2009 Nisan Anneleri

yuhh diyorum başkada bişi diyemiyorumm...hay ben onun hipokratına...sempatiksalakcinni

1 bardak ılık su+1 tatlı kaşığı bal+2 yemek kaşığı elma sirkesi.
her sabah uyanınca aç karnına!!
öslemmm

özlem bende k kükrerin ballı elma sirkesini aldım normainkinden çoook daha acııııııı

bende onun ıçın sordum ışte canımya boşuna ıçmeyeceğım şeyı almıım,sırke dünyası bıle açılım yapmış anacım hangısı daha ıyıdır acaba,denemekten zarar gelmez demı:lepi:kendımı sırkeleyeceğım hehehehe

sultancım ebru şallı ve çağla şikel hakkında yorumlarına katılıyorum güldürüdn beni valla.

tuğaba senin doktoru anlatmıştın biliyorum.yakalrsak öperiz:))

çıkıyorum iyi akşamlar
öpüldünüz koklandınız.

püf püf
al nefes ve ver:)))

deniz mailini eşime okudum bak süper bişi var kesin git bu kursa diye..safım dikkatli dikkatli dinliyo..anladı sonra..bide kendini haklı görüyo bak bi ben değilmişim kirlilierini sepete atmayan diye...delüü

ANINIZ KÖTÜYMÜŞ.....

harikasın şirvan....bak yolunu buldun işte...sen 2 haftada 1 olmak üzere 2 günlük rapor ayarlarsan ayda 12 gün işe giderek hafifletirsin yükünü...zaten 5-6 rapora dayanamayıp seni kovarlar ve mutlu son:))
eheeheee

egede duvar ünitesinin cekemsine hep sıkıştırıyor akıllanmıyordaaa

kıyamam krem'e egede mızmız sanırım 7. diş gelecek gelemedi bitürlüü
o parlayan dişini yesinlerr
evet bi hızla gittik ama sonra takıldık devamı yok sanırım bu yakınlarda gene gelecek ısırmalar ve huzursuzluğumuz arttı gene......
egede ısırıyoum bagırıom aglamaya başlıor nasıl vaz geırcem bilmıyorumm
tepki vermivem ama ısırırsa artık oyunmu sanıyor neeeee
haayııııııııııııırr bende farkettim ama bir türlü yazamadım
bende farkettımm..
güüler ayşee hayırlı olsun nickleriniz.....
bende ütü yapıcm pc başından kalkarsammm
uzaktan kumandalı arabaı babamız yılbaşı günü almış egeyeeee

hani hanımın çiftliginde siyah bi ara varya taksi ondan kumandalııı biz basıyor ege peşinde....

yemek yapcam.gülfem uyudu.
arkadaşlar gündüz kaç kere uyuyo sizinkiler.benim ki 3 tane 40 dk uyuyodu.şimdi 2 ye düştü.
sabah 6,307 de uyanıyor 10,30 civarı tekrar yatıyor 12de kalkıyorr
akşam 5de yatıyor 7de uyanıyor gece 9-10-11 farketmıyorr

aşagı yukarı böylee bazen 20 dk uyuyor uyanıyorr belliolmuyorr

slm kızlarr.
feciiii temizlik yaptım,koltuklarımı da yıkadım işimi bitirdim buraya göz atayım şimdi.
off ne güzel güle güle pislenn
kağanı epeydir yürütece koymuyordumm..daha fazla kalori harcayıp zayıflamasın die..denemk için koydum binmek istemioo artık..kaldırdım bendee..

zaten istediği yere duvarlardan tutarak gidiooo..
egede arkasından iktirıyor ama bınmek istemıyor

flaş flaş az önce gülfem masadan koltuğa kadar geldi.toplamda 3 buçuk adım attı.

Allahım ne güzel heyecanlar yaşıyoruz.isteyen herkese yaşatsın rabbim bu heyecanları güzellikleri.
maşallah gülfem kuzuyaaaaaaaaa
evet bu heyecanlar harıka bi an ege bütyüsün istemıorum bu kadar tatlı sevılmıcekler gerseyin ilkleri güzel yaaa bebek koukus gidecek....

eşim erken gelecekmiş çok sevindim.o olmayınca ne yemek yapıyorum ne bişey yiyorum.akşama dolayısıyla
taze bakla
salata
tarhana
erişte var.
bende corba yaptm şehriyee
gerisi yok yemek ypıcaktım kociş aradı yapma diyee

taze bakla bende aldım paar günü....

daha yapmadımm cok sverimm

çağla sıkel hamileliği boyunca kaşık kaşık nutella yemiş sadece 6,5 kilo almışşşş.

ben de hamileyken kaşık kaşık helva yemiştimde 1 ayda almıştım 6 kiloyu.
nutellaaaaaaaaaaa byılırım ama artık almıyorummmmmm bende eve kilo aldırıyoooooo

takma bu kadar canımda biz kocişle birbirimizi yerız kavgaylaaa her evde olur böyle seler gıtmeyi hiç düşünmedim....

cok konuşmunuz ohh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

şu elma sirkesini kullanan var mı bende reflü var çok rahatsız ediyor içemiyorum........

annem yemekleri yaptı eşim geldi yusuf babasını görünce ba ba ba ortalğı yıkıyor

urla, bursasu+, denizela, EDAAAA, eftelyasu, oslem1907, roseberry, rosemaryy, ssengun+, TugbaEcrin, zeyno5

offf bende kilo vermek istiyorm.
ama böle yiyerek olmuyo.geçen 1 hafta çok istikrarlı gittim ama kaçgündür yine deli gibi yiyorummm.
eşim yemek getircek ıspanak onu bekliyorum.ıspanak ne güzel sebze işte.yesem olur.
ama yok benim canım baska baska seyler istiyoo.
2 aya verirmiyim birazcık kilo acaba ???

ay kızlar kocaların kıymetını bılın valla unuttum ben kocalı hayatı,benımkı herzaman bana yardımcıdır bakalım bunca zamandan sonra nasılolacaz onun ıçın çok yorum yapamıyorum,hasta olanlara çooook geçmış olsun çıkıyorum şımdılık,kızımın ılgı saatı

yusuf yürüteçini deviriyor geçen gün yine yan yan devrildi kafa yerde bende kaldırdım allah korusun tehlikeli olmaya başlamıştı.

bende oğlum erken uyanıyo diyorum.
ne işi varmış ege beyin sabahın 6 da ayakta.

benim görümcemin oğluda gece kaçta yatarsa yatsın sabah 6 da kalkıyo.ama tabi o 2 yasında gece deliksiz uyuyo en azından

evet az sonra evde olur ne yemek yaptım ne bişey bundn sonra görür o kimse kimsenin kölesi değil!!!!!!!

ben uzun zaman giremeyebilirm kızlar allah bana sabır versin öptüm hepinizi denzi bu arada gönderdğn yazıya bayıldım çok ama çok doğru!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…