aay kızlar 3 saat yoktum oku oku bitmedi ela öğlen uyuyunca bende uyuyup kalmışım ama ben çok sinirli kalkıyorum öğlen uyuyuncaya uyumasam daha hayırlı yani..
bu arada topic sabitlenmiş en baştayız süper olmuş hehehe..
aysuncum gözünaydın hava güzelleşmiş çok sevindim
tüm nisan annelerinin yni nickleri hayırlı olsun cümleten :)))
sağol canım napalım sağlık olsunilahi aliye güldürdün beni.
bizimde digi. bozulmuştu maç vardı.eşimde çatıya çıktı peşindende ben.bi de eşimin yükseklik korkusu da var.o geldi aklıma.
allah korusun.
buarda geçmiş olsun.bu işler zor.
aynen canım şimdiye kadarkileri müteahite yaptırdık çünkü en baştan onun hatasıbk yesin tövbe tövbe
mümkünmü yani
hala simsiyah geziyor ortalıkta sen emzirmiyomusun anne müsvettesii
sinir oluyorum
başa bela vallahi
bir sürü iş masraf
iyi yapmışsın canım allah razı olsun annelerimizden geçecek bu günler bozma moralinimerhaba sevgili arkadaşlarım..........
az önce sevgiyle görüştüm telde sağolsun merak etmiş,son 10 gündür kendimi iyi hissetmiyordum hiçbirşeyle mutlu olamıyorum yusufun yeme problemi üstüne tuzu biberi oldu yusuf beni hep yanında istiyor huyu diş çıktıktan sonra çok değişti cumartesi günü babamlar gelmişti annem bendeki değişikliği farketti ve sağolsun burda cumartesi misafirim var çok şükür bugün kendimi daha iyi hissediyorum.........
dışarı çıktık 1 saat yürüdük iyi geldi, geçmişe bi bakayım inşallah hasta anniiş ve bebişimiz yoktur..
nası ya! oha diyorum sadecebide şunu hiç unutmam ben epidural normal doğum istiyorum demiştimde sen bu kiloyla doğurda epidurali eksik kalsın demişti.kilo yüzünden tansiyon ve şeker problemin olacak kesin demişti hiçbiri olmadı.hizmetcisinin adını bile bilirdim hep evini hizmetcisini kıznın giysilerinin fiyatını anlatr bebek hakkında bilgi vermezdi
ben detuğbacım evde olmana sevındım canım
evet:)çok iyi ya:))
bişey değil canım selen de hiç oturmuyo hiçoooh ne güzel bu saatte bile kalabalık burası aliyecim sen aradığında dışardaydk sağol canım...........
tuna hastalanmış sanırım geçmiş olsun ferdide, kayrada öksürüyormuş inşallah en kısa zamanda atlatırlar....
yusufa portatif bir mama sandalyesi daha aldım diğeri muftakta sürekli orda yedirmektten sıkıldım onun içindeyken ayağa kalkıyor yusuf oturmayı hiiiiiç sevmiyor .......
inşallah canımevet iyiki o doğurtmadıı.
ecrin kendisini doğurtan doktorumuz tahibe hanımla aynı gün doğdu.doktorumuzunda o gün doğum günüydü yani.belki ecrinde onun gibi iyi bi doktor olur
ben de yapçam ama korkuyorum midemdenşu elma sirkesini kullanan var mı bende reflü var çok rahatsız ediyor içemiyorum........
annem yemekleri yaptı eşim geldi yusuf babasını görünce ba ba ba ortalğı yıkıyor
kazalar başladı bile selen de yürüteci dışından tutunarak yürüme aracı olarak kullanıyoryusuf yürüteçini deviriyor geçen gün yine yan yan devrildi kafa yerde bende kaldırdım allah korusun tehlikeli olmaya başlamıştı.
haydaaa neden öyle diyosun haber vermeden bırakma merak ederim ararım gerçi ben seniben uzun zaman giremeyebilirm kızlar allah bana sabır versin öptüm hepinizi denzi bu arada gönderdğn yazıya bayıldım çok ama çok doğru!!!!
aay kızlar 3 saat yoktum oku oku bitmedi ela öğlen uyuyunca bende uyuyup kalmışım ama ben çok sinirli kalkıyorum öğlen uyuyuncaya uyumasam daha hayırlı yani..
canım bende baranı uyuturken uyuyup kalmışım..
babam geldi kalkmak zorunda kaldım..
