cnım egenın bile zor almıştık idrar o malum şeyi torbaya gecırıyoz kayıyoo sınır gelmıştı hele kızlarınki gömüştüm bi kadın kız bebege takamadı zok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrözellikle kız bebek annelerine bir sorum olucak...idile bugün idrar testi yapamadılar malum orda yapmamış çişini şimdide babaannesi altını açmış ama torbada yok çiş diyor bezi ıslakmış muhtemelen kaydı diyorum....eve giderken ben hastaneden torba alsam takabilir miyim...yada nasıl yapabilirz fikri olanlar?
sagol cnmselam kızlar
şirvancım hayırlısı olsun canım,yolun uzak olması kötü. hem zamanın gidiyo hem de yoruluyosun eve geldiğinde bişey yapacak halin kalmıyo. ben size yakın çalışıyodum ya biraz da bu yüzden çıktım işten
gülşencim geçmiş olsun size de bişeyi yoktur inşallah
selen de dün geceden beri kuru kuru öksürüyo inşallah ilerlemez
egeye elaya maşallah çok şey beceriyo şimdiden bızdıklar.arada unuttuklarım varsa onlara da maşallah
selen de telefonu kulağına götürüp alo diyo
geçen eltime gittik uzak olduklarından çok görüşmüyoruz.bi yarım saat sonda sürekli onun adını söylemeye başladı hepimiz çok şaşırdık
neye kızdığımı neye izin verdiğimi kime istediğini yaptırabileceğini çok iyi biliyo zilli
of ya bu bebekler iyi olsunlar biz hasta olalım kıyamam kerem'eslm kızlar kerem hala toparlayamadı
birde üstüne ishal oldu öksürüyor çok kötü(
kaç doktor gezdik bir bilseniz
akşam yine doktora gidicez bu çocukta bişey var bu doktorlar anlamıyorlar
habire kan tahlili kızdım bugün doktora bu ne biçim iş çocuktan ikidebir kan alıyosunuz diye aldırmadım
öyle moralim bozukki
habire kusuyor ilacını içiyor kusuyor öksürüyor kusuyor
çöktüm bu bir kaç günde üzüntüden
mafoldumben
şükür bariii akşamlar kızlar..
drdan geldik..çok şükür gebelik yokk..çok sevindimm..hem kanda hem ultrasonda baktırdım yokk..
raporla yasmin yazdırdım..3 kutu birden aldım..kulanmaya başlıycamm..
bu arada dr kilo verdirebilir dedi..
taraftarıysan yardımcı ol.. be adamKızlar benİm tazmİnat İŞİ yattı...
Adam bana olmaz dİyor.. Bİz artık yabancı bİr fİrmayız.. Onlara hesap vermem gerekİr geyİĞİ yapıyor...
Servİste kapıdan almayacak.. Servİse bİnmek İÇİn 2 vesayİt deĞİŞtİrecem ...
Bu arada ben bu Şartlarda nasıl ÇalıŞım dedİm.. Hep benden gİdİyor,,sİz hİÇ orta yolu bulmuyorsunuz dedm.. İmkanlar kısıtlı dİyor adam bana...
Sakİn hemen Çıkım deme ben senİn ÇalıŞmam taraftarıyımdİyor bİrde utanmadan ...
Kısacası bana Çık gİt dİyor.....
