- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
memlekette kıl çoook yaptıkları işe bakay sorma ya inat ettim o alsın diye
ama çok kızdım apartmandakilere hatta bi yerden gelmiştik kapıda notu bulunca sesli sesli konuştum şikayetiniz varsa yüzüme söyleyin kapıma not bırakmayın ne biçim komşunuz siz die
bende fark ettim hatta yazdıım :dilcikar:teşkkür ederim editörüm.a.s.
ben hiç balık vermedim daha dokunamam ben ya yemem de ama ecrin mahrum kalsın istemiyorum şu iglonun mezgitlerden mi versembenim somon çöpe gitti ya muhallebi yedirdim bitaz önce yedi
şimdide ayağımda sallıcam inşalah uyur.
tüm bebişlere afiyet olsun
benimde var yığınla ütüübi sürü ütüüüüü varrr....off ya...dünden beri yapcam
daha yıkanacaklarda var.....
eşim kereme dün araba almış.uzaktan kumandalı.arabayı çalıştırdık.ilk basta bi şaşırdı.sonra arabanın peşinde emeklemeye başladı.şimdide arabanın anteni ağzında onu geveliyooo.
evi süpürdük kızımla ben önde ecrin arkamda eşofmanımı yakalıyo örümceğinden illaki bana temas edecek zilloştuğba nerdesin bacım nesfitmi kitletiyosun!!
hehe neden olmasınanane bir mesaj mı vermeye çalışıyor dersiniz erkek bir torunda mı istiyor :)))))
hehe aynen yaaşirvan şu avatarı değiştirsen diyorum
eski türk filmlerindeki kötü adamlar gibi baran tavuk yiyor:)
geçmişee baktımdaa benim soyisim önerr değil kiii..
ben şirvanaa bilgilerimiii gönderiyimmmm...böle karışıklık olacakkk...
yemeğin yerini tutar mı hiçşu çerezza tv varyaa bu aralarr ona sardımmm..manyakmıyım neyiimm..hem elma sirkesi içiomm hem bunu yiyomm.
bunu yiyosam akşam yimek yimiyommm yani okadar taktımmmmm...
yok aysuncum kendini attırmaya çabalıyor:))
rapor almış hatun..çalışmak yemedi tabe:))
sultancımm..zahmet olmazsa bana şu isim değiştirme linki lazım kopyalarmısınn??
geçen gün başvuru yaptımm ama sadece bi isim belirtmiştimm kabul edilmedi sanırımm..artık ilaç ismimi değiştiriyiimmm..
gözünaydın aysuncum misafirler gitti ev temizlendi asayiş berkamal yanikaydirigubbakcemile2
ayşe özeniyorum valla söyleme böyle 1 de yattı 12 de kalktı gören var göremeyen var şekerim....
güler nick hayırlı olsun canım benim....
nesfit meyveli bende sevmedim çikolata parçalı olan daha güzeldi...ama kflakes te denemedim ondanda deneyeyim...gerçi bu tip ürünleri yatarken tüketiyorum:)) gece öğününde...
ben de yemeğimi az da olsa yiyorum ama ben tam bir tatlı canavarıyım çikolata kek pasta oyhhh canım istedi cokacimcoook kan şekerim mi düşüyo bilmem krize giriyorum resmen bu ürünler tatlı ihtiyacımı bastırıyo çikolata falan hiç yemiyorum onlar varsa.hemde bol sütle tüketiyorum iyi oluyo çünkü ben süt içmem
gözünaydın aysuncum misafirler gitti ev temizlendi asayiş berkamal yanikaydirigubbakcemile2
ayşe özeniyorum valla söyleme böyle 1 de yattı 12 de kalktı gören var göremeyen var şekerim....
güler nick hayırlı olsun canım benim....
nesfit meyveli bende sevmedim çikolata parçalı olan daha güzeldi...ama kflakes te denemedim ondanda deneyeyim...gerçi bu tip ürünleri yatarken tüketiyorum:)) gece öğününde...
canım önce istediğin isim varmı diye kullanıcı listesinden arama yap.
ben öyle yapmıştım.
http://www.kadinlarkulubu.com/sik-s...8-kullanici-adini-degistirmek-isteyenler.html
pardon yanlış link verdim temin
dimemmm bidahaa..:))
saol aysuncum..ama artık çok geçç..üç isim sundum bakalım nolacakk..
ordan girdim canım baktım yanlış yer geri gidip buldum tahankss..
sultan soyismim nerden biliyosun yazmışmıydım daha önce..
elif bilioo..eşim yazılı sorusu göndermiştii onaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?