masallahflaş flaş az önce gülfem masadan koltuğa kadar geldi.toplamda 3 buçuk adım attı.
Allahım ne güzel heyecanlar yaşıyoruz.isteyen herkese yaşatsın rabbim bu heyecanları güzellikleri.
yusufa geçmiş olsunaradım cnm iyiymiş yusuf ishal olmuş esra ben iyi değildim bugün biraz daha iyiyim dedi, annesi gelmiş yanına bilgiler bu kadar)
geçmiş olsun minecimEvde hepimiz öksürüyoruz Kayra nın öksürüğünün ilerlemesinden korkuyorum,
Gece uyku tulumunu giydiriyorum felaket terliyor , giydirmiyorum yine terliyor ama bu defada üstünü açıyor sabaha karşı ev soğuyor ne yapacağımı şaşırdım sizlerin kuzularıda terliyor mu gece sırtına bir bakıyorum çok terlemiş oluyor şaşırdım kaldım
bencede... alırız kiloları..çağla sıkel hamileliği boyunca kaşık kaşık nutella yemiş sadece 6,5 kilo almışşşş.
ben de hamileyken kaşık kaşık helva yemiştimde 1 ayda almıştım 6 kiloyu.
geçmiş olsun cnmyusuf yürüteçini deviriyor geçen gün yine yan yan devrildi kafa yerde bende kaldırdım allah korusun tehlikeli olmaya başlamıştı.
inşallah çabucak çıkarır dişini paşa:)üst dişten yapıyor diye umut ediyorum..
tüm parmaklarını ağzına sokuyor....salyada başladı
çiğdem mi canım çekti ya..ben şubat annelerıne baktım duru 24 kızına süper dogum günü yapmışşş...
başladımı tv kapalı acıcam ben kaçtım byee
çigdemde yiyecegim...
ohhhhhhhh
duş aldım çok iyi geldi ..............
çok güldüm ya annem yusufu yürütmek için aralarda gezdiriyordu büyük oyuncak kamyon var yeğenim için almıştım gelince oynasın diye annem oturtmuş içinde gezdiriyor çok hoşuna gidior sıpamın kahkahalara bak yaaaaaaaa
:lepi:ege kaçta yatarsa yatsın en gec 7,30 da ayaktaaaaaa dedesi kılıklı diyoruz biz ona...
benım babamda emekli işi yok gücü yok erkenden kalkar ....
valla babamda öyle ışın olsa uyanmazsın dıyorum erkenden kalkıyor onca zaman erken kalkmışın yat ışte ama yok olmaz arkadaşları var markette kahvaltı yapıyorlar sabahın köründe 2. evım dıyor orda hızmet sınırsız dıyor gıdıyor valla,bende bılmıyorum canım ne zaman gıdeceğımı ıst.fakat artık eskısı kadar stres yapmıyorum
canım geçmış olsun,dünde bızımkı vurdu ıçım gıttı,alışmalıyız ufak tefek şeylerede olmyyor ışte ben takıntılıyımkızlar öğlen baran düştü kafasını çarptı dedim ya..
çoçuk o saaten beri huysuz.. yemek zor yiyori,, meme almıyor,, kucak istiyor devamlı..
kafasını çarpınca aklı başına geldi herhalde;
benim uslu değil yaramaz olmam lazım diye...
okudum hayatım.. sabırsızlıkla bekliyorum dönün de görüşelim :)) tabii çiftlik dedi mi akan sular suruyor olmalı :)) hem komşu hem aynı takım derken hiç olmadı maçlarda buluşuruz zaten....
hııııç sorma hıııç,adam uyumuyordu ya düşün,beşıktaş aşkı başka zaten ecenın hastane çıkışı dahı formalıydı.[/B]
duş aldım çok iyi geldi ..............
çok güldüm ya annem yusufu yürütmek için aralarda gezdiriyordu büyük oyuncak kamyon var yeğenim için almıştım gelince oynasın diye annem oturtmuş içinde gezdiriyor çok hoşuna gidior sıpamın kahkahalara bak yaaaaaaaa
geçmişee baktımdaa benim soyisim önerr değil kiii..
ben şirvanaa bilgilerimiii gönderiyimmmm...böle karışıklık olacakkk...
onu bunu boşver de giriyorum bende ysy ama ders çalışma hak getire kafamda sadece 4 işlem kalmış:))
bana konu anlatımlı test kitabı lazım
ayşe 4 senelik açık öğretim okumak istiyorum benimde bölümüm çokcuk gelişimi nasıl zormu anlat ne yaptın ne ettin:))
flaş flaş az önce gülfem masadan koltuğa kadar geldi.toplamda 3 buçuk adım attı.
Allahım ne güzel heyecanlar yaşıyoruz.isteyen herkese yaşatsın rabbim bu heyecanları güzellikleri.
elif yemeğede annesinde galiba bu akşam..
Seherinde eşi izinli mi ki çok az giriyo o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?