2009 Nisan Anneleri

şirvan attıracaksın kendini işten böylece çalışsam mı çalışmasam mı diye de düşünmene gerek kalmayacak

aay sultan okudum okudum geçmişi ama en çok senin çorap olayı kaldı aklımda hihi..oluyo öyle arada sen birine kızıyosun kabak yine senin başına patlıyo..

aay sultan okudum okudum geçmişi ama en çok senin çorap olayı kaldı aklımda hihi..oluyo öyle arada sen birine kızıyosun kabak yine senin başına patlıyo..

ay sorma ya inat ettim o alsın diye
ama çok kızdım apartmandakilere hatta bi yerden gelmiştik kapıda notu bulunca sesli sesli konuştum şikayetiniz varsa yüzüme söyleyin kapıma not bırakmayın ne biçim komşunuz siz die

benim somon çöpe gitti ya muhallebi yedirdim bitaz önce yedi
şimdide ayağımda sallıcam inşalah uyur.
tüm bebişlere afiyet olsun

yemek yapcam.gülfem uyudu.
arkadaşlar gündüz kaç kere uyuyo sizinkiler.benim ki 3 tane 40 dk uyuyodu.şimdi 2 ye düştü.

bi sürü ütüüüüü varrr....off ya...dünden beri yapcam

daha yıkanacaklarda var.....

eşim kereme dün araba almış.uzaktan kumandalı.arabayı çalıştırdık.ilk basta bi şaşırdı.sonra arabanın peşinde emeklemeye başladı.şimdide arabanın anteni ağzında onu geveliyooo.

hiç belli olmuyo kerem in uykuları gittikçe gündüz uykuları kısaldığı kesin
kim zaman 1 saat uyutmaya uğraşıyorum 20dakka sonra uyanıyo

Kızlar şu şubat annelerine bi bakın Duru 24 doğumgünü fotoğraflarını koymuş. Ya bu ne kadar hazırlık...Valla bende bişeyler yapmak istiyorum ama sanırım bu kadarını tek başıma organize edemem

zeyno kerem in bacağı nasıl oldu
iz falan kaldı mı

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
bursasu, croxilex+, ebalperen, gulfemim, NAVRIS+, nesoc, SEAASIA, sev_rey, yaSelin

kerem sabah 8-9 gibi uyanıyo.
11-12 arası uyuyo.
bide 4le 6 arası aksamda 10-11 gibi uyuyo.çoğunlukla böle.daha çok uyudugu ya da daha az uyuduğu da oluyo.

eskiden daha erken yatardı ve gündüzleri daha çok uyurdu.

izi kaldı sultancım.ayağının üstü derindi orası duruyo hala.
bu yaz güneşe çıkması yasak.
1 seneye geçeçek inşallah canım

keremin bursa buluşmasında giydiği kırmızı eşofman takımından ananesi benim kızıma da almışşş
şimdi bakıyordum da resimlere facebooktan.
maşallah hepsineee

hımmmmmm biri balımı dedi bayılırım denizden babam çıksa yerim..ama diyetteyim:))

izi kaldı sultancım.ayağının üstü derindi orası duruyo hala.
bu yaz güneşe çıkması yasak.
1 seneye geçeçek inşallah canım

yavrum kıyamam yaa
zor olucak onun için ve senin için yazın

neslihan daha önce bakmıştık o doğumgünü fotolarına

slm kızlarr.
feciiii temizlik yaptım,koltuklarımı da yıkadım işimi bitirdim buraya göz atayım şimdi.

keremin bursa buluşmasında giydiği kırmızı eşofman takımından ananesi benim kızıma da almışşş
şimdi bakıyordum da resimlere facebooktan.
maşallah hepsineee
iyi günlerde kullansız yasemin de
valla ben erkek bebek reyonundan adım hihihi

hımmmmmm biri balımı dedi bayılırım denizden babam çıksa yerim..ama diyetteyim:))

aynen bende deniz ürünlerini severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…