2009 Nisan Anneleri

kağanı epeydir yürütece koymuyordumm..daha fazla kalori harcayıp zayıflamasın die..denemk için koydum binmek istemioo artık..kaldırdım bendee..

zaten istediği yere duvarlardan tutarak gidiooo..

evet valla bu ne hızzz..hihihiii..

anladım canım neden gördğünü koskoca editörsünn..sen şimdi bizim e mail adreslerini görüosondurr tabiiii...

vaay jet hizmet :) hayırlı olsun ayşe.forumca nickimizi değiştiriyoruz bu sıra.ne yapim beni bu kadar saracağını bilsem baştan daha kolay bi nick alırdım şahsen hihih

kızlarr biliyomusunuz hala bazı topiklerdee yani bu aylık paylaşımlardaa nickleri ile hitap edenler varrr..hiçç samimi gelmioo banaaa..

nasılsın beyaz bulutt pehhhhhh...

selam kızlar
geçen gün alıntı yaptım ama yazamadan çıkmak zorunda kaldım siteden
çok özledim valla sizi bitse şu sınav işkencesi de rahat rahat yazsam
ayşecim çok geçmiş olsun canım kağanın iyi olmasına çok üzüldüm yakışıklı damadım hasta oldu diye:)
ecrinin de ağzı pamukçuk mu oldu tuğba geçmiş olsun inşallah çabucak geçer
başka ne vardı unuttum:)
haa şirvan işten mi çıkacak yol yakınken ben de vazmı geçsem acaba
ben de k fleks denemedim ama çikolatalı nesfiti seviyorum hatta ondan mı selendenmi bilmiyorum ama 3 kg verdim bu arada
bende lost hayranıyım bu arada ama hala 5. sezonu bitiremedim

saol dünürümm..bende benim esmer fıstık hasta olunca çok üzülüomm valla..

ama atlatıkk çok şükürr..şimdi maşallahı varr..41 kere maşallah..yaramazlık tam gaz devam edioo..:))

ayşecim güle güle kullan ismini daha iyi oluyo böyle
bi de yusuf çok huysuz diyodu esra pisikoloğa gidicem falan diyodu nasıl oldu acaba
ay çok geçmişte kalmış gördüm kendimi

kızlarr biliyomusunuz hala bazı topiklerdee yani bu aylık paylaşımlardaa nickleri ile hitap edenler varrr..hiçç samimi gelmioo banaaa..

nasılsın beyaz bulutt pehhhhhh...

onu bunu boşver de giriyorum bende ysy ama ders çalışma hak getire kafamda sadece 4 işlem kalmış:))
bana konu anlatımlı test kitabı lazım
ayşe 4 senelik açık öğretim okumak istiyorum benimde bölümüm çokcuk gelişimi nasıl zormu anlat ne yaptın ne ettin:))

sağol aliyecim geçti sayılır doktorumuz birkaç ilaç verdi burda teyzeleride önerdi bir ilaç yayılmadan geçirdik çok şükür.

senin esmer bomba ne yapıyor iyi mi?

ayşe çok haklısın bana da samimi gelmiyo nickle hitap etmek.ama belki bizim gibi değildir dostlukları samimiyetleri..
başka topikleri nerden görüyonuz kız ben burdan biyere ayrılmıyorum siz geziniyonuzmu
2010 nisan anneleri topiğine girdim geçen biri doğum yapmış.yabanc hissettim kendimi okudum kaçtım :)

aman maşallah ayşe
benim de ödüm kopuyo valla benim de boğazlarım kötü bugün hasta olmadan atlatırım inşallah
gülşenim sana da geçmiş olsun canım benim

neyse kızlarr ben kaçıomm..kağana yoğurt çıkarmıştımm ılımışsa yedircemm..

bide kızlar geçen gün bi muhallebi yaptım tedı nefisti..bizde yedik kağandaa..

yarım elmayı cam rendeyle rendeledim..2 mandalina suyu sıktımm..sütün içine soğukken kattım..normal muhallebi yapar gibi yaptımm..tabi her zamanki gibi tereyağlı..

üzerine ceviz ve fındık rendeledim azcıkk..çok güzeldi..eşimde yediiiiiiiiiiiiii.

görmemişim tuğbacım.opuyorumnanaktan

teşekkür ederim gülşencim.a.s.

evet valla bu ne hızzz..hihihiii..

anladım canım neden gördğünü koskoca editörsünn..sen şimdi bizim e mail adreslerini görüosondurr tabiiii...

yeni nickin hayırlı olsun ayshe.

flaş flaş az önce gülfem masadan koltuğa kadar geldi.toplamda 3 buçuk adım attı.

Allahım ne güzel heyecanlar yaşıyoruz.isteyen herkese yaşatsın rabbim bu heyecanları güzellikleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…