bende normal yapsam normal ısterdım kesın,bır sefer yaşamışın ne olacağını bılıyosun sonuçta arkadaşımelifcim ben 20 dk kaynatıyorum iyice pişsin diye......olsun ya normal doğum güzeldi tm kızmayın ben gene yapsam gene normal yaparım diyenlerdenim...
valla ben ne olur ne olmaz dıye almıştım bendede onlardan var ayrıca dolven ve ıburamın var,rabbım gerek göstermesındr götrmüştük zeynebi öksürügü ve burun akıntısı geçmedi aynı ilaçlar bi daha yazıldı bende almadım
öksürük için benical soguk algınlıgı için peditus kullanıyorum önerebilcenz daha çabuk geçiren başka ilaç varmı kuzumm çok öksürüyoo bogazı yırtılacak derecede
dişleri içinde çıkıcaga benziyoo dediii ama ne zamnn mechull
sen nerelerdesın arkadaşım yahu arada gırıp 2 kelam yazsana küçük göbış olarak kaldın aklımda vallabende sezeryan yapanlardanım ama memnunum suni sancıda çektim 5 saat çok istedim normal ama olmadı.
kızlar sizi ara ara takip ediyorum ama yazmaya gelince hep bişeyler çıkıyo. mertin eski uslu halleri kalmadı uyuması zorlaştı. ara ara bağırmalarımız var. durup dururken huy değiştirmeye başladı. sizinkilerde böylemi. sinir oluyorum yaa... gitgide kolaylaşcak derken zorlaşıyor
ben vermedımaklımdan geçsede sormayıda unuttum dr.naiyi pazarlar..
yine kk da tenha bir pazar günü...
kızlar kivi veriyo musunuz bebişlere? netten baktım c vitamini deposudur bebeklere yedirilmeli diyor ama ayını yazan bulamadım.
en yakın zamanda yenılenırsın ınşallah canım ya,olmasın tabı daha bebış çok küçükadetim 13 gün geciktiiiiiiiiiiiii..2.testide yaptım hala negatiff..ama güvenemiyorummm..eşimde bende korkudan ölcez..yarın dr a gidip kanda baktırcam..cuma günü gidecektimm misafirim geldi anidennn.
hayırlısı olsun ama şu anda hiç istemiyorumm..daha benim çok işim var..kağan çok lüçük..onu ihmal edemem..(
öğrendığımız ıyı oldu ınankıSlm kızlar TuğbaCım verme kivi 1 yaşına kadar yasak dedi bizim dr.kivi ve çilek dün gene sordum 1 yaşına kadar verme dedi lahana,patlıcan filan dedi aklımda kalanlar ben vermiyorum...
nisan annelerinden biri doğum yapmışş..analı babalı büyüsün inşallahh
bende allah kısmet edersee kasım da kucağıma alıcammm..durum onu gösteriooo eyvahedigeldismile
kolay gelsın,psıkolojık olarak hamıle gıbı hıssedıyosun valla üstelık plan felan yapıyosundur elınde olmadan gereksız stres yapma yahu,yarın ola hayrolabenimde işlerim var onları yapıyım..beyazları yıkattım..malum yarın okul varr..misss gibi olmuşlar..göz kamaştorıo vallaaa..
ütümü yapiiimm..akşamada yimek yapiciimmm..by byeee..
