2009 Nisan Anneleri

slm kızçeler nasılsınız 3 günden beri giremıyorum misafir düğün vs.bugün ecemin kontrolu vardı 9150 kg olmuş dr çok ii dedi maşallah herşeyi geçmişe bakamıyorum öptüm hepinizi

selamlar.
ecrinin üst dişlerinden 4 tane birden patlamış bu gün fark ettik.tam 4 tane ya şaka gibi hepsinin ucu çıkmmış hepsi aynı boyda üstte 4 altta 2 bir anda tam 6 dişimiz oldu Maşallah kızımaa

demek bütün huysuzluğu bundanmış yavrumun.inşallah biraz olsun rahatlar.

ii akşamalr kızlarr nasılsnz
bugn başımıza çok kötü bişey geldii gezmeye gitmiştik ya ablamla falan oturuyorz neyse ablamn tel çaldı bi adam emniyetten arıyorum senn tel bir şahıs üzerine geçirmiş yasal olmayan işlemler yapmş bize nerde oldugunu söle gelip seni alıcaz eger yardmcı olmazsan hakkında soruşturma açıçaz dedi ve sonu hapis dedi ablam 5 aylık hamile eli ayaga titredi adam diyo ki en yakında market büfe ne varsa oraya gel biz seni alıcz ablam diyo gelmm yalnzm eşimle geliyim diyo adam eşin emniyette zaten dedi o ara ben hemn eniştemi aradım nerdesin evdeyim dedi böle böle çabuk gel dedim ablama diyorum ki kapat tel konşma adam ordan yanınadakine söle başına gelecekleri bilse sana öle sölemz git der diyo ve diyo ki ablama bu sölediklerimi kimseye anlatma direk çık gel yanındakilerinede bişey anlatma diyo ablmda tel kapattı
ben hemn eşimi aradım numarayı verdim kime ait oldugunu bul ve ara konş dedim eşim ardı böle numara kullanılmamaktadr diyo isim ögrenmeye çalştık baş harfini ögrendk gizli tuttukları için
neyse geri emniyeti aradık böle böle diyee hemn numarayı alın gelin dedi o ara eşim ark polis ark sordu dolandırıcılarmş insanları böle arayıp tehtit ediyolarmş bize şu kadr kontr yükle seni kurtaralm diyolarmş tuzak yani ya ablm gitseydi alıp götrselerdi nolcktı
kızlar aklınzda bulunsn çok dikkatetinn diye anlatımm polis te olsaa kesinlikle inanmyınn

can nasıl yani anlamdm ben ayrıntılı yazarmısınn

oyy oyyy ne güsel yaaaaaaaa maşallahh
zeynpte çookk huyszzz artık ayagımda bile sallıyamıyorum basbas bagırıyo ve rahat 2 saat aralıksz aglıyoo kucakta zıplata zıplata uyutuyorum

ecrinin 1 dişi çıkmıştı başkada çıkmıyordu doktora geçen ay gidişimizde 2. diş yarıya gelince 2. patlar normalde endişelenme ayrıca ecrinin 1 den fazla dişi patlıcak gibi görünüyor demişti.haklıymış.zeynepinde öyle olur belki annesi.

zaten öle olcaga benziyooo ama yavrumm çok acı çekiyo kendini öle bi sıkıyo ki aglarken anlatam

oooh gece kuşları burda maşallah subhanallah ecrinimize bizim kızlar hızlı...........

bizimde galiba üst grup 4 lü çıkacak yarılmış bi sertlik var dördündede bakalım hayırlısı...........

oğluşumu yıkadım yatırdım mis kokulu oğlum benim kuvete suyu doldurdum bi güzel oynadı su kuşum....

birazdan yatıcam eşime günlerdir başım ağrıyor bahanesini yemiyor hazır oğluş uyumuşken adamı küstürmiyim.......

nagihancım çok geçmiş olsun banada aynı şeyi yapmışlardı..ama banka hesap no falan istiyolardı..ben çaktım hemen durumu ben ne bileyim telden senin polis olduğunu dediğimde zaten tehdit edercesine konuşan adam daha da delirmişti..
Tuğba kıyamam ecrine yaa 4 tane birden nasıl ağrı yapıyodu kimbilir rahatlar artık inşallah..aay ben ne anlatıcam asıl kızlarr..eşimin arkadaşının bebeği olmuş ecrin koyucaklarmış adını adam karısına sürpriz olsun diye kimliğini çıkartayım götüreyim demiş..ama giderken aklımda iş var bi sürü şey var diyormuş neyse karısına kimliği bi veriyoki kadın hastane ytağında hala gözlerine inanamamışş..ercin yazıyomuşş..hemen adam gitmiş ama hiç bi çaresi yokmuş mahkeme dışında o da 2 seneden önce bitmiyomuş..çok kötü di mi yaa ismi yazan kişide adama bu şekilde mi yazılıyo isim diye yazıp göstermiş..yanlışlık olmasın diye

ay çok fena olmuş da adamda çok dikkatsizmiş ya deniz pess

polis telden arayıp şuraya gel ordan alıcam seni dermi ya bunlara inananlar vardır kesin kontör gönderirler inanıp.madem yasa dışı durum var polis kontr karşılığı nasıl suçu ört bas edermişş en doğrusunu yapmışınız nagihan hemen polisi arayıp

deniz çok güldüm ya ERCİN değişik, manası; erkek cin süpeeeer yaaaaaaaaa.....

nagihan yazını okudum iyiki enişteni aramışsın ne manyaklar varya allah korusun

ay ewt canm ablm diyoki tamm ben eşimide alıp öle emniyete geliyim diyo adam bu çok gizli bi iş senn yalnz gelmn gerek ve dedigimz yere diyo diyoo adii şşş.....z
eniştemde işten dolayı 1 hafta gece çalışacak ablm korkusundan evde kalamadı kaynansına gitti adiler malımıza ortaklaryaa

ya kızlar bu ay tüm faturalarımda düşüş oluşmşş
en güselide dogalgaz 130 geldi o kadr yakmama ragmen

zaten öle olcaga benziyooo ama yavrumm çok acı çekiyo kendini öle bi sıkıyo ki aglarken anlatam

bizimkide 4 dişi 1 hafta içinde patlattı 7,5 aylıkken geçen arkadaşımla kouştum kızı 11 aylık daha yeni patlamış dişleri oda hepsini bir anda patlatmış.

bizim üstten çıkan 2 dişin yanındakiler çok kabarmış çıktı çıkacak biraz huzursuzlanıyo.

aminn... bende oğlumu herkese örnek gösteriyordum uslu diye şimdi hiçbişeyle yetinmiyor. 7/24 yanında olcan oynatcan. çok zor neyse allah hastalık göstermesin herşey gelip geçer onlar iyi olsunlarda.

özlemcim küçük göbek ha güldürdün beni allah iyiliğini versin. buralardayım ya ama inan vaktim yok. mert bırakmıyor. ara ara okuyorum cevap yazmaya fırsatım olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…