2009 Nisan Anneleri

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, Ayshe, ceyo16, demirim, ebalperen, geda, sev_rey

gülşen benim kızın idrarı için şöyle yapmıştık poşeti yapıştırdık.prima bağlamadık.kucağımızda tuttuk.tabi o zaman 6 aylıktı.şimdi kucakta ne kadar tutabilirsin bilmiyorum.bizde çünkü ilk üç torbayı attık beceremedik.ancak o şekilde oldu.birazda sıvı içir o esnada daha çok çişi gelir belki

Maşallah Ecrin e,çocuk durmuş durmuş bugünü beklemiş demek ki)

Bursa da çok vardı bu haber,hatta eşimi de aramışlar,bizim okuldan bir öğretmeni de.Polis bu numaraları araştırdığında kime ait olduklarını bulamıyormuş.

tuğbacım doktor genel kontrol falan da yaptı çok ağladı bizimki. biz artık Murat beye gitmeyiz bursa da sağol herşey için.

deniz..yaptım lapayıı..

3 çay bardağı ölçtüm..3 öğün yüycem..aralardada elma yerimm..bakalım benden ne kadar gidecek..ama koca bi tava lapa olduuuu..

Gün boyunca sadece pirinç lapası mı yeniyormuş??

Tuğba biz bile Bursa da yaşadığımız için ne çok etkilenmiştik,kimbilir siz neler yaşamışsınızdır.

Çok sevindim kan tahlilinde bişey çıkmadığına,inş idrarda da çıkmaz birşeycik.
Biz de çok beklemiştik hastanede.Hemşire takmıştı,ama ona rağmen kaymıştı,1 kere yaptığı da tam poşeti değiştirirken boşa gitmişti.Altı açıkken daha çok yapıyorlar galiba.Çünkü biz tam yaptı mı diye kontrol ederken yapmıştı.

off offf sinir oldum ya pogaça yapıyım dedim tamm yumuşak falan ama içi fazla pişmemiş nerde hatayapıyom valla bu son deneyişim 3 ker yaptım üçünüde yemedikk
Benim tarifi mi yaptın Nagihan?
Acaba poğaçayı çok büyük mü yapıyorsun da ,içi pişmiyor?Benim tarifte mesela en fazla ceviz büyüklüğünde yapıyorum ben.

Sultancım,panik yapma lütfen,çocuklar böyle böyle büyüyecek malesef,moralini bozma.

Nasıl ya,ne raporuyla aldın ki hapı,hem o hapı emekli Sandığı karşılıyor muydu,eğer öyleyse ben neden hep parayla aldım???

Selam!
Kaç saattir burada görünüyorum,ama Miray acayip huysuzlandı tam ben geçmişi okuyorken,alıntılar da yaptığımdan pc yi kapatmadım.
Meğer bu tatil boyunca kızım bana ne kadar düşmüş,annem bugün ben gelene kadar çok zorlanmış,uykusu geldiği halde uyumamakta direnmiş.Annem bir kere öylesine Eliif ,demiş,hemen doğrulmuş olduğu yerde..
ılk aylarda bile bu kadar uzun emmezdi mm.Bugün yarım saatten fazla emdi emdi,yatağına yatırdım uyusun diye,eline de boş biberonu verdim oynasın diye,şimdiye kadar o biberondan hiç bişey emmemişti,onu bile ağzına götürdü emmeye çalışıyor.Sonra aldım tabi devam emmeye.
dişi de çıkmadı ondan mı huysuzluğu bilmiyorum,ya da benden ayrıldığından mı??

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, ebalperen, ekim.29, roseberry, sev_rey, TugbaEcrin

oy kıyamam ben ona.................

