geçmiş olsun sehercim..nasılsınız kızlar ben gezmeden geldım ama sınırlerım avan yapmış halde akşam eşimle atışmıştık bu gun aramadı zaten umrumdada değil aramasın ama babasını aramış akşam maça gıdıceğini söylemiş annem aradı ananem fenalaşmış hastaneye yatırmışlar pazartesi ameliyat olucak safra keseden ve böberekte damarlar tıkalı ve kıst varmış ben yarın gıderım buyuk ıhtımmal evde babam ve kızkardeşim var onlara yemek yap annemıde dınlendırmem lazım arada hastaneye gıt offf ya offffff bıde çok aksıdır kendsı bın bır nazla doktora götürdük ozel oda tutuk beyenmedı annemde arayıp bana söyluyo herşeyı ben ne yapıcaksam
evet para da almıyorlar temizliyorlar.. güzelce uıkıyorum eve gelince..Sultan Kereme geçmiş olsun birde balıkları temizliyorlar satın alınca 1-2 TL fazla veriyorsun temzileyip veriyorlar bilgin olsun alırken bir sor istersen,
Seher geçmiş olsun canım,
Elif hangi tariflerdi ben kaçırdım galiba mesaj geçmişinden bir bakayım merak ettim afiyet olsun,
Geçmişe bakamadım hasta olan varsa geçmiş olsun Kayra da öksürüyor hala biraz da huzursuz
Bizim pazarda balıkları temizliyorlar,üstüne para almadan,ama kendi bahşiş verebilirsin tabi,asmışlar bir torba,bahşiş için)Ama pek de temizlemiş olmuyorlar,sadece iç organlarını çıkartıyorlar balıkların )
Lorlu börek
Tuğba nın kekinden
Etimek pasta
Makarna salatası
Annem ev ekmeği yapmış,cevizli ekmek ti menü.
geçmiş olsun canım kıyamam ya..günaydın kızlar dün gece hastaneye gittik nefes alamıyordu kerem
ateş 39.5 hemen fitil attım çıktık doktor muayene etti yanlış söylemeyeyim kuş boğazı mı kuş palazı mı ne dedi
boğazlar ödem yapmış dedi
soğuk buhar uyguladılar yarım saat
sonrada 2 iğne yedi ateş ve bu hastalık için gece uyuudu şükür
ateş yok biraz daha iyi gibi şükürler olun desteğiniz için candan teşekkür ederim
hep kendi derdimi yazmaktan sizlerinkni okuyamadım
selen de hasta olmuş galiba geçmiş olsun sehercim
aliye sende hastasın diye okudum Allah şifa versin hepimize:Saruboceq:
kanguruya artık binmez sıkılır bence..kızlarr bi konuda yardım istiyorum. kanguru kullananız var mı?? hanigisini kullanıyorsunuz ve sizce rahat ediyor mu bebekler??
evet öyle canım.doğum kontrol hapı kullanan varmı kızlar benim bi kutu bitti 1 hafta ara veriliyo onu izleyen 3-4 gün içerisinde adet olunuyo ve 1 hafta sonra tekrar başlanıyor diye hatırlıyorum
bugün 4mü 5.gün mü ne hala adet olmadımsempatiksalakcinni
hayırlı olsun canım.tayinimi hayırlayanlar çok teşekkürler.
ayşe anadolu lisesindeyim branşım matematik canım.
sevgi biz de de var kansızlık.demir damlası kullanıyoruz canım.yapacak başka bişey yok.
nagihan öksürük için ben kara turpu oyup 1 çay kaşığı bal koydum.sabah akşam 3 gün boyunca 1 çay kaşığı verdim.sanırım iyi geldi.bi dene istersen.
nisan annelerinden biri doğum yapmışş..analı babalı büyüsün inşallahh
bende allah kısmet edersee kasım da kucağıma alıcammm..durum onu gösteriooo eyvahedigeldismile
Benim de öyle oldu Ayşe,10 gün geçti,o ana kadar 2 kere idrar testi yapmıştım,biri evde,biri Sağlık Ocağında,tek çizgiydi.11 . gün kan testi yaptırdım,onda da negatif.10 gün sonra başka bir rahatsızlıkla Dahiliyeye gittiğimde ,orada anlaşıldı hamile olduğum.