şimdi geçmişe bakınım nler yazılmış
kızlar mailime gelmiş günün anlam ve önemine uygun!!
tuğba oku şekeri:)
Erkekler Icin Özel Kurs. Son Katilim Tarihi 30 Subat AMAN KACIRMYIN BEYLER
SINIFLARIN İÇERİĞİ SON DERECE KARMASIK VE ZOR OLDUĞU İÇİN
HER BİRİNE EN FAZLA 8 KIŞI KABUL EDİLEBİLECEKTİR.
KONU 1: BUZ KALIBINA NASIL SU DOLDURULUR?
ADIM ADIM SLAYTLA AÇIKLAMA
KONU 2: TUVALET KAĞIDI RULOSU: TAKILDIĞI YERDE KENDİNİ YENİLER Mİ?
YUVARLAK MASA TARTIŞMASI.
KONU 3: KLOZET KAPAĞINI KALDIRIP DUVARA VE SU BORUSUNA SIÇRATMADAN İŞEMEK MÜMKÜN MÜ?
GRUP ÇALIŞMASI.
KONU 4: KİRLİ SEPETİYLE YERDEKİ HALI/DÖŞEME ARASINDAKİ TEMEL FARKLAR.
RESİMLER VE GRAFİKLERLE AÇIKLAMA.
KONU 5: TABAK-ÇANAK YEMEKTEN SONRA KENDİ KENDİNE LAVABOYA VEYA BULAŞIK MAKİNESİNE UÇARAK GİDEBİLİR Mİ? VİDEOYLA AÇIKLAMA.
KONU 6: KİMLİK KAYBI: UZAKTAN KUMANDAYI BİR PARÇANIZ OLMAKTAN KURTARMAK.
DESTEK HATTI VE YARDIMLAŞMA GRUPLARI.
KONU 7: ARANAN ŞEYLERİ BULMAYI ÖĞRENMEK, HÖYKÜREREK EVİN ALTINI ÜSTÜNE GETİRMEK YERİNE DOĞRU YERE BAKARAK BAŞLAMAYI ÖĞRENMEK.
ACIK FORUM.
KONU 8: EŞİNİZE ÇİÇEK GETİRMEK SAĞLIĞINIZA ZARARLI DEĞİLDİR.
GRAFİKLER VE SES KAYDIYLA AÇIKLAMA.
KONU 9: NORMAL İNSANLAR KAYBOLUNCA YOLU SORAR.
GERÇEK YASAM İTİRAFLARI.
KONU 10: BAYAN PARK ETMEYE ÇALIŞIRKEN SESSİZCE OTURMAK GENETİK AÇIDAN İMKANSIZ MI?
ARABA KULLANMA SİMÜLASYONU.
KONU 11: HAYAT DERSLERİ: ANNE VE EŞ ARASINDAKİ TEMEL FARKLAR.
SINIFTA CANLANDIRMA.
KONU 12: NASIL İDEAL BİR ALIŞVERİŞ ARKADAŞI OLUNUR?
GEVŞEME EGZERSİZLERİ, MEDİTASYON VE NEFES ALMA TEKNİKLERİ.
KONU 13: BUNAMAYLA NASIL SAVAŞILIR: DOĞUM GÜNLERİ, YILDÖNÜMLERİ, DİĞER ÖNEMLİ GÜNLER, UNUTUNCA NASIL ÖZÜR DİLENİR? BEYİN ŞOKU VE GEREKİRSE OPERASYON …
ben gecen gün anneme gittim ya bim oraya cok yakın egeye bas konuş aldım
yürütecde vardı oyun hamuru kamyon kepçev.s
ordaki bimde satılmamış herhalde aldım bas konuşla kamyon....
ege kaçta yatarsa yatsın en gec 7,30 da ayaktaaaaaa dedesi kılıklı diyoruz biz ona...bende oğlum erken uyanıyo diyorum.
ne işi varmış ege beyin sabahın 6 da ayakta.
benim görümcemin oğluda gece kaçta yatarsa yatsın sabah 6 da kalkıyo.ama tabi o 2 yasında gece deliksiz uyuyo en azından
canım bende baranı uyuturken uyuyup kalmışım..
babam geldi kalkmak zorunda kaldım..
