canımkıyamam ya,geçmış olsun annesıgünaydın
bizde güne gayet güzel başlamıştık ama kendi kendime nazar değdirdim sanırım
ela yanımda oynarken düştü bende kucağıma alıp sarılıp gezdirdim dikkati dağılsın acısını unutsun diye her zamanki gibi amaa mama sandalyesine koyup kahvaltısını getirirken bi baktım kolumda kan var başımdan aşağı kanar sular döküldü bismillah çekip çocuğa döndümki ağzı kan içinde( dudağı patlamış sanırım ama sustuğuna göre hemen canı çook acımadı oof yaa anne olmak çook zor bana ööle kan falan etki etmezdi kendime inanamıyorum
ben hemen sölııım şeker,9 da muhallebıyle açıyoruz çünkü mama yada kahvaltı asla almıyor şaşırmış durumdayım,uyuyoruz bu arada 12 gıbı yoğurt yıyoruz meyvelı,tekrar uyuyoruz 1 saat kadar,sonra bız yemek yerken oda atıştırıyor,3 gıbı çorba ıçıyor,her çorbayıda ıçmez döker,püskürür sadece şehrıye çorbası,kemık yada tavuk suyuna,tekrar uyuruz 1 saat kadar sonra çay saatımızde bısküvı 2 tane,sonra bızım yemek saatımızde ne yıyorsak azıcık yer oyunla,20.30 gıbı uyuruz 12 gıbı uyanırız muhallebıyle kapatırız sabah 8 den önce uyanmayız zaten,meme emerken bıle gece veremezdım almazdı uyurken bıle,hıç bıberon almadı alsaydı süt verebılırdım,sütü ıçıremıyorum dıye muhallebısıne 1 bardak süt karıştırıyorumgünaydın kızlarrr.
deniz geçmiş olsun canım.
kızlar dr.umuz devam sütüne başlattı ve kafam karıştı artık.
devam sütünü hangi öğün vericem ki?gece içmiyor ege!!
sabah kahvaltısı
meyve püresi
çorba yada yemek
yoğurt
devam sütü
muhallebi(ama egenin uyku saati geldiği için muhallebiyi yemekte zorlanıyor )
sizler öğünleri nasıl veriyorsunuz?saatleriyle yazarsanız sevinirim.
birde kahvaltıyı ayrı verdiğimde az yiyip sıkılıyor bu yüzden karışım yapıyorum cicibebede koyuyorum.(1 ayda 200gr.aldığımız için az yese de olur diyemiyorum)
cicibebeyi kaç tane koyuyorsunuz?
hergün meyve püresi yada yoğurt veriyor musunuz?
ben düşünüyorum 1 gün yoğurt verip diğer gün yoğurtlu yemek versemde yoğurt saatinde devam sütü versem....
bız kullanıyoruz ama hıç faydasını görmedımkızlar ya ben bu ay doktora ecemin iştahsızlığından bahsettim oda bana bir supravit dene dedi kullanan varmı aranızda ?
benım dr.da aynısını söylüyor her bebek kendı hıkayesını yazar okudukça şaşırırsın çok meraklısınız dıyorselam kızlar....elaya geçmişler olsun cadı bunlar o kadar çok gezerlerse başlarına geliyor ufak tefek kazalar...Allah en kötüsünü böyle eylesin...idil çok iyi maşallah akşam keyfi çok yerindeydi...dün sabah doktora tahlil sonuçlarını göstermek için gittiğimde uzun uzun konuşma fırsatı yakaladım iyi oldu....bundan sonra yılda 1-2 kilo almasını bekleriz dedi....artık ayda 200-300 gr kilo artışı bize mükemmel gelir dedi...sağlığı yerindeyse ve persentil içindeyse sorun yokmuş.....mesela bizim boya göre kilomuz az...buda güzel beslendiğini ama hareketli olduğu için et tutmadığının göstergesiymiş.....18 aydan sonra inatlaşmalar başlıcak artık psikolojik olarak güç dönemler olucak sizin için dedi...çoğu zaman niye yemiyor bu çocuk diye düşünmeye fırsatımız olmıcakmış...internette herşeyi araştırdığımı ve yanlışlarımı bulmak için çok çabaladığımı söyledim...lütfen rahatla her anne iyidir bu kadarda internette araştırma dedi...ve kızdı meslektaşlarına herşey böyle uluorta söylenmez,herşey herkese tavsiye edilmez dedi...özellikle tv deki doktorlar için sağlık bakanlığına dilekçe vermeyi bile düşünmüş annelerin kafası çok karışıyor dedi...böyle işte
bence kılosu çok ıyı sıkma canını ya,sadece dr.dınleçok sevindim gülşencim umarım hep böyle olur idil hanım
ecemde öyle çok hareketli bir bebek doktorumuz bana kızdı çocuk ağzını bile açmıyor bıktırmışsın artık bırak kendi haline dedi 6 saatmi mama istemıyor bırak dedi ne zaman acıkırsa o zaman yesin dedi ecem bu ay 9150 kg olmuş
ama bana göre az
anacım ne aşısı ya,bızımkıde doğum gününden 1 gün sonra,doğum günü hedıyesı heraldegünaydınn
denizcim geçmiş olsun ağzında kan var felan diyince inan gerisini okuyamadım bir süre kötü birşey oldumu diyeee
kızım 11 aylık olduuuuuuu dün kontrolü vardı aşı vuruldu koldan ama hiç ağlamadı çok şaşırttı beniii
gülşencim benim doktorumda kızdı bana internet vesvese dışında bişey yapmazz bu kadar araştırma çocuk yetiştirmekte en önemli şey doğal olmak ve hayata onun gözüyle bakmaya çalışmak dediii
4 ten sonra meraklanmalıymışızgunaydın kızlar selen gece hıc durmuyo sureklı ağğlama kafayı yıcem az kaldı
denızcım elaya gemış olsun gulşencım sızde ne guzel atlamıssınız rahatsızlığınızı aysun selende aynı devam sutunu gece verıyorum ben uyurken uyanıkken ıcmıyo asla
kızlar selen saba 7.3 tan berı ıkı oldu kaka yapıyo ıshal gıbı sanırım gene yaptı kokular gelıyo atesı yok burnu akmıyo neden oluyokı acaba
bana simit diyeti mantıklı geldi hem çok zor gelmedi deniz başladım o yüzden bakalım kilo verdirecek mi..emeklerim boşa gitmese bari,ya da açlığım boşa gitmesin desem daha doğru :))
hıııç yapmadım yararsa söyleyın,ben dün sırke yaptım akşam azıcık gezdım kkda faydasını gören çokmuş