Moralini bozmuş gibi olmayayım da)
Yok bence hepimiz stres yapıyoruz,ya hamile kalırsak,regl olmazsam diye,onların etkisi herhalde,ya da hormonlar anca düzene giriyor.
hoş geldin canım.selam kıslar...
tati,l bitti nihayet döndüm aranıza.. inş. herkes iyidir. pın pın da ben de iyiyiz. artık çok büyüdü hiç durmuyo:):) hala tek dişli canavarız.. köy havası iyi geldi uykumuza.. şimdilik bu kadar.. herkese iyi akşamlar.
geçmiş olsun canım..ii akşamalr kızlarr nasılsnz
bugn başımıza çok kötü bişey geldii gezmeye gitmiştik ya ablamla falan oturuyorz neyse ablamn tel çaldı bi adam emniyetten arıyorum senn tel bir şahıs üzerine geçirmiş yasal olmayan işlemler yapmş bize nerde oldugunu söle gelip seni alıcaz eger yardmcı olmazsan hakkında soruşturma açıçaz dedi ve sonu hapis dedi ablam 5 aylık hamile eli ayaga titredi adam diyo ki en yakında market büfe ne varsa oraya gel biz seni alıcz ablam diyo gelmm yalnzm eşimle geliyim diyo adam eşin emniyette zaten dedi o ara ben hemn eniştemi aradım nerdesin evdeyim dedi böle böle çabuk gel dedim ablama diyorum ki kapat tel konşma adam ordan yanınadakine söle başına gelecekleri bilse sana öle sölemz git der diyo ve diyo ki ablama bu sölediklerimi kimseye anlatma direk çık gel yanındakilerinede bişey anlatma diyo ablmda tel kapattı
ben hemn eşimi aradım numarayı verdim kime ait oldugunu bul ve ara konş dedim eşim ardı böle numara kullanılmamaktadr diyo isim ögrenmeye çalştık baş harfini ögrendk gizli tuttukları için
neyse geri emniyeti aradık böle böle diyee hemn numarayı alın gelin dedi o ara eşim ark polis ark sordu dolandırıcılarmş insanları böle arayıp tehtit ediyolarmş bize şu kadr kontr yükle seni kurtaralm diyolarmş tuzak yani ya ablm gitseydi alıp götrselerdi nolcktı
kızlar aklınzda bulunsn çok dikkatetinn diye anlatımm polis te olsaa kesinlikle inanmyınn
ela sabah sabah iş çıkarmış sana...günaydın biz pztsi ye çok dinamik başladık şöyleki..
ela hem pijamalarını hem yatağı ıslatmış nasıl becerdiyse ..aldım kucağıma doğru banyoya eşim yıkayacak ben tutucam ama eşim tutupben suyun sıcaklığına bakarken ela hooopp eşimin üzerinede işedi :)) sonra sırayla yıkandık mecburiyetten sabahın 7 sinde..sabah yanımıza almıştık bizim yorganıda ıslatmış oof şimdi kurutemizlemeye götürmem gerek ..
selamlar.
ecrinin üst dişlerinden 4 tane birden patlamış bu gün fark ettik.tam 4 tane ya şaka gibi hepsinin ucu çıkmmış hepsi aynı boyda üstte 4 altta 2 bir anda tam 6 dişimiz oldu Maşallah kızımaa
demek bütün huysuzluğu bundanmış yavrumun.inşallah biraz olsun rahatlar.
