mrh kızlar şükürler olsun kültür temiz çıkmış nasıl sevindim anlatamam şu an ateşide yok doktor 3 gun sonra tekrar idrar istedi içim rahatladı yaaa
selam kızlar keremcim sağolsun dün gece 6da yattı sabah pardon gündüzleri iyi maşallah kusmasının dışında..
ama akşam oldumu değişiyor ağla ağla susmadı tansiyonum düştü bi ara annem hasta oldu abim babam ne oldu bize anlamadım
bu akşam evime gidiyorum kayınvalidem gelcekmiş eşim kızdı heralde aslında gelmesinide hiç istemiyorum ya neyse
slmmmmmmmmmm
parayıda boşver hadii ama yol vesafesi insanı bunaltır 2 araba degıştırservıse bın git gitt gitt ooooooooooooooo
ne zaman başlıyacaksın işe gülfeme kim bakıcak...
ayakkabılarınıza güle güle eskittin
bizde dedesi annannesiyle gezdik bebek arası oturtuk uyku tulumunuda gıydırdım gezdık güneş vardı......
sevindim cnmm cabucak iyleşsinlerr
benım ayda bir olurrr yılbaşı günühastalanmıştım şubatında 5de falan hastalandım oluyor degışıklerr...
dur bakiyim......
bizde 6 tane 4 üst 2 alt cok şirin ama dişlerıde buyudu gülünce harıka oluyor kurbam olurum ben ona.....
bizde 6da kaldık 2 aydır tık yok....
salyaları başladı eli agzında hep yine cıkıcak herhalde...........
Güler,sen nasıl 2 yıl çalışmadın yaaa,hamileyken de mi izinliydin??
oh çok sevindim valla.hihoyyyt
canım ya hepinize geçmiş olsun.kerekmcik de inşallah daha iyi.
sağol melekcim.gülfeme annem bakacak inşallah.taaa izmirlerden gelecek hem de.
canım ben zor bi tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım.riskli geçti.heyet raporum vardı.:CüvCüv:
izmirin neresinden gelicek hemşerim...oh çok sevindim valla.hihoyyyt
canım ya hepinize geçmiş olsun.kerekmcik de inşallah daha iyi.
sağol melekcim.gülfeme annem bakacak inşallah.taaa izmirlerden gelecek hem de.
canım ben zor bi tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım.riskli geçti.heyet raporum vardı.:CüvCüv:
Aaaa,Tuğba ,ne güzel,sen yeğenini özledikçe bize gel)
ya melek sen de olsaydı nasıl gönderecektin ben onu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?