valla gülşencim bir erkek çocuk annesi olarak ctesi yaptırdık torbayla beraber 4 ıslak bezle o bölgeyi sildiler o bezlerden de iste cnm ayrıca bizim de pipiye taktılar ama yarısı beze yarısı dışarıya gitti çok az birşey kaldı torbada allahtan o kadarcığıda yetti gidip sordum yetermi bu kadarı diye...özellikle kız bebek annelerine bir sorum olucak...idile bugün idrar testi yapamadılar malum orda yapmamış çişini şimdide babaannesi altını açmış ama torbada yok çiş diyor bezi ıslakmış muhtemelen kaydı diyorum....eve giderken ben hastaneden torba alsam takabilir miyim...yada nasıl yapabilirz fikri olanlar?
alışıyosunda böylede bu çocuklar nasıl büyücek babalarına hasretbenim eşim eskiden öyleydi..
hatta evlendik balayından geldik adam ertesi gün yok ..
1 hafta elimde bir çanta bir orda bir burda kaldım...
hafta sonu geliyordu.. pazartesi yine1 hafta yok..
artık hafta sonları geldiğinde kavga ediyorduk..
allahtan ordan ayrıldı... şimdide geziniyor ama o kadar sıklıkla değil..
belli dönemlerde.. işte bu aralar gezinme zamanı..
zamanla alışıyosun tabiii...
bu arada özel olmazsa eşin ne iş yaptığını öğrenebilirmiyim...
bu arada benim can 6 aylıktan beri yumurtanın beyazını da beraber yiyo ve sabah kahvaltısına da inek sütü kullanıorum ben uyuz oluorum bu konuya yasak olması da umrumda değil. hiçbir zararını görmedim turp gibi oğlum maşallah
slm kızlar kerem hala toparlayamadı
birde üstüne ishal oldu öksürüyor çok kötü(
kaç doktor gezdik bir bilseniz
akşam yine doktora gidicez bu çocukta bişey var bu doktorlar anlamıyorlar
habire kan tahlili kızdım bugün doktora bu ne biçim iş çocuktan ikidebir kan alıyosunuz diye aldırmadım
öyle moralim bozukki
habire kusuyor ilacını içiyor kusuyor öksürüyor kusuyor
çöktüm bu bir kaç günde üzüntüden
mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?