şimdi geçmişe bakınım nler yazılmış
sefanızolsun bayanlarrrrrrrraay kızlar 3 saat yoktum oku oku bitmedi ela öğlen uyuyunca bende uyuyup kalmışım ama ben çok sinirli kalkıyorum öğlen uyuyuncaya uyumasam daha hayırlı yani..
sakin ol canım ecemın yaında sorun yapma gecen gün eşimle kavga edıoz bagırıoz ege aşladı aglama cocuklarda etkılenıyorrrrrrrrrevet az sonra evde olur ne yemek yaptım ne bişey bundn sonra görür o kimse kimsenin kölesi değil!!!!!!!
gecen hafta bimde stoklarla sınırlı olan i oyuncak ehehehehBas konuş nedir?bilmiyorumkismile
ay kızlar kocaların kıymetını bılın valla unuttum ben kocalı hayatı,benımkı herzaman bana yardımcıdır bakalım bunca zamandan sonra nasılolacaz onun ıçın çok yorum yapamıyorum,hasta olanlara çooook geçmış olsun çıkıyorum şımdılık,kızımın ılgı saatı
kız narvıssssss nerdesin bacım dedikodunu yapıyom ona göre..
tembel diyom-pes etti diyom
geçmişee baktımdaa benim soyisim önerr değil kiii..
ben şirvanaa bilgilerimiii gönderiyimmmm...böle karışıklık olacakkk...
bence de deniz şirvan yatmaya alışmış iş hayatı zor geldi :))))
karnım acıktı sürekli erteliyorum yanlız başına bişeyler hazırlayp yemek bile işkence en son sabah 10:30da yarım tost yemiştim
dimemmm bidahaa..:))
saol aysuncum..ama artık çok geçç..üç isim sundum bakalım nolacakk..
ordan girdim canım baktım yanlış yer geri gidip buldum tahankss..
sultan soyismim nerden biliyosun yazmışmıydım daha önce..
elif bilioo..eşim yazılı sorusu göndermiştii onaa...
selam kızlar
geçen gün alıntı yaptım ama yazamadan çıkmak zorunda kaldım siteden
çok özledim valla sizi bitse şu sınav işkencesi de rahat rahat yazsam
ayşecim çok geçmiş olsun canım kağanın iyi olmasına çok üzüldüm yakışıklı damadım hasta oldu diye:)
ecrinin de ağzı pamukçuk mu oldu tuğba geçmiş olsun inşallah çabucak geçer
başka ne vardı unuttum:)
haa şirvan işten mi çıkacak yol yakınken ben de vazmı geçsem acaba
ben de k fleks denemedim ama çikolatalı nesfiti seviyorum hatta ondan mı selendenmi bilmiyorum ama 3 kg verdim bu arada
bende lost hayranıyım bu arada ama hala 5. sezonu bitiremedim
benim eşimde cuma günü gidiyor...daha kesinleşmiş değil kıbrıs işi ama eşim çok istior.askerliği bedelli yapmak istediği için yurt dışında çalışmak istiyor 3 yıl.2008 temmuzunda bulgaristana gittik orda şirket açacaktık (eşim bulgaristan doğumlu 89 da gelmişler buraya) ama ben orda yaşayamazdım.o yüzden vazgeçti.şimdiki en iyi ihtimal kıbrıs.bakalım havalar düzelince gidip bakacak.aklına yatarsa gideriz.bulgaristan işi olmayınca stres olmuştu çok şimdi o mutlu olsun kafası rahat olsun ben fizana giderim ne yapim.
