2009 Nisan Anneleri

canımkıyamam ya,geçmış olsun annesı
ben hemen sölııım şeker,9 da muhallebıyle açıyoruz çünkü mama yada kahvaltı asla almıyor şaşırmış durumdayım,uyuyoruz bu arada 12 gıbı yoğurt yıyoruz meyvelı,tekrar uyuyoruz 1 saat kadar,sonra bız yemek yerken oda atıştırıyor,3 gıbı çorba ıçıyor,her çorbayıda ıçmez döker,püskürür sadece şehrıye çorbası,kemık yada tavuk suyuna,tekrar uyuruz 1 saat kadar sonra çay saatımızde bısküvı 2 tane,sonra bızım yemek saatımızde ne yıyorsak azıcık yer oyunla,20.30 gıbı uyuruz 12 gıbı uyanırız muhallebıyle kapatırız sabah 8 den önce uyanmayız zaten,meme emerken bıle gece veremezdım almazdı uyurken bıle,hıç bıberon almadı alsaydı süt verebılırdım,sütü ıçıremıyorum dıye muhallebısıne 1 bardak süt karıştırıyorum

kızlar ya ben bu ay doktora ecemin iştahsızlığından bahsettim oda bana bir supravit dene dedi kullanan varmı aranızda ?
bız kullanıyoruz ama hıç faydasını görmedım
benım dr.da aynısını söylüyor her bebek kendı hıkayesını yazar okudukça şaşırırsın çok meraklısınız dıyor
bence kılosu çok ıyı sıkma canını ya,sadece dr.dınle
anacım ne aşısı ya,bızımkıde doğum gününden 1 gün sonra,doğum günü hedıyesı heralde
4 ten sonra meraklanmalıymışız
bana simit diyeti mantıklı geldi hem çok zor gelmedi deniz başladım o yüzden bakalım kilo verdirecek mi..emeklerim boşa gitmese bari,ya da açlığım boşa gitmesin desem daha doğru :))

hıııç yapmadım yararsa söyleyın,ben dün sırke yaptım akşam azıcık gezdım kkda faydasını gören çokmuş

sağlun kızlar inşallah çabucak halledip döner şimdi müge ve şirvanı daha iyi anladm :)

tabıı benımkı ayda 1 geldığı ıçın önemsenmıyorum demı olsun ne yapalım,allah kavuştursun ınşallah,benım kocışımde yarın sabah günaydın dıyecek bana ve kızıma ınşallah:Saruboceq:

anladım kızlar bende öyle yapıorum artık ne isterse onu verıyorum ben bıraz ortalığı toplayayaım akşama misafir gelıcekmıs optum kızlar işim bitince gelirim

ohh anneme diyorum eşimide aradım akşamüztü dönücem can sıkıntısından dün bendeydi bugun ben onda ehehehe

hayırlısı olsun tuğba ve Allah kavuştursun şimdiden...desene yaz gelipte buluşamadan gideceksiniz istanbuldan(

özlem gözün aydın Allah tez zamanda hep beraber olmanızı nasip etsin.

gülşencim sağolasın.valla görüşemeden gidicem sanırım

amin canım teşekkür ederım

geçmiş olsun canim. meriç te çok dsüsüyor..
lasolin sürüyoruz... morarmasın diye iyi geliyorr..

kızlar bişey sorucam size ben elife 3 öğün veriyorumm ara öğünleri yemiyorrr sabah kahvaltı öğlen etli yemek akşam muh veriyorum ama onu yemiyor pek sevmiyor bende ondaki sütü sabah kahvaltısında kullanıyorum akşamda öğlenki çorbadan veriyorum ama aynı oluyor farklı ne verebilirim akşamlarııı

çok saol esencim hemen aını yazıyorum eşim çok sevinecek ela düşünce en çok o mahvoluyo moraracak diye..
yeliz ben ara öğün olarak yoğurt veriyorum sadece meyvayı çoğu zaman atlıyoruz bence öğlen yediği yemeği akşamda yiyebilir ben arada ööle yapıyorum..ertesi gün başka bişey yiyo nasılsa :)

selam kızlar....

kaç gündür giremedim.

elaya geçmiş olsunne çok panik olmuşsundur deniz elayı öyle görünce.neyse ki önemli bişey yok.

tuğba allahkavuştursun canım.sanırımkıbrısa gitmeye karar verdiniz.

bende nezle olmuştum yeni geçti sayılır.kereminde 2 gündür burnu akıyo.şıp şıp...eğer silmeye yetişemezsemde sümüğünü yalıyoooo

bi geçmişe bakayım.kerem uyuyorken.

hosşgeldin sametsevgi geçmiş olsun
bende tam temizliğe başlamıştım ecem ağlayıp duruyodu zil bi çaldı annem çarşıya gidiyomuş eceme selocan şapla almış bende salarmıyım hadi sen çocuğa bak bende işime bakayım dedim 2 hemen bitii işim valla
bende şimdi eceme balık çorbasını koyydum uyuttu anacığım gitti
ay ya biz bu annelerin hakkını nasıl öderiz bilmem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…