ii akşamalr kızlarr nasılsnz
bugn başımıza çok kötü bişey geldii gezmeye gitmiştik ya ablamla falan oturuyorz neyse ablamn tel çaldı bi adam emniyetten arıyorum senn tel bir şahıs üzerine geçirmiş yasal olmayan işlemler yapmş bize nerde oldugunu söle gelip seni alıcaz eger yardmcı olmazsan hakkında soruşturma açıçaz dedi ve sonu hapis dedi ablam 5 aylık hamile eli ayaga titredi adam diyo ki en yakında market büfe ne varsa oraya gel biz seni alıcz ablam diyo gelmm yalnzm eşimle geliyim diyo adam eşin emniyette zaten dedi o ara ben hemn eniştemi aradım nerdesin evdeyim dedi böle böle çabuk gel dedim ablama diyorum ki kapat tel konşma adam ordan yanınadakine söle başına gelecekleri bilse sana öle sölemz git der diyo ve diyo ki ablama bu sölediklerimi kimseye anlatma direk çık gel yanındakilerinede bişey anlatma diyo ablmda tel kapattı
ben hemn eşimi aradım numarayı verdim kime ait oldugunu bul ve ara konş dedim eşim ardı böle numara kullanılmamaktadr diyo isim ögrenmeye çalştık baş harfini ögrendk gizli tuttukları için
neyse geri emniyeti aradık böle böle diyee hemn numarayı alın gelin dedi o ara eşim ark polis ark sordu dolandırıcılarmş insanları böle arayıp tehtit ediyolarmş bize şu kadr kontr yükle seni kurtaralm diyolarmş tuzak yani ya ablm gitseydi alıp götrselerdi nolcktı
kızlar aklınzda bulunsn çok dikkatetinn diye anlatımm polis te olsaa kesinlikle inanmyınn
nagihancım çok geçmiş olsun banada aynı şeyi yapmışlardı..ama banka hesap no falan istiyolardı..ben çaktım hemen durumu ben ne bileyim telden senin polis olduğunu dediğimde zaten tehdit edercesine konuşan adam daha da delirmişti..
Tuğba kıyamam ecrine yaa 4 tane birden nasıl ağrı yapıyodu kimbilir rahatlar artık inşallah..aay ben ne anlatıcam asıl kızlarr..eşimin arkadaşının bebeği olmuş ecrin koyucaklarmış adını adam karısına sürpriz olsun diye kimliğini çıkartayım götüreyim demiş..ama giderken aklımda iş var bi sürü şey var diyormuş neyse karısına kimliği bi veriyoki kadın hastane ytağında hala gözlerine inanamamışş..ercin yazıyomuşş..hemen adam gitmiş ama hiç bi çaresi yokmuş mahkeme dışında o da 2 seneden önce bitmiyomuş..çok kötü di mi yaa ismi yazan kişide adama bu şekilde mi yazılıyo isim diye yazıp göstermiş..yanlışlık olmasın diye
günaydın biz pztsi ye çok dinamik başladık şöyleki..
ela hem pijamalarını hem yatağı ıslatmış nasıl becerdiyse ..aldım kucağıma doğru banyoya eşim yıkayacak ben tutucam ama eşim tutupben suyun sıcaklığına bakarken ela hooopp eşimin üzerinede işedi :)) sonra sırayla yıkandık mecburiyetten sabahın 7 sinde..sabah yanımıza almıştık bizim yorganıda ıslatmış oof şimdi kurutemizlemeye götürmem gerek ..
geçmiş olsun sehercim..
evet para da almıyorlar temizliyorlar.. güzelce uıkıyorum eve gelince..
geçmiş olsun canım kıyamam ya..
kanguruya artık binmez sıkılır bence..
evet öyle canım.
hayırlı olsun canım.
oy masallah ya.. negüsel.. ama erkekn olmuş biraaz..
hoş geldin canım.
geçmiş olsun canım..
iyiki kontrol etmişsiniz..
ela sabah sabah iş çıkarmış sana...
meriç küçükken öyle kaka yapmıştı babasının üstüne:)
şinanmıyorum ya.arkadaşına gülersen böyle olur işte.
gülfem bi kaka yapmış nerdeyse omuzlarına kadar.iç badisi badisi kilotluçorabı herşeyi kirlenmiş.alt bezi değiştirme falan hepsi gitti.
deniiiz bak sana güldüm noldum.
ecrimin üst dişleri hayırlı uğurlu olsun..
bizimki de bugün yarın gelir herhalde..
bu arada c.tesi dr gittik..
baran paşa - 9720 gr // 72 cm olmuş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?