2009 Nisan Anneleri

hahaha sultan süpersin ne güldüm ya :) benim vermek istediğim tepkiyi vermişsin.onun kaşık kaşık dediği 2 kaşıktır zaten

aynen katılıyorum
ebru şallı olmasın o pis püfpüfçü sinir ediyor beni
ne söyledi kız doktor sana
bu araada mankenleriin doktorunda senin ne işi var:jeyyar::jeyyar:

bizimde diji ne zaman kar yağmur yağsa gidiyo göstermiyo benim kocamda hiç uğraşmaz
o kadar para ödüyoruz
en iyidini yapmışsın tuğba evinde kalmakla orası seninde evin
yok öyle kusura bakmasın işine gelmiyosa kendi gitsinklava:

merhaba sevgili arkadaşlarım..........

az önce sevgiyle görüştüm telde sağolsun merak etmiş,son 10 gündür kendimi iyi hissetmiyordum hiçbirşeyle mutlu olamıyorum yusufun yeme problemi üstüne tuzu biberi oldu yusuf beni hep yanında istiyor huyu diş çıktıktan sonra çok değişti cumartesi günü babamlar gelmişti annem bendeki değişikliği farketti ve sağolsun burda cumartesi misafirim var çok şükür bugün kendimi daha iyi hissediyorum.........

dışarı çıktık 1 saat yürüdük iyi geldi, geçmişe bi bakayım inşallah hasta anniiş ve bebişimiz yoktur..

ya zaten çok ağır bi dönemdi devamlı kusuyorum yzüm olmuş sapsarı tubalıktan çıkmışım kendimi tanıyamaz haldeyim.bide her kontrole gidişimizde yığınla para verdiğimiz doktor müsvettesi bana çok mu yiyosun neden kilo alıyosun die söylemediğini bırakmıyordu.ne yicem ya zaten herşey midemi bulandırıyo yediğimi de çıkarıyorum.ama içimde bi bebek büyüyo nasıl kilo almiim.25.haftaya kadarda cinsiyetini göremedi.28.haftada kan uyuşmazlığı iğnem vardı mutttlaka olman lazım dedi yoksa doğumda ölümlere kadar varıyo falan dedi ama 28.haftada tatile çıkmış hanım efendi ulaşamadım hiçbi türlü 5 ere aradım 1 günde hepsine kızı cevap verdi.o gün şimdiki doktorumu buldum büyük harflerle yazıyorum kii bunu hak ediyor ETHıCA ıNCıRLıDE DR.TAHıBE DERıCı benim psikolojimi yerine getiren ve hamileliğimin geri kalanını iyi geçirmemi sağlayan muhteşem doktorr

bide şunu hiç unutmam ben epidural normal doğum istiyorum demiştimde sen bu kiloyla doğurda epidurali eksik kalsın demişti.kilo yüzünden tansiyon ve şeker problemin olacak kesin demişti hiçbiri olmadı.hizmetcisinin adını bile bilirdim hep evini hizmetcisini kıznın giysilerinin fiyatını anlatr bebek hakkında bilgi vermezdi

bu arada sonraki doktorum tahibe hanım normal doğum yapmamda hiçbir sakınca olmadığını çatımın geniş olduğunu söylemiş öteki doktorun bu söylediklerine de gülmüştü.duyanda obezsin sanacak demişti.canım ya ne iyi kadındır o

ben fazla yorum yapmasam iyi olcak senin doktoruna
ziraa aklıma pek güzel kelimeler gelmiyoo denyoo

kızlar mailime gelmiş günün anlam ve önemine uygun!!
tuğba oku şekeri:)
Erkekler Icin Özel Kurs. Son Katilim Tarihi 30 Subat AMAN KACIRMYIN BEYLER
SINIFLARIN ıÇERıĞı SON DERECE KARMASIK VE ZOR OLDUĞU ıÇıN
HER BıRıNE EN FAZLA 8 KIŞI KABUL EDıLEBıLECEKTıR.

KONU 1: BUZ KALIBINA NASIL SU DOLDURULUR?
ADIM ADIM SLAYTLA AÇIKLAMA

KONU 2: TUVALET KAĞIDI RULOSU: TAKILDIĞI YERDE KENDıNı YENıLER Mı?
YUVARLAK MASA TARTIŞMASI.

KONU 3: KLOZET KAPAĞINI KALDIRIP DUVARA VE SU BORUSUNA SIÇRATMADAN ıŞEMEK MÜMKÜN MÜ?
GRUP ÇALIŞMASI.

