parayıda boşver hadii ama yol vesafesi insanı bunaltır 2 araba degıştırservıse bın git gitt gitt ooooooooooooooocanım şuan tazminat almanın yollarını eşim araştırıyor...
herkese sunulan servis imkanı ,, bana sunulmuyor diye dava açmaya hakkım varmı,, varsa şayit lazım .. gerçi bugün şirketten biriyle konuşurken tel. kayıt ettim konuşulanları....
çünkü kimse çıkıp işten atılıcam korkusuyla şayitlik yapmaz...
eşimde varsa böyle bir şey yapalım diyor... nerden baksam içerde 15000 param var.. birde işsizlik parası alırım ...
ama çıkarmıyor ,, tabii anladılar benim çıkacğımı şimdi yokuş yapıyorlar...
bu arada herkes yürüme mesafesinde yada kapısının önünden biniyor..
ben istenilen noktaya 2 araç deiştrip gitmek zorundayım..
münibüs parasıda verilemeyecek..
ne zaman başlıyacaksın işe gülfeme kim bakıcak...kızlar ben bugün kızıma çok şık bi ayakkabı aldım.perlina diye bi marka ilk adım ayakkabısı.hafif ve ortapedik.inşallah memnun kalırım.
yeni okulumu görmeye de gittim.arkadaşlar azıcık korkmaya başladım.ben 2 senedir çalışmıyorum.bu da 2 sene boyunca matematikten ayrı düşmem demek.bu süre içinde ben baya köreldim.şimdi bu durumda bu kadar iyi bi anadolu lisesinde gülfemle nasıl ders çalışacam bilmiyorum.hayırlısı ama gerçekten çok stres oluyorum.
bizde dedesi annannesiyle gezdik bebek arası oturtuk uyku tulumunuda gıydırdım gezdık güneş vardı......aay kimseler yazmamış bende yasmin kullandım sıfır yan etki yaptı bende ne zayıfladım ne şişmanladım ne sinirr.
bizde elayla markete falan gittik yağmur ve çok soğuk yok diye ama ağzı burnu buz olmuş tabi
o kadar özlemişki yavrum dışarısını ben üşüdümde ondan döndük hiç sesi çıkmadı 1 saat aman hep böyle olsa rabasında ben hiç eve girmem
sevindim cnmm cabucak iyleşsinlerrmrh kızlar şükürler olsun kültür temiz çıkmış nasıl sevindim anlatamam şu an ateşide yok doktor 3 gun sonra tekrar idrar istedi içim rahatladı yaaa
benım ayda bir olurrr yılbaşı günühastalanmıştım şubatında 5de falan hastalandım oluyor degışıklerr...kızlar ya ben geçen ayın 12 sınde kirlendim daha hala tık yok spral var ama ???
dur bakiyim......kızlar yarışma açılmışdelikafadulden
http://www.kadinlarkulubu.com/gorsel-yarisma/347003-guzel-anne-bebek-pozu-yarismamiz-basliyor.html
bizde 6 tane 4 üst 2 alt cok şirin ama dişlerıde buyudu gülünce harıka oluyor kurbam olurum ben ona.....ya biz 2 taneyle kaldık valla yok başka ya:))
elif sen de az değilsin hee ben 31 le 33 arasında kaldım haa... :)))
Napiiiim,dikkati bizim bebişlere ve annelere çekeyim dedim))
Çok sevindim,Kerem e Ecem e Ve İdilin iyi olmalarına.
Dün akşam yemeği yakınca patates kızartması yaptım hemencik,patates de olmasaydı napardım bilmem,tavuklu patates,etli patates,köfteli patates,patates kızartması,patatesli börek...Ha gayret 7 gün geçecek böyle,1 gün de balık,tmm))
1 gün de dışarda yeriz,ya da dışardan söyleriz,oldu işte))
Napiiim,suç bende değil ki,pataesten başka şey yemeyen kocamdaklava:
İşin şakası,valla utanıyorum artık,birisi ne yemek yaptığımı soracağı zaman,kaynanam da artık vazgeçti zaten sormaktan hehehheeeeeeeeee
aay ben yarışma sayfasında kalmışım :) kereme de eceme de çok sevindim kızlar hadi hepiniz kurtulun şu hastalıklardan da dinlenin artııkkk..
elif sen de az değilsin hee ben 31 le 33 arasında kaldım haa... :)))
mrh kızlar morelim çok ama çok bozuk az önce doktordan geldik
ecemin ateşi çok yükselti
tekrar idrar yolu enfeksiyonu çıktı
anlamıyorum ya her ay çocukta aynı şey
doktoru aradım idrar istedi bırde kültür
yarın kültür sonucu çıkıcak
ona göre yine antibiyotik vericek kesin
ama bu böyle nereye kadar ya heray antibiyotikmi içicek bu çocuk ya
allah aşkına bir yol gösterin kızlar ilaç dışında yardımcı olun
çocuğa antibiyotik yüklemek istemiyorum!!!!!!!!
biz klima ile ısınıyoruz uyku tulumuyla terliyor.irfana teyzesi uyku tulumu almış
dün ilkdefa yatırdık ama terledi ilk başta.kızlar uyku tulumunu giydirdikten sonra üzerine ne örtüyorsunuz?
ayrıca bende kalorifer yok bilginize
inciniz hayirli olsun...herkesee günaydınnn :)))
teyzeleri kuzumunnn dişi çıktı :)))) :lepi: sırnaşık şey sositososito
darısı diş çıkartmaya çalışan diğer kuzularımızın başına!
birkaç gecedir olan huzusuzluğumuzun ağlama krizlerimizin sebebi gerçektende diştenmiş... umarım bundan sonra sakinleşiriz..
geçmişe bakamadım umarım bir arar bakarım. malum bugün evdeyim anca name ile ilgilenirim sanırım :)))
gözün aydın cnmmrh kızlar şükürler olsun kültür temiz çıkmış nasıl sevindim anlatamam şu an ateşide yok doktor 3 gun sonra tekrar idrar istedi içim rahatladı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?