2009 Nisan Anneleri

ben şubat annelerıne baktım duru 24 kızına süper dogum günü yapmışşş...

başladımı tv kapalı acıcam ben kaçtım byee
çigdemde yiyecegim...

ohhhhhhhh

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, bursasu+, denizela, Fatoş3458, gulfemim, namem, oslem1907, roseberry, tugbiş123

tugba gelmiş...

duş aldım çok iyi geldi ..............

çok güldüm ya annem yusufu yürütmek için aralarda gezdiriyordu büyük oyuncak kamyon var yeğenim için almıştım gelince oynasın diye annem oturtmuş içinde gezdiriyor çok hoşuna gidior sıpamın kahkahalara bak yaaaaaaaa

flaş flaş az önce gülfem masadan koltuğa kadar geldi.toplamda 3 buçuk adım attı.

Allahım ne güzel heyecanlar yaşıyoruz.isteyen herkese yaşatsın rabbim bu heyecanları güzellikleri.
masallah

aradım cnm iyiymiş yusuf ishal olmuş esra ben iyi değildim bugün biraz daha iyiyim dedi, annesi gelmiş yanına bilgiler bu kadar )
yusufa geçmiş olsun

geçmiş olsun minecim
çağla sıkel hamileliği boyunca kaşık kaşık nutella yemiş sadece 6,5 kilo almışşşş.

ben de hamileyken kaşık kaşık helva yemiştimde 1 ayda almıştım 6 kiloyu.
bencede... alırız kiloları..

yusuf yürüteçini deviriyor geçen gün yine yan yan devrildi kafa yerde bende kaldırdım allah korusun tehlikeli olmaya başlamıştı.
geçmiş olsun cnm

üst dişten yapıyor diye umut ediyorum..
tüm parmaklarını ağzına sokuyor....salyada başladı
inşallah çabucak çıkarır dişini paşa:)

ben şubat annelerıne baktım duru 24 kızına süper dogum günü yapmışşş...

başladımı tv kapalı acıcam ben kaçtım byee
çigdemde yiyecegim...

ohhhhhhhh
çiğdem mi canım çekti ya..

negüzel anane torun eğleniyo demek ki:):ecrin_bebek:

mis gibi oldu kızım.... bu sefer çok kıpırdanmadı.. ayağa bir kere kalktı...
annesini yordamı kızım benim...

canım geçmış olsun,dünde bızımkı vurdu ıçım gıttı,alışmalıyız ufak tefek şeylerede olmyyor ışte ben takıntılıyım

bende şımdı gırecem banyoya,ne güzel evı turluyorlar,bızımkı gerı gerı gıdıyor anca emekler gıbı değıl ama bıldığın kendını sürüyor,uyuşuk valla,ben canım aılemcıyım zaten bu strese yaprak dökümü felan hıııııç sarmaz hııııç

işyerindeki arkadaşa Meriç'in yürrürken çektiğim video sunu gösterdim

(onun oğlu tam 1 yaşında oldu 1şubatta)
şaşırdı aaa gerçektren yürüyo dedii..

bugün dede ve bayi demeye basladı.
bayi=dayısına diyor..
baba da diyordu zaten...
çocuk 1 ay önce anme diyordu şimdi demiyor..
anme=anne

ooh afiet olsun sultan :) ela da yiyo benim kekten çok seviyo..
elif gelmiş geçmişi okuyosan kolay gelsin cnm çook vaarrr..
ela delirdi iyice evde değişik bi insan var ondan mı yapıyo bilmiyorum ama her gece 9 da uyuyan çocuk 11 de uyumaya başladı..uykusuzluktan ölüyo ama hala oyun oynuyo anlamadım hep böyle mi olacak artık

geçmişee baktımdaa benim soyisim önerr değil kiii..

ben şirvanaa bilgilerimiii gönderiyimmmm...böle karışıklık olacakkk...

Şirvan a ben özel mesaj atmıştım ama öner mi yazmışım yaaaaaaaa:-((

Ben geçen görümcem için almıştım Sultan,Fem yayınları iyiymiş.Bir tane daha vardı ama unuttum ,o da iyiymiş,benim arkadaşımın oğlu dershaneye gidiyor da,o demişti bana da.

flaş flaş az önce gülfem masadan koltuğa kadar geldi.toplamda 3 buçuk adım attı.

Allahım ne güzel heyecanlar yaşıyoruz.isteyen herkese yaşatsın rabbim bu heyecanları güzellikleri.

Oyyy maşallah!

elif yemeğede annesinde galiba bu akşam..
Seherinde eşi izinli mi ki çok az giriyo o da

Ay evet ya,gittiğim andan beri birşeyler yedik durduk,annemin komşusunun kızı da vardı,onund a kızı,hep birlikteydik.

Öner i de iyi uydurmuşum haaa,bide Ayşe nin bana attığı maili açıp da yazmıştım,yanlış yazmışım,özürrrrrr:-((Bir de oradan ulaşmaya çalışıyoruz:-((

Deniz valla aynen öyle,baktım burada kimse yok,geçmişe dalayım dedim,bitti ama,son sayfaları öyleeee bir gözden geçirdim hemencecik.

bu gece kimseler yook yaprak dökümüde bitti..
ferhunde evi mithat a verecek ya mithatta kesin bunlara verir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…