selamlar.
ecrinin üst dişlerinden 4 tane birden patlamış bu gün fark ettik.tam 4 tane ya şaka gibi hepsinin ucu çıkmmış hepsi aynı boyda üstte 4 altta 2 bir anda tam 6 dişimiz oldu Maşallah kızımaa
demek bütün huysuzluğu bundanmış yavrumun.inşallah biraz olsun rahatlar.
ii akşamalr kızlarr nasılsnz
bugn başımıza çok kötü bişey geldii gezmeye gitmiştik ya ablamla falan oturuyorz neyse ablamn tel çaldı bi adam emniyetten arıyorum senn tel bir şahıs üzerine geçirmiş yasal olmayan işlemler yapmş bize nerde oldugunu söle gelip seni alıcaz eger yardmcı olmazsan hakkında soruşturma açıçaz dedi ve sonu hapis dedi ablam 5 aylık hamile eli ayaga titredi adam diyo ki en yakında market büfe ne varsa oraya gel biz seni alıcz ablam diyo gelmm yalnzm eşimle geliyim diyo adam eşin emniyette zaten dedi o ara ben hemn eniştemi aradım nerdesin evdeyim dedi böle böle çabuk gel dedim ablama diyorum ki kapat tel konşma adam ordan yanınadakine söle başına gelecekleri bilse sana öle sölemz git der diyo ve diyo ki ablama bu sölediklerimi kimseye anlatma direk çık gel yanındakilerinede bişey anlatma diyo ablmda tel kapattı
ben hemn eşimi aradım numarayı verdim kime ait oldugunu bul ve ara konş dedim eşim ardı böle numara kullanılmamaktadr diyo isim ögrenmeye çalştık baş harfini ögrendk gizli tuttukları için
neyse geri emniyeti aradık böle böle diyee hemn numarayı alın gelin dedi o ara eşim ark polis ark sordu dolandırıcılarmş insanları böle arayıp tehtit ediyolarmş bize şu kadr kontr yükle seni kurtaralm diyolarmş tuzak yani ya ablm gitseydi alıp götrselerdi nolcktı
kızlar aklınzda bulunsn çok dikkatetinn diye anlatımm polis te olsaa kesinlikle inanmyınn
tuğbacım doktor genel kontrol falan da yaptı çok ağladı bizimki. biz artık Murat beye gitmeyiz bursa da sağol herşey için.
deniz..yaptım lapayıı..
3 çay bardağı ölçtüm..3 öğün yüycem..aralardada elma yerimm..bakalım benden ne kadar gidecek..ama koca bi tava lapa olduuuu..
Tuğba biz bile Bursa da yaşadığımız için ne çok etkilenmiştik,kimbilir siz neler yaşamışsınızdır.köpek falan hikaye o büyük depremde hiç köpek sesi duymadık.deprem sabahı sokaklarda bile görmedk.hissedip kaçıyolarmı ne..tek belirti o gün çoooooooook sıcaktı.insan nefes alamıyordu rutubetli gibiydi hava.bizim sokakta 8 apt yıkıldı.bitek bizim apt ve hemen yanımızdaki cami ayaktaydı.bizler caminin bahçesine sığındık.açık alan orası vardı bitek.sabahsı enkazdan çıkan meftaları hep oraya getirdiler.millet ne bilsin...o kargaşada cenaze töreni mi yapılır millet camiye bile giremiyo.neler neler gördüm ya 4 gün içinde rabbimin kusursuz yarattığı şu insan bedeni ne hale geliyor...boyumuzla posumuzla endamımızla övünrüz ya ruh çıkınca o övündüğümüz şey herkesin yüz çevirdiği tahmin edilemicek kadar kötü kokan bişey haline geliyor.
saolun geçmiş olsun dilekleri için Allah razıolsun hepinizden....kan tahlilinde bişey çıkmamış idrarı yapmamış tabi hanımefendi....eve dönüyorlarmış babam yapınca götürcek.....Allah hastalık vermesin kimseye....tuğba ne kötü şeyler görmüşsündür hakikaten çok zor zamanlardı Rabbim bizleri afetlerden korusun...doğa dengesi ama ne yazık ki kulları çok çalışıp önlem almıyor...(
Benim tarifi mi yaptın Nagihan?off offf sinir oldum ya pogaça yapıyım dedim tamm yumuşak falan ama içi fazla pişmemiş nerde hatayapıyom valla bu son deneyişim 3 ker yaptım üçünüde yemedikk
slm kızlar kerem hala toparlayamadı
birde üstüne ishal oldu öksürüyor çok kötü(
kaç doktor gezdik bir bilseniz
akşam yine doktora gidicez bu çocukta bişey var bu doktorlar anlamıyorlar
habire kan tahlili kızdım bugün doktora bu ne biçim iş çocuktan ikidebir kan alıyosunuz diye aldırmadım
öyle moralim bozukki
habire kusuyor ilacını içiyor kusuyor öksürüyor kusuyor
çöktüm bu bir kaç günde üzüntüden
mafoldumben
ii akşamlar kızlar..
drdan geldik..çok şükür gebelik yokk..çok sevindimm..hem kanda hem ultrasonda baktırdım yokk..
raporla yasmin yazdırdım..3 kutu birden aldım..kulanmaya başlıycamm..
bu arada dr kilo verdirebilir dedi..
oy kıyamam ben ona.................Selam!