Offffffff,kuru fasulye yapıyordum,kaç saattir pişemedid erken,şimdi de yakmışım offfffffffffffffffffffffffff

canm ben 4 ders bitirdim 4 ders kaldıı onların yarı ünt. geldim sayılırr
ama ezberlerim son ana bırakıyomm

oh herkes yemekte................

be kocişi beklıcem 8-9 offfff

kız o saatte yemekk mi yenilir
yag olarak kalırr
boşver erken ye sen

Odada köşede sarmaşık var,Miray habire gidip onu çekiştirmeye çalışıyor,hatta birkaç yaprağını da kopardı.Biraz önce de oraya gidiyor,elini uzatmadan bir bana bakıyor ,gülüyor,sonra seviniyor,çırpınıyor.Benim tepkimi bekliyor ,koparsa mı koparmasa mı)

elif benim kızımda bu tatilde bana çok düşkün oldu.hiç kimseye gitmiyo.hep beni istyo.başkası alınca ağlıyo.özlüyolar tabiyki bizi.

esen hayırlı olsun nişanınız...foto çek meriçi tabi kendinide:))....iyi tatilller...kızımın kulaklarını deldirmedim çekeleştirmesinden korkuyorum(
sağol canim... çekiliriz teşekkürler... bende korkuyorum küpeden..
geçmiş olsun cnm
ay kıyamam ya doktorlarda anlamıyor mu yaaa...

geçmiş olsun cnm
ayşe bende hap kilo aldırır diye biliyorum
ben kullanamıyorum emzirdiğim için
bende öyle biliyorum
elif benim kızımda bu tatilde bana çok düşkün oldu.hiç kimseye gitmiyo.hep beni istyo.başkası alınca ağlıyo.özlüyolar tabiyki bizi.

ay kıyamam
yaaa

canm bizimkide tv gidiyo bana bakıyo önce sonra gülüyoo popoyu sallaya sallaya kaçıyoo

yok elifcim bende küçük küçük aldım senn tarifi yaptımm

elifcim bu insanlar sanırım açık hat alıyolar zaten adam tel kapattı hemn eşim aradı no kullanılmıyoo artık nasıl yapıyolarsa

mügecim gözünaydın ve afiyet olsun cnm..
Elif kıyamam miraya yaa bence seni istediği için kesinlikle ..düşünsene bizimkiler yani benimki odadan onu almadan çıkarsam bağırmaya başlıyo heryere birlikte..bu arada yemek yanmış aksilik şşte başka bişiiler bulman gerekecek akşama..

evet bende ne arasam önce burası çıkar,ne arasan var maşallah anacım
maşallah sıze süprız yapmış ışte en çokta yengeye,babasını özlüyor ışte annesı onun ıçın uyumuyor bızımkıde o kadar aradan sonra görüyor amakan çekıyor demekkı babasından bana gelmez
byurda cok yagmurrr var allahım korusun şimşek şimşekkk demniz aydın nasıll.................

istanbulu sormuyorum kar vardır diyee ehhehehehe
kıs orada neler olmuş ya haberlerde ızledım,rabbım esırgesın afetınden
kan tahlılı temız çıkmış çok şükür sevındım çünkü mıkrobık bırşey varsa ıdrardan çok kanda çıkarmış ya
hayırlısı olsun be şırvancım zaten gönülsüz gıdıp gelıyosun başka bır ış bak hakkını alıp tabıkı
selaaaam kızlaarrrr
nerdesın çıçek yahu ben bıle döndüm sen yoksun
takabılırsın arkadaşım zor değıl yalnız yarım saatte götürmenız gerekıyor,bezı çok sıkmadan takacaksın,torbayı görünce anlarsın zaten nasıl takılacağını
valla bıze yarı hakıkı ınek sütü ve su kullanıyolarmış hemde annemın sütü 3 çocuktada gelmemış ama yınede dınlıyoruz dr. bende 1 aydır muhallebısıne 1 bardak eklıyorum çay bardağı
benımde canım çok sıkıldı şımdı yarın olsun güzel haberlerle dön lütfen sultan ya,dualarım keremle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…