2009 Nisan Anneleri

aay ben yarışma sayfasında kalmışım :) kereme de eceme de çok sevindim kızlar hadi hepiniz kurtulun şu hastalıklardan da dinlenin artııkkk..

slmmmmmmmmmm

parayıda boşver hadii ama yol vesafesi insanı bunaltır 2 araba degıştırservıse bın git gitt gitt ooooooooooooooo
ne zaman başlıyacaksın işe gülfeme kim bakıcak...
ayakkabılarınıza güle güle eskittin
bizde dedesi annannesiyle gezdik bebek arası oturtuk uyku tulumunuda gıydırdım gezdık güneş vardı......

mrh kızlar şükürler olsun kültür temiz çıkmış nasıl sevindim anlatamam şu an ateşide yok doktor 3 gun sonra tekrar idrar istedi içim rahatladı yaaa
sevindim cnmm cabucak iyleşsinlerr

kızlar ya ben geçen ayın 12 sınde kirlendim daha hala tık yok spral var ama ???
benım ayda bir olurrr yılbaşı günühastalanmıştım şubatında 5de falan hastalandım oluyor degışıklerr...

dur bakiyim......

ya biz 2 taneyle kaldık valla yok başka ya:))
bizde 6 tane 4 üst 2 alt cok şirin ama dişlerıde buyudu gülünce harıka oluyor kurbam olurum ben ona.....
bizde 6da kaldık 2 aydır tık yok....
salyaları başladı eli agzında hep yine cıkıcak herhalde...........

elif sen de az değilsin hee ben 31 le 33 arasında kaldım haa... :)))

Napiiiim,dikkati bizim bebişlere ve annelere çekeyim dedim))

Çok sevindim,Kerem e Ecem e Ve İdilin iyi olmalarına.

Dün akşam yemeği yakınca patates kızartması yaptım hemencik,patates de olmasaydı napardım bilmem,tavuklu patates,etli patates,köfteli patates,patates kızartması,patatesli börek...Ha gayret 7 gün geçecek böyle,1 gün de balık,tmm))
1 gün de dışarda yeriz,ya da dışardan söyleriz,oldu işte))

Napiiim,suç bende değil ki,pataesten başka şey yemeyen kocamdaklava:

İşin şakası,valla utanıyorum artık,birisi ne yemek yaptığımı soracağı zaman,kaynanam da artık vazgeçti zaten sormaktan hehehheeeeeeeeee

Aaaaaa,Name nin de dişleri hayırlı olsun,bozuluyorum ama haaaaaaaaa,diş heberleri aldıkça.Fatoş en iyi sen anlarsın )

yarışmada...

2-5-9-25-23-32 süperler
heleki 32 harikkkkkkkkaaa cok sıcak bi resım geldi....

tugbayı göremedim katılmayacakmıydı
bende bazı resimler cıkmamış tekrar dönüp bakıcam

hele 19 süper hamur acıyor annesiyleee şirin bi resim....

31 sultan............... oyumu daha vermedim.......

eeheh benım kuzenım kocasıda öyle.......... patetesci...

he şimdi tekrar gırdım acılmayan resımlerde acıldı 33 tugba 31 sultan oy 1 keremi kullaılıyor.. acaba

aay ben yarışma sayfasında kalmışım :) kereme de eceme de çok sevindim kızlar hadi hepiniz kurtulun şu hastalıklardan da dinlenin artııkkk..

elif sen de az değilsin hee ben 31 le 33 arasında kaldım haa... :)))

saol denizcim burda yazışmayı özledim valla sizleri..
şimdide kaynanam geliyor yine aktif olamıcam ya üf püf(

elif e de çok güldüm:)

geçmiş olsun cnm

irfana teyzesi uyku tulumu almış
dün ilkdefa yatırdık ama terledi ilk başta.kızlar uyku tulumunu giydirdikten sonra üzerine ne örtüyorsunuz?
ayrıca bende kalorifer yok bilginize
biz klima ile ısınıyoruz uyku tulumuyla terliyor.
inciniz hayirli olsun...
mrh kızlar şükürler olsun kültür temiz çıkmış nasıl sevindim anlatamam şu an ateşide yok doktor 3 gun sonra tekrar idrar istedi içim rahatladı yaaa
gözün aydın cnm

kerem hasta diye ve zorla
ona bakmak için en hasta en kötü olduğu günde 1 gün bakıp gitmişti
şimdi eşim söylendi diye geliyor!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…