2009 Nisan Anneleri

valla gülşencim bir erkek çocuk annesi olarak ctesi yaptırdık torbayla beraber 4 ıslak bezle o bölgeyi sildiler o bezlerden de iste cnm ayrıca bizim de pipiye taktılar ama yarısı beze yarısı dışarıya gitti çok az birşey kaldı torbada allahtan o kadarcığıda yetti gidip sordum yetermi bu kadarı diye...

gülşencim hastaneden steril etmek için bir mendilde var onuda al onunla sil ondan sonra tak poşeti ben hep evde taktım hemşireler takamıyor zatenn:) kolay takılıyor yarım saat içindede götürüyosunn

idilin kan tahlili iyi çıkmış sevindim gülşen ama idrar tahlili hiç yaptırmadık o yüzden sorunun cevabını bilmiyorum üzgünüm
Şirvan cnm hayırlısı neyse o olsun..ama onlarda çook zorluyo seni

teşekkür ederim kızlar....babam almış 2 tane test ama steril mendilini almış mı bilmem...neyse eve gidelimde...:))

esen hayırlı olsun nişanınız...foto çek meriçi tabi kendinide:))....iyi tatilller...kızımın kulaklarını deldirmedim çekeleştirmesinden korkuyorum(

off offf sinir oldum ya pogaça yapıyım dedim tamm yumuşak falan ama içi fazla pişmemiş nerde hatayapıyom valla bu son deneyişim 3 ker yaptım üçünüde yemedikk

alışıyosunda böylede bu çocuklar nasıl büyücek babalarına hasret
eşimin ist.da ses ışık görüntü sistemleri üzerine şirketi var
Allahtan ortağı var yoksa hiç gelemez :)

yavrucuğğuuummmm bütün dr.lar bar bar bağırıyo
inek sütü içirmeyin diye
zaten şimdi çıkmıyo ileriki yaşlarda çıkıyomuş

selam kızlar
şirvancım hayırlısı olsun canım,yolun uzak olması kötü. hem zamanın gidiyo hem de yoruluyosun eve geldiğinde bişey yapacak halin kalmıyo. ben size yakın çalışıyodum ya biraz da bu yüzden çıktım işten

gülşencim geçmiş olsun size de bişeyi yoktur inşallah

selen de dün geceden beri kuru kuru öksürüyo inşallah ilerlemez
egeye elaya maşallah çok şey beceriyo şimdiden bızdıklar.arada unuttuklarım varsa onlara da maşallah

selen de telefonu kulağına götürüp alo diyo
geçen eltime gittik uzak olduklarından çok görüşmüyoruz.bi yarım saat sonda sürekli onun adını söylemeye başladı hepimiz çok şaşırdık
neye kızdığımı neye izin verdiğimi kime istediğini yaptırabileceğini çok iyi biliyo zilli

inek sütü konusunu bizim dr a sordum
1 yaşına kadar yasak olması mama firmalarının politikası mı diye
onlar da abarttılar tabi artık 3 yaşına kadar mama verdiricekler neredeyse dedi ama biçok sebepten 1 yaşına kadar içilmemeli dedi
bizi bu aydan itibaren yarı su yaru süt başlattı mesela

gülşencim
öncelikle kan tahlilinizin iyi çıkmasına sevindim
şimdi de her ay idrar tahlili yaptıran kız annesi olarak işinin birazcık zor olduğunu söyliyim..
mutlaka steril mendil olsun.önce altını yıka kurula steril mendille sil.torbayı yapıştır.nasıl yapacaksın bilmiyorum ama hareket ettirmemeye çalış.çünkü torba kolay kayıyo.ben üstten bez bant yapıştırıyorum.sonra torbanın ağzını kendi bandıyla yapıştırıyosun.hastaneden bardak gibi bişey veriyoalr ona koyup sıkıca kapatıp hemen götürüyosun.

hayrola ne poğaçası yapıyorsun bakayım?? aklındakini söyle varsa tarif verelim sana :))

gülşen şimdi gördüm yazdığını biz hiç vermedik idrar tahlili bilmiyorum...

ecrinin de 4 dişi birden çıkmış maşallah
baya zor gözüküyo idrar tahlili yaptırma işi kolay gelsin gülşen
biz de nisan da gidicez tekrar dr.a o zaman yaptırıp gidicez idrar kan tahlili falan

slm kızlar kerem hala toparlayamadı
birde üstüne ishal oldu öksürüyor çok kötü(
kaç doktor gezdik bir bilseniz
akşam yine doktora gidicez bu çocukta bişey var bu doktorlar anlamıyorlar
habire kan tahlili kızdım bugün doktora bu ne biçim iş çocuktan ikidebir kan alıyosunuz diye aldırmadım

öyle moralim bozukki
habire kusuyor ilacını içiyor kusuyor öksürüyor kusuyor
çöktüm bu bir kaç günde üzüntüden

mafoldumben

canım çok geçmiş olsun...

ii akşamlar kızlar..

drdan geldik..çok şükür gebelik yokk..çok sevindimm..hem kanda hem ultrasonda baktırdım yokk..

raporla yasmin yazdırdım..3 kutu birden aldım..kulanmaya başlıycamm..

bu arada dr kilo verdirebilir dedi..

Kızlar benım tazmınat ıŞı yattı...

Adam bana olmaz dıyor.. Bız artık yabancı bır fırmayız.. Onlara hesap vermem gerekır geyıĞı yapıyor...

Servıste kapıdan almayacak.. Servıse bınmek ıÇın 2 vesayıt deĞıŞtırecem ...

Bu arada ben bu Şartlarda nasıl ÇalıŞım dedım.. Hep benden gıdıyor,,sız hıÇ orta yolu bulmuyorsunuz dedm.. ımkanlar kısıtlı dıyor adam bana...
Sakın hemen Çıkım deme ben senın ÇalıŞmam taraftarıyımdıyor bırde utanmadan ...

Kısacası bana Çık gıt dıyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…