2009 Nisan Anneleri

çok sevindim gülşencim umarım hep böyle olur idil hanım
ecemde öyle çok hareketli bir bebek doktorumuz bana kızdı çocuk ağzını bile açmıyor bıktırmışsın artık bırak kendi haline dedi 6 saatmi mama istemıyor bırak dedi ne zaman acıkırsa o zaman yesin dedi ecem bu ay 9150 kg olmuş
ama bana göre az

günaydınn
denizcim geçmiş olsun ağzında kan var felan diyince inan gerisini okuyamadım bir süre kötü birşey oldumu diyeee
kızım 11 aylık olduuuuuuu dün kontrolü vardı aşı vuruldu koldan ama hiç ağlamadı çok şaşırttı beniii
gülşencim benim doktorumda kızdı bana internet vesvese dışında bişey yapmazz bu kadar araştırma çocuk yetiştirmekte en önemli şey doğal olmak ve hayata onun gözüyle bakmaya çalışmak dediii

aysuncum elife sadece 3 öğün teklif ediyorum ben ne kadar yerseee sadece eline sesli kitap oyuncak felan veriyorummm ne kadar yerse malesef benim kzımda iştahsızlardannn ama kabullendim artıkkk

cnm 11 aylık ne aşısı varki benim bildiğim 1 yaşında aşımız var

gunaydın kızlar selen gece hıc durmuyo sureklı ağğlama kafayı yıcem az kaldı
denızcım elaya gemış olsun gulşencım sızde ne guzel atlamıssınız rahatsızlığınızı aysun selende aynı devam sutunu gece verıyorum ben uyurken uyanıkken ıcmıyo asla
kızlar selen saba 7.3 tan berı ıkı oldu kaka yapıyo ıshal gıbı sanırım gene yaptı kokular gelıyo atesı yok burnu akmıyo neden oluyokı acaba

geede aynı günde 4 kere falan yapıyor bzen geceleride yapmaya başladı dün gece 1 gibi yapmış uyumuyor aglıyor meme verdım aglıyor koku başladıkaka yapmış 2 sfer oldu geceleride yapıyor dişden dedim benn aynen ateşi yok burnu akmıyor dişde dolayı ishal gibi olurlarmış.........

gülşencim idil hanım özün döndü yani....... sevindim.......

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, AysunEge, EDAAAA, ekim.29, ssengun+, TugbaEcrin, tugbiş123, yaSelin

bu arada yaselin doktoru aradınmı bilmiyorum ama bu hafta sonu bursaya gelmiycekmiş cnm sen yine ara bi konuş istersen

canım geçen yazdım ama kaçırmışsın herhalde sen ecemin rahatsızlığı sırasında. geçen haftasonu rahatsızlanınca burda bir doktora gittik canım. normal kontrolümüzü de yaptırdık. sağolasın

ayy canm ya çok geçmişolsnnn kıyamm
valla zeynepte çok düşüyoo artık alıştı kuzumm ve düştügü zamn hop ettin falan dedigim aglamıyoo

canm devamsütüne yeni mi başladın ben ilk başladıgımda zeynept içmedi dr içine 1 çay kaşıgı şeker at tutana kadr böle yap dedi kısa zamnda alıştıı

oohh maşşallh kuzuna bence çok ii kilosuuu hiç sorun yapma

maşşallh yaşına az kalmş ne aşı oldunuz bizim aşı 18 mart dogum günnden 1 gün sonra

günaydın.
elaya geçmişler olsun.çok yaramaz oldular ecrin devamlı ayakta durmak istiyor tabi ayakta sabit durmuyor ki zıplamak bişeyleri çekiştirmek falan derken düşüyor aklım çıkıyo valla.soğuk kanlı değilim ne yazıkki.

sehercim sanırım diş geliyor selenin.inşallah öyledir hastalık olmasın da.
ecrin devam sütüne bayılıyor mama yemesin bütün gün devam sütüyle beslenebilir.emmiyorsa devam sütü verilmesi kanaatindeyim.inek sütüne cesaret edemedim.annemle konustuk da yeğenime vermişler bi ara o da devamlı kusmuş ve kabız olmuş verme dedi.zaten süt olayının mama firmalarının politikası olduğuna inanmıyorum.dünya sağlık örgütü bile tavsiye etmiyormuş.doktorlarımız zaten tavsiye etmiyor kendimi türk doktorlarına emanet ediyorum bundan böyle :))

eşim 2 haftaya kadar kıbrısa gidiyor işlemler için.bizi adapazarına bırakacak.şimdiden içimi bi sıkıntı aldı.evlendiğimizden beri sadece 2 gece ayrı kaldık o da düşük tehlikesiyle hastanede yattığım gece bir de ecrinin doğduğu ilk gece.2.gece dayanamayıp annemle birlikte yanımda kalmıştı şimdi 2 3 hafta gelemicek belki de 1 ay hoff içim daraldı

çok teşekür ederiz kızlar..
aman maşallah idile keyfi yerinde olsunda annesinide üzmesinn..
sehercim bu sefer kesin diş elanın belirtileri aynı her diş gelmeden önce gece delirmesi tavan yapar ve ishal olur resmen sarı su çıkıyoo çocuktann..ve günde 5 kereye bile çıkabiliyo..2 haftaya kalmaz çıkarır bence dişini..

bana simit diyeti mantıklı geldi hem çok zor gelmedi deniz başladım o yüzden bakalım kilo verdirecek mi..emeklerim boşa gitmese bari,ya da açlığım boşa gitmesin desem daha doğru :))

sehercim bencede diş canım umarım bişiy olmaz
adaşım şimdiden allah kavuştursun ya bende hiç dayanamam eşimden ayrı kalmaya olsun allah başka ayrılıklar vermesin en azından dönücek ümidin var üzme kendini
yaselin ben kaçırmışım sanıyorum cnm tamam o zaman

ben ecrinin doğum günü içn ne planlar yapıyorum ama büyük ihtimalle herşey yolnda giderse işlemler tamamlanırsa o zamana kadar kıbrısda olucazz ooff mafoldumben

allah kavuştursun diyelim şimdiden

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, AysunEge, denizela, EDAAAA, ekim.29, Esennn+, eysan, gulshenidil, ssengun+, TugbaEcrin, tugbiş123

allah kavuştursun dıyelım tuğbacım inşallah çabuk döner işlerini halledip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…