Kaç saattir burada görünüyorum,ama Miray acayip huysuzlandı tam ben geçmişi okuyorken,alıntılar da yaptığımdan pc yi kapatmadım.
Meğer bu tatil boyunca kızım bana ne kadar düşmüş,annem bugün ben gelene kadar çok zorlanmış,uykusu geldiği halde uyumamakta direnmiş.Annem bir kere öylesine Eliif ,demiş,hemen doğrulmuş olduğu yerde..
İlk aylarda bile bu kadar uzun emmezdi mm.Bugün yarım saatten fazla emdi emdi,yatağına yatırdım uyusun diye,eline de boş biberonu verdim oynasın diye,şimdiye kadar o biberondan hiç bişey emmemişti,onu bile ağzına götürdü emmeye çalışıyor.Sonra aldım tabi devam emmeye.
dişi de çıkmadı ondan mı huysuzluğu bilmiyorum,ya da benden ayrıldığından mı??
canm ben 4 ders bitirdim 4 ders kaldıı onların yarı ünt. geldim sayılırrnagihan ders çalışma işi nasıl gidioo..ben çok az çalıştım..1 kitabın 2 ünitesini bitirdim..sınavada az kaldıı..hastalık filan hiç vaktim olmadı..artık yoluna koyuyom yavaştan..ama kpssde çalışmak istiom..ikisi bir yürümüyoo..bu yıl çok zor..bi atlatsamm..
oh herkes yemekte................
be kocişi beklıcem 8-9 offfff
sağol canim... çekiliriz teşekkürler... bende korkuyorum küpeden..esen hayırlı olsun nişanınız...foto çek meriçi tabi kendinide:))....iyi tatilller...kızımın kulaklarını deldirmedim çekeleştirmesinden korkuyorum(
geçmiş olsun cnmselam kızlar
şirvancım hayırlısı olsun canım,yolun uzak olması kötü. hem zamanın gidiyo hem de yoruluyosun eve geldiğinde bişey yapacak halin kalmıyo. ben size yakın çalışıyodum ya biraz da bu yüzden çıktım işten
gülşencim geçmiş olsun size de bişeyi yoktur inşallah
selen de dün geceden beri kuru kuru öksürüyo inşallah ilerlemez
egeye elaya maşallah çok şey beceriyo şimdiden bızdıklar.arada unuttuklarım varsa onlara da maşallah
selen de telefonu kulağına götürüp alo diyo
geçen eltime gittik uzak olduklarından çok görüşmüyoruz.bi yarım saat sonda sürekli onun adını söylemeye başladı hepimiz çok şaşırdık
neye kızdığımı neye izin verdiğimi kime istediğini yaptırabileceğini çok iyi biliyo zilli
ay kıyamam ya doktorlarda anlamıyor mu yaaa...slm kızlar kerem hala toparlayamadı
habire kan tahlili kızdım bugün doktora bu ne biçim iş çocuktan ikidebir kan alıyosunuz diye aldırmadım
öyle moralim bozukki
mafoldumben
geçmiş olsun cnmsultan geçmiş olsun.kızım boğaz enfeksiyonunu yeni atlattı.günlerce hiç birşey yediremedim.aç karna antibiyotik içirdik.her gün ağladım.dediğin gibi çöktüm. kilo verdim.zaten iştahsız.zayıfladı.ilk defa hastalandı.o yüzden yine hastalancak diye çok korkuyorum.şu kışı atlatmak istiyorum.burnu yine akıyo.allah yardımcımız olsun.kendine iyi bak.keremin sana ihtiyacı var
bende öyle biliyorumayşe bende hap kilo aldırır diye biliyorum
ben kullanamıyorum emzirdiğim için
elif benim kızımda bu tatilde bana çok düşkün oldu.hiç kimseye gitmiyo.hep beni istyo.başkası alınca ağlıyo.özlüyolar tabiyki bizi.
Odada köşede sarmaşık var,Miray habire gidip onu çekiştirmeye çalışıyor,hatta birkaç yaprağını da kopardı.Biraz önce de oraya gidiyor,elini uzatmadan bir bana bakıyor ,gülüyor,sonra seviniyor,çırpınıyor.Benim tepkimi bekliyor ,koparsa mı koparmasa mı)
evet bende ne arasam önce burası çıkar,ne arasan var maşallah anacımkızlar şu misafir olayınıda açıklayım ne zamandır unutuyorum.nicki görünmesin diye giren varsa bilemem ama şöyle bir olay var
google siteleri belli aralıklarla gezip sitede yazılanları eklenen yeni bilgileri herrşeyi onaylar.mesela kk dan haberi bile olmayan biri diyelimki google a bebekle ilgili birşey yazdı ve sorguladı(örneğin:bebeklere kahvaltıda ne verilir).burda o yazdığı cümleyle ilgili bir şey yazdıysak google da çıkar ve o kişi çıkan linke tıkladımı hooop buraya gelir.misafir illede son yazdıklarımızı okuyor diye bişey söylenemez belki arattığı konudan biz 4. 5. sayfada bahsettik o orayı okuyor şuanda.
