2009 Nisan Anneleri

sultan geçmiş olsun.kızım boğaz enfeksiyonunu yeni atlattı.günlerce hiç birşey yediremedim.aç karna antibiyotik içirdik.her gün ağladım.dediğin gibi çöktüm. kilo verdim.zaten iştahsız.zayıfladı.ilk defa hastalandı.o yüzden yine hastalancak diye çok korkuyorum.şu kışı atlatmak istiyorum.burnu yine akıyo.allah yardımcımız olsun.kendine iyi bak.keremin sana ihtiyacı var

cnım egenın bile zor almıştık idrar o malum şeyi torbaya gecırıyoz kayıyoo sınır gelmıştı hele kızlarınki gömüştüm bi kadın kız bebege takamadı zok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sagol cnm

of ya bu bebekler iyi olsunlar biz hasta olalım kıyamam kerem'e
cok gecmişolsun....

onlar hasta olunca bizlerde sıkıntıdan ölücez...

şükür bari

o hap kilo aldırır demiş olmsın...

haplar kilo aldırıyor diye duymuştummm

taraftarıysan yardımcı ol.. be adam
gecmiş olsun.........

kızlaarrrr bir browniiii yapmışıımmm ooohhhh miiisss
hep içine çikolata koyuyodum olmuyodu
bugün sıcak çikolata karışımından koydum güzel oldu

bu arada sultan çok geçmiş olsun çok üzüldüm
cnm bnm kimbilir nasıl canı yanıyodur

şirvancım o adam nerde bana yollasana temiz bi sopa çekeyim kendisine

ayşe bende hap kilo aldırır diye biliyorum
ben kullanamıyorum emzirdiğim için

ayyyy Demir resmen Allah diyo yaaaaaa
ben onu Allaaahhhhhh süphanallah diye seviyodum
ordan duymuşşşş

geçmişi okudum ..

bende ölee buldumm..azcık misafir olarak gezindimm..sonraa üyee oldumm..

yiyom vallaaa..çok da güsell..midye dolma gibi olduu..ama çabuk sıkıldımm..pes etmiyciimm..devamm...

aman ya hakkında hayırlısıı...gerçekten çok zor olacak senin içinn..

maşallaahhh...

ben vermiomm ikisinide süt gaz yapıooo..beyazı alerjii yaptıı..

idilede maşallahhh..

kağana bende bi kaç kere taktım..hiçbirinde torbada 1 damla idrar yoktuu..o yapışkan ıslanıoo ve torba çıkıoo..

şükür bari

o hap kilo aldırır demiş olmsın...

haplar kilo aldırıyor diye duymuştummm

taraftarıysan yardımcı ol.. be adam
gecmiş olsun.........

yok canım bu yüzde 1 insanda kilo aldırırmış..inşallah o 1 kişi ben değilimdir..bi çok hastam ya kilo verdi yada kilosunu korudu dedii..

sultancım enfeksiyonmu var acaba..kağanda enfeksiyon kaptığında bu şikayetlerimiz vardı..çok fazla kusuyordu..ama 2 şişe serumla kendine geldi..çok çok geçmiş olsun..hemen iyi olsun inşallhh..

maşallah demire..

kağanda al diyo bişeyi bana verirken..elindekini atıyo attık diyo..ısrmalıkk kuzuuummm..

anam herkes bişiler yapmış......
susun kız yapamm şimdi kanımagirmeyın. canımı istetmeyin

nagihan ders çalışma işi nasıl gidioo..ben çok az çalıştım..1 kitabın 2 ünitesini bitirdim..sınavada az kaldıı..hastalık filan hiç vaktim olmadı..artık yoluna koyuyom yavaştan..ama kpssde çalışmak istiom..ikisi bir yürümüyoo..bu yıl çok zor..bi atlatsamm..

kıslarrr ben kaçıomm..yimekk yiycezz..nefisss lapam varr..

eşim köfte ve makarna yiycekkk..kuzucuktaa çorbaaa..by byee

emelcim..dönmüşsün..kayınvaliden geldimii yanınaa..annen mi bakıo??

teşekkürler canım evet dün döndüm aranıza artık nihayet:) ben de geçmişe bakıyodum.... ama sadece düne:) öncesine baksam sizden kopmam gerek:):)
annem var tatlım bu dönem bakabildiği kadar bakacak inş.
si,zler nasılsınız.... okuldan geldiim gibi attım kafayı şimdi de pın pın:) onu durdurabilene aşkolsun...
özledim çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…