KONU 4: KıRLı SEPETıYLE YERDEKı HALI/DÖŞEME ARASINDAKı TEMEL FARKLAR.
RESıMLER VE GRAFıKLERLE AÇIKLAMA.

KONU 5: TABAK-ÇANAK YEMEKTEN SONRA KENDı KENDıNE LAVABOYA VEYA BULAŞIK MAKıNESıNE UÇARAK GıDEBıLıR Mı? VıDEOYLA AÇIKLAMA.

KONU 6: KıMLıK KAYBI: UZAKTAN KUMANDAYI BıR PARÇANIZ OLMAKTAN KURTARMAK.
DESTEK HATTI VE YARDIMLAŞMA GRUPLARI.

KONU 7: ARANAN ŞEYLERı BULMAYI ÖĞRENMEK, HÖYKÜREREK EVıN ALTINI ÜSTÜNE GETıRMEK YERıNE DOĞRU YERE BAKARAK BAŞLAMAYI ÖĞRENMEK.
ACIK FORUM.

KONU 8: EŞıNıZE ÇıÇEK GETıRMEK SAĞLIĞINIZA ZARARLI DEĞıLDıR.
GRAFıKLER VE SES KAYDIYLA AÇIKLAMA.

KONU 9: NORMAL ıNSANLAR KAYBOLUNCA YOLU SORAR.
GERÇEK YASAM ıTıRAFLARI.

KONU 10: BAYAN PARK ETMEYE ÇALIŞIRKEN SESSıZCE OTURMAK GENETıK AÇIDAN ıMKANSIZ MI?
ARABA KULLANMA SıMÜLASYONU.

KONU 11: HAYAT DERSLERı: ANNE VE EŞ ARASINDAKı TEMEL FARKLAR.
SINIFTA CANLANDIRMA.

KONU 12: NASIL ıDEAL BıR ALIŞVERıŞ ARKADAŞI OLUNUR?
GEVŞEME EGZERSıZLERı, MEDıTASYON VE NEFES ALMA TEKNıKLERı.

KONU 13: BUNAMAYLA NASIL SAVAŞILIR: DOĞUM GÜNLERı, YILDÖNÜMLERı, DıĞER ÖNEMLı GÜNLER, UNUTUNCA NASIL ÖZÜR DıLENıR? BEYıN ŞOKU VE GEREKıRSE OPERASYON …

ben geldım valla bır ara baktım fakat yazamadan Ece uyandı,20 sayfa var gece okurum artık,fatoşcum dün yazdım gördünmü bılmıyorum ınşallah ıst gelınce yüzyüzede görüşürüz,suatada çook geçmış olsun,kaanın çıftlık arkadaşları,kocam takmış çıftlığe hoş bu ara ış güç daha az gırıyor ama hıçbışey onu çıftlıkten alıkoyamaz,sıgara konusu vardı dün gece kapattıktan sonra geldı aklıma,bende günde 2 tane ıçıyorum fakat balkonda,ne yapıım kahve onsuz ıçılmıyor,çok utandım yazarken ama gerçek,sonra gerısını unuttum ışte bakınııım gelırım tekrar Ece blg zaptetmış durumda aldım kendınede dün fakat tuşları çıkaramayınca hoşuna gıtmedı,ıyıkı pahalısını almamışım valla üzülürdüm

denız elma sırkesını deneyecem bugün baktım ballı sırke dahı var sence hangısını ıçıım,acıl cevap yoksa arada kaynıyor

ayyy ne çatlak bi kadınmış be.başka seyde sölerdimde burda olmaz.her meslekte olduğu gibi doktorların içindede var böleleri.neyseki sonunda bulmuşsun iyi bi doktor tuğbacım da ecrini o cadı kadın doğurtmamış

pilatesçi ya canım ebru şqllı ondan püfpüfçü dedi :))))))))

:roflol::roflol: ama cidden bende sinir oluyorum o pöflemelerine.geçen bi yapayım dedim.gıcık kaptım yapmadım

oooh ne güzel bu saatte bile kalabalık burası aliyecim sen aradığında dışardaydk sağol canım...........

tuna hastalanmış sanırım geçmiş olsun ferdide, kayrada öksürüyormuş inşallah en kısa zamanda atlatırlar....

yusufa portatif bir mama sandalyesi daha aldım diğeri muftakta sürekli orda yedirmektten sıkıldım onun içindeyken ayağa kalkıyor yusuf oturmayı hiiiiiç sevmiyor .......

evet iyiki o doğurtmadıı.
ecrin kendisini doğurtan doktorumuz tahibe hanımla aynı gün doğdu.doktorumuzunda o gün doğum günüydü yani.belki ecrinde onun gibi iyi bi doktor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…