gecmiş olsun.........sultan geçmiş olsun.kızım boğaz enfeksiyonunu yeni atlattı.günlerce hiç birşey yediremedim.aç karna antibiyotik içirdik.her gün ağladım.dediğin gibi çöktüm. kilo verdim.zaten iştahsız.zayıfladı.ilk defa hastalandı.o yüzden yine hastalancak diye çok korkuyorum.şu kışı atlatmak istiyorum.burnu yine akıyo.allah yardımcımız olsun.kendine iyi bak.keremin sana ihtiyacı var
kızlar şu misafir olayınıda açıklayım ne zamandır unutuyorum.nicki görünmesin diye giren varsa bilemem ama şöyle bir olay var
google siteleri belli aralıklarla gezip sitede yazılanları eklenen yeni bilgileri herrşeyi onaylar.mesela kk dan haberi bile olmayan biri diyelimki google a bebekle ilgili birşey yazdı ve sorguladı(örneğin:bebeklere kahvaltıda ne verilir).burda o yazdığı cümleyle ilgili bir şey yazdıysak google da çıkar ve o kişi çıkan linke tıkladımı hooop buraya gelir.misafir illede son yazdıklarımızı okuyor diye bişey söylenemez belki arattığı konudan biz 4. 5. sayfada bahsettik o orayı okuyor şuanda.
velhasıl buraya yazılan herşey google tarafından kaydedilip aramalarda çıkmakta.bir nevi amme hizmeti yapıyoruz
amaninnnbebek için erken daha....değilir... değildir..
ayy nasıl yicenn onuu....
canım hallettim..
kızlar 4gün izin aldım..
ctesi kızkardesimin nişanı var..
Meriç'i ben bacam ve hazırlıklara yardım edeceğim..
Kızlar canım sıkıldı...
Benim meşur servis muhabbeti vardı ya...
En uzak bendim .. Tabii beni alınca fiyatlarda artış oldu..
şirket herşeye kısıtlama yapılması kararı alınmış..
2 servis olma imkanı yok..
O yetmezmiş gibi bende evin önünden değil.. De belli bir yere gelsin demişler..
Ohaa dedim...
Ne anladım ben bu işten...
Zaten servisle 2 saatte eve gidiyorum..o zaman kaçta giderim allah kerim.
Dedim çıkartın beni işten..
O kadar emeyim var...
Bakalım görüşecekler ,, büyük ihtimalle olmayacak ama...
Neyse ben şansımı denemek istedim...
Sözün kısası ben işten ayrılıyorum
deniz kızma bana ama ne yapım...yol mesafesi çok var..
egenın yaına gittim nehir ablasıyla oynuyorlar benımkinin elinde araba.... halının üzerinde sürüyorrr allahım ya.... nasılda bilir sürülecek.... ya bunlar nasıl akıllı yaaaaa
ses cıkartıyor aklı sıra düt yapıyoruz ya herhalde ondan....
benmı abartıyorum bilmesi gerekırmı normal bişiymi yoksa bunlar birer küçük canavarmı?
bu arada benim can 6 aylıktan beri yumurtanın beyazını da beraber yiyo ve sabah kahvaltısına da inek sütü kullanıorum ben uyuz oluorum bu konuya yasak olması da umrumda değil. hiçbir zararını görmedim turp gibi oğlum maşallah
saol şirvancım senin içinde hayırlı ne ise o olsun...Mevlam neylerse güzel eyler......bazen bunun neresinde hayır deyip göremediğimiz şeylere uzun zaman sonra hak veriyoruz....O'nun zaman kavramı yoktur......idilde haftasonundan beri deli olduğu ışıklara ismiyle hitap ediyor artık....isık diyor....opuyorumnanaktan
özellikle kız bebek annelerine bir sorum olucak...idile bugün idrar testi yapamadılar malum orda yapmamış çişini şimdide babaannesi altını açmış ama torbada yok çiş diyor bezi ıslakmış muhtemelen kaydı diyorum....eve giderken ben hastaneden torba alsam takabilir miyim...yada nasıl yapabilirz fikri olanlar?
şükür bari
o hap kilo aldırır demiş olmsın...
haplar kilo aldırıyor diye duymuştummm
taraftarıysan yardımcı ol.. be adam
gecmiş olsun.........
maşallah demire..
kağanda al diyo bişeyi bana verirken..elindekini atıyo attık diyo..ısrmalıkk kuzuuummm..
emelcim..dönmüşsün..kayınvaliden geldimii yanınaa..annen mi bakıo??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?