2009 Nisan Anneleri

canım inş. biran önce çıkarda rahatlar çoçuk...
bizimkide üst dişlerinin yerleri belli olmuş. damaklardan .. ama bir çıkma girişimi yok..

hımmmmmm biri balımı dedi bayılırım denizden babam çıksa yerim..ama diyetteyim:))

sen diyete devam et manken olacan başıma..
sonrada bana asılmalar oluyor de dur...

ayy şirvan alemsin ya!!
millet asılcak diye zayıflamayayımmı yani:))
herkes nefsine hakim olsun şekerim..
aman erkek milleti işte.
boşver gitsin
çok komik geliyo zaten bana

ohhhhhhhh aysuncum rahatlamıştır evin.
bi çay içmeye gelelim artık sana..

şirvan şu avatarı değiştirsen diyorum
eski türk filmlerindeki kötü adamlar gibi baran tavuk yiyor:)

misafirlerin arkasından temizlik işi de tamam desene....

boshayallersmilekaydirigubbakcemile3
egeyle yapmak zor oldu ama eşimi arayıp söylendim 20dk sonra evdeydi:)
egeye baktı bende işimi bitirdim:))
çorluda hava mükemmelllll.
karlar eriyor.
allahım sesimi duydu da yolları açtı:))))

slmm kızlarrrrrrrrrr..12 de uyandıkkk..hemde kapı çalıncaaaa..komşu gelmişşş yoksaa uyuyodukk daaaa..kağan paşada kocaadam gibii yaaa..1 de yatıyoo 12 ye kadarrr..

eşimlee acil eylem planıı başlatıyozzz..yarın saat 9 da ayaktaa olcazz..böyle günn gidiooo..kağanın kahvaltısı gecikiooo...

arkadaşlar günaydın
bende 2009 nisan annesiyim
bana da yer var mı

hoşgeldinnnnnnnn..

geçmiş olsun gülşennciiimm..

aaa unutmadan söyleyeyim kerem adeeeeeee diyor bana :))2gündür nasıl mutlu oluyorum ne güzel bir duygu bu yaa

ayy maşallah keremee..kağanda ona benzer bişeyy dio..ayşe demek istiooo..

ay canım ya sinirle fevri hareket etmee..evet dağınık eşe katlanmak zor..benimkii üstüne başına acaipp titizzz ama çokkkk dağınıkkkk..

ettiği hakaretlerii eminim anlayacaktırr..yada anlat..aynı evin içinde ona öyle bi ders verkiii bi daha yapmaya cesareti olmasınn..

ve kesinlikle giderimm die blöff yapmaaa..bi müddet sonraa sana inanmazz..basitleşirr
..

yok canımm yiyoo herşeyyi..kağana hiçç blendırdan geçirip vermedimm..ilerde ciddi yeme problemleri oluyoo çünküü..

kahvaltıda eline hep salatalık veririmm..tabi yerken bakarımdaboğazına kaçmasın diee..

benimkii evde hiç bişey yapmazmışş.şimidd herşeyyii yapıooo..kaynanacıkk kıskanıooo nasıl yaptınn diee...hihihiiiiiiiii

idil elinde bişey yemeye bayılıyor.,yiyorda......ha bizde 3-4 gündür neyi öğrendik:)) yanındaki biri idile bakmıyorsa şişşş şişşşş diyor...

ayyy maşallahh idileeee..bayılıomm yaa ben bu kızaaaa..:)

Bir de, ben, geri geleceksem ,hiç gitmem.Bir gün gelir ki gerçekten gittiğimde normal karşılanır bu,sıradanlaşır.

kesinlikleee katılıyorummmm..

Merhaba,
Tuna hasta evde kaldım. Sabaha kadar oturduk. Önceki gece de acildeydik. Çok yorgunum.

geçmiş olsunn feridecimm..yakışıklıı tunacıkk damı hasta olmuşş..

bravooooo..çok güzel bağlamışsınn herşeyiii..

slm kızlarr.
feciiii temizlik yaptım,koltuklarımı da yıkadım işimi bitirdim buraya göz atayım şimdi.

kolay gelsinn ohh miss gibii oturrr..

yok aysuncum kendini attırmaya çabalıyor:))
rapor almış hatun..çalışmak yemedi tabe:))

maşallah Kağan'a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…