canım inş. biran önce çıkarda rahatlar çoçuk...geçmiş olsun oğlumun adaşına
kereme somon balığı yapmıştım zaten yemeden bağrınmaya başladı ilk kaşıkta sabahkinleri bile çkardı
yemedi mama yaptım 80cc yedi biraz ateşi var gibi geldi bana dolven verdim
öndeki 2.dişide nasıl parlıyor çıktı çkçak derisi incelmiş resmen görünüyor belki de o yapıyodur böyle
hımmmmmm biri balımı dedi bayılırım denizden babam çıksa yerim..ama diyetteyim:))
slm kızlarr.
feciiii temizlik yaptım,koltuklarımı da yıkadım işimi bitirdim buraya göz atayım şimdi.
merhaba, hamileyken bi uğramıştım siteye, şimdi yeniden bi geleyim dedim :) nasılsınız
yavrum kıyamam yaa
zor olucak onun için ve senin için yazın
neslihan daha önce bakmıştık o doğumgünü fotolarına
ohhhhhhhh aysuncum rahatlamıştır evin.
bi çay içmeye gelelim artık sana..
misafirlerin arkasından temizlik işi de tamam desene....
arkadaşlar günaydın
bende 2009 nisan annesiyim
bana da yer var mı
günaydın kızçeler....kar yüzünden aktarmalı geldim işe( akşamda acilden giriş yaptım hastaneye tenha olur diye çokta iyi yapmışım herkes beni bekliyormuş....sanırım 15-20 dakikada çıktım filmlerde dahil...ve sinüzit...boğazım öksürmekten çok tahriş olmuş ama ciğerleriniz temiz dedi saolsun...akşam bir lost geçmiş buralardan zor valla bağımlı olmak...bende takip etmiyorum Allahtan bide onu koşturmak vardı...)) tek vadim var benim:kedi:.....
aaa unutmadan söyleyeyim kerem adeeeeeee diyor bana :))2gündür nasıl mutlu oluyorum ne güzel bir duygu bu yaa
günaydın kızlar cok ama cok sınırlıyım dun kalktım sabah bır baktım eşimin pijemaları bir yerde pıs çorapları bir yerde hadi sus tugba dedım bugun kalktım yıne aynı şey bende msj attım lutfen su pıjemmalarını ve pıs coraplarını yerlere atma dıe aman bu bana ne hakaretler anlatamam su andada gorumcem bende kayınvalıdemde gelıcekmıs ogleden sonra onlar gıtsın cekıp gıdıcem ya ıkı lafa bu kadar laf yemek cok gucume gitti
Kızlar bişey soracam; sizin bebişler de ağızlarına pütürlü bişey gelince kusuyomu?
Dün akşam gezmeye gitmiştik. En son meyve yerken Kayra ya biraz elma verdim demekki biraz kesti ve yedi ondan sonra bir kusma ki anlatamam
Gezmede olunca da zor oluyor haliyle teyzem gerçi yabancı değil ama baya mahçup oldum :çok üzgünüm:
teşekkür ederim kızlar....tuğba cidden hepsi aynı.....benimkide anne evinde gömleğini dahi ütülermiş ama bana gelince bütün iyi özellikler pufff yok oldu......beni abimlerde tam tersi oldular....yanındaki sürahiden suyu benden isterlerken eşlerine kahvaltı hazırlayan tipler oldular....hayy ben böle aşkın ızdırabına....
idil elinde bişey yemeye bayılıyor.,yiyorda......ha bizde 3-4 gündür neyi öğrendik:)) yanındaki biri idile bakmıyorsa şişşş şişşşş diyor...
Bir de, ben, geri geleceksem ,hiç gitmem.Bir gün gelir ki gerçekten gittiğimde normal karşılanır bu,sıradanlaşır.
Merhaba,
Tuna hasta evde kaldım. Sabaha kadar oturduk. Önceki gece de acildeydik. Çok yorgunum.
Bugün annemlerin evlilik yıldönümleri. Eşime dedim akşam hep beraber yemeğe gidelim. Sonuçta onlar evlenmeseydi ben olmayacaktım, ben olmayınca da Kayra olmayacaktı.
Nasıl ama iyi yerden bağlamışım değilmi :jeyyar:
slm kızlarr.
feciiii temizlik yaptım,koltuklarımı da yıkadım işimi bitirdim buraya göz atayım şimdi.
slmm kızlarrrrrrrrrr..12 de uyandıkkk..hemde kapı çalıncaaaa..komşu gelmişşş yoksaa uyuyodukk daaaa..kağan paşada kocaadam gibii yaaa..1 de yatıyoo 12 ye kadarrr..
eşimlee acil eylem planıı başlatıyozzz..yarın saat 9 da ayaktaa olcazz..böyle günn gidiooo..kağanın kahvaltısı gecikiooo...
hoşgeldinnnnnnnn..
geçmiş olsun gülşennciiimm..
ayy maşallah keremee..kağanda ona benzer bişeyy dio..ayşe demek istiooo..
ay canım ya sinirle fevri hareket etmee..evet dağınık eşe katlanmak zor..benimkii üstüne başına acaipp titizzz ama çokkkk dağınıkkkk..
ettiği hakaretlerii eminim anlayacaktırr..yada anlat..aynı evin içinde ona öyle bi ders verkiii bi daha yapmaya cesareti olmasınn..
ve kesinlikle giderimm die blöff yapmaaa..bi müddet sonraa sana inanmazz..basitleşirr..
yok canımm yiyoo herşeyyi..kağana hiçç blendırdan geçirip vermedimm..ilerde ciddi yeme problemleri oluyoo çünküü..
kahvaltıda eline hep salatalık veririmm..tabi yerken bakarımdaboğazına kaçmasın diee..
benimkii evde hiç bişey yapmazmışş.şimidd herşeyyii yapıooo..kaynanacıkk kıskanıooo nasıl yaptınn diee...hihihiiiiiiiii
ayyy maşallahh idileeee..bayılıomm yaa ben bu kızaaaa..:)
kesinlikleee katılıyorummmm..
geçmiş olsunn feridecimm..yakışıklıı tunacıkk damı hasta olmuşş..
bravooooo..çok güzel bağlamışsınn herşeyiii..
kolay gelsinn ohh miss gibii oturrr..
iyi günlerde kullansız yasemin de
valla ben erkek bebek reyonundan adım hihihi
aynen bende deniz ürünlerini severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?