2009 Nisan Anneleri

çok sevindim hayatım... ateşle atlatmış olun hastalığı umarım...
regli dönemine gelince erken değil mi telaşlanmak için. daha şubatın 9'u...

saolun kızlar ıyıkı varsınız ya sizinle paylaşmak çok güzel insan biraz olsun rahatlıyo doktor korkulacak bişey yok dedi ateşi düştüyse inşallah çıkmaz ya...

ya adet için 21 günde bir olmak gerekmiyormu benim öyle oluyordu kafam karıştı geçmişmi ya

bu arada sultan nerelerde acaba kontorde yok kerem nasıl oldu ki?

selam kızlar keremcim sağolsun dün gece 6da yattı sabah pardon gündüzleri iyi maşallah kusmasının dışında..
ama akşam oldumu değişiyor ağla ağla susmadı tansiyonum düştü bi ara annem hasta oldu abim babam ne oldu bize anlamadım

bu akşam evime gidiyorum kayınvalidem gelcekmiş eşim kızdı heralde aslında gelmesinide hiç istemiyorum ya neyse

tuğba ecemde yine enfeksiyon mu çıktı halla halllaa neden oluymuş ki bu zırt pırt:1no2:

anlamadım ya sultancım bizde gece hastanedeydik sorma(ama şimdi şükür iyi ateşi düştü sanıyorum bunu hafif atlattı 8-10 lokosıt goruldu

ii yapmiş boşver sende dinlen işte

herkez birkere oy kullanabılıyo sanıyorum hadi bakalım merak ettim ama bence burda torpil işler maksat eğlence işte:)9

geçmiş olsun canım yaa

yarışmadan hiç umudum yok maksat millet erkek görsün he birde anne:P

saol canım ya sanada geçmiş olsun önemli olan katılmaktı zaten hihihi
bende öyle benim 1.cim zaten belli:))

bak içime doğmuş yer siliyordum azıcık dinleneyim diye geldim eceminde keremin de iyi olduğunu öğrendim şükür.keremito dahada iyi olsun kusmaları bitsin inş.akşamları ecrinde çıldırıyo sultan diştendir belki.ecrin gibi 4ü bi arada çıkarır bakarsın :)

oo maşallah o kadar sıkıntıya değdi demekki 4 tane diş he hayırlı olsun :))
keremde 6dişli oldu ön dişinin diğeride patladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…