günaydınn
denizcim geçmiş olsun ağzında kan var felan diyince inan gerisini okuyamadım bir süre kötü birşey oldumu diyeee
kızım 11 aylık olduuuuuuu dün kontrolü vardı aşı vuruldu koldan ama hiç ağlamadı çok şaşırttı beniii
gülşencim benim doktorumda kızdı bana internet vesvese dışında bişey yapmazz bu kadar araştırma çocuk yetiştirmekte en önemli şey doğal olmak ve hayata onun gözüyle bakmaya çalışmak dediii
gunaydın kızlar selen gece hıc durmuyo sureklı ağğlama kafayı yıcem az kaldı
denızcım elaya gemış olsun gulşencım sızde ne guzel atlamıssınız rahatsızlığınızı aysun selende aynı devam sutunu gece verıyorum ben uyurken uyanıkken ıcmıyo asla
kızlar selen saba 7.3 tan berı ıkı oldu kaka yapıyo ıshal gıbı sanırım gene yaptı kokular gelıyo atesı yok burnu akmıyo neden oluyokı acaba
bu arada yaselin doktoru aradınmı bilmiyorum ama bu hafta sonu bursaya gelmiycekmiş cnm sen yine ara bi konuş istersen
ayy canm ya çok geçmişolsnnn kıyammgünaydın
bizde güne gayet güzel başlamıştık ama kendi kendime nazar değdirdim sanırım
ela yanımda oynarken düştü bende kucağıma alıp sarılıp gezdirdim dikkati dağılsın acısını unutsun diye her zamanki gibi amaa mama sandalyesine koyup kahvaltısını getirirken bi baktım kolumda kan var başımdan aşağı kanar sular döküldü bismillah çekip çocuğa döndümki ağzı kan içinde( dudağı patlamış sanırım ama sustuğuna göre hemen canı çook acımadı oof yaa anne olmak çook zor bana ööle kan falan etki etmezdi kendime inanamıyorum
canm devamsütüne yeni mi başladın ben ilk başladıgımda zeynept içmedi dr içine 1 çay kaşıgı şeker at tutana kadr böle yap dedi kısa zamnda alıştıı7.750 kilosu canım
egeden daha iştahsız olamaz sanırım..
devam sütünüde biberonla ağzına sıkıyorum o yutuyor.
biberondan sadece su içiyor.
kaşıkla verince eliyle itiyor dökülüyor.
ay offff pufff
oohh maşşallh kuzuna bence çok ii kilosuuu hiç sorun yapmaçok sevindim gülşencim umarım hep böyle olur idil hanım
ecemde öyle çok hareketli bir bebek doktorumuz bana kızdı çocuk ağzını bile açmıyor bıktırmışsın artık bırak kendi haline dedi 6 saatmi mama istemıyor bırak dedi ne zaman acıkırsa o zaman yesin dedi ecem bu ay 9150 kg olmuş
ama bana göre az
günaydınn
denizcim geçmiş olsun ağzında kan var felan diyince inan gerisini okuyamadım bir süre kötü birşey oldumu diyeee
kızım 11 aylık olduuuuuuu dün kontrolü vardı aşı vuruldu koldan ama hiç ağlamadı çok şaşırttı beniii
gülşencim benim doktorumda kızdı bana internet vesvese dışında bişey yapmazz bu kadar araştırma çocuk yetiştirmekte en önemli şey doğal olmak ve hayata onun gözüyle bakmaya çalışmak dediii
allah kavuştursun diyelim şimdidengünaydın.
elaya geçmişler olsun.çok yaramaz oldular ecrin devamlı ayakta durmak istiyor tabi ayakta sabit durmuyor ki zıplamak bişeyleri çekiştirmek falan derken düşüyor aklım çıkıyo valla.soğuk kanlı değilim ne yazıkki.
sehercim sanırım diş geliyor selenin.inşallah öyledir hastalık olmasın da.
ecrin devam sütüne bayılıyor mama yemesin bütün gün devam sütüyle beslenebilir.emmiyorsa devam sütü verilmesi kanaatindeyim.inek sütüne cesaret edemedim.annemle konustuk da yeğenime vermişler bi ara o da devamlı kusmuş ve kabız olmuş verme dedi.zaten süt olayının mama firmalarının politikası olduğuna inanmıyorum.dünya sağlık örgütü bile tavsiye etmiyormuş.doktorlarımız zaten tavsiye etmiyor kendimi türk doktorlarına emanet ediyorum bundan böyle :))
eşim 2 haftaya kadar kıbrısa gidiyor işlemler için.bizi adapazarına bırakacak.şimdiden içimi bi sıkıntı aldı.evlendiğimizden beri sadece 2 gece ayrı kaldık o da düşük tehlikesiyle hastanede yattığım gece bir de ecrinin doğduğu ilk gece.2.gece dayanamayıp annemle birlikte yanımda kalmıştışimdi 2 3 hafta gelemicek belki de 1 ay hoff içim daraldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?