aynen katılıyorumhadisin ordan kaşık kaşık yiyomuşmuşda almamış onlar aç geziyo kilo almayalım diye 7 aylık hamileyken bile minicik karnı vardı ne yani bunlar doğuştanmı şanslı anacım
birde karınları çatlamasın diye çocuğu erkenden doğuranlar var sezeryanla.ben bir mankenin doktoruna gidiyordum hamileliğimin başında.doktorunda mankeninde ismini vermiim şimdi başıma iş açılır site yönetimi kızıyo :) o manken kızımız öyle yapmış zamanından önce aldırmış çocuğunu.doktorda beni depresyona sokmuştu resmen kabus yaşadım onu değiştirene kadar.hergün ağlıyodum ya bana neler söledi bi bilsenizz
bizimde diji ne zaman kar yağmur yağsa gidiyo göstermiyo benim kocamda hiç uğraşmazilahi aliye güldürdün beni.
bizimde digi. bozulmuştu maç vardı.eşimde çatıya çıktı peşindende ben.bi de eşimin yükseklik korkusu da var.o geldi aklıma.
allah korusun.
buarda geçmiş olsun.bu işler zor.
en iyidini yapmışsın tuğba evinde kalmakla orası seninde evinslm kızlar gorumcem gitti az önce bende eşimi aradım açtı tel efendim canım dedi bende direk hatanın farkına vardınmı biraz düşündünmü dedim bana hayır ben haklıyım bana o şekilde söyleyemzsin 2 çorap için laf söyledin dedi baktımhala uzatıyor kapattım yüzüne ama evdeyim düşündüm annemlere gitsem onlar üzülücek ahav soğuk ecemin düzeni kaçıcak dua etsin kızıma ama çok sinirliyim gelince göstericem ona
bide şunu hiç unutmam ben epidural normal doğum istiyorum demiştimde sen bu kiloyla doğurda epidurali eksik kalsın demişti.kilo yüzünden tansiyon ve şeker problemin olacak kesin demişti hiçbiri olmadı.hizmetcisinin adını bile bilirdim hep evini hizmetcisini kıznın giysilerinin fiyatını anlatr bebek hakkında bilgi vermezdi
pilatesçi ya canım ebru şqllı ondan püfpüfçü dedi :))))))))
denız elma sırkesını deneyecem bugün baktım ballı sırke dahı var sence hangısını ıçıım,acıl cevap yoksa arada kaynıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?