2009 Nisan Anneleri

günaydın biz pztsi ye çok dinamik başladık şöyleki..
ela hem pijamalarını hem yatağı ıslatmış nasıl becerdiyse ..aldım kucağıma doğru banyoya eşim yıkayacak ben tutucam ama eşim tutupben suyun sıcaklığına bakarken ela hooopp eşimin üzerinede işedi :)) sonra sırayla yıkandık mecburiyetten sabahın 7 sinde..sabah yanımıza almıştık bizim yorganıda ıslatmış oof şimdi kurutemizlemeye götürmem gerek ..

ecrının dişlerı hayırlı olsun tuğbacım
nagıha aynısını benım kaynanama yapmışlardı bende 8 aylık hammıleyım korkmuyayım dıye söylememişti tam 500 kontor yuklemiş parasıı kalmayınca benden ıstedı neden deyınce ış ortaya çıkmışı dedım allah senı sen söyle ben nıye panık yapayım
denızcım ela sultan sana ıyı temızlık çıkarmış canım bezden o kadar nasıl çıktıkı acaba

geçmiş olsun sehercim..
evet para da almıyorlar temizliyorlar.. güzelce uıkıyorum eve gelince..

geçmiş olsun canım kıyamam ya..
kızlarr bi konuda yardım istiyorum. kanguru kullananız var mı?? hanigisini kullanıyorsunuz ve sizce rahat ediyor mu bebekler??
kanguruya artık binmez sıkılır bence..
evet öyle canım.

hayırlı olsun canım.
nisan annelerinden biri doğum yapmışş..analı babalı büyüsün inşallahh

bende allah kısmet edersee kasım da kucağıma alıcammm..durum onu gösteriooo eyvahedigeldismile

oy masallah ya.. negüsel.. ama erkekn olmuş biraaz..

hoş geldin canım.
geçmiş olsun canım..
iyiki kontrol etmişsiniz..
ela sabah sabah iş çıkarmış sana...
meriç küçükken öyle kaka yapmıştı babasının üstüne:)

oy maşallah ecrine.darısı bize artık.daha hiç siftahımız yok.

nasıl adi insanlar var ya.neyse geçmiş olsun canım.

ana ne kadar kötü bi durum.kadın çıldırmıştır heralde.

ya valla kusura bakma kolay gelsin ama ben okurken pek bi güldüm.

sağol canım.

nasıldı haftasonu bakalım.
ırfanı Önce pazara gÖtÜrdÜk.
baĞıran satıcılar korkuttu bızımkını ŞaŞkın ŞaŞkın baktı.
sonrahayvanat bahÇesıne gÖtÜrdÜk.
ılk defa gıttı Çok ŞaŞırdı garıp seslerle tepkı verdı.
gÜzeldı ama.
daha sonra arabada sızdı kaldı.

sormayın valla bi de haftasonu bütün çamaşırları yıkadım brahatladım diyordum şimdi bunları serecek yerim bile yok

NAGıHAN
kara turp alıyosun. .birinin tepesini kes içini bıçakla oy.sonra bi çay kaşığı bal koy.sabaha kadar beklet.sulanıyo.sonra da o sudan sabah akşam birer çay kaşığı ver.3 gün devam et.

canım bize iyi geldi sanki.bi dene.

biz hafta sonunu cumartesi misafirlerimizle pazarı da benim okulumu ve çevresini gezip alışveriş yapmakla geçirdik.

haha gül gülercim gül bende güldüm ama babası gülmedi işe geç kalıyodu kızının çişi yüzünden de hahaha.. valla o kadar nasıl çıkmış bende anlamadım yaa kaydı bezi..bilmiyorum valla

valla allah kolaylık versın denızcım
oh valla denızde gulerde gezerek gecırmış hafta sonunu ne guzel
esencım gecmiş olsun dıleğin için sağ ol canım

şinanmıyorum ya.arkadaşına gülersen böyle olur işte.
gülfem bi kaka yapmış nerdeyse omuzlarına kadar.iç badisi badisi kilotluçorabı herşeyi kirlenmiş.alt bezi değiştirme falan hepsi gitti.
deniiiz bak sana güldüm noldum.

ecrimin üst dişleri hayırlı uğurlu olsun..

bizimki de bugün yarın gelir herhalde..

bu arada c.tesi dr gittik..

baran paşa - 9720 gr // 72 cm olmuş....

ayyy maşallah ,, direk banyoya sok.. poklu kuzuyu

geçmişi okuyamıyacağım çok var... kusura bakmayın artıkın
bana sorduğunuz bişey varsa , lütfen yeniden yazınız....

günaydııııııııııın nisanın en güzel anneleri.maşallah diyen teyzoşlarını öpüyor ecrin
biz bugün pek keyifliyiz kızımla yerde oturmuş bütün oyuncaklarını tek tek sepetten çıkarıyor
gece 4 5 defa uyandı yine dişim çıktı ooh şöyle yayıla yayıla uyurum demedi valla :) varsın olsun.alıştık
dişlerine bakmak istiyorum göstermiyor.

günaydın kızlar yaseminin de sadece burnu tıkalıydı ya kaç gündür pazar dayanamadım artık doktora gittik biraz boğazın da da iltihaplanma varmış ilaç falan verdi. inş. hemencicik iyileşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…