sagol cnm....cok ciciler ayagından cıkartıyor bakıyoray ne heyecan ya,ben gayet sakın gıttım valla,15 gün öncesınde bebışın başı büyük stres yapmadan doğur hem çatında dar deyınce(kontrolden sonra)tamam dedım güle oynaya gıttım,çook ıstemıştım normal doğurmayı ama pışman olmadın yan odadakı kızın avazları gıtmedı kulağımdan uzun süre bıde bebek memeyı almamış,kızdan süt almak ıçın pompa kullanıolar dıye bağırdıda bağırdı,benım gelen çok dıye bende gazımı çıkaramadım,tam 3 gün çıkmadı e çıkaramayınca hastanedende çıkamadık tabı fakat yıne olsa yıne sezeryan derım ben çok memnun kaldım,herkesın bır olmuyor ışte fakat kım kolay derse gülerım totomla hahahahahaha,normal olan varsa dıkışı sölesın,sezeryanda karnın boşalıyor dıye hıssetmıyosun torba gıbı gelıyor bır süre tövbe estağfurullah
sunı sancı çok zormuş çoook
bende bayağı kılo vermen gerekıyor zannetmıştım canım ya,herkesın kendıne göre fazladır tabı,oh ıyı olmuş ıstedığın kıloya gelmışın ya sağlıkla önemlı olan o,herşeyın başı sağlık
kocasıyla çocuğu olan büyük konuşmayacakmış,ne zaman utandıracakları bellı olmazmış ya,aman akıllı durmuş ya,sana zorluk çıkarmamış annesı
ıyı olunda gezın valla sefanız olsun,ellerıne sağlık
gülegüle kullanın canımcım
allahım korusunda 2. keremcik gelmesin. daha küçükdoğum kontrol hapı kullanan varmı kızlar benim bi kutu bitti 1 hafta ara veriliyo onu izleyen 3-4 gün içerisinde adet olunuyo ve 1 hafta sonra tekrar başlanıyor diye hatırlıyorum
bugün 4mü 5.gün mü ne hala adet olmadımsempatiksalakcinni
evet herseye deger diyor insn egede bana bi sarılıyor koca nsan gibi ona dogru yürüyorum o yüzünde gülücük herseye bedel.........Deniz ben suni sancı çektim.5 dk ya indiğinde hiçbirşey umurunda olmuyor veee avazın çıktığı kadar bağırıyorsun canım.Bilmem anlatabildim mi)
Seçim günüydü,son kontrolümüz diye gittik hastaneye,alttan muayenede Dr. bebek geliyor dedi ve,6cm açıkmış
Bir heyecan bir heyecan eşimle bende.2-3 saat epiduralin etkisinden hiçbir ağrı hissetmedim ve seçim sonuçlarını değerlendirdik,eşim kardeşim annem ben .
Sonra epiduralin etkisini azalttılar veeeeeeeeeeeee dayanılmaz sancılar,1 saat çektim sancı,ama ne sancı!!!
Dedim kadınlar salak mı,bu sancıyı bile bile nasıl 2.yi doğururlar,hep böyle ağlamışım)
Ama şimdi geçti bile,ne sancı ,e birşey aklımda,kızıma baktıkça sevinçten mutluluktan ağlıyorum artık!!!
Hele bu akşam,başını göğsüme yaslayarak yatması yok muydu,herşeye değer..
ben 1 kere verdim severek yedi......iyi pazarlar..
kızlar kivi veriyo musunuz bebişlere? netten baktım c vitamini deposudur bebeklere yedirilmeli diyor ama ayını yazan bulamadım.
bende allah kısmet edersee kasım da kucağıma alıcammm..durum onu gösteriooo eyvahedigeldismile
hayırlısı olsun dişleriniz........slm kızlar giremiyorum
demir büyüdükçe zıpır oldu
hep yerlerde gezinmek istiyo
bıraksam merdivenlerden düşer diye korkuyorum
bugün başıma en korktuğum şey geldi
demir tam yeemek yerken ağlamaya başladı ve yemek
boğazına kaçtı
hemen ters döndürüp 3-4 kere sırtına hızlıca vurup
parmağımı boğazına soktum
neyseki çıkardı ama çocuk resmen çırpındı
ya çok korktum valla
Allah korusun
bunun dışında
demirin üst köpek dişleri çıktı toplam 4 tane dişimiz oldu
o yüzden geceleri uyumuyoruz uyusak bile saat başı kalkıyoruz
ben yedirdim kerem e kivi ben alerji yapmadıiyi pazarlar..
