saol denizcim burda yazışmayı özledim valla sizleri..
şimdide kaynanam geliyor yine aktif olamıcam ya üf püf(
elif e de çok güldüm:)
kerem hasta diye ve zorla
ona bakmak için en hasta en kötü olduğu günde 1 gün bakıp gitmişti
şimdi eşim söylendi diye geliyor!!
çok sevındım temız çıkmasına yahukaydirigubbakcemile2mrh kızlar şükürler olsun kültür temiz çıkmış nasıl sevindim anlatamam şu an ateşide yok doktor 3 gun sonra tekrar idrar istedi içim rahatladı yaaa
yenılenme desene ne kırlılığı sevınecekmışsın olduğundakı stres gıdıyor anacımkızlar ya ben geçen ayın 12 sınde kirlendim daha hala tık yok spral var ama ???
bızımkı de patates canavarı sabah kahvaltı akşam yemek ver patates hııııııç yok demez vallaNapiiiim,dikkati bizim bebişlere ve annelere çekeyim dedim))
Çok sevindim,Kerem e Ecem e Ve İdilin iyi olmalarına.
Dün akşam yemeği yakınca patates kızartması yaptım hemencik,patates de olmasaydı napardım bilmem,tavuklu patates,etli patates,köfteli patates,patates kızartması,patatesli börek...Ha gayret 7 gün geçecek böyle,1 gün de balık,tmm))
1 gün de dışarda yeriz,ya da dışardan söyleriz,oldu işte))
Napiiim,suç bende değil ki,pataesten başka şey yemeyen kocamdaklava:
İşin şakası,valla utanıyorum artık,birisi ne yemek yaptığımı soracağı zaman,kaynanam da artık vazgeçti zaten sormaktan hehehheeeeeeeeee
bızdede hala tık yokAaaaaa,Name nin de dişleri hayırlı olsun,bozuluyorum ama haaaaaaaaa,diş heberleri aldıkça.Fatoş en iyi sen anlarsın)
yarışmada...
2-5-9-25-23-32 süperler
heleki 32 harikkkkkkkkaaa cok sıcak bi resım geldi....
tugbayı göremedim katılmayacakmıydı
bende bazı resimler cıkmamış tekrar dönüp bakıcam
hele 19 süper hamur acıyor annesiyleee şirin bi resim....
31 sultan............... oyumu daha vermedim.......[/QUOTE
bende 19 a bayıldım,çok tatlılar dımı
kolay gelsın sana ozaman sultancııııııııım,çok sevındım keremın ıyı olmasınakerem hasta diye ve zorla
ona bakmak için en hasta en kötü olduğu günde 1 gün bakıp gitmişti
şimdi eşim söylendi diye geliyor!!
evde bardakkırmayan ben onlara gıttığımde coşuyorum anacım elıme ne geçse tıtrıyormuyum ne oluyor anlamıyorum,stres stresinsan neden kayınvalidesının yanında rahat edemezya bend eöyleyım geriliyorum ortada bişey yokkenn.. offfff ,
sanki benımki geldi öyle daraldım bak...
kadının bişeyyaptıgından degıl
otomatıkman gerılıyom
Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla
muhabbet muhabbet doyum olmuyor............
geldım,gördüm,gıdıyorum şeker
merak degılde anlamı yüklü gözlerimi dolduran bir iki resim var kararsızımbakıyorum oylama sizi daha çok meraklandırmış kızlar ben unutmuşum bile ya:))
ehehee evet:):):):)bence hepsi güzel ya bende kulladım oy açıklansın söylerim artık ama zor oldu valla seçim yapmam:))
benımkide şimdi aradı berere gıtmış yarım saat sonra gelcekmiş.....Ay ne konuşiiiim,geçmişi de bitirdim de,eşim yolda geliyormuş,heran çıkabilirim.
evet bazıları geeksiz katılmış...evetBen önde gideni beğendim valla,5 numara,haksızlık olmuyor şu anlık bence.
Ama onunla yarışacak fotolar da var tabi.
Bazıları da çok gereksiz katılmışlar bence.:dilcikar:
tUĞBA BEN SÖYLİİİM Mİ KİME KULLANDIĞINI)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?