2009 Nisan Anneleri

eşim erken gelecekmiş çok sevindim.o olmayınca ne yemek yapıyorum ne bişey yiyorum.akşama dolayısıyla
taze bakla
salata
tarhana
erişte var.

iyi çok şükür tuğbacım dünden beri gözleri çapaklanıyo yalnız dr u aradım kaynamış ılık su ile silin dedi sadece bakalım geçecek mi
sultancım yazdımmı bilmiyorum keremle ecemin resimlerine bayıldım maşallah çok tatlılar
yazdıkça aklıma geliyo tuğbacım sizin bu kıbrıs konusu nerden çıktı daha buralarda görüşemeden bi de kıbrısa gitmeyin:)

oh afiyet olsun gülercim senin de yeni nickin hayırlı olsun
ya benim de eşim neredeyse hiç yemeğe gelmiyo ben hiç yemek yapmıyorum canım da yalnız hiç bişey yemek istemiyo çok kötü böyle

daha kesinleşmiş değil kıbrıs işi ama eşim çok istior.askerliği bedelli yapmak istediği için yurt dışında çalışmak istiyor 3 yıl.2008 temmuzunda bulgaristana gittik orda şirket açacaktık (eşim bulgaristan doğumlu 89 da gelmişler buraya) ama ben orda yaşayamazdım.o yüzden vazgeçti.şimdiki en iyi ihtimal kıbrıs.bakalım havalar düzelince gidip bakacak.aklına yatarsa gideriz.bulgaristan işi olmayınca stres olmuştu çok şimdi o mutlu olsun kafası rahat olsun ben fizana giderim ne yapim.

aa güler aklıma geldi bak unutmuşum söylemeyi.sen geçen dedinya forum ist da organik ürünler satan yerden bişeyler aldım diye.bizde o gün forum istanbuldaydıık.keşke karşılaşsaydık yaa

tabi canım o rahat olsun yeter ki onların mutluluğu bizim mutluluğumuz hayırlısı olsun
bak bana hafta içi eşimi neredeyse hiç görmüyor gibiyim ama napıyım o da işini bitirip kafası rahatlayınca iyi oluyo

aliyecim bende b.paşadayım biz gülerle bilge has. gidiyozz ay güler yerine ben cevap verdimbilmiyorumkismile

aa güler aklıma geldi bak unutmuşum söylemeyi.sen geçen dedinya forum ist da organik ürünler satan yerden bişeyler aldım diye.bizde o gün forum istanbuldaydıık.keşke karşılaşsaydık yaa

kızlar bidaha foruma gelirseniz bana haber verin ben de gelirim uygunsam

aliyecim bende b.paşadayım biz gülerle bilge has. gidiyozz ay güler yerine ben cevap verdimbilmiyorumkismile

biliyorum canım yakınız kızlar görüşebiliriz aslında ah şu havalar bi düzelse
o hangisiydi yıldıztabyadaki mi ben ona hamileyken gitmiştim bi kere eğer oysa

kızlar bidaha foruma gelirseniz bana haber verin ben de gelirim uygunsam

beni hep eşim getiriyor ama o hep teknosa sony bilmem ne geziyo bisürü teknolojik zımbırtı alıyo ve alana kadarda didik didik inceliyo ayy çok sıkılıyorum.bari haberleşelimde o teknoloji sevdasını yaşarken ben de sizlerle vakit geçireyim :)

msn falan versek ii olur o zaman ya da tel no. herzaman forumda değilsiniz ki forum istanbul ahalisii

gerçi benim tel kayıp ecrin nereye attı bilmiyorum ama bulucam azimliyim bu konuda

selam arkadaşlarr herkesee..kaç gündür bi mrb diyemeden okudum hep kapatmam gerekti..umut acayip hareketlendi..poposundan kurulan bebekler gibi sürekli bişilerle uğraşıyo..düşüyo kalkıyoo bende çok tepki vermiyorum ağlamasın diye..
yemek yapcam.gülfem uyudu.
arkadaşlar gündüz kaç kere uyuyo sizinkiler.benim ki 3 tane 40 dk uyuyodu.şimdi 2 ye düştü.
sabah 8.30 gibi uyanıyo 12 gibi uyuyo 1-1.30 saat bide akşam üzeri 5 gibi uyuyo..

hadi kızlar msn adresleri
tel numaraları
ev adreslerini

özelden gönderin bakalım.. amma tembel çıktınız heee
ben yeni gördüm ..bişi içinmi lazımdı geçmi kaldım:uhm:
aynenn öyle oldularr offf zorlaşıyo büyüyolar..kandırmak zor oluyoo..bu günlerde büyük beşiğinden kalmayı öğrendi gece uykusunda bile kalkıyo..geçen gün ezelde şu morg sahnesini izliyodum tırsarım öyle şeylerden neyse umut ağlamaya başladı bende her zamanki gibi emziğini veriyim diye gittim suyunu arıyodum bi baktım adam kalkmış yatağın başında ağlıyo ödüm patladı..
Merhaba,
Tuna hasta evde kaldım. Sabaha kadar oturduk. Önceki gece de acildeydik. Çok yorgunum.
geçmiş olsun feridecim..

ben hiç balık vermedim daha dokunamam ben ya yemem de ama ecrin mahrum kalsın istemiyorum şu iglonun mezgitlerden mi versem
ben kullanıyorum ondan tuğbacım öyle balık gibi kokmuyo çok..

ecrinin ağzı pamukçukmu olmuş duymamıştım...geçmiş olsunnn tuğbacım...
selen nisa hastaydı bi ara iyidir umarım

tam tarifini istiyorumm ayşe tereyağlı nasıl oluyo..

idilin şişştine bayıldımm..aklıma geldikçe gülüyorum..büyümüşte küçülmüş cadı..
yeni niclerinizde cümleten hayırlı olsun...bendemi değiştirsem..rosemaryy öyle sallamıştım o zaman.. narvis kimse diye bende şaşırdım önce baranı görünce anladım..şirvanın tersiymiş..

haklısın canım ben sana tel göndereyim özelden ben msn pek kullanmıyorum çünkü
valla süper olur o zaman hiç sıkılmazsın

yazmıştın canım sağolasın
selenede ok geçmiş olsun sizin çatı uçmuştu ya ne yaptınız ya zarar verdimi

flaş flaş az önce gülfem masadan koltuğa kadar geldi.toplamda 3 buçuk adım attı.

Allahım ne güzel heyecanlar yaşıyoruz.isteyen herkese yaşatsın rabbim bu heyecanları güzellikleri.
maşallah çok güzel bi duygudur eminimalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar esraDan haberi olan varmı dünde hiç girmemişti sanırım yusuf mu hasta acaba ??
benimde aklıma geldi
annesinde kalıyodu ya evine dönecekti
belki bakamıyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…