2009 Nisan Anneleri

devam sütü kullamadıgım için bilgim yok.....sositosositosositososito

devam sütü sütmü?
mammaı milupanın mamaları gibi bişiymi?

bende gece istıyorum sıpaya vereyımde şöyle deliksiz 4-5 satt uyuummm

ben 20:00 den sonra muhallebi falan vermıyorum cnm gece ağır gelir diye korkuyorum doktorda verme dedi ecem geç yatıyo yanlız ege kaçta yatıyo erken yatıyorsa ikisini birden yemez tahminim

Elaciga gecmis olsun
annesi uzulme diycemde......
Onlar duse kalka buyuyecekkkk
dun demir kalerifer petegine tirmanmis...:::)))))
allahim koruyooo onlariiii

günaydın güzeller..
hemen denizciğime geçmiş olsun diyorum allah korusun meleklerimizi!
düşünce içim parşalanıyor benimde
ama allahta bizim henüz bir vukuatımız yok öle büyük.ama tabi çocuk bunlar herşey olcak düşcek kalkcak hastalancak..

Aysun ben mama vermedigim icin bisi diyemiyecegiM AMA

9da kahvalti
11bucuk meyve
2corba
5corba meyve yogur gibi
7yemek
sonra hep emmmeeeekkkkkk

bende diyorum ki keşke egede emseydi......
of offff!!!
tuğba muhallebiyi yatmadan önce vermemin nedeni sabaha kadar birşey istemiyor.....
birde dr.umuz günde 1 yada 2 kez muhallebi verebilirsin dedi,kilomuz çok az!!!

anladım cnm ama ecemde öyle çok iştahsız bir bebek gece mama yiyor sabaha kadar birşey istemıyor

ege kaç kiloki cnm ya?

çook saolun kızlar hepiniz..ama her an yanında durmam mümkün değilki ki ben tüm gün onunla aynı odadayım buna rağmen..
aysuncum ben bebe bisküvisi vermiyorum..genellikle meyvayı atlıyoruz ve muhallebiyi de akşam yemeğine döndürdüm artık.. ama 9 da uyumadan önce ve gece 1 kere devam sütü içiyoo
deniz simit diyeti ne alemde..izinden geliyorum gaz ver :)) kaçıncı gündesin?? ama sporsuz..ama umutluyum yakında ela onada izin verecek umut işte :)

kızlar ya ben bu ay doktora ecemin iştahsızlığından bahsettim oda bana bir supravit dene dedi kullanan varmı aranızda ?

oh ne güzel keşke emseydide bende mama vermeseydim

bende diyorum ki keşke egede emseydi......
of offff!!!
tuğba muhallebiyi yatmadan önce vermemin nedeni sabaha kadar birşey istemiyor.....
birde dr.umuz günde 1 yada 2 kez muhallebi verebilirsin dedi,kilomuz çok az!!!

egede emıyor ... oyuzden bılmıyorum devam sütünü...........

bazen diyorum alayımda içsin........
v-bende sabaha kadr uyusam...........

anladım cnm ama ecemde öyle çok iştahsız bir bebek gece mama yiyor sabaha kadar birşey istemıyor

ege kaç kiloki cnm ya?

7.750 kilosu canım
egeden daha iştahsız olamaz sanırım..
devam sütünüde biberonla ağzına sıkıyorum o yutuyor.
biberondan sadece su içiyor.
kaşıkla verince eliyle itiyor dökülüyor.
ay offff pufff

bu hafta diyet miyet yok denizim yaa..
iştahım kesildi zaten bişey yiyemiyorum hastamı olcam ne..
simit diyeti iyi dedi arkadaşlar yap bencede.
benimde spor yatışta bu aralar.

ama sen başla diyete.sabah ılık suyun içine limon sık onu iç yada elma sirkesi zımbıtısını iyi geliyor.bide yemeklerden sonra do..dan form çay al iç...tavsiye

selam kızlar....elaya geçmişler olsun cadı bunlar o kadar çok gezerlerse başlarına geliyor ufak tefek kazalar...Allah en kötüsünü böyle eylesin...idil çok iyi maşallah akşam keyfi çok yerindeydi...dün sabah doktora tahlil sonuçlarını göstermek için gittiğimde uzun uzun konuşma fırsatı yakaladım iyi oldu....bundan sonra yılda 1-2 kilo almasını bekleriz dedi....artık ayda 200-300 gr kilo artışı bize mükemmel gelir dedi...sağlığı yerindeyse ve persentil içindeyse sorun yokmuş.....mesela bizim boya göre kilomuz az...buda güzel beslendiğini ama hareketli olduğu için et tutmadığının göstergesiymiş.....18 aydan sonra inatlaşmalar başlıcak artık psikolojik olarak güç dönemler olucak sizin için dedi...çoğu zaman niye yemiyor bu çocuk diye düşünmeye fırsatımız olmıcakmış...internette herşeyi araştırdığımı ve yanlışlarımı bulmak için çok çabaladığımı söyledim...lütfen rahatla her anne iyidir bu kadarda internette araştırma dedi...ve kızdı meslektaşlarına herşey böyle uluorta söylenmez,herşey herkese tavsiye edilmez dedi...özellikle tv deki doktorlar için sağlık bakanlığına dilekçe vermeyi bile düşünmüş annelerin kafası çok karışıyor dedi...böyle işte

bizde gece çok geç uyuduğumuz için süt veye devam sütü içiyoruz....yatana kadar 2 kere 150 cc birde gece 150 cc içiyor şimdilerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…