ayy allah korusun .. dün bizde karda arabayla kayınca aklımdan neler geçti...güzel esradan da haber aldık sağol sevgi
çatıyı hiç sorma sultan üstündeki kaplama malz. kalktı tahtalar duruyordu ama aralardan hap kar su girdi üst kat su oldu hava kurumadan bişiey yapamadılar eşim bi sabah çok yağmur da çıktı tabi ben de peşinden çünkü biraz fazla cesaretlidir kendisi neyse çatı malz ile kapladı kendi çapında.ben de başında düşerse ne yapmam lazım diye senaryo yazıyorum sonra yağmur dinince gelip yaptılar ama hala akan yerler var parkelerin altına girdi hep yaza tadilat yapıcaz artık
ara tabiii canım ... destek olhaydaaa neden öyle diyosun haber vermeden bırakma merak ederim ararım gerçi ben seni
oh şunara bak uyumuşlar ne güzel
bende öğlen uyuyunca sinirli kalkıyorum .nden?tam yatıyorum dalıyorum tak kerem paşa uyanıyor deli oluyorum
aliyecim selen yürütecini ilk arabam gbi kullanarak seni ek masraftan kurtarmış bak akıllı kız vesselam
okudum hayatım.. sabırsızlıkla bekliyorum dönün de görüşelim :)) tabii çiftlik dedi mi akan sular suruyor olmalı :)) hem komşu hem aynı takım derken hiç olmadı maçlarda buluşuruz zaten....ben geldım valla bır ara baktım fakat yazamadan Ece uyandı,20 sayfa var gece okurum artık,fatoşcum dün yazdım gördünmü bılmıyorum ınşallah ıst gelınce yüzyüzede görüşürüz,suatada çook geçmış olsun,kaanın çıftlık arkadaşları,kocam takmış çıftlığe hoş bu ara ış güç daha az gırıyor ama hıçbışey onu çıftlıkten alıkoyamaz,sıgara konusu vardı dün gece kapattıktan sonra geldı aklıma,bende günde 2 tane ıçıyorum fakat balkonda,ne yapıım kahve onsuz ıçılmıyor,çok utandım yazarken ama gerçek,sonra gerısını unuttum ışte bakınııım gelırım tekrar Ece blg zaptetmış durumda aldım kendınede dün fakat tuşları çıkaramayınca hoşuna gıtmedı,ıyıkı pahalısını almamışım valla üzülürdüm
tuğba'cığım sukunetini korumaya bak. bırak eşin kendi kendini yesin... nasılsa farkedecek hatasını...ben uzun zaman giremeyebilirm kızlar allah bana sabır versin öptüm hepinizi denzi bu arada gönderdğn yazıya bayıldım çok ama çok doğru!!!!
naz yapıyorlar vallaa... şaşırmıştır hem sen evdesin bugün farklı bir gün olduğunu anlamıştır... kuzucuklar yaa her şeyi de biliyorlar...kızlar öğlen baran düştü kafasını çarptı dedim ya..
çoçuk o saaten beri huysuz.. yemek zor yiyori,, meme almıyor,, kucak istiyor devamlı..
kafasını çarpınca aklı başına geldi herhalde;
benim uslu değil yaramaz olmam lazım diye...
üst dişten yapıyor diye umut ediyorum..
tüm parmaklarını ağzına sokuyor....salyada başladı
öncelıkle guler ve ayse nıcklerınız vatana mıllete hayırlı olsun :)
aysuncum evı mıs gıı yapmışsındır gule gule pıslet canım
selene çok gecmiş olsun alıyecım
ben kfleks sevıyorum özellıkle kırmızı meyvelı olan bıde nesfıt meyvelıyı
gulercım gulfem hanıma maşallah en kısa zamanda yurur ınşallah
ben balığı ızgara yada buğlama verıyorum selene çorbasını içmiyo
mıe kayraya gecmiş olsun
esanın adına annesı gelmesıne sevındım az ılgılenır yusufla oda rahat eder allah yardımcısı olsun hasta bebeklerımızın
tuğbacım sizinde kıbrıs işi istediğiniz gibi olur inşallahf
slm kızlar gorumcem gitti az önce bende eşimi aradım açtı tel efendim canım dedi bende direk hatanın farkına vardınmı biraz düşündünmü dedim bana hayır ben haklıyım bana o şekilde söyleyemzsin 2 çorap için laf söyledin dedi baktımhala uzatıyor kapattım yüzüne ama evdeyim düşündüm annemlere gitsem onlar üzülücek ahav soğuk ecemin düzeni kaçıcak dua etsin kızıma ama çok sinirliyim gelince göstericem ona
kızlar mailime gelmiş günün anlam ve önemine uygun!!
tuğba oku şekeri:)
Erkekler Icin Özel Kurs. Son Katilim Tarihi 30 Subat AMAN KACIRMYIN BEYLER
SINIFLARIN İÇERİĞİ SON DERECE KARMASIK VE ZOR OLDUĞU İÇİN
HER BİRİNE EN FAZLA 8 KIŞI KABUL EDİLEBİLECEKTİR.
KONU 1: BUZ KALIBINA NASIL SU DOLDURULUR?
ADIM ADIM SLAYTLA AÇIKLAMA
KONU 2: TUVALET KAĞIDI RULOSU: TAKILDIĞI YERDE KENDİNİ YENİLER Mİ?
YUVARLAK MASA TARTIŞMASI.
KONU 3: KLOZET KAPAĞINI KALDIRIP DUVARA VE SU BORUSUNA SIÇRATMADAN İŞEMEK MÜMKÜN MÜ?
GRUP ÇALIŞMASI.