ben atllatım şükr dün regl oldum oh be darısı senin başınaadetim 13 gün geciktiiiiiiiiiiiii..2.testide yaptım hala negatiff..ama güvenemiyorummm..eşimde bende korkudan ölcez..yarın dr a gidip kanda baktırcam..cuma günü gidecektimm misafirim geldi anidennn.
hayırlısı olsun ama şu anda hiç istemiyorumm..daha benim çok işim var..kağan çok lüçük..onu ihmal edemem..(
inşallah olurum sevgi..dört gözle bekliom inan..az önce kk da baktım..biri kaset testte 2 ay boyunca negtif çıkmış kanda bakılmış bebek varmışş.allah korusun öyle bişey vardır die iyice stres yaptım..allahım olmayanlara versin..biz hiçç istemiozz..kağan çok küçük..bi tane daha olursa benim okulumda bitmez herşey alt üst olur...
Ooooooooo Geda gelmiş,hoşgelmişşşşşşşşş)
selamlar geçmiş olsun tüm hasta bebeklerimize.....sinir oluyorum hastalıklara...bizim antibiyotik biteli 4 gün oluyor akşam burnu akmaya başladı(......ne biçim bişey bu yaa....hiçbiryere gitmeden hasta oluyorlar....şimdi keyfi iyi Allahtan bende daha yemek yapıcam ütü yapıcam nasıl yapıcaksam idille.....
adetim 13 gün geciktiiiiiiiiiiiii..2.testide yaptım hala negatiff..ama güvenemiyorummm..eşimde bende korkudan ölcez..yarın dr a gidip kanda baktırcam..cuma günü gidecektimm misafirim geldi anidennn.
tugbacım... kivi vermeyi bende dün düşündüm..hatta dün alacaktım..kiviler çok yumuşaktı.bazılarıda daha hamdıı..almadım..
ama zararı yoktur ya..severlermi bilmiomm..biraz ekşi oluyo..ben deniycem yedirmeyi..
güler..başka bi anadolu lisesine mi tayin istedin..evine yakın biyer filan mı??
eşimde sınavlara girdi..73 aldı..ama hiç çalışamamıştı..anadolu öğretmen istiyordu olmıycak heralde daha yüksek puanlı arkadaşlar var..anadoluyu arştırıoz şimdii..belki orayı ister..
Slm kızlar TuğbaCım verme kivi 1 yaşına kadar yasak dedi bizim dr.kivi ve çilek dün gene sordum 1 yaşına kadar verme dedi lahana,patlıcan filan dedi aklımda kalanlar ben vermiyorum...
slm kızlar giremiyorum
demir büyüdükçe zıpır oldu
hep yerlerde gezinmek istiyo
bıraksam merdivenlerden düşer diye korkuyorum
bugün başıma en korktuğum şey geldi
demir tam yeemek yerken ağlamaya başladı ve yemek
boğazına kaçtı
hemen ters döndürüp 3-4 kere sırtına hızlıca vurup
parmağımı boğazına soktum
neyseki çıkardı ama çocuk resmen çırpındı
ya çok korktum valla
Allah korusun
sonrada bana küstü bi süre kucağıma gelmedi
korktu çocuk dövdüm zannetti sanırım yavrm bnm yaaa
bunun dışında
demirin üst köpek dişleri çıktı toplam 4 tane dişimiz oldu
o yüzden geceleri uyumuyoruz uyusak bile saat başı kalkıyoruz
selam kıslar...
tati,l bitti nihayet döndüm aranıza.. inş. herkes iyidir. pın pın da ben de iyiyiz. artık çok büyüdü hiç durmuyo:):) hala tek dişli canavarız.. köy havası iyi geldi uykumuza.. şimdilik bu kadar.. herkese iyi akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?