var sadece ortası boşş

olsun sağlam dişleri olur inş.hiçççç dişçiyle işleri olmaz inş.benim oğlumda kalktı kendi kendine birşeyler yapıyor gidip bakayım bende .... aaa aklımdayken somon verince yoğurtda veriyormusunuz gün içinde ben geçen verdiğimde vermiştim ama ???

balığı nasıl veryiyorsunuz ben hiç vermedim..
balık yedirdikten sonra.. nezaman süt ürünleri yiyor

balık tazeyse verilebilir diyolar ama ben tehlikeye atamam yinede vermem yani
benim kızımın dişleri gibi olamaz kimsenin dişi
vampir gibi altta 2 tane üstte ise köpek dişlerinin yanındakiler var sadece ortası boşş

hihi bizimkide öyleydi öndişlerden bi tanesi gelince değişti

ben somonu suda haslayıp küçük parçalar halide veriyrum agzına.
kerem hiç püre tarzı yemediği için çorbasını falan denemedim.
ağzında çiğnemeyi seviyoo.

ben yoğurdu balıktan önce veriyorum.sabah verdim mesela.balığıda 4-5 gibi yapıcam

ben de dün ilk kez somon balığından çorba yaptım.yedi kuzum.denizin eklediği tariften yaptım.tadı çok güzeldi.ben de yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…