KONU 4: KİRLİ SEPETİYLE YERDEKİ HALI/DÖŞEME ARASINDAKİ TEMEL FARKLAR.
RESİMLER VE GRAFİKLERLE AÇIKLAMA.
KONU 5: TABAK-ÇANAK YEMEKTEN SONRA KENDİ KENDİNE LAVABOYA VEYA BULAŞIK MAKİNESİNE UÇARAK GİDEBİLİR Mİ? VİDEOYLA AÇIKLAMA.
KONU 6: KİMLİK KAYBI: UZAKTAN KUMANDAYI BİR PARÇANIZ OLMAKTAN KURTARMAK.
DESTEK HATTI VE YARDIMLAŞMA GRUPLARI.
KONU 7: ARANAN ŞEYLERİ BULMAYI ÖĞRENMEK, HÖYKÜREREK EVİN ALTINI ÜSTÜNE GETİRMEK YERİNE DOĞRU YERE BAKARAK BAŞLAMAYI ÖĞRENMEK.
ACIK FORUM.
KONU 8: EŞİNİZE ÇİÇEK GETİRMEK SAĞLIĞINIZA ZARARLI DEĞİLDİR.
GRAFİKLER VE SES KAYDIYLA AÇIKLAMA.
KONU 9: NORMAL İNSANLAR KAYBOLUNCA YOLU SORAR.
GERÇEK YASAM İTİRAFLARI.
KONU 10: BAYAN PARK ETMEYE ÇALIŞIRKEN SESSİZCE OTURMAK GENETİK AÇIDAN İMKANSIZ MI?
ARABA KULLANMA SİMÜLASYONU.
KONU 11: HAYAT DERSLERİ: ANNE VE EŞ ARASINDAKİ TEMEL FARKLAR.
SINIFTA CANLANDIRMA.
KONU 12: NASIL İDEAL BİR ALIŞVERİŞ ARKADAŞI OLUNUR?
GEVŞEME EGZERSİZLERİ, MEDİTASYON VE NEFES ALMA TEKNİKLERİ.
KONU 13: BUNAMAYLA NASIL SAVAŞILIR: DOĞUM GÜNLERİ, YILDÖNÜMLERİ, DİĞER ÖNEMLİ GÜNLER, UNUTUNCA NASIL ÖZÜR DİLENİR? BEYİN ŞOKU VE GEREKİRSE OPERASYON
ANINIZ KÖTÜYMÜŞ.....
eheeheee
egede duvar ünitesinin cekemsine hep sıkıştırıyor akıllanmıyordaaa
kıyamam krem'e egede mızmız sanırım 7. diş gelecek gelemedi bitürlüü
o parlayan dişini yesinlerr
egede ısırıyoum bagırıom aglamaya başlıor nasıl vaz geırcem bilmıyorumm
tepki vermivem ama ısırırsa artık oyunmu sanıyor neeeee
bende farkettımm..
güüler ayşee hayırlı olsun nickleriniz.....
bende ütü yapıcm pc başından kalkarsammm
uzaktan kumandalı arabaı babamız yılbaşı günü almış egeyeeee
hani hanımın çiftliginde siyah bi ara varya taksi ondan kumandalııı biz basıyor ege peşinde....
sabah 6,307 de uyanıyor 10,30 civarı tekrar yatıyor 12de kalkıyorr
akşam 5de yatıyor 7de uyanıyor gece 9-10-11 farketmıyorr
aşagı yukarı böylee bazen 20 dk uyuyor uyanıyorr belliolmuyorr
off ne güzel güle güle pislenn
egede arkasından iktirıyor ama bınmek istemıyor
maşallah gülfem kuzuyaaaaaaaaa
evet bu heyecanlar harıka bi an ege bütyüsün istemıorum bu kadar tatlı sevılmıcekler gerseyin ilkleri güzel yaaa bebek koukus gidecek....
bende corba yaptm şehriyee
gerisi yok yemek ypıcaktım kociş aradı yapma diyee
taze bakla bende aldım paar günü....
daha yapmadımm cok sverimm
nutellaaaaaaaaaaa byılırım ama artık almıyorummmmmm bende eve kilo aldırıyoooooo
takma bu kadar canımda biz kocişle birbirimizi yerız kavgaylaaa her evde olur böyle seler gıtmeyi hiç düşünmedim....
cok konuşmunuz ohh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
üst dişten yapıyor diye umut ediyorum..
tüm parmaklarını ağzına sokuyor....salyada başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?