bide şunu hiç unutmam ben epidural normal doğum istiyorum demiştimde sen bu kiloyla doğurda epidurali eksik kalsın demişti.kilo yüzünden tansiyon ve şeker problemin olacak kesin demişti hiçbiri olmadı.hizmetcisinin adını bile bilirdim hep evini hizmetcisini kıznın giysilerinin fiyatını anlatr bebek hakkında bilgi vermezdi
özlem bende k kükrerin ballı elma sirkesini aldım normainkinden çoook daha acııııııı
1 bardak ılık su+1 tatlı kaşığı bal+2 yemek kaşığı elma sirkesi.
her sabah uyanınca aç karnına!!
öslemmm
ANINIZ KÖTÜYMÜŞ.....geçmiş olsun baran a kafası acımıştır
aynen bende boşaltmadım çantayı 1 hafta sonra halı saha kıyafetlerim nerde dedi nereye koduysan ordadır dedim çantadaydı dedi evet hala orda dedim öle kirli kirli giydi gitti:))
hatta bununla ilgili kötü bir anımız da var kerem yok daha ben hamileyim
halı sahadan geldi ayakkabılarını çıkardı baktım çıkarırken siyah syah plastikler dökülüyor sahadan ayakkablara falan yapşyomuş çoraplarınıda çıkardı ayakkabın içine soktu içeri girmesin diye pislikler
neyse unuttuk biz onu orda 2.günü kapıya not asmışlar lütfen kirli çoraplarınızı kapının önüne koymayınız die kim rezil oldu ben!
aynen öyle ya
ben yapamam ben beceremem onun yeri nerde bunun yeri nerde sanki bu evde yaşamıyor 2 kişi çocuğu zor yıkıyoruz ya!
anlaşıldı şeker
geçmiş olsun tuna ya
bizimkide hiç korkmazdı dibinde açardım bikaç günden beri el belndirini bile çalıştırıyorum ağlamaya başlıyor
eheeheeeharikasın şirvan....bak yolunu buldun işte...sen 2 haftada 1 olmak üzere 2 günlük rapor ayarlarsan ayda 12 gün işe giderek hafifletirsin yükünü...zaten 5-6 rapora dayanamayıp seni kovarlar ve mutlu son:))
egede duvar ünitesinin cekemsine hep sıkıştırıyor akıllanmıyordaaaayy sultan cidden çok kötü olmuş yaa.bende halı sahadan gelince dışarda çıkartırıyorum.ama yine oluyo o zımbırtılar neyse artık.çoraba yapışıp kalıyolar.
tunaya geçmiş olsun.
gülşen sanada çok geçmiş olsun.
benim eşimde aynı ya.bi yere gidereken diyorum ki ben hazırlanayın sende çocuğun çorabını yeleğini falan giydir bari.ama ben yapamam kiii diyoooo.yapmaya kalkıncada 10saat debeleniyolar keremle.çok komik oluyolar ya.
benim yavrucuğumda çekmeceye sıkıstırdı parmagını.çok ağladı.şimdi ne yapıyo derseniz yine çekmelerle uğrasıyooo.
kıyamam krem'e egede mızmız sanırım 7. diş gelecek gelemedi bitürlüügeçmiş olsun oğlumun adaşına
kereme somon balığı yapmıştım zaten yemeden bağrınmaya başladı ilk kaşıkta sabahkinleri bile çkardı
yemedi mama yaptım 80cc yedi biraz ateşi var gibi geldi bana dolven verdim
öndeki 2.dişide nasıl parlıyor çıktı çkçak derisi incelmiş resmen görünüyor belki de o yapıyodur böyle
egede ısırıyoum bagırıom aglamaya başlıor nasıl vaz geırcem bilmıyorummevet bi hızla gittik ama sonra takıldık devamı yok sanırım bu yakınlarda gene gelecek ısırmalar ve huzursuzluğumuz arttı gene......
bende farkettımm..haayııııııııııııırr bende farkettim ama bir türlü yazamadım
bende ütü yapıcm pc başından kalkarsammmbi sürü ütüüüüü varrr....off ya...dünden beri yapcam
daha yıkanacaklarda var.....
eşim kereme dün araba almış.uzaktan kumandalı.arabayı çalıştırdık.ilk basta bi şaşırdı.sonra arabanın peşinde emeklemeye başladı.şimdide arabanın anteni ağzında onu geveliyooo.
sabah 6,307 de uyanıyor 10,30 civarı tekrar yatıyor 12de kalkıyorryemek yapcam.gülfem uyudu.
arkadaşlar gündüz kaç kere uyuyo sizinkiler.benim ki 3 tane 40 dk uyuyodu.şimdi 2 ye düştü.
off ne güzel güle güle pislennslm kızlarr.
feciiii temizlik yaptım,koltuklarımı da yıkadım işimi bitirdim buraya göz atayım şimdi.
egede arkasından iktirıyor ama bınmek istemıyorkağanı epeydir yürütece koymuyordumm..daha fazla kalori harcayıp zayıflamasın die..denemk için koydum binmek istemioo artık..kaldırdım bendee..
zaten istediği yere duvarlardan tutarak gidiooo..
maşallah gülfem kuzuyaaaaaaaaaflaş flaş az önce gülfem masadan koltuğa kadar geldi.toplamda 3 buçuk adım attı.
Allahım ne güzel heyecanlar yaşıyoruz.isteyen herkese yaşatsın rabbim bu heyecanları güzellikleri.
bende corba yaptm şehriyeeeşim erken gelecekmiş çok sevindim.o olmayınca ne yemek yapıyorum ne bişey yiyorum.akşama dolayısıyla
taze bakla
salata
tarhana
erişte var.
nutellaaaaaaaaaaa byılırım ama artık almıyorummmmmm bende eve kilo aldırıyooooooçağla sıkel hamileliği boyunca kaşık kaşık nutella yemiş sadece 6,5 kilo almışşşş.
ben de hamileyken kaşık kaşık helva yemiştimde 1 ayda almıştım 6 kiloyu.
takma bu kadar canımda biz kocişle birbirimizi yerız kavgaylaaa her evde olur böyle seler gıtmeyi hiç düşünmedim....slm kızlar gorumcem gitti az önce bende eşimi aradım açtı tel efendim canım dedi bende direk hatanın farkına vardınmı biraz düşündünmü dedim bana hayır ben haklıyım bana o şekilde söyleyemzsin 2 çorap için laf söyledin dedi baktımhala uzatıyor kapattım yüzüne ama evdeyim düşündüm annemlere gitsem onlar üzülücek ahav soğuk ecemin düzeni kaçıcak dua etsin kızıma ama çok sinirliyim gelince göstericem ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?