velhasıl buraya yazılan herşey google tarafından kaydedilip aramalarda çıkmakta.bir nevi amme hizmeti yapıyoruz
maşallah sıze süprız yapmış ışte en çokta yengeye,babasını özlüyor ışte annesı onun ıçın uyumuyor bızımkıde o kadar aradan sonra görüyor amakan çekıyor demekkı babasından bana gelmezege eltime dün akşam yengeee yenge dedi herkes cok eltım eşim babanemiz...
eltım ayaktaydı ona arkası dönüktü ona bakarak yenge yenge dedi kart sesli oglum biz şoktaaaaaaa
sonra yengesi efendim kuzummm dedi hemen babanesinin kucagında ona atladı.... ne kadar mutlu oldum uyaaa yiyom bitirıom sıpayı
dün hiç uyumadı paxar günleri babası evde ılunca bişiler oluor cocuga uyumuyor saah 07,00 uyanömıştı dün saba akşam üzeri 4,30 uyudu oda 1 saat gecede 11,00de 15-16 saat uyumadı yani hep öyle oluyor ama şimdi maşallah 10,30 civarı yattı uyanmadı daha maşallah dünün acısı cıkartıyorrrrr
kıs orada neler olmuş ya haberlerde ızledım,rabbım esırgesın afetındenbyurda cok yagmurrr var allahım korusun şimşek şimşekkk demniz aydın nasıll.................
istanbulu sormuyorum kar vardır diyee ehhehehehe
kan tahlılı temız çıkmış çok şükür sevındım çünkü mıkrobık bırşey varsa ıdrardan çok kanda çıkarmış yasaolun geçmiş olsun dilekleri için Allah razıolsun hepinizden....kan tahlilinde bişey çıkmamış idrarı yapmamış tabi hanımefendi....eve dönüyorlarmış babam yapınca götürcek.....Allah hastalık vermesin kimseye....tuğba ne kötü şeyler görmüşsündür hakikaten çok zor zamanlardı Rabbim bizleri afetlerden korusun...doğa dengesi ama ne yazık ki kulları çok çalışıp önlem almıyor...(
hayırlısı olsun be şırvancım zaten gönülsüz gıdıp gelıyosun başka bır ış bak hakkını alıp tabıkıKızlar canım sıkıldı...
Benim meşur servis muhabbeti vardı ya...
En uzak bendim .. Tabii beni alınca fiyatlarda artış oldu..
şirket herşeye kısıtlama yapılması kararı alınmış..
2 servis olma imkanı yok..
O yetmezmiş gibi bende evin önünden değil.. De belli bir yere gelsin demişler..
Ohaa dedim...
Ne anladım ben bu işten...
Zaten servisle 2 saatte eve gidiyorum..o zaman kaçta giderim allah kerim.
Dedim çıkartın beni işten..
O kadar emeyim var...
Bakalım görüşecekler ,, büyük ihtimalle olmayacak ama...
Neyse ben şansımı denemek istedim...
Sözün kısası ben işten ayrılıyorum
deniz kızma bana ama ne yapım...yol mesafesi çok var..
nerdesın çıçek yahu ben bıle döndüm sen yoksunselaaaam kızlaarrrr
takabılırsın arkadaşım zor değıl yalnız yarım saatte götürmenız gerekıyor,bezı çok sıkmadan takacaksın,torbayı görünce anlarsın zaten nasıl takılacağınıözellikle kız bebek annelerine bir sorum olucak...idile bugün idrar testi yapamadılar malum orda yapmamış çişini şimdide babaannesi altını açmış ama torbada yok çiş diyor bezi ıslakmış muhtemelen kaydı diyorum....eve giderken ben hastaneden torba alsam takabilir miyim...yada nasıl yapabilirz fikri olanlar?
valla bıze yarı hakıkı ınek sütü ve su kullanıyolarmış hemde annemın sütü 3 çocuktada gelmemış ama yınede dınlıyoruz dr. bende 1 aydır muhallebısıne 1 bardak eklıyorum çay bardağıalışıyosunda böylede bu çocuklar nasıl büyücek babalarına hasret
eşimin ist.da ses ışık görüntü sistemleri üzerine şirketi var
Allahtan ortağı var yoksa hiç gelemez :)
yavrucuğğuuummmm bütün dr.lar bar bar bağırıyo
inek sütü içirmeyin diye
zaten şimdi çıkmıyo ileriki yaşlarda çıkıyomuş
benımde canım çok sıkıldı şımdı yarın olsun güzel haberlerle dön lütfen sultan ya,dualarım keremleslm kızlar kerem hala toparlayamadı
öyle moralim bozukki
mafoldumben
merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?