tabi canım o rahat olsun yeter ki onların mutluluğu bizim mutluluğumuz hayırlısı olsundaha kesinleşmiş değil kıbrıs işi ama eşim çok istior.askerliği bedelli yapmak istediği için yurt dışında çalışmak istiyor 3 yıl.2008 temmuzunda bulgaristana gittik orda şirket açacaktık (eşim bulgaristan doğumlu 89 da gelmişler buraya) ama ben orda yaşayamazdım.o yüzden vazgeçti.şimdiki en iyi ihtimal kıbrıs.bakalım havalar düzelince gidip bakacak.aklına yatarsa gideriz.bulgaristan işi olmayınca stres olmuştu çok şimdi o mutlu olsun kafası rahat olsun ben fizana giderim ne yapim.
aa güler aklıma geldi bak unutmuşum söylemeyi.sen geçen dedinya forum ist da organik ürünler satan yerden bişeyler aldım diye.bizde o gün forum istanbuldaydıık.keşke karşılaşsaydık yaa
aliyecim bende b.paşadayım biz gülerle bilge has. gidiyozz ay güler yerine ben cevap verdimbilmiyorumkismile
yok canım ben de merak ettim ben de ev teli vardı dur bi arayımkızlar esraDan haberi olan varmı dünde hiç girmemişti sanırım yusuf mu hasta acaba ??
kızlar bidaha foruma gelirseniz bana haber verin ben de gelirim uygunsam
sabah 8.30 gibi uyanıyo 12 gibi uyuyo 1-1.30 saat bide akşam üzeri 5 gibi uyuyo..yemek yapcam.gülfem uyudu.
arkadaşlar gündüz kaç kere uyuyo sizinkiler.benim ki 3 tane 40 dk uyuyodu.şimdi 2 ye düştü.
ben yeni gördüm ..bişi içinmi lazımdı geçmi kaldım:uhm:hadi kızlar msn adresleri
tel numaraları
ev adreslerini
özelden gönderin bakalım.. amma tembel çıktınız heee
aynenn öyle oldularr offf zorlaşıyo büyüyolar..kandırmak zor oluyoo..bu günlerde büyük beşiğinden kalmayı öğrendi gece uykusunda bile kalkıyo..geçen gün ezelde şu morg sahnesini izliyodum tırsarım öyle şeylerden neyse umut ağlamaya başladı bende her zamanki gibi emziğini veriyim diye gittim suyunu arıyodum bi baktım adam kalkmış yatağın başında ağlıyo ödüm patladı..ela yine değişme ve büyüme dönemine girdi..uyumamak için çook karşı koyuyoo,sürekli yaptığım işi görmek ve karışmak istiyo,daha önce bişeylerle kanar oyalanırdı şimdi hayatta yutmuyo,istediği şeyi alamayıp ya da istediği dolabı açamayınca deli gibi bağırıyoo ve kolay kolay unutmuyo yaa hiç bi şey yapamıyorum artık benn
geçmiş olsun feridecim..Merhaba,
Tuna hasta evde kaldım. Sabaha kadar oturduk. Önceki gece de acildeydik. Çok yorgunum.
ben hiç balık vermedim daha dokunamam ben ya yemem de ama ecrin mahrum kalsın istemiyorum şu iglonun mezgitlerden mi versem
ben kullanıyorum ondan tuğbacım öyle balık gibi kokmuyo çok..
ecrinin ağzı pamukçukmu olmuş duymamıştım...geçmiş olsunnn tuğbacım...selam kızlar
geçen gün alıntı yaptım ama yazamadan çıkmak zorunda kaldım siteden
çok özledim valla sizi bitse şu sınav işkencesi de rahat rahat yazsam
ayşecim çok geçmiş olsun canım kağanın iyi olmasına çok üzüldüm yakışıklı damadım hasta oldu diye:)
ecrinin de ağzı pamukçuk mu oldu tuğba geçmiş olsun inşallah çabucak geçer
başka ne vardı unuttum:)
haa şirvan işten mi çıkacak yol yakınken ben de vazmı geçsem acaba
ben de k fleks denemedim ama çikolatalı nesfiti seviyorum hatta ondan mı selendenmi bilmiyorum ama 3 kg verdim bu arada
bende lost hayranıyım bu arada ama hala 5. sezonu bitiremedim
tam tarifini istiyorumm ayşe tereyağlı nasıl oluyo..neyse kızlarr ben kaçıomm..kağana yoğurt çıkarmıştımm ılımışsa yedircemm..
bide kızlar geçen gün bi muhallebi yaptım tedı nefisti..bizde yedik kağandaa..
yarım elmayı cam rendeyle rendeledim..2 mandalina suyu sıktımm..sütün içine soğukken kattım..normal muhallebi yapar gibi yaptımm..tabi her zamanki gibi tereyağlı..
üzerine ceviz ve fındık rendeledim azcıkk..çok güzeldi..eşimde yediiiiiiiiiiiiii.
haklısın canım ben sana tel göndereyim özelden ben msn pek kullanmıyorum çünkübeni hep eşim getiriyor ama o hep teknosa sony bilmem ne geziyo bisürü teknolojik zımbırtı alıyo ve alana kadarda didik didik inceliyo ayy çok sıkılıyorum.bari haberleşelimde o teknoloji sevdasını yaşarken ben de sizlerle vakit geçireyim :)
msn falan versek ii olur o zaman ya da tel no. herzaman forumda değilsiniz ki forum istanbul ahalisii
gerçi benim tel kayıp ecrin nereye attı bilmiyorum ama bulucam azimliyim bu konuda
aliyeCim bende cebi var arayayım mı acaba ayıp olur mu ??ev cevap vermedi ya gezmeye gitmiştir ki bu iyi haber olur ya da annesine
yazmıştın canım sağolasıniyi çok şükür tuğbacım dünden beri gözleri çapaklanıyo yalnız dr u aradım kaynamış ılık su ile silin dedi sadece bakalım geçecek mi
sultancım yazdımmı bilmiyorum keremle ecemin resimlerine bayıldım maşallah çok tatlılar
yazdıkça aklıma geliyo tuğbacım sizin bu kıbrıs konusu nerden çıktı daha buralarda görüşemeden bi de kıbrısa gitmeyin:)
maşallah çok güzel bi duygudur eminimalkisalkisalkisalkisalkisalkisflaş flaş az önce gülfem masadan koltuğa kadar geldi.toplamda 3 buçuk adım attı.
Allahım ne güzel heyecanlar yaşıyoruz.isteyen herkese yaşatsın rabbim bu heyecanları güzellikleri.
benimde aklıma geldikızlar esraDan haberi olan varmı dünde hiç girmemişti sanırım yusuf mu hasta acaba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?