can nasıl yani anlamdm ben ayrıntılı yazarmısınntayinimi hayırlayanlar çok teşekkürler.
ayşe anadolu lisesindeyim branşım matematik canım.
sevgi biz de de var kansızlık.demir damlası kullanıyoruz canım.yapacak başka bişey yok.
nagihan öksürük için ben kara turpu oyup 1 çay kaşığı bal koydum.sabah akşam 3 gün boyunca 1 çay kaşığı verdim.sanırım iyi geldi.bi dene istersen.
selamlar.
ecrinin üst dişlerinden 4 tane birden patlamış bu gün fark ettik.tam 4 tane ya şaka gibi hepsinin ucu çıkmmış hepsi aynı boyda üstte 4 altta 2 bir anda tam 6 dişimiz oldu Maşallah kızımaa
demek bütün huysuzluğu bundanmış yavrumun.inşallah biraz olsun rahatlar.
ecrinin 1 dişi çıkmıştı başkada çıkmıyordu doktora geçen ay gidişimizde 2. diş yarıya gelince 2. patlar normalde endişelenme ayrıca ecrinin 1 den fazla dişi patlıcak gibi görünüyor demişti.haklıymış.zeynepinde öyle olur belki annesi.
nagihancım çok geçmiş olsun banada aynı şeyi yapmışlardı..ama banka hesap no falan istiyolardı..ben çaktım hemen durumu ben ne bileyim telden senin polis olduğunu dediğimde zaten tehdit edercesine konuşan adam daha da delirmişti..
Tuğba kıyamam ecrine yaa 4 tane birden nasıl ağrı yapıyodu kimbilir rahatlar artık inşallah..aay ben ne anlatıcam asıl kızlarr..eşimin arkadaşının bebeği olmuş ecrin koyucaklarmış adını adam karısına sürpriz olsun diye kimliğini çıkartayım götüreyim demiş..ama giderken aklımda iş var bi sürü şey var diyormuş neyse karısına kimliği bi veriyoki kadın hastane ytağında hala gözlerine inanamamışş..ercin yazıyomuşş..hemen adam gitmiş ama hiç bi çaresi yokmuş mahkeme dışında o da 2 seneden önce bitmiyomuş..çok kötü di mi yaa ismi yazan kişide adama bu şekilde mi yazılıyo isim diye yazıp göstermiş..yanlışlık olmasın diye
ay çok fena olmuş da adamda çok dikkatsizmiş ya deniz pess
polis telden arayıp şuraya gel ordan alıcam seni dermi ya bunlara inananlar vardır kesin kontör gönderirler inanıp.madem yasa dışı durum var polis kontr karşılığı nasıl suçu ört bas edermişş en doğrusunu yapmışınız nagihan hemen polisi arayıp
zaten öle olcaga benziyooo ama yavrumm çok acı çekiyo kendini öle bi sıkıyo ki aglarken anlatam
sallamaya devam....mızmız kızım ultramızmız oldu çıktı...sinirlerim harab oldu tabi....gecede uyumamıştı böyle nasıl iyi olunur ki sözde bende hastaydım ama kendimi unuttum....Allah beterinden korusun yinede hepsine sağlık